Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-10-17 20:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja
zakup klienta:


2023-10-17 19:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko sprawnie i na czas
zakup klienta:


2023-10-17 18:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakup bez problemów. Solidnie. Trochę trzeba poczekać, ale jest stosowna informacja przy zakupie.
zakup klienta:


2023-10-17 08:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka
zakup klienta:


2023-10-16 11:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa zgodnie z podanym terminem, wcześniej ustalonym. Szafka przyjechała bez żadnych uszkodzeń. Wszystko w porządku. Polecam!
zakup klienta:


2023-10-16 08:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam
zakup klienta:


2023-10-15 23:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-10-15 19:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Siprr
zakup klienta:


2023-10-15 18:48
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Robota na 5 Jakość na 5 Obsługa na 5 Pakowanie na 3
zakup klienta:


2023-10-14 22:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko sprawnie i bardzo szybko. miła obsługa
zakup klienta:


2023-10-14 22:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko sprawnie i bardzo szybko. miła obsługa
zakup klienta:


2023-10-14 17:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra komunikacja między sprzedawca a konsumentem.
zakup klienta:


2023-10-14 10:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z komody. Jakość i Design , szybka dostawa oraz skladanie tej komody : 10/10 punktów. Odkrylam wiecej ciekawych mebli, które napewno kiedyś zamówie.
zakup klienta:


2023-10-13 22:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprzedawca interesuje się klientem, jest elastyczny jeśli chodzi o dostawę i nie przedłuża terminów realizacji zlecenia.
zakup klienta:


2023-10-13 22:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt, szybka realizacja.
zakup klienta:


2023-10-13 21:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2023-10-13 16:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Top
zakup klienta:


2023-10-13 08:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt
zakup klienta:


2023-10-13 06:44
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie jestem zadowolona z dokonanego zakupu, myślę, że sofa posłuży wiele lat. Mogę Was polecić.
zakup klienta:


2023-10-12 21:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam !!!!
zakup klienta:


2023-10-12 20:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z opisem i miła dostawa zawsze na czas
zakup klienta:


2023-10-11 13:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam
zakup klienta:


2023-10-11 12:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok, polecam
zakup klienta:


2023-10-11 10:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w porządku.
zakup klienta:


2023-10-11 09:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w porządku zgodne z opisem.
zakup klienta:


2023-10-11 09:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie zrealizowane bez problemu, szybko. Polecam
zakup klienta:


2023-10-11 08:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupiłam u Państwa konsolę (biurko), szaflę rtv oraz komodę i jak na razie jestem zadowolona Na plus obsługa klienta, dostawa oraz łatwpść montażu. Pozdrawiam!
zakup klienta:


2023-10-10 20:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bezproblemowo, szybka wysyłka
zakup klienta:


2023-10-10 20:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-10-10 10:29
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
realizacja OK,
zakup klienta:


2023-10-09 15:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Poprostu 5/5 Profesjonalizm .
zakup klienta:


2023-10-09 11:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam! Obsługa na najwyższym poziomie i świetne meble. Jestem bardzo zadowolona z poprzednich zakupów i właśnie wróciłam na kolejne :)
zakup klienta:


2023-10-09 10:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam, świetna obsługa
zakup klienta:


2023-10-08 22:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!
zakup klienta:


2023-10-08 22:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****
zakup klienta:


2023-10-08 16:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
To już drugi nasz zakup w meble bogart i na pewno nie ostatni. :)
zakup klienta:


2023-10-08 12:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt. Pani bardzo pomocna, podpowiedająca, znająca się na rzeczy( pani Magda👍). Dostawa na czas.
zakup klienta:


2023-10-06 09:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Można bardzo łatwo złożyć zamówienie
zakup klienta:


2023-10-06 09:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK
zakup klienta:


2023-10-06 09:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko przebiegło super. Sofa piękna.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Szafka nocna Desin z szufladą i metalowymi nogami 45 cm - czerwony / ceramic red / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna


2023-11-22 16:29
Tapczan/łóżko jednoosobowe z pojemnikiem Marek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Tapczan z moich marzeń, solidnie wykonany i zapakowany. Jestem barowolona


2023-11-22 08:52
Szafa Loft P do półkotapczanu pionowego Basic New Elegance - czarny / dąb lancelot
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja 👍😀


2023-11-21 21:51
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka spełniła moje oczekiwania.


