Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


12810

opinii klientów

średnia ocena

4.91

OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

Podziwiam organizację i sprawność działania firmy.

Tadeusz Marczyński
2021-09-24 23:25:38
OCENA:4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:


Bożena Kalinowska
2021-09-21 18:57:27
OCENA:4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:


jolanta gacia
2021-09-25 05:28:03

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.



Kamila Jonczyńska
2021-10-04 08:18:37
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Maria Aszoff
2021-10-02 07:04:24
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Maria Pędziwiater
2021-10-01 16:08:40
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

K. K.
2021-09-29 21:48:27
OCENA:
4.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

P. O.
2021-09-25 12:42:32
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

jolanta gacia
2021-09-25 05:28:03
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Tadeusz Marczyński
2021-09-24 23:25:38
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Podziwiam organizację i sprawność działania firmy.
zakup klienta:

Magdalena Tkacz
2021-09-21 20:59:06
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Godne polecenia
zakup klienta:

Bożena Kalinowska
2021-09-21 18:57:27
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Paweł Michoński
2021-09-21 17:45:29
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Świetne meble , szybka realizacja i mały prezent na zachętę , pozdrw
zakup klienta:

D. B.
2021-09-20 19:50:22
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Bogusław Kalisz
2021-09-17 06:19:41
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

ARTUR GIBZIńSKI
2021-09-16 17:19:18
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko pięknie, towar 1 klasa, super kontakt. Polecam
zakup klienta:

A. S.
2021-09-16 16:58:08
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Marzena Pasternak
2021-09-16 16:34:29
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Agnieszka Wolniak
2021-09-16 16:04:53
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Barbara Lemieszewska
2021-09-15 18:53:37
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam serdecznie
zakup klienta:

klient
2021-09-15 17:23:14
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Super kontakt i duży plus za usługę wniesienia.
zakup klienta:

Mariusz Kalinowski
2021-09-12 21:13:51
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Super dziękuję
zakup klienta:

Gabriela Panas .
2021-09-08 12:48:21
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam
zakup klienta:

Małgorzata Grzelińska
2021-09-08 12:25:13
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Zakupione fotele w pełni spełniły moje oczekiwania, jestem bardzo zadowolona, obsługa klienta bardzo miła i kompetentna, panowie z transportu uprzejmi i pomocni. Czas realizacji oceniłam na 4, bo dla niecierpliwych mogłoby być trochę szybciej
zakup klienta:

SIG SP z o.o. -
2021-09-08 08:01:09
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Marzena Pasternak
2021-09-07 19:53:53
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam z całego serca
zakup klienta:

Anna Firlej
2021-09-07 14:27:08
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam zakupy, dobre ceny i obsluga
zakup klienta:

Emilia Morawska
2021-09-07 10:33:04
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam sklep i towar, bardzo miła obsługa. Jedynie czas dostawy mógłby być szybszy.
zakup klienta:

Joanna Dubielecka
2021-09-06 09:29:10
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Alicja R.
2021-09-05 21:42:56
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

M. S.
2021-09-05 11:45:50
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

D.
2021-09-04 11:11:43
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
dostawa nieco spóźniona ale zostałem o tym poinformowany, nie było problemu ze zmianą adresu dostawy, kontakt z obsługa bardzo dobry.
zakup klienta:

Maria Darmograj
2021-09-03 18:14:31
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko super jestem zadowolona
zakup klienta:

Marek Ulandowski
2021-09-03 15:51:37
OCENA:
4.25
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2021-09-03 15:46:30
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Agnieszka Wojdyła
2021-09-02 17:36:18
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

IWONA GĘBSKA
2021-08-31 16:10:54
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2021-08-31 12:40:46
OCENA:
4.25
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Sylwia Mikołajczyk
2021-08-30 18:38:24
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko ok
zakup klienta:

Norbert Pęczkowski
2021-08-30 17:01:33
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
ok
zakup klienta:

Aneta K.
2021-08-30 09:48:59
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wspaniała obsługa, pomocny kierowca i meble bardzo dobrej jakości plus mega szybka realizacja. Polecam
zakup klienta:

Jolanta Kwiecień
2021-08-29 20:00:49
OCENA:
4.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Mariusz Brodarczyk
2021-08-29 18:31:06
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko w najlepszym porządku miła obsługa i szybki czas realizacji zamówienia.
zakup klienta:
Łóżko dziecięce Swen wyjazdowe DPV 002 Certyfikat
OCENA:
4 / 5

Kamila Jonczyńska
Regał LA6 Labirynt - Końcówka serii
OCENA:
5 / 5

Maria Aszoff
Półka wisząca LA13 Labirynt - Końcówka serii
OCENA:
5 / 5

Maria Aszoff
Narożnik z funkcją spania Praga Mini
OCENA:
5 / 5

Maria Pędziwiater
Royal D20W - szafka na wino
OCENA:
4 / 5

K. K.
Łóżko Tomek antresola ZP 004 Certyfikat
OCENA:
5 / 5

P. O.
Materac Paris Mini
OCENA:
5 / 5

P. O.
Półkotapczan poziomy 90x200 New Elegance - Dąb sonoma jasny
OCENA:
5 / 5
Półkotapczan naprawdę świetny stabilny i masywny Dziękuję Już zastanawiam się nad nowym zamowieniem

jolanta gacia
Wersalka Olimpic
OCENA:
5 / 5
Jak na razie bardzo dobrze!

Tadeusz Marczyński
Nowoczesna szafka RTV Vera 158 cm - dąb artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5

Magdalena Tkacz
Komoda trzydrzwiowa z 3 szufladami Doze
OCENA:
5 / 5

Paweł Michoński
Szafka RTV Doze U
OCENA:
5 / 5
Montaż bezproblemowy Ładnie się prezentuje pod telewizorem Polecam

D. B.
Meblościanka Kaja Biały/Beton
OCENA:
4 / 5

Bogusław Kalisz
Meblościanka Baros 10 Dąb artisan/Czarny mat
OCENA:
5 / 5

ARTUR GIBZIńSKI
Łóżko dziecięce Alis wyjazdowe DPV 001 Certyfikat
OCENA:
5 / 5

A. S.
Narożnik z barkiem i pufą Umill
OCENA:
5 / 5

Marzena Pasternak
Tapczan młodzieżowy Lupo
OCENA:
5 / 5
Tapczany są bardzo wygodne, moje dzieci zadowolone. Polecam wszystkim

Barbara Lemieszewska
Narożnik Loft III
OCENA:
5 / 5
Bardzo solidny narożnik, przerósł moje oczekiwania.

klient
Nowoczesny Narożnik Infinity Mini - Promocja!
OCENA:
5 / 5

Mariusz Kalinowski
Komoda biała lakierowana wysoki połysk 3D3S Elvie 04
OCENA:
5 / 5
Polecam serdecznie

Gabriela Panas .
Fotel Klubowy PRL Jurand
OCENA:
4 / 5

Małgorzata Grzelińska
Stół Nowoczesny ogrodowy Palisander
OCENA:
5 / 5

SIG SP z o.o. -
Narożnik z barkiem i pufą Umill
OCENA:
5 / 5
Piękna rogówka

Marzena Pasternak
Stelaż metalowy RTV 200 cm
OCENA:
5 / 5

Anna Firlej
Szafka RTV Doze U
OCENA:
5 / 5

Anna Firlej
NEST KM-2 komoda dąb lefkas/ czarny
OCENA:
5 / 5

Emilia Morawska
Szafa dwudrzwiowa Norbi 01 Dąb lefkas
OCENA:
5 / 5
bardzo ładna i pojemna

Emilia Morawska
Meblościanka Volvo black
OCENA:
4 / 5

Piotr Dawicki
Szafa Lena 3D z lustrem - Beton Jasny
OCENA:
5 / 5

Joanna Dubielecka
Fotel Wiktor
OCENA:
5 / 5

Alicja R.
Meblościanka Baros 10 Dąb artisan/Czarny mat
OCENA:
5 / 5

D.
Łóżko dziecięce Alis wyjazdowe DPV 001 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Łóżko bardzo funkcjonalne

Maria Darmograj
Stolik okolicznościowy Evora 99 Zielony/Dąb lefkas
OCENA:
4 / 5

Marek Ulandowski
Półka wisząca Evora 02 Zielony
OCENA:
4 / 5

Marek Ulandowski
Komoda Nikoll dąb + czerń
OCENA:
5 / 5

klient
Fotel biurowy Tony - popiel
OCENA:
5 / 5

Agnieszka Wojdyła
Wersalka Ana Foto - PROMOCJA !!!
OCENA:
5 / 5

Agnieszka Wojdyła
Szafka RTV Doze U
OCENA:
4 / 5

IWONA GĘBSKA
Komoda Luiza 2F 2S - Beton Jasny
OCENA:
4 / 5

klient
Komoda TV Bota 40 Biały - Beton Colorado 2484FG
OCENA:
5 / 5

Sylwia Mikołajczyk
/opinie