Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


15762

opinii klientów

średnia ocena

4.83

OCENA:4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

Polecam sprzedającego. Amerykanka ładna i wygodna. Prosta do rozozenia.

Bożena Pawelska
2022-06-23 16:24:36
OCENA:4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

Dobry kontakt ze strony sklepu.

Anna W.
2022-06-23 06:56:03
OCENA:4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:


Barbara Puchalska
2022-06-09 08:33:43

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.



Bożena Pawelska
2022-06-23 16:24:36
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam sprzedającego. Amerykanka ładna i wygodna. Prosta do rozozenia.
zakup klienta:

Bożena P.
2022-06-23 16:23:12
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Serdecznie polecam sprzedającego. Wersalka bardzo ładna i wygodna.
zakup klienta:

Adrian Dąbrowski
2022-06-23 14:30:06
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam wszystkim.Myślę że wrócę tu na zakupy już niebawem i liczę na rabat.
zakup klienta:

Anna W.
2022-06-23 06:56:03
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Dobry kontakt ze strony sklepu.
zakup klienta:

Żaneta B.
2022-06-22 19:51:03
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam . To już mój drugi zakup . Meble przepiękne.
zakup klienta:

Marcin W.
2022-06-22 16:50:22
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Agnieszka Sadowska
2022-06-22 16:04:22
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Dorota Kulikowska
2022-06-21 22:27:41
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam z całego serca:)
zakup klienta:

E. A.
2022-06-21 20:30:21
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szafka jest przepiękna!
zakup klienta:

Agnieszka Meler
2022-06-21 10:15:10
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo miły i pomocny personel
zakup klienta:

Magdalena Komar
2022-06-20 12:18:48
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Aleksandra Janiszewska
2022-06-20 08:20:59
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Joanna Machocka
2022-06-18 08:07:54
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

EWA PAULIŃSKA
2022-06-17 21:15:38
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Sławomir Kupczak
2022-06-17 18:23:41
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo ładna, fajna i designerska forma. Jedyny minus to korpus z płyty laminowanej - fajniej gdyby była w lakierze, ale akceptuję to za taką cenę. Miły, fajny dostawca. Kupię jeszcze coś napewno od Bogart Meble.
zakup klienta:

paula nitkiewicz
2022-06-17 16:37:17
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

- -
2022-06-17 16:10:58
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Po przeczytaniu komentarzy, trochę obawiałam się w jakim stanie przyjdą meble a tu pozytywne zaskoczenie. Meble bardzo porządnie zapakowane, pooddzielane od siebie żeby się nie porysowały. Szafka RTV parisja na drzwiczkach i szufladzie miała folię ochronną. Szafki nocne Nicole i toaletka Nicole super kolor. Polecam
zakup klienta:

Radosław Ślęzak
2022-06-16 12:50:44
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jesteśmy zadowoleni.
zakup klienta:

Monika Niemiec
2022-06-16 11:20:42
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Joanna Stanek
2022-06-16 04:56:19
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Marzena Bajszczak
2022-06-15 08:29:41
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Anna Banacka
2022-06-14 23:50:52
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Krzysztof Haraj
2022-06-14 19:32:05
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Monika Plagowska
2022-06-14 16:00:42
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2022-06-14 08:58:49
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Ilona Gawron
2022-06-14 08:01:05
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Ilona Gawron
2022-06-14 08:00:37
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Angelika Rutkiewicz
2022-06-13 16:42:30
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Rewelacyjny czas realizacji i szybka dostawa i super narożnik ..
zakup klienta:

ANNA Anna Chaberska CHABERSKA
2022-06-13 16:09:08
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam, szafka rtv jest piękna.
zakup klienta:

Paweł Bartczak
2022-06-10 16:22:20
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Dość solidne meble, dobrze zapakowane. Czytelna instrukcja skręcania. Polecam
zakup klienta:

Joanna Pytlas
2022-06-10 16:12:19
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Sprawne, wspaniale zakupy.
zakup klienta:

�. K.
2022-06-09 21:02:24
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Patrycja Goździowska
2022-06-09 16:33:53
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Agnieszka Szkurłatowicz
2022-06-09 15:47:14
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Barbara Puchalska
2022-06-09 08:33:43
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Agnieszka Batycka
2022-06-08 20:31:19
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szafka RTV jest piekna, kontakt ze sklepem na najwyzszym poziomie, szybka wysylka. Polecam
zakup klienta:

Izabela Krzemień
2022-06-08 20:15:21
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Świetna jakoś produktów. polecam
zakup klienta:

AGNIESZKA B.
2022-06-08 18:07:13
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Agnieszka Łopata
2022-06-08 15:46:55
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Barbara Kamińska
2022-06-08 14:15:38
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
obsługa bardzo miła i czas realizacji choć długi ale zgodny z przewidywanym terminem realizacji.
zakup klienta:
Sofa Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5

Bożena Pawelska
Wersalka do spania Ana - PROMOCJA !!!
OCENA:
5 / 5

Bożena P.
Nowoczesna sofa Annabelle II z regulowanymi podłokietnikami
OCENA:
5 / 5
Super polecam

Adrian Dąbrowski
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Szafka przepiękna. Mąż zadowolony z jakości mebli. Ryflowane fronty dają supe efekt. Polecam.

