Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3060

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
3 / 5

Jesteście fajnym producentem z dobrym design i cenami. Ale serwis wymaga trochę poprawy. Życzę powodzenia


2024-05-27 13:18
Ocena:
5 / 5

Dobry kontakt.


2024-05-27 12:05
Ocena:
5 / 5

Wszystko ok


2024-05-27 11:44

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2024-05-27 13:18
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteście fajnym producentem z dobrym design i cenami. Ale serwis wymaga trochę poprawy. Życzę powodzenia
zakup klienta:


2024-05-27 12:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt.
zakup klienta:


2024-05-27 11:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2024-05-27 09:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa dotarła zgodnie z ustalonym terminem dobrze zapakowana
zakup klienta:


2024-05-27 08:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry sklep i ekspresowa dostawa mebli. Polecam!
zakup klienta:


2024-05-26 23:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa i kontakt. Czas realizacji zgodny z opisem oraz mili i pomocni panowie przy dostarczaniu produktu. Polecam.
zakup klienta:


2024-05-26 20:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa.
zakup klienta:


2024-05-26 06:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok, realizacja szybsza niż podana, dobry kontakt ze sklepem i kierowcą.
zakup klienta:


2024-05-25 13:51
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie polecam Podejście do klienta fatalne Koszty nigdzie wcześniej nie podane że zostanie opłata pobrana za odmowę tylko za nie przyjęcie jak by kogoś w domu nie było Nie zostawię tego w ten sposób! Zgłoszę do odpowiednich instytucji!!! Czas na kontrolę w Waszej firmie!!!
zakup klienta:


2024-05-24 18:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sprzedawcę chociaż rodzaje materiałów są słabo opisane, polecam zadbać o ten aspekt w ofertach mebli. Fajnie, że można zamówić próbnik materiałów ale powinny one być również na odwrocie opisane z jakiej to kategorii. Sofa była bardzo dobrze zabezpieczona, solidna konstrukcja, polecam.
zakup klienta:


2024-05-24 15:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2024-05-24 09:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kontakt i miła obsługa telefoniczną. Naprawcie telefony które wyświetlają się jako spam bo to przeszkadza.
zakup klienta:


2024-05-24 08:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt i pomoc ze strony sklepu
zakup klienta:


2024-05-23 22:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko sprawnie poszło :)
zakup klienta:


2024-05-23 20:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Porządny mebel.
zakup klienta:


2024-05-23 20:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2024-05-23 19:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Niestety było spore opóźnienie w dostawie ale plus za kontakt ze sklepem :) Bardzo fajni ludzie przyjechali z dostawą 🚚 Nie było problemów z wniesieniem 😊
zakup klienta:


2024-05-23 06:43
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Drugi raz nie kupiłbym nic więcej ze względu na problem z dostarczaniem towaru.
zakup klienta:


2024-05-22 08:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-05-21 22:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt, super kurierzy. Jedyne co można byłoby poprawić to wcześniejsze informacje o podzieleniu dostawy na dwa terminy.
zakup klienta:


2024-05-21 14:53
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Brak profesjonalizmu na każdym etapie. Podczas próby kontaktu z Biurem Obsługi Klienta, brak deklarowanego powrotu z informacją zwrotną, brak informacji nt. terminu przesyłki, a w przypadku wystawienia negatywnego komentarza za brak profesjonalizmu w obsłudze - dwukrotne ofertowanie rabatu za wycofanie negatywnych opinii, i pomimo akceptacji warunków i natychmiastowym wywiązaniu się ze swojej części, kontakt z przedstawicielem firmy nagle się urwał, i dziś już po ponad tygodniu nie ma ani odpowiedzi, ani deklarowanego zwrotu. O ile jestem w stanie zrozumieć, że zdarzają się problemy produktowe, tak nie widzę żadnego wytłumaczenia jak można podchodzić do klienta w tak nierzetelny i niepoważny sposób. To był mój pierwszy i ostatni zakup w państwa sklepie i również polecam innym dwa razy przeczytać inne opinie zanim zdecydują się na zakup.
zakup klienta:


