Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


17240

opinii klientów

średnia ocena

4.84

OCENA:4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:


Mateusz Szaroleta
2022-11-18 04:46:05
OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:


Mariusz Gogolin
2022-11-15 16:15:14
OCENA:4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:


Karolina Kraśniewska
2022-11-17 16:07:03

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.



Dariusz Włodarczyk
2020-07-11 10:46:20
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2020-07-11 09:01:39
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Patryk Pigan
2020-07-11 06:08:57
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Ewa Biernacka
2020-07-10 21:09:03
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Dorota Jełańska
2020-07-10 18:17:52
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Małgorzata Rudzińska
2020-07-10 18:07:47
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Damian Kaszperek
2020-07-10 17:18:13
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2020-07-10 16:00:32
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam zakupy w Meble-Bogart.pl. Bardzo dobry kontakt z klientem. Wykonanie mebli bez zarzutu. Zamówione meble dotarły bardzo dobrze zabezpieczone. Transport na plus.
zakup klienta:

Krystyna Stryszowska
2020-07-10 12:00:26
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Elżbieta K.
2020-07-09 19:30:03
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Grzegorz Balak
2020-07-09 17:36:51
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Rewelacja
zakup klienta:

Łukasz P.
2020-07-09 16:46:54
OCENA:
4.25
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Irena Kulesza
2020-07-08 15:56:40
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem bardzo zadowolona
zakup klienta:

Piotr Jastrzębski
2020-07-07 18:36:32
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Marta Sokół
2020-07-07 17:23:40
OCENA:
4.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Zofia Lipska
2020-07-07 17:10:58
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Andrzej Forkasiewicz
2020-07-07 15:56:54
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Znakomita obsługa. Słowna i terminowa firma. Znakomity kontakt z kierowca.
zakup klienta:

Ela Oberszt
2020-07-07 15:47:06
OCENA:
4.25
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Mateusz Adamowicz
2020-07-04 12:21:22
OCENA:
3.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2020-07-04 11:02:46
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

G. R.
2020-07-03 19:01:27
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Magdalena K.
2020-07-03 18:52:33
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko super. Polecam sklep.
zakup klienta:

Marlena Soboń
2020-07-03 18:13:05
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2020-07-03 16:07:08
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
sklep internetowy super działa polecam .Oferta internetowa w stu procentach się sprawdza.salon umeblowany gosci jak i mnie zachwyca super
zakup klienta:

M. F.
2020-07-03 15:53:24
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Dorota Romańska
2020-07-03 15:46:54
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2020-07-03 07:51:06
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Edyta Król
2020-07-02 23:41:33
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo dobry zakup. Syn jest zadowolony. Sympatyczny i pomocny młody człowiek udzielił mi wyczerpującej odpowiedzi. Czas realizacji mnie zaskoczył (miało być około 80 dni a było 21.
zakup klienta:

Robert Glodkowski
2020-07-02 19:30:07
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam wszystkim
zakup klienta:

Katarzyna Kowalska
2020-07-02 18:52:11
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2020-07-02 15:47:57
OCENA:
4.25
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Ewa Roszak-Glinicka
2020-07-02 15:47:17
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko zgodnie z opisem :)
zakup klienta:

Katarzyna Hutnik
2020-07-01 18:33:20
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Narożnik bardzo ładny
zakup klienta:

Luiza S.
2020-07-01 17:01:04
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Renata Lasch
2020-07-01 16:04:41
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Krzysztof Potok
2020-07-01 09:06:14
OCENA:
3.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

A. K.
2020-06-30 15:54:41
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Rafał Beyger
2020-06-30 13:55:16
OCENA:
4.25
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

D. S.
2020-06-29 15:48:06
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Artur K.
2020-06-29 12:48:27
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:
Regał z szufladą Bed Concept BC-07 Dąb artisan
OCENA:
5 / 5

Sławomir Juszkiewicz
Łóżko antresola Felixio ZP 003 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Wszystko w najlepszym porządku, Myślę jedynie, że ilość części dodatkowych do montażu można byłoby lepiej zoptymalizować. Jeśli do każdego łóżka dodawane jest tak dużo dodatkowych śrubek, to w sumie w skali tracicie Państwo trochę pieniędzy.

Marek Szreder
Komoda biała lakierowana wysoki połysk 2D3S Elvie 03
OCENA:
5 / 5

Rafał Magdziński
Nowoczesny narożnik Annabelle
OCENA:
5 / 5
cudowny narożnik polecam

Katarzyna Lewandowska
Nowoczesny narożnik Annabelle
OCENA:
5 / 5

Michał Nenca
Łóżko elektrycznie sterowane Wave 180x200 - Bestseller 2021
OCENA:
5 / 5