Anna W.
Nowoczesna konsola/toaletka Nicole - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Konsola cudowna . Polecam sklep.

Żaneta B.
Stolik kawowy z szufladą Olin 99 Appenzeller Fichte - Czarny mat
OCENA:
5 / 5

Marcin W.
Komoda dwudrzwiowa z szufladami Olin 26 Appenzeller Fichte - Czarny mat
OCENA:
5 / 5

Marcin W.
Witryna dwudrzwiowa z szufladami Olin 13 Appenzeller Fichte - Czarny mat
OCENA:
5 / 5

Marcin W.
Witryna wąska Olin 05 Appenzeller Fichte - Czarny mat
OCENA:
5 / 5

Marcin W.
Nowoczesny narożnik Annabelle II
OCENA:
5 / 5

Agnieszka Sadowska
Wersalka Ana Foto - PROMOCJA !!!
OCENA:
5 / 5

Agnieszka Sadowska
Komoda Nicole 150 cm - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Wspaniała obsługa:)

Dorota Kulikowska
Zestaw szafek nocnych Nicole 2 szt. - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Polecam:)

Dorota Kulikowska
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5

E. A.
Krzesło tapicerowane Toledo 2 - dąb miodowy / tap. Solo 265
OCENA:
5 / 5

Renata Malinowska
Szafka RTV Asha 200 cm z wnęką na metalowych nogach - artisan /rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Szafka prezentuje się ładnie, nie jest najprostsza do złożenia, ale wszyscy dadzą radę, wykonawca zadbał o wszelkie detale

Agnieszka Meler
Toaletka z lustrem Loft
OCENA:
5 / 5

Aleksandra Ogrodowska
Stolik nocny z szufladami Loft
OCENA:
5 / 5

Aleksandra Ogrodowska
Komoda 200 cm Asha na metalowych nogach - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Komoda bardzo ładna i pięknie wykonana

Alicja N.
Stolik kawowy Nicole - antyczny róż MDF / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
jest piękny! i porządny

Magdalena Komar
Szafka RTV Nicole 200 cm - antyczny róż MDF / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
jest piękna! i porządna

Magdalena Komar
Szafka RTV Nicole 200 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Szafka spełniła moje oczekiwania dlatego też poszerzyłam kolekcję o zakup konsoli.

EWA PAULIŃSKA
Łóżko dziecięce Alis wyjazdowe DPV 001 Certyfikat
OCENA:
5 / 5

Barbara Łukaszczyk
Materac dziecięcy piankowy Luna do dolnego pokładu 9 cm
OCENA:
5 / 5

Barbara Łukaszczyk
Szafa przesuwna Vista 150 - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Piękna szafa, dobry materiał, nic nie było uszkodzone polecam

paula nitkiewicz
Komoda 200 cm Asha - artisan /rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Jesteśmy zadowoleni. Jest prezencja

Radosław Ślęzak
Komplet wypoczynkowy Fryderyk
OCENA:
5 / 5

Monika Niemiec
Duża komoda dwudrzwiowa z czterema szufladami Smart SRK1 - biały lux / dąb sonoma
OCENA:
5 / 5

Krzysztof Haraj
FINO biurko dąb złoty / biały
OCENA:
5 / 5

Krzysztof Haraj
Nadstawka do szafy Smart SRN1 - biały lux / dąb sonoma
OCENA:
5 / 5

Krzysztof Haraj
Szafa czterodrzwiowa z dwiema szufladami i lustrami Smart SRL1 - biały lux / dąb sonoma
OCENA:
5 / 5

Krzysztof Haraj
Łóżko domek piętrowe Nemos 3-osobowe Certyfikat
OCENA:
5 / 5

ilona Wartalska
Pufa tapicerowana z pojemnikiem Dragonis
OCENA:
5 / 5

klient
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis
OCENA:
5 / 5

klient
Stolik kawowy Nicole - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5

Ilona Gawron
Komoda z szufladami Bali - śliwka
OCENA:
5 / 5

Jan Szymański
Szafka RTV Asha 200 cm z wnęką na metalowych nogach - czarny mat
OCENA:
5 / 5

�. K.
Biurko młodzieżowe Shark 14 - biały/grafit/szary/dąb lefkas
OCENA:
5 / 5

�. K.
Półka wisząca młodzieżowa Shark 12 - biały/grafit/szary/dąb lefkas
OCENA:
5 / 5

�. K.
Regał trzydrzwiowy młodzieżowy Shark 6 - biały/grafit/szary/dąb lefkas
OCENA:
5 / 5

�. K.
/opinie