2024-05-21 09:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie zrealizowane w pełni jestem bardzo zadowolona z wersalki spełnia moje oczekiwania szybko solidnie i transport też, spełnił wszystko czego oczekiwałam dziekuje
zakup klienta:


2024-05-20 21:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep wywiązał się z zobowiązania w terminie, miła obsługa telefoniczną. Jestem na tak:)
zakup klienta:


2024-05-20 21:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble świetnej jakości, proste instrukcje montażu, super organizacja dostawy ;)
zakup klienta:


2024-05-20 20:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2024-05-20 14:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo profesjonalna obsługa
zakup klienta:


2024-05-20 11:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super wykonanie.
zakup klienta:


2024-05-19 20:39
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Brak wystawionej faktury od razu, po telefonicznej rozmowie ma być dosłana
zakup klienta:


2024-05-19 20:35
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Od skompletowania zamówienia do wysyłki minęło 2 tygodnie
zakup klienta:


2024-05-19 20:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep idealny.
zakup klienta:


2024-05-19 19:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2024-05-19 14:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep godny polecenia
zakup klienta:


2024-05-18 20:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2024-05-18 10:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko sprawnie i rzetelnie . Kontakt z obsługą oceniam na bardzo dobry
zakup klienta:


2024-05-18 05:34
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Kuchnie zacząłem zamawiać na koniec listopada a mamy jużz połowę mają. A kuchnia miała być skoczona już dawno
zakup klienta:


2024-05-17 19:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, kontakt z klientem super. Na szafe trzeba było trochę poczekać, ale się opłacało.
zakup klienta:


2024-05-17 18:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super wszystko ok zgodnie z opisem
zakup klienta:


2024-05-14 10:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sklep!!! Bardzo fajny kontakt. Iby więcej było takich sklepów. Szczerze polecam.
zakup klienta:


2024-05-13 17:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
sprawny
zakup klienta:


2024-05-13 03:17
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nikt nie pilnuje realizacji zamówienia i czasu wysyłki mimo deklaracji, że ustalanie dogodnego terminu jest możliwe. Deklaracjom pracowników nie można wierzyć. Dostawa bardzo się opóźniła, a z kolejnymi pracownikami trzeba było ustalać to samo. Mimo złożenia zamówienia z odpowiednim zapasem, pozostawienia notatki zgodnej z wytycznymi i wielokrotnego kontaktu z infolinią Bogart nie był w stanie dostarczyć zamówienia w terminie ustalonym przed jego złożeniem. Deklaracje pracowników nie wchodziły w życie, włącznie z tą złożoną przez kierownika działu handlowego.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - czarny, 90x200
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość adekwatna do ceny. Dostateczna precyzja wykonania, trzeba trochę się pomęczyć przy składaniu (niektóre kołki słabo spasowane z otworami). Po złożeniu mebel stabilny. Wybarwienia równe, bez uwag. Wykończenie powierzchni również.


2024-05-27 12:05
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - szary, 90x200
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość adekwatna do ceny. Dostateczna precyzja wykonania, trzeba trochę się pomęczyć przy składaniu (niektóre kołki słabo spasowane z otworami). Po złożeniu mebel stabilny. Wybarwienia równe, bez uwag. Wykończenie powierzchni również.


2024-05-27 12:05
Szafka RTV Nicole z szufladą, wnęką i metalowymi nogami 150 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajnie się prezentuje, instrukcje montażu są zrozumiałe


2024-05-27 11:44
Wersalka rozkładana do salonu Fryderyk - beżowa tkanina wzór Luna / średni orzech
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
material nie do konica jest naciagniety..