2023-11-21 20:09
Szafka RTV Desin na metalowych nogach 170 cm - czarny mat / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładny mebel Dobra obsługa Jestem zadowolony


2023-11-21 18:57
Dwudrzwiowy kredens Desin z ukrytymi szufladami i metalowymi nogami 120 cm - czarny mat / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Otrzymałem to co zamawiałem Jestem zadowolony Ładne meble Dobrze wykończone Plus miła i dostępna obsługa przez telefon


2023-11-21 18:56
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 120
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-11-21 18:46
Szafa trzydrzwiowa z nadstawką Bali D3 147 cm - biała
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodna z opisem, sama składałam z niewielką pomocą. Jestem zadowolona z szafy


2023-11-20 21:31
Szafka RTV Loftia dwudrzwiowa z wnęką 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka bardzo ładnie się prezentuje w salonie. Bardzo dobrze oznaczone elementy szafki co prowadzą do łatwego jej złożenia. Polecam na 100%.


2023-11-20 17:35
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wykończenie super jak dla mnie jest trochę twarda ale siedzi się bardzo dobrze, polecam


2023-11-20 13:15
POLARIS materac 90x200 cm
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Materac spełnił nasze oczekawiania. Polecam!


2023-11-19 16:37
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - czarny, 90x200
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super zakup! Polecam serdecznie:)


2023-11-19 16:36
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - biały, 80x180
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Gorąco polecam. Po 6 tygodniach od zamówienia umówiony transport zrealizowany bez zastrzeżeń. Czytelna instrukcja wszystkie otwory dobrze spasowane. Montaż bez problemu, wykonanie w wysokim standardzie.


2023-11-19 15:28
Trzydrzwiowa komoda Desin z metalowymi nogami 170 cm - czarny mat / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna, zgodna z opisem


2023-11-19 00:26
Trzydrzwiowa komoda Desin z 4 ukrytymi szufladami i metalowymi nogami 170 cm - czarny mat / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda piękna, świetnie wykonana


2023-11-19 00:25
Kanapa z funkcją spania Drago II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidnie wykonana kanapa. Udało nam się ją wnieść na trzecie piętro w częściach (a obawialiśmy się jej wnoszenia, gdyż w naszym budynku mieszkalnym klatka schodowa jest dosyć wąska). Dzięki dobremu doradztwu w Sklepie udało nam się dobrać do kanapy i foteli optymalny dla nas materiał. Wspaniale, że była możliwość dobrania mebli i materiału do utworzenia kompletu wypoczynkowego.


2023-11-18 21:10
Fotel wypoczynkowy Inka III
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotele wygodne, zgrabne. Bez problemu przeszły przez drzwi. Dla nas też ważna była również możliwość dobrania koloru obicia foteli i kanapy, jak też koloru podłokietników i nóżek. Wszystko starannie wykonane, kolorystycznie pasuje.


2023-11-18 21:02
Pufa Fryderyk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze, solidnie wykonana. Pod względem wielkości w sam raz do naszego pokoju.


2023-11-18 20:59
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - biały, 80x180
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko piętrowe zgodne z opisem. Złożenie trochę czasu zajmuje, szkoda że deski nie są ponumerowane, byłoby łatwiej i szybciej. Szybki termin dostawy, ok 3 tygodnie i dobry kontakt ze sklepem. Polecam sklep i łóżko.


2023-11-18 18:33
Sofa rozkładana Amerykanka Kuga 155
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z opisem, miła i profesjonalna obsługa..


2023-11-18 17:54
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 120
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Materiał zgodny z opisem,troche mocno skręconą i nie można było rozłożyć,trzymaly boczki. Poprawione we własnym zakresie.Brak uchwytu do rozkładania-ma zostać dosłany.Cena dobra.Kontrola jakości do upomnienia.Pozdrawiam ***


2023-11-18 14:50
Komoda Nicole z czterema szufladami i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładny, solidny mebel, łatwy do montażu


2023-11-18 13:23
Kanapa z funkcją spania Belin
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel bardzo dobrze wykonany


2023-11-18 11:45
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna jakość, wygląda super !!!


2023-11-18 11:36
Wisząca szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami 200 cm - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-11-18 10:22
Szafa czterodrzwiowa z nadstawką z lamelami i lustrem Bali Lux D4 196 cm - dąb wotan / biała
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel wygląda świetnie aczkolwiek jest ok pól centymetra różnicy między szafą a nadstawką. Udało się jakoś nacisnąć ale bez uszkodzeń się nie obeszło. Były też 3 uszkodzenia na płytach akurat na wejściu jedno...


2023-11-17 14:20
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 85
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel wykonany dość solidnie, ładnie się prezentuje, jednak sprężyny trochę skrzypią... materiały które są dostępne powinny być opisane bardziej szczegółowo, np. czy materiał jest śliski, czy jest gruby czy raczej cieńszy. Specyfikacja zwykłemu kupującemu nie zbyt wiele mówi. Wiekszość zastrzeżeń miałabym ostatecