Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


13664

opinii klientów

średnia ocena

4.92

OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

Polecam każdemu ten sklep.Kupilam synom łóżko piętrowe i materace oczywiście też dzieci śpią znacznie dłużej niż na zwykłym łóżku .Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Anita Urbańska
2021-12-23 22:36:40
OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

Polecam

Grażyna Dorota Przenzak
2021-12-28 12:28:34
OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

Super produkt już poleciłem dwóm znajomym bo produkt godny polecenia

Joanna Baczyk
2021-12-27 21:56:38

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.



Dorota Wierzbicka
2022-01-17 19:13:54
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Cudne !!!
zakup klienta:

Janusz Darmochwał
2022-01-15 14:56:34
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2022-01-10 11:22:26
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szczerze? Jestem bardzo zadowolony. Czas realizacji zamówienia zgodnie podanym terminem. Kontakt telefoniczny i komunikacja z obsługą klienta efektywna i bardzo przyjemna. To samo mogę napisać o kierowcy. Na pewno jeśli kiedykolwiek będę coś kupować z mebli to wezmę ten sklep pod uwagę.
zakup klienta:

U. C.
2022-01-08 15:02:44
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
mebel jak na zdjęciu, wykonanie bez zarzutu, montaż dla totalnego laika zawsze będzie sprawiał kłopot, ale trochę wysiłku i daje rade:)
zakup klienta:

- -
2022-01-08 11:41:21
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Alicja Sikora
2022-01-07 18:49:46
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko super
zakup klienta:

Katarzyna Kalinowska
2022-01-07 18:38:42
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

I.
2022-01-07 17:20:00
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

R. W.
2022-01-06 21:37:52
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Obsługa na wysokim poziomie. Polecam!!!!
zakup klienta:

Daria Porębska-Żaba
2022-01-05 20:43:18
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Łukasz Nóżka
2022-01-05 12:50:53
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam bardzo, szafka rtv super.
zakup klienta:

Oliwia Dorosz
2022-01-04 20:06:17
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Łukasz Bielawski
2022-01-04 15:46:12
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Anna Kupisz
2022-01-04 13:15:19
OCENA:
4.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem zadowolona z zamówienia
zakup klienta:

D.
2022-01-04 10:14:52
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Ewelina Dorobek
2022-01-04 01:48:12
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Mega profesjonalne podejście do klienta, serdecznie polecam:)
zakup klienta:

Dominika Sawicka
2022-01-03 21:49:24
OCENA:
4.25
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Aleksandra M.
2022-01-03 19:10:56
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Sylwia Smolarek
2022-01-02 19:12:27
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Ewa Szumska
2022-01-02 17:59:48
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Świetny kontakt z dostawcą, szybko, sprawnie i zgodnie z ustaleniami
zakup klienta:

Aneta Wasil-Kieloch
2021-12-31 17:00:13
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

AGNIESZKA Pauter
2021-12-30 20:43:01
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Maria Romanowska
2021-12-30 19:16:47
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Aneta Fabisiak-Wydurska
2021-12-30 15:56:37
OCENA:
4.25
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Czas oczekiwania długi, dostawa bez problemów.
zakup klienta:

Dorota Mikolajczyk
2021-12-30 09:32:33
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Beata Sęk
2021-12-30 07:27:25
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam!!!Miła obsługa ,stały kontakt.
zakup klienta:

J. Zienkiewicz
2021-12-29 23:00:56
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam, ładny mebel.
zakup klienta:

Irena T.
2021-12-29 17:50:56
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Gorąco polecam sklep
zakup klienta:

Grażyna Dorota Przenzak
2021-12-28 12:28:34
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam
zakup klienta:

Joanna Baczyk
2021-12-27 21:56:38
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Super produkt już poleciłem dwóm znajomym bo produkt godny polecenia
zakup klienta:

Jacek Pawlik
2021-12-27 17:10:14
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Ewa Wilczyńska
2021-12-27 16:25:05
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

R. K.
2021-12-27 16:13:36
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Dominika Pisarska
2021-12-27 15:42:27
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

A. W.
2021-12-26 10:43:14
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Katarzyna Wolska
2021-12-24 20:37:20
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Edward Klingbeil
2021-12-24 16:16:30
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Sofa zgodna z opisem. Ok.
zakup klienta:

Izabela Stodolny
2021-12-24 06:59:23
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko zgodne ze zdjęciem a nawet ładniejsze na żywo. Obsługo mega miła i pomocna. Dostawa szybką i sprawna. Polecam
zakup klienta:

Anita Urbańska
2021-12-23 22:36:40
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam każdemu ten sklep.Kupilam synom łóżko piętrowe i materace oczywiście też dzieci śpią znacznie dłużej niż na zwykłym łóżku .Jesteśmy bardzo zadowoleni.
zakup klienta:

AGNIESZKA FERENC
2021-12-22 23:41:31
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam
zakup klienta:
NICOLE 200 RTV 2D2SZ BIAŁY/BIAŁY MAT U
OCENA:
5 / 5

Dorota Wierzbicka
NICOLE 200 KOMODA 4D CZARNY/CZARNY MAT U
OCENA:
5 / 5

Dorota Wierzbicka
Stelaż metalowy złoty RTV 200 cm
OCENA:
5 / 5

Dorota Wierzbicka
NICOLE 200 RTV 2K1SZ WAVE BLUE CZARNY/WAVE BLUE U
OCENA:
5 / 5

Konrad Żuralski
Stelaż metalowy czarny RTV 200 cm
OCENA:
5 / 5

Konrad Żuralski
Panel Boczny GRUPA I - Layman
OCENA:
5 / 5

Janusz Darmochwał
L
OCENA:
5 / 5

Janusz Darmochwał
NICOLE 200 RTV 2D2SZ BIAŁY/BIAŁY MAT U
OCENA:
4 / 5

Anna Stanuszek
Stelaż metalowy złoty RTV 200 cm
OCENA:
5 / 5

Anna Stanuszek
Stolik nocny Galaxy 22 Dąb monastery - czarny połysk 24ZBEA
OCENA:
5 / 5

klient
ASHA KOMODA 4D ARTISAN/RIVIER STONE U
OCENA:
4 / 5
ok.

Arkadiusz Wurm
ASHA KOMODA 4D CZARNY MAT U
OCENA:
5 / 5
super

U. C.
Stelaż metalowy RTV 200 cm
OCENA:
5 / 5
stabilny

U. C.
NICOLE 200 RTV 2D2SZ BIAŁY/BIAŁY MAT U
OCENA:
5 / 5

- -
Stelaż metalowy złoty RTV 200 cm
OCENA:
5 / 5

- -
ASHA RTV 5D CZARNY MAT U
OCENA:
5 / 5

Magdalena Lubecka
ASHA KOMODA 4D CZARNY MAT U
OCENA:
4 / 5
Mogłoby być większe obciążenie półek, np po dodaniu jakichś wsporników. Z zewnątrz rewelacja ⭐⭐⭐⭐⭐

Magdalena Lubecka
Stelaż metalowy RTV 200 cm
OCENA:
5 / 5

Magdalena Lubecka
Aspen Szary Połysk G80K - szafka wisząca uchylna
OCENA:
5 / 5

Alicja Sikora
Aspen Szary Połysk G60KN - szafka uchylna niska
OCENA:
5 / 5

Alicja Sikora
Tapczan jednoosobowy Maciek
OCENA:
5 / 5

Katarzyna Kalinowska
ASHA RTV 5D CZARNY MAT U
OCENA:
5 / 5

I.
Stelaż metalowy RTV 200 cm
OCENA:
5 / 5

I.
ASHA RTV 5D CZARNY MAT U
OCENA:
5 / 5

Alina Oller
Rozkładany Fotel Amber z funkcją Relax - Tkanina
OCENA:
5 / 5
Fotel super wygodny. Tkanina przyjemna i ładnie się prezentuje

R. W.
ASHA RTV 5D ARTISAN/RIVIER STONE U
OCENA:
5 / 5

Daria Porębska-Żaba
ASHA RTV 5D ARTISAN/RIVIER STONE U
OCENA:
5 / 5

IZABELA KACZMAREK
ASHA KOMODA 4D ARTISAN/RIVIER STONE U
OCENA:
5 / 5

IZABELA KACZMAREK
Stelaż metalowy RTV 200 cm
OCENA:
5 / 5

IZABELA KACZMAREK
Stelaż metalowy RTV 160 cm
OCENA:
5 / 5

Łukasz Nóżka
Szafka RTV Doze Mini U
OCENA:
5 / 5

Łukasz Nóżka
Stelaż metalowy czarny RTV 200 cm
OCENA:
5 / 5

Oliwia Dorosz
NICOLE 200 KOMODA 4D CZARNY/CZARNY MAT U
OCENA:
5 / 5

Oliwia Dorosz
Biurko B1 Mati Sosna andersen/congo
OCENA:
5 / 5

Łukasz Bielawski
Nowoczesny narożnik Solano
OCENA:
5 / 5
Narożnik bardzo ładny i wygodny.

klient
Łóżko tapicerowane z pojemnikiem Tipur 120 x 200
OCENA:
5 / 5
Łózko spełnia moje oczekiwania

Anna Kupisz
NICOLE 200 RTV 2D2SZ CZARNY/CZARNY MAT U
OCENA:
4 / 5

D.
Stelaż metalowy złoty RTV 200 cm
OCENA:
4 / 5

D.
ASHA RTV 5D CZARNY MAT U
OCENA:
5 / 5

Ewelina Dorobek
Tkanina Obiciowy Solar 72
OCENA:
5 / 5
Szachta

Zdzisław Szachta
/opinie