U. M.
Łóżko elektrycznie sterowane Wave 160x200 - Bestseller 2021
OCENA:
5 / 5

Witold Góralczyk
Wersalka do spania Ana - PROMOCJA !!!
OCENA:
5 / 5

Adrianna Korzeniowska
Nadstawka Lena BJ03 - Beton Jasny
OCENA:
5 / 5

E. R.
Szafa Lena 3D - Beton Jasny
OCENA:
5 / 5

E. R.
Komoda czterodrzwiowa z szufladą Alwa 36 dąb sonoma - Koncówka serii
OCENA:
5 / 5

E. R.
Półka Kaskada 10 Dąb Sonoma
OCENA:
5 / 5

E. R.
Szafa Lena 3D - Dąb sonoma
OCENA:
5 / 5

E. R.
Komoda dwudrzwiowa z trzema szufladami Baros 26 - jasny beton
OCENA:
5 / 5

IRENEUSZ MACIAK
Łóżko Samio antresola ZP 004 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Bardzo ładne łóżko - antresola. Proste w montażu, dobrze spasowane. Wygląda lepiej niż na zdjęciach.

Piotr Kaźmierczak
Zestaw łazienkowy Roko - Wenge
OCENA:
5 / 5
Piotr S.

Piotr S.
Szafa przesuwna Beta 22AE1657
OCENA:
5 / 5
Polecam! Szafa bardzo ładna, wykonana z dobrych materiałów, wszystko zgodne z opisem.

K. D.
Szafka nocna z 2 szufladami Alwa 32 dąb sonoma - Promocja
OCENA:
5 / 5
Polecam, produkt dobrej jakości.

Magdalena Małowiecka
Szafa z półkami Carla 14
OCENA:
3 / 5

Krzysztof Blacharski
Łóżko parterowe 1 osobowe Nati
OCENA:
5 / 5

Justyna Klyta
Meblościanka do salonu India 10 - biały / biały połysk
OCENA:
5 / 5
Piękne meble, wysokiej jakości wykonanie.

Krzyszof Majorek
Tapczan młodzieżowy Półksiężyc I
OCENA:
5 / 5
Zgodne z zamówieniem

Regina Grala
Tapczan jednoosobowy Gucio
OCENA:
5 / 5
Super wygodny

Małgorzata Żyszkiewicz
Nowoczesny narożnik z funkcją spania Nairobi U
OCENA:
5 / 5
Naroznik rewelacyjny, duży, wygodny i łatwy w montażu:)

Agnieszka N.
Nowoczesna meblościanka Volvo - biały / czarny
OCENA:
5 / 5
Profesjonalna obsługa oraz doradztwo. Pani Anna bardzo miła. Poleciła mi bardzo fajne meble,z których jestem bardzo zadowolony.

Marian Retik
Poduszka Memory SleepWell Premium
OCENA:
5 / 5

Kazimierz Sikora
Półkotapczan pionowy 140x200 New Elegance - Dąb sonoma czekolada - Końcówka serii
OCENA:
5 / 5
Mebel ładny i solidny chociaz sposób i wystające podpory łózka są trochę problematyczne bo wystaja i kilka razy sie o nie juz zachaczyłem ale dopiero 3 dni jest uzytkowane wiec z czasem bedzie je uwazniej postrzegać. Jakosc całosci bardzo dobra.

Kazimierz Sikora
Łóżko Samio antresola ZP 004 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Super łóżko. Stabilne, dobrze wykonane. Mieliśmy drobne problemy z montażem, ale w sumie wszystko ok. Polecam.

Iwona O.
Wersalka rozkładana Retro
OCENA:
5 / 5

Piotr S.
Łóżko sypialniane Montana L2
OCENA:
5 / 5

Aneta Cielecka
Łóżko piętrowe Lovic PPS 001 90 x 200 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Łóżko Piętrowe rewelacja. Bardzo stabilne i masywne. Jak najbardziej polecam

Kamil Śmiechowski
Wersalka rozkładana Dubaj
OCENA:
5 / 5
Polecam, super wygodna wersalka

Adrianna Dybicz
Szafa trzydrzwiowa do sypialni Vera 19 Beton colorado/Biały
OCENA:
5 / 5

Olga Leszczyńska
Komoda do sypialni Vera 26 Beton colorado/Biały 22YADH
OCENA:
5 / 5

Olga Leszczyńska
Wersalka Inka - PROMOCJA
OCENA:
5 / 5

M. Narewicz
Półkotapczan pionowy 140x200 New Elegance - Biały mat
OCENA:
5 / 5
Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo dobre wykonanie i spasowanie. Instrukcja mogłaby być troszkę bardziej czytelna.

Michał B.
Blat Dąb Sonoma 28mm - Stolkar
OCENA:
5 / 5
Produkt zgodny z ofertą, polecam wszystkim.

WŁADYSŁAW GALUHN
Rozkładana kanapa Nata
OCENA:
5 / 5
Bardzo piękna kanapa i jestem bardzo zadowolona

Łucja Potrykus
Wersalka do spania Ana - PROMOCJA !!!
OCENA:
5 / 5

Olga Wolf
Łóżko piętrowe Slippio 80 x 180 Certyfikat
OCENA:
3 / 5

Grzegorz Dziki
/opinie-49