Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


17240

opinii klientów

średnia ocena

4.84

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie

Katarzyna Gietka
2022-11-27 15:30:28
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Jacek Wrzosek
2022-11-23 04:34:51
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Jacek Wrzosek
2022-11-23 04:34:19
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Maria Pułczyńska
2022-11-22 21:07:15
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Przepiękna sofa rozkładana, wygodna, reprezentacyjne i elegancka. Pięknie się prezentuje w pokoju. Polecam szczerze.
zakup klienta:

TOMASZ ZAWADZKI
2022-11-22 15:44:45
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Józef Kłosowski
2022-11-22 15:05:07
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Magdalena Karpeta-Klimek
2022-11-21 10:15:06
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Pierwszy zakup w Meble Bogart i możliwe że nie ostatni. Zamówiliśmy komodę rtv i stolik kawowy z kolekcji Scalia. Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczone elementy, łatwy montaż to czego każdy klient oczekuje. Komoda i stoli po złożeniu robią wrażenie, oryginalne i stylów meble. Polecam
zakup klienta:

Ewa G.
2022-11-19 09:57:30
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

katarzyna s.
2022-11-18 07:43:23
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Piękne meble , proste w złożeniu . Super dostawa . Szybko i sprawnie . Polecam 10/10
zakup klienta:

Mateusz Szaroleta
2022-11-18 04:46:05
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2022-11-17 17:35:45
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam ten sklep. Realizacja zamówienia bez zarzutu.
zakup klienta:

Karolina Kraśniewska
2022-11-17 16:07:03
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Stachowiak Barbara
2022-11-15 20:40:22
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szybko I sprawnie polecam
zakup klienta:

Tomasz K.
2022-11-15 17:59:41
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko bardzo sprawnie , na czas , zgodnie z zamówieniem . Bardzo dobry kontakt ,
zakup klienta:

Beata Kukla
2022-11-15 17:18:07
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Mariusz Gogolin
2022-11-15 16:15:14
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Adam Dziadowicz
2022-11-15 16:14:40
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2022-11-15 15:46:34
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Krystyna Pełka
2022-11-15 14:00:02
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Mariola GORCZYCA
2022-11-15 07:33:15
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
SUPER POLECAM
zakup klienta:

E. K.
2022-11-14 22:24:27
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Ok
zakup klienta:

Leszek Krakowski
2022-11-14 20:08:13
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam firmę wszystko solidnie I szybko.
zakup klienta:

Jarosław Z.
2022-11-14 17:48:11
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Agnieszka M.
2022-11-14 16:20:20
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Obsługa klienta bez zarzutu. Dostawa szybka, Pan bezproblemowy i kulturalny. Polecam ten sklep każdemu.
zakup klienta:

Szymon Chreścionko
2022-11-14 16:18:47
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Halina Pietkiewicz
2022-11-05 20:51:14
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
polecam zakupy w tym sklepie dostawa mebli zorganizowana bez zarzutu a meble do transportu zabezpieczone rewelacyjnie
zakup klienta:

Krystyna K.
2022-11-02 20:04:25
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo fajne meble. Polecam
zakup klienta:

Anna Paciorek
2022-11-02 16:43:02
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Meble dostarczono 2 tygodnie przed terminem. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Pracownicy transportu kompetentni i uprzejmi.
zakup klienta:

Magdalena Kłoda
2022-11-01 18:55:16
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Anna Zazdrosińska
2022-11-01 17:19:17
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

A. P.
2022-10-31 15:46:18
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Hanna Maik
2022-10-29 20:49:17
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

slawomir karmowski
2022-10-29 13:26:55
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Anita Pieńkos
2022-10-27 22:04:09
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Beata J.
2022-10-27 21:34:47
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Anna Bobrukiewicz
2022-10-27 19:07:33
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam
zakup klienta:

Sylwia W.
2022-10-27 17:56:41
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam. Bardzo dobra jakość:)
zakup klienta:

Halina Człapa
2022-10-27 17:31:48
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

A. P.
2022-10-27 15:51:50
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Dawid S.
2022-10-27 15:47:09
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szybka i sprawna realizacja. Świetna i pomocna obsługa klienta.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Łóżko dziecięce Alvins parterowe DP 002 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Jacek Wrzosek
Barierka do łóżeczek pionowa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Jacek Wrzosek
Szafka RTV Eston 200 - grafit mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Józef Kłosowski
Stolik kawowy ze schowkiem Scalia 120 2K - biały mat / czarne nogi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Magdalena Karpeta-Klimek
Szafka RTV Scalia 2K1SZ z wnęką - biały mat / czarne nogi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Magdalena Karpeta-Klimek
Szafa Loft P do półkotapczanu pionowego New Elegance - Czarny/Dąb Lancelot
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwe w montażu, ładne i solidne szafy.

