Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


17240

opinii klientów

średnia ocena

4.84

OCENA:4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:


Mateusz Szaroleta
2022-11-18 04:46:05
OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

Piękne meble , proste w złożeniu . Super dostawa . Szybko i sprawnie . Polecam 10/10

katarzyna s.
2022-11-18 07:43:23
OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:


Mariusz Gogolin
2022-11-15 16:15:14

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.



Jerzy S.
2021-03-29 19:46:05
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Patrycja Gortatewicz
2021-03-29 16:19:06
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Super kontakt super meble napewno wrocimy
zakup klienta:

Bartosz Kubicki
2021-03-29 16:07:45
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

F.U. EMBIC Tomasz Nowak
2021-03-29 14:52:12
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Dorota Ciesielska
2021-03-29 10:48:29
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem bardzo zadowolona
zakup klienta:

Włodzimierz Zawojski
2021-03-28 20:16:09
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Iwona Tomaszewicz
2021-03-28 17:45:13
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Marcin Kruk
2021-03-28 13:59:52
OCENA:
4.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Daniel Olczyk
2021-03-28 05:05:40
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Arabella W.
2021-03-27 05:38:30
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Tomasz Fołtyn
2021-03-26 22:14:01
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam
zakup klienta:

PAWEŁ KOZDĘBA
2021-03-26 19:20:38
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

M. K.
2021-03-26 17:16:43
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Kanapa super...Bardzo wygodna i piękna tkanina Sigma 11..Dostaliśmy szybciej niż był czas oczekiwania przy zamówieniu..Polecam :-)
zakup klienta:

Katarzyna Maczałaba
2021-03-26 08:32:27
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2021-03-25 19:57:31
OCENA:
3.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Super. Polecam. Mogłyby byc krótrze terminy realizacji
zakup klienta:

Paweł Tomaka
2021-03-25 19:46:24
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Robert G.
2021-03-25 16:11:34
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Agnieszka Wąsala
2021-03-25 15:54:36
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam gorąco
zakup klienta:

Przemysław Blacha
2021-03-24 23:23:01
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, półka ładnie wykonana, łatwa w montażu. Sprzedający godny polecenia, bardzo dobry kontakt z klientem- zostałem poinformowany sms-em i telefonicznie o terminie i godzinie dostawy i co więcej dostawca był dokładnie o zadeklarowanej godzinie. Oby więcej takich sprzedawców polecam !!
zakup klienta:

Karolina Gierek
2021-03-24 20:53:01
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Robert Antoszewski
2021-03-24 19:18:51
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

I. Z.
2021-03-24 19:17:06
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
komoda jest boska!
zakup klienta:

Katarzyna B.
2021-03-24 19:03:06
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

I. L.
2021-03-24 18:14:33
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem zadowolona
zakup klienta:

Adrianna D.
2021-03-24 17:10:18
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jak zwykle super
zakup klienta:

Piotr Saługa
2021-03-24 17:05:50
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Ok
zakup klienta:

Katarzyna Gogacz-Starzyk
2021-03-23 19:27:51
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Solidna firma polecam
zakup klienta:

K. K.
2021-03-23 15:54:43
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Paulina Sobota
2021-03-23 15:46:53
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2021-03-22 18:21:45
OCENA:
3.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Alicja Zielińska
2021-03-22 12:29:57
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Jadwiga Minkina
2021-03-21 11:54:31
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jesteśmy bardzo zadowoleni
zakup klienta:

klient
2021-03-21 11:15:00
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam. Bardzo dobra obsługa.
zakup klienta:

Ewelina Kijas
2021-03-20 21:00:20
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Meble są piękne, jakość super. Prezentują się cudownie. Zamówiłam ławę i półkę dodatkowo. Liczę że będą rownie szybko zrealizowane i piękne.
zakup klienta:

Magdalena Szczypek
2021-03-20 07:10:11
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko zgodnie z umową
zakup klienta:

Monika Szymczak
2021-03-20 05:10:07
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Katarzyna M.
2021-03-19 21:30:19
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam każdemu zakupy w tym sklepie .Bardzo miła i profesjonalna obsługa .Stały kontakt z klientem na każdym etapie realizacji zamówienia .
zakup klienta:

Joanna Ginardo
2021-03-19 19:44:20
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Dostawca bardzo miły i kontaktowy. Bez zastrzeżeń. Polecam.
zakup klienta:

ANDRZEJ STUDZIŃSKI
2021-03-19 17:35:08
OCENA:
4.25
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Zbigniew Janeczek
2021-03-19 16:57:25
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:
Komoda biała lakierowana wysoki połysk 3D3S Elvie 04
OCENA:
5 / 5
Polecam serdecznie