2024-05-27 10:34
Szafa Lena 3D - 133 cm - biały mat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wrażenia ogólne dobre , instrukcja złożenia bardzo czytelna jedynie mam problem z drzwiami, które nie zamykają się poprawnie mimo regulacji z na zawiasach


2024-05-27 09:27
Szafka RTV Nicole z wnęką na metalowych nogach 200 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda jest bardzo ładna, ale musieliśmy ją wzmocnić poprzeczną deską, żeby wytrzymała ciężar naszego dużego telewizora. Nóżki faktycznie są w kolorze matowego złota, ale nam to nie przeszkadza.


2024-05-27 08:11
Łóżko pojedyncze Bergen 13 z szufladami 90x200 - biały
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Standardowa płyta powinna mieć 18mm nie 16mm


2024-05-27 06:15
Łóżko dziecięce drewniane Alvins z szufladami - czarny, 90x190
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Niska jakość malowania produktu, masa ry, odrapań, nierówności


2024-05-27 00:39
Szafa czterodrzwiowa led z lustrem Brema 255 cm - lava
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogółem szafa bardzo pojemna i wizualnie ładna, lecz jakość materiału nie jest zadawalająca. Przy montażu trzeba uważać oraz brak niektórych części w zestawie.


2024-05-26 23:13
Wiszący słupek łazienkowy Nicole z ryflowanym frontem 140 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wykorzystana jako dodatkowa szafka do szafki RTV


2024-05-26 20:46
Wiszący słupek łazienkowy Nicole 70 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wykorzystana jako dodatkowa szafka do RTV


2024-05-26 20:45
Wisząca szafka RTV Loftia z wnęką 200 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra szafka z ciekawym designem, dobre spasowanie i instrukcje, poszczególne elementy oznaczone naklejkami. Jedyny minus to przeciętnej jakości zawiasy.


2024-05-26 06:26
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita I
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wygodna sofa rozkładana Amerykanka Karmelita I, sofa twarda, wydawać by się mogło, że nie będzie się na niej dobrze spało ale... To tylko złudne wrażenie. Mebel dość ciężki i duży, jest nieco kombinacji kiedy przychodzi wniesienie do mieszkania. Wystarczy trochę pokombinować i wejdzie. Przyjeżdża dobrze zabezpieczony, firma solidnie podchodzi do zabezpieczenia łóżka przed uszkodzeniami. Polecam.


2024-05-24 18:33
Narożnik rozkładany Dragonis lewostronny - beżowy welur hydrofobowy Vogue 4 Taupe
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jakość, bardzo dobry kontakt ze sklepem


2024-05-24 15:33
Tapicerowana pufa Magnelio
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sam mebel ok.


2024-05-24 13:29
Narożnik z elektrycznie wysuwanym siedziskiem i funkcją spania Magnelio L
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Jeśli chodzi o sam mebel, jest ok.


2024-05-24 13:28
Komoda Desin z 2 ukrytymi szufladami i metalowymi nogami 170 cm - czarny mat / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda bardzo dobrze wykonana to nie są tandetne meble jak u większości internetowych firm. Porządna płyta świetne zawiasy i elementy montażowe. Czytelna instrukcja. Zdecydowanie godne polecenia.


2024-05-24 09:06
Szafa przesuwna Clark A11 150 II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakupiona szafa w pełni spenia moje oczekiwania .Wykonanie bardzo porzadne


2024-05-24 08:42
Fotel stojący wiklinowy kokon Gardins I - 102 cm - naturalny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotel prezentuje się przepięknie. Dobrze wykonany:) polecam


2024-05-23 22:51
Poduszka z zagłówkiem do fotela kokon - beżowa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna poduszka, bardzo miła w dotyku , mięciutka i wygodna:)


2024-05-23 22:50
Szafka RTV Loftia dwudrzwiowa z wnęką 200 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze wykonana i ładnie prezentująca się szafka, polecam .


2024-05-23 20:45
Fotel wypoczynkowy Amber z funkcją relaks - tkanina
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona


2024-05-23 20:27
Trzydrzwiowa komoda Desin z 2 ukrytymi szufladami i metalowymi nogami 170 cm - kaszmir / dąb nagano - Wyprzedaż ekspozycji
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładne deski. Brakuje w przesyłce śrub, zawiasów i nóżek. Nie polecam.


2024-05-23 20:13
Komoda Nicole 150 cm z szufladami i metalowymi nogami - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pięknie się prezentuje :) Wszystko zgodne z opisem Systemy na klik bardzo dobrze chodzą 😊 Pojemne szuflady oraz szafki 😊 Bardzo łatwo się składa


2024-05-23 19:50
Szafka RTV Nicole z szufladą, wnęką i metalowymi nogami 150 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna ! Duży plus za nóżki ( są na tyle wysokie,że bez problemu można wjechać odkurzaczem czy umyć podłogę pod szafką oraz komodami z tej serii ) .


2024-05-23 19:49
Komoda Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 200 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest przepiękna ! Bardzo łatwo się składa Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone 😊 Ślicznie się prezentuje


2024-05-23 19:47
Stół rozkładany do jadalni 160-240x90 cm Werona na drewnianych nogach - dąb pradawny / czarne nogi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny stół ! Bardzo ciężki i masywny Solidnie wykonany Wart Swojej ceny


2024-05-23 19:47
Szafka wisząca uchylna Combo 1 - dąb wotan/MDF biały połysk - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt super


2024-05-22 20:24
Szafka RTV Nicole z szufladą, wnęką i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna i starannie wykonana szafka RTV.


2024-05-22 08:25
Komoda Klarso 12 z szufladami 138 cm - dąb artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodne z opisem


2024-05-21 22:23
Biurko młodzieżowe Conti - dąb złoty / biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Extra design, skomplikowana geometria, wykonanie bardzo dobre, polecam


2024-05-21 22:23
Stół rozkładany Perez - jasny dąb / czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo piękny stół, atrakcyjny cenowo świetny wybór


2024-05-21 22:22
Szafka RTV Klarso 20 z półkami 155 cm - dąb artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem, dobrze wykonany. Brak problemów ze złożeniem


2024-05-21 22:22
Witryna Klarso 18 z metalowymi nogami 55 cm - dąb artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel dobrze wykonany, brak problemów ze złożeniem, wszystko pasuje, kolor zgodny z wizualizacja


2024-05-21 22:21
Biurko narożne Verin 160 cm na metalowych nogach lewe - złoty dąb craft / czarny
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Niestety, pomimo wyboru biurka o danej stronie, sam blat zawiera otwory z dwóch stron, które należy w ramach montażu należy zakleić zaślepkami w kolorze blatu. Za taką cenę produktu należałoby się spodziewać większej staranności lub przynajmniej informacji na ten temat w opisie produktu.


2024-05-21 14:35
Narożnik Paris - Skóra
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona, narożnik wygląda solidnie i dobrze się prezentuje. Trochę twarde siedzisko ale mam nadzieję trochę się wyrobi....


2024-05-20 21:55
Wisząca półka Bota 01 - 150 cm - czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Półka po wyjęciu z paczki wydawała się zbyt masywna, ale już na ścianie, zastawiona kwiatkami wygląda świetnie. Dodatkowo, dostawa była bardzo dobrze zorganizowana!


2024-05-20 21:18
Biurko gamingowe Nelmin 160 cm na metalowych nogach prawe - czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Biurko świetne i łatwe w montażu. Wielki plus za ”organizery” na kable :)


2024-05-20 21:16
Komoda dwudrzwiowa Kawago 09 - Lefkas/Czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z opisem


2024-05-20 20:17
Szafa Smart SR2 z szufladami 150 cm - artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie wypowiadam się,ale towar zgodny ze zdjęciem,szafy ładne kolorystycznie i pakowne


2024-05-20 18:25
/opinie