Ewa G.
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

katarzyna s.
Narożnik z elektrycznie wysuwanym siedziskiem Focus - Bestseller 2021
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Mateusz Szaroleta
Łóżko do sypialni Panama 120X200 białe
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Córka zadowolona. Wizualnie na plus, chociaż całą robotę robi dobry materac.

K. F.
Nowoczesna sofa Annabelle II z regulowanymi podłokietnikami
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Mariusz Gogolin
Szafka RTV wisząca Nicole 200 cm z wnęką - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Adam Dziadowicz
Szafka RTV Scalia 2K1SZ z wnęką - czarny mat / czarne nogi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam

E. K.
Szafka RTV wisząca Verica 200 cm z wnęką - charcoal / czarne uchwyty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Leszek Krakowski
Kanapa z funkcją spania Flabio
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Szymon Chreścionko
Wersalka rozkładana Nelly
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
zgrabny mebelek i duży plus za wysokie nóżki

Halina Pietkiewicz
KAMMONO Stół Kuchenny - stół do kuchni/jadalni - KAM Meble
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo zgrabny stolik

Halina Pietkiewicz
Komplet Amber II - Tkanina
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wspaniały i wygodny komplet

Halina Pietkiewicz
Witryna wisząca Loftia - czarny/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Krystyna K.
Komoda trzydrzwiowa z 3 szufladami Loftia - czarny/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Krystyna K.
Fotel wypoczynkowy Wiktor II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Paciorek
Tapczan jednoosobowy Marek II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Paciorek
Wersalka do spania Ana
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sama wersalka bardzo dobra, łatwo się rozkłada, nie trzeba jej składać, bo przyjeżdża złożona co jest wielkim plusem.

Katarzyna Burczyk
Wersalka Belinda
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Krystyna Mazurek
Komoda 200 cm Asha na metalowych nogach - artisan /rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Zazdrosińska
Komoda dwudrzwiowa z szufladami Olin 26 Appenzeller Fichte - Czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super komoda, bardzo ładnie się prezentuje

A. P.
Blat 38mm Dąb Lancelot - Gała Meble
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Hanna Maik
Komoda Nicole 200 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anita Pieńkos
Sofa Amerykanka Kordian 70
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok

Anna Krawczewska
Meblościanka do salonu Factor 1 - czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok . Polecam

Anna Bobrukiewicz
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Sylwia W.
Stolik nocny z szufladami Galaxy 22 Abisko Ash
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Dawid S.
Łóżko 140 z tapicerowanym zagłowiem Galaxy 50 Abisko Ash
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Dawid S.
Materac sprężynowy medyczny Hilding Family Fandango
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Dawid S.
Stelaż Flex do łóżka 140 cm Vera, Evora, Galaxy, Sigma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Dawid S.
Narożnik z funkcją spania Shelf IV
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacyjny narożnik. Prezentuje się świetnie i jest niespodziewanie wygodny.

Dawid S.
Nowoczesny narożnik do salonu Nicole L
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupiłam kanapę Ninole w kolorze Agmamito Salvador 10. Wyglada fantastycznie! Delikatnie się mieni tak że każda płaszczyzna ma swój odcień. Szlachetna tkanina w pięknym kolorze kurkumy. Jestem zachwycona! ;-)

MYTHINGS MARCIN MALINOWSKI
Wersalka rozkładana Dakota
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Barbara Winkler
Komoda Nicole 200 cm - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Łukasz Kajda
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo dobrze wykonane . Naprawdę jestem w ogromnym szoku , szafka pod telewizor jest bardzo ładna . Serdecznie polecam meble z Meble Globart

Joanna Jeżewska
Szafka RTV Nicole 200 cm - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
PAWCIO

S. S.
/opinie