Gabriela Panas .
Fotel Klubowy PRL Jurand
OCENA:
4 / 5

Małgorzata Grzelińska
Stół Nowoczesny ogrodowy Palisander
OCENA:
5 / 5

SIG SP z o.o. -
Narożnik z barkiem i pufą Alvares
OCENA:
5 / 5
Piękna rogówka

Marzena Pasternak
Stelaż ST 02_2000x370 mm (RTV 200 DOZE,ASHA)
OCENA:
5 / 5

Anna Firlej
LOFTIA RTV 200 2D1K artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5

Anna Firlej
NEST KM-2 komoda dąb lefkas/ czarny
OCENA:
5 / 5

Emilia Morawska
Szafa dwudrzwiowa Norbi 01 Dąb lefkas
OCENA:
5 / 5
bardzo ładna i pojemna

Emilia Morawska
Nowoczesna meblościanka Volvo - biały / czarny
OCENA:
4 / 5

Piotr Dawicki
Szafa Lena 3D z lustrem - Beton Jasny
OCENA:
5 / 5

Joanna Dubielecka
Fotel wypoczynkowy Wiktor
OCENA:
5 / 5

Alicja R.
Meblościanka Baros 10 Dąb artisan/Czarny mat
OCENA:
5 / 5

D.
Łóżko dziecięce Alis wyjazdowe DPV 001 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Łóżko bardzo funkcjonalne

Maria Darmograj
Stolik okolicznościowy Evora 99 Zielony/Dąb lefkas
OCENA:
4 / 5

Marek Ulandowski
Półka wisząca Evora 02 Zielony
OCENA:
4 / 5

Marek Ulandowski
Komoda Nikoll dąb + czerń
OCENA:
5 / 5

klient
Fotel biurowy Tony - popiel
OCENA:
5 / 5

Agnieszka Wojdyła
Wersalka Ana Foto - PROMOCJA !!!
OCENA:
5 / 5

Agnieszka Wojdyła
LOFTIA RTV 200 2D1K artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
4 / 5

IWONA GĘBSKA
Komoda Luiza 2F 2S - Beton Jasny
OCENA:
4 / 5

klient
Komoda TV Bota 40 Biały - Beton Colorado 2484FG
OCENA:
5 / 5

Sylwia Mikołajczyk
Narożnik z funkcją spania Luzi 2DL-REC/BK
OCENA:
4 / 5
ok

Norbert Pęczkowski
Szafka Combo 3 U - dąb wotan/MDF biały połysk - Końcówka serii
OCENA:
5 / 5

Aneta K.
Szafka Combo 2 U - dąb wotan/MDF biały połysk - Końcówka serii
OCENA:
5 / 5

Aneta K.
Szafa trzydrzwiowa Kora KS2 - Sosna andersen
OCENA:
4 / 5

Jolanta Kwiecień
Komoda Kora KK4 - Sosna andersen
OCENA:
4 / 5

Jolanta Kwiecień
Tapczan jednoosobowy Krokodyl II
OCENA:
5 / 5

Mariusz Brodarczyk
Narożnik Fado Mini z funkcją spania - Promocja!
OCENA:
5 / 5

Agnieszka Wysmyk
Nowoczesna szafka RTV Parisja - czarny połysk
OCENA:
5 / 5

M. J.
Tapczan jednoosobowy Kamil
OCENA:
4 / 5

klient
Łóżko elektrycznie sterowane Wave 180x200 - Bestseller 2021
OCENA:
5 / 5

Aneta Żmuda
Blat 38mm Dąb Artisan - Gała Meble
OCENA:
5 / 5

ANNA K.
Panel Boczny GRUPA II - Płyty laminowane - Layman
OCENA:
5 / 5

ANNA K.
Listwa montażowa w odcinku 2m - Stolkar
OCENA:
5 / 5

ANNA K.
Tapczan jednoosobowy Krokodyl II
OCENA:
5 / 5

Paulina Bocheńska
LOFTIA RTV 200 2D1K artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Jestem bardzo zadowolona zarowno z obsługi jak i samej szafki. Polecam

klient
Stolik kawowy Halle 99 - dąb wotan / czarny
OCENA:
5 / 5

Piotr Krasicki
Komoda z szufladami Halle 24N0HK47
OCENA:
5 / 5

Piotr Krasicki
Komoda duża TV z klapami Halle 24N0HK40
OCENA:
5 / 5

Piotr Krasicki
Łóżko Samio antresola ZP 004 Certyfikat
OCENA:
5 / 5

Katarzyna Hasiuk
/opinie-30