Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


17240

opinii klientów

średnia ocena

4.84

OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:


Józef Kłosowski
2022-11-22 15:05:07
OCENA:4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

Szybko I sprawnie polecam

Stachowiak Barbara
2022-11-15 20:40:22
OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

Piękne meble , proste w złożeniu . Super dostawa . Szybko i sprawnie . Polecam 10/10

katarzyna s.
2022-11-18 07:43:23

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.



Aleksandra Dinwebel
2022-07-06 21:32:49
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam!
zakup klienta:

Agnieszka Hajduk
2022-07-05 19:40:34
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Agata Sorek
2022-07-05 19:22:31
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Mariusz Jacheć
2022-07-05 15:48:15
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Grzegorz Ozdoba
2022-07-05 09:30:03
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Narożnik jest rewelacyjny. Bardzo dobra jakosc wykonania. Jest bardzo wygodny. Spi się tez wygodnie.
zakup klienta:

Kazimierz Rokosz
2022-07-05 06:47:02
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Damian Naczke
2022-07-04 17:04:20
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Maria Śleszyńska
2022-07-04 12:07:50
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Michał Majuch
2022-07-04 09:31:40
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Michał Majuch
2022-07-04 09:31:12
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Danuta Ciszewska
2022-07-02 20:30:05
OCENA:
4.25
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Chce podziękować za wspaniałą postawę Pana dostarczającego mi kanapę. Wspaniały , kulturalny i bardzo grzeczny człowiek. Teraz to już wyjątki dlatego doceniam szczególnie, że jestem starsza osoba.
zakup klienta:

Ewa Prądzińska
2022-06-25 00:31:08
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

marcin grzywacz
2022-06-24 19:12:52
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Krzysztof Hawryszków
2022-06-24 16:34:17
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, polecam
zakup klienta:

Grażyna Stanisławska
2022-06-24 16:14:12
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem zadowolona -jestem w trakcie kompletowania dalszego większego zamówienia
zakup klienta:

Bożena Pawelska
2022-06-23 16:24:36
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam sprzedającego. Amerykanka ładna i wygodna. Prosta do rozozenia.
zakup klienta:

Bożena P.
2022-06-23 16:23:12
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Serdecznie polecam sprzedającego. Wersalka bardzo ładna i wygodna.
zakup klienta:

Adrian Dąbrowski
2022-06-23 14:30:06
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam wszystkim.Myślę że wrócę tu na zakupy już niebawem i liczę na rabat.
zakup klienta:

Anna W.
2022-06-23 06:56:03
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Dobry kontakt ze strony sklepu.
zakup klienta:

Żaneta B.
2022-06-22 19:51:03
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam . To już mój drugi zakup . Meble przepiękne.
zakup klienta:

Marcin W.
2022-06-22 16:50:22
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Agnieszka Sadowska
2022-06-22 16:04:22
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Dorota Kulikowska
2022-06-21 22:27:41
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam z całego serca:)
zakup klienta:

E. A.
2022-06-21 20:30:21
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szafka jest przepiękna!
zakup klienta:

Agnieszka Meler
2022-06-21 10:15:10
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo miły i pomocny personel
zakup klienta:

Magdalena Komar
2022-06-20 12:18:48
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Aleksandra Janiszewska
2022-06-20 08:20:59
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Joanna Machocka
2022-06-18 08:07:54
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

EWA PAULIŃSKA
2022-06-17 21:15:38
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Sławomir Kupczak
2022-06-17 18:23:41
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo ładna, fajna i designerska forma. Jedyny minus to korpus z płyty laminowanej - fajniej gdyby była w lakierze, ale akceptuję to za taką cenę. Miły, fajny dostawca. Kupię jeszcze coś napewno od Bogart Meble.
zakup klienta:

paula nitkiewicz
2022-06-17 16:37:17
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

- -
2022-06-17 16:10:58
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Po przeczytaniu komentarzy, trochę obawiałam się w jakim stanie przyjdą meble a tu pozytywne zaskoczenie. Meble bardzo porządnie zapakowane, pooddzielane od siebie żeby się nie porysowały. Szafka RTV parisja na drzwiczkach i szufladzie miała folię ochronną. Szafki nocne Nicole i toaletka Nicole super kolor. Polecam
zakup klienta:

Radosław Ślęzak
2022-06-16 12:50:44
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jesteśmy zadowoleni.
zakup klienta:

Monika Niemiec
2022-06-16 11:20:42
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Joanna Stanek
2022-06-16 04:56:19
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Marzena Bajszczak
2022-06-15 08:29:41
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Anna Banacka
2022-06-14 23:50:52
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Krzysztof Haraj
2022-06-14 19:32:05
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Monika Plagowska
2022-06-14 16:00:42
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2022-06-14 08:58:49
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5

