Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


17240

opinii klientów

średnia ocena

4.84

OCENA:4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:


Jacek Wrzosek
2022-11-23 04:34:19
OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:


Katarzyna Gietka
2022-11-27 15:30:28
OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

Wszystko bardzo sprawnie , na czas , zgodnie z zamówieniem . Bardzo dobry kontakt ,

Tomasz K.
2022-11-15 17:59:41

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.



Bożena W.
2020-05-01 22:16:23
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Duży wybór wszystko OK. Sklep polecam gorąco wszystkim.
zakup klienta:

Marcin Zwolinski
2020-05-01 19:22:42
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam
zakup klienta:

Krzysztof Kozłowski
2020-05-01 18:48:20
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam.
zakup klienta:

J. E.
2020-05-01 18:26:19
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szybko i solidnie
zakup klienta:

Agnieszka Błaszkiewicz
2020-05-01 16:57:34
OCENA:
4.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

P. F.
2020-05-01 16:05:14
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Beata 2 jest mega. Najlepszy wybór. Polecam
zakup klienta:

Wojciech Starobrzyński
2020-05-01 15:48:25
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Marta Werba
2020-05-01 09:34:34
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Jolanta Piwowarczyk
2020-04-30 16:45:57
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2020-04-30 16:33:54
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jedyny minus to czas realizacji bo trochę długo się czeka ale nic więcej nie mogę zarzucić :) obsługa super, dostawa tym bardziej, kurier bardzo miły i pomocny ;) jak najbardziej polecam ! Kupiłam meble kuchenne za 650 zł i jak za tą cenę to są naprawdę dobrze wykonane, mam nadzieję że choć trochę posłużą.
zakup klienta:

G. F.
2020-04-30 15:59:34
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam ten sklep, jestem bardzo zadowolona z usług, towaru i obsługi.
zakup klienta:

Agnieszka Szałek
2020-04-29 12:18:14
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Elzbieta Pajak
2020-04-29 11:12:01
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
polecam
zakup klienta:

Stanisław Piotrowski
2020-04-29 08:21:56
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szybka realizacja zamówienia
zakup klienta:

Bożena Mioduszewska
2020-04-28 16:56:20
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

I. K.
2020-04-28 16:35:24
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Elżbieta Wachowska
2020-04-28 16:00:20
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Mariusz Cieślicki
2020-04-28 15:58:55
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam, dobra jakość i cena.
zakup klienta:

Krystyna S.
2020-04-28 02:19:43
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Piotr G.
2020-04-27 17:55:31
OCENA:
4.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Karina Kusik
2020-04-27 17:04:45
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem bardzo zadowolona z poziomu obsługi i jakości w stosunku do ceny . Ponadto latwe instrukcje montażu wsparcie infolinii. Polecam
zakup klienta:

Wiesława Moskała
2020-04-27 16:02:07
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo solidna firma polecam
zakup klienta:

Teresa Stępak
2020-04-26 15:46:57
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Daria Puchała
2020-04-24 20:25:22
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Firma naprawdę godna polecenia.
zakup klienta:

Bożena Rygiel
2020-04-24 18:57:07
OCENA:
4.25
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

T. S.
2020-04-24 18:44:36
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Katarzyna Malec
2020-04-24 16:59:35
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Irena Sobolewska
2020-04-24 16:50:01
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko zgodnie z ustaleniami...Polecam
zakup klienta:

Agnieszka Kuchniczak
2020-04-24 08:51:11
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2020-04-24 06:06:08
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szybko i profesjonalnie Polecam.
zakup klienta:

Anna GAPIŃSKA
2020-04-23 22:07:40
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Agnieszka Eychler
2020-04-23 20:37:27
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, wszystko super, polecam.
zakup klienta:

Sebastian Wyglądała
2020-04-22 20:54:16
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Kupcie tylko kierowcy drabinę bo ja miałem ale jakbym nie miał to byłby kłopot.
zakup klienta:

anna s.
2020-04-22 18:31:22
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Meble kupione w "ciemno" i muszę przyznać, że nie żałuję, są bardzo starannie wykonane, wszystko równe, kuchnia wygląda pięknie nikt nie wierzy, że tak mało kosztowały polecam
zakup klienta:

klient
2020-04-22 17:49:54
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Pani bardzo uprzejma, odpowiedź na e-mail ekspresowa. Dzięki Pani która nas obsługiwała dostaliśmy meble wcześniej. Bardzo duży plus za jakość obsługi. Zadowolona jestem, dobra jakość za niewielkie pieniądze polecam !!!
zakup klienta:

Aneta K.
2020-04-22 15:54:37
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

kinga stankowska
2020-04-22 12:34:58
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
polecam
zakup klienta:

Dorota Stalmaczonek
2020-04-22 12:34:15
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Maciej K.
2020-04-22 08:27:00
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
towar zgodny z opisem, obsłyga bardzo miła i fachowa
zakup klienta:

Emilia Dratwinska
2020-04-21 20:15:56
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Produkt spełnił w pełni moje oczekiwania
zakup klienta:
Cuba Libre W 6/72 P/L
OCENA:
4 / 5

Jakub Zientarski
Wersalka Patrycja
OCENA:
4 / 5

Jakub Zientarski
Komoda biała lakierowana wysoki połysk 3D3S Elvie 04
OCENA:
5 / 5

B. C.
Nowoczesny narożnik Emporio XL
OCENA:
4 / 5

Żaneta Jarosz
KRZESŁO H104 CZARNY - PRODUKT WYCOFANY
OCENA:
4 / 5

Żaneta Jarosz
Nowoczesny narożnik Annabelle II
OCENA:
5 / 5

piotr klimkowski
Nowoczesny narożnik Annabelle
OCENA:
5 / 5
Przepiękny narożnik, Polecam

Justyna Bogacewicz
Nowoczesny narożnik z funkcją spania Nairobi U
OCENA:
5 / 5

J. Nowak
Meblościanka Baros 10 Biały połysk
OCENA:
5 / 5

barbara bogusz
Komoda dwudrzwiowa z trzema szufladami Baros 26 - biały połysk
OCENA:
5 / 5

barbara bogusz
Szafka RTV Loftia - artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Szafka bardzo ładna. Polecam

Anna M.
Nowoczesny narożnik Annabelle
OCENA:
5 / 5

Karolina Kaczmarczyk
Nowoczesny narożnik Annabelle
OCENA:
5 / 5
Piękny, masywny, wygodny jak dla mnie. Trwałości ocenić nie mogę bo za krótko go mam.

Anna K.
Narożnik Bradley - Modern
OCENA:
5 / 5
Bardzo ładnie i solidnie wykonany.

Rafał Krysztofiak
Narożnik z funkcją spania Sudan L
OCENA:
5 / 5
Naroznik jest sliczny I funkcjonalny

Anna Misztal
Kanapa rozkładana Loren
OCENA:
5 / 5
Wstępnie jestem bardzo zadowolona. Kanapa pięknie się prezentuje, jest nieco twardawa ale wygodna. Montaż jest bardzo prosty, nie wymaga uzycia narzędzi. Kanapa jest starannie wykonana, póki co jest u mnie dopiero od tygodnia więc ciężko jest coś więcej o niej powiedzieć.

MONIKA B.
Komoda czterodrzwiowa z szufladą Alwa 36 biały połysk- Promocja
OCENA:
4 / 5

Kamil Knozowski
Pufa z pojemnikiem Sylwia
OCENA:
5 / 5
Bez zarzutów.

Agnieszka Chojnacka
Rozkładana kanapa Nata
OCENA:
5 / 5

Beata Kuleczka
Półka krótka Tulsa 01 Biały/Biały połysk (MDF) 2497FJ
OCENA:
5 / 5

pawel gubanski
Komoda RTV Tulsa 41 Biały/Biały połysk (MDF) 2497FJ
OCENA:
5 / 5

pawel gubanski
Komoda Tulsa 42 lewa Biały/Biały połysk (MDF) 2497FJ
OCENA:
5 / 5

pawel gubanski
Witryna Tulsa 05 Biały/Biały połysk (MDF) 2497FJ
OCENA:
5 / 5

pawel gubanski
Paula Biały Mat WR P/L - szafka wisząca narożna
OCENA:
5 / 5
Bardzo mila obsluga rzetelna. Nawet szybszy czas realizacji niz mi zapowiedziano. Pan kurier mily i chetny do pomocy. Dziekuje i pozdrawiam

ANDRZEJ CHARZYNSKI
Półka wisząca Alwa 24 biały połysk - Promocja
OCENA:
5 / 5

klient
Szafka RTV Alwa 9 biały połysk - Promocja
OCENA:
5 / 5

klient
Fotel wiszący kokon - naturalny
OCENA:
5 / 5

Marlena Organista
Komoda TV duża Move 24ZIGZ40 Szary supermat - palazzo
OCENA:
5 / 5
Komoda bardzo ładna i solidnie zrobiona. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy

ANETA BOCHNIAK
Półka wisząca Alwa 23 biały - Promocja
OCENA:
5 / 5

Iwona Siminska
AUREA ława biały
OCENA:
5 / 5

Iwona Siminska
Komoda Alwa 8 biały połysk - Promocja
OCENA:
5 / 5

Iwona Siminska
Komoda Alwa 5 biały połysk - Promocja
OCENA:
5 / 5

Iwona Siminska
Nowoczesny narożnik z funkcją spania Nairobi U
OCENA:
5 / 5
JAK NAJBARDZIEJ POLECAM , NAROZNIK SUPER .

Marek Kaminski
Nowoczesny narożnik Annabelle
OCENA:
5 / 5

Sylwia Dyzner
Rozkładana kanapa Nata
OCENA:
5 / 5

Agnieszka Bartek
Sypialnia Royal - Sosna Nordycka/Dąb Dziki
OCENA:
5 / 5

Anna Zygmunt
Stolik nocny Royal SN - Sosna Nordycka/Dąb Dziki
OCENA:
5 / 5

Anna Zygmunt
Łóżko Royal L1 - Sosna Nordycka/Dąb Dziki
OCENA:
5 / 5

Anna Zygmunt
Komoda Royal K2D - Sosna Nordycka/Dąb Dziki
OCENA:
5 / 5

Anna Zygmunt
Komoda dwudrzwiowa z trzema szufladami Baros 26 - biały połysk
OCENA:
5 / 5

E. G.
/opinie_54