A. S.
Regał domek z 2 kontenerkami Elmo 13
OCENA:
5 / 5

Karolina Rostkowska
Komoda dwudrzwiowa z 3 szufladami Elmo 09
OCENA:
5 / 5

Karolina Rostkowska
Front Elmo 20-002 - błękit krystaliczny
OCENA:
5 / 5

Karolina Rostkowska
Szafa trzydrzwiowa Elmo 01
OCENA:
5 / 5

Karolina Rostkowska
Meblościanka Baros 10 Dąb artisan/Czarny mat
OCENA:
5 / 5

E. S.
Szafka RTV wisząca Nicole 200 cm - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5

Piotr Noszczyk
Wersalka Wiktor II
OCENA:
5 / 5

M. Dąbrowska
Nowoczesna konsola/toaletka Nicole - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5

klient
Zestaw szafek nocnych Nicole 2 szt. - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5

klient
Komoda Nicole 200 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5

Jolanta Kuc
Szafka RTV na metalowym stelażu Loftia 200 cm - artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Pięknie się prezentuje.

Żaneta Jączek
Szafka RTV na metalowym stelażu Loftia 200 cm - artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Bardzo ładna szafka, prezentuje się lepiej niż na zdjęciach. Polecam

Kinga Działowska
Szafka RTV na metalowym stelażu Loftia 200 cm - artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Szafka jest śliczna, dobrze wykonana

Karolina Cieślik
Komoda 200 cm Asha na metalowych nogach - artisan /rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Bardzo fajna komoda, ciekawie wygląda ( frezowane drzwi) jedna uwaga na spodzie powinny być lekko nawiercone otwory pod przykręcenie stelaża.

klient
Nowoczesny narożnik Annabelle
OCENA:
5 / 5

Ewa Prądzińska
Narożnik z funkcją spania Luzi 2DL-REC/BK
OCENA:
5 / 5

Krzysztof Hawryszków
Komoda jednodrzwiowa z 4 szufladami Loftia - artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5

Leszek Borkowski
Sofa Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5

Bożena Pawelska
Wersalka do spania Ana - PROMOCJA !!!
OCENA:
5 / 5

Bożena P.
Nowoczesna sofa Annabelle II z regulowanymi podłokietnikami
OCENA:
5 / 5
Super polecam

Adrian Dąbrowski
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Szafka przepiękna. Mąż zadowolony z jakości mebli. Ryflowane fronty dają supe efekt. Polecam.

Anna W.
Nowoczesna konsola/toaletka Nicole - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Konsola cudowna . Polecam sklep.

Żaneta B.
Stolik kawowy z szufladą Olin 99 - appenzeller fichte / czarny mat
OCENA:
5 / 5

Marcin W.
Komoda dwudrzwiowa z szufladami Olin 26 Appenzeller Fichte - Czarny mat
OCENA:
5 / 5

Marcin W.
Witryna dwudrzwiowa z szufladami Olin 13 Appenzeller Fichte - Czarny mat
OCENA:
5 / 5

Marcin W.
Witryna wąska Olin 05 Appenzeller Fichte - Czarny mat
OCENA:
5 / 5

Marcin W.
Nowoczesny narożnik Annabelle II
OCENA:
5 / 5

Agnieszka Sadowska
Wersalka Ana Foto - PROMOCJA !!!
OCENA:
5 / 5

Agnieszka Sadowska
Komoda Nicole 150 cm - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Wspaniała obsługa:)

Dorota Kulikowska
Zestaw szafek nocnych Nicole 2 szt. - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Polecam:)

Dorota Kulikowska
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5

E. A.
Krzesło tapicerowane Toledo 2 - dąb miodowy / tap. Solo 265
OCENA:
5 / 5

Renata Malinowska
Szafka RTV Asha 200 cm z wnęką na metalowych nogach - artisan /rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Szafka prezentuje się ładnie, nie jest najprostsza do złożenia, ale wszyscy dadzą radę, wykonawca zadbał o wszelkie detale

Agnieszka Meler
Toaletka z lustrem Loft
OCENA:
5 / 5

Aleksandra Ogrodowska
Stolik nocny z szufladami Loft
OCENA:
5 / 5

Aleksandra Ogrodowska
Komoda 200 cm Asha na metalowych nogach - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Komoda bardzo ładna i pięknie wykonana

Alicja N.
Stolik kawowy Nicole - antyczny róż MDF / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
jest piękny! i porządny

Magdalena Komar
Szafka RTV Nicole 200 cm - antyczny róż MDF / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
jest piękna! i porządna

Magdalena Komar
Szafka RTV Nicole 200 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Szafka spełniła moje oczekiwania dlatego też poszerzyłam kolekcję o zakup konsoli.

EWA PAULIŃSKA
/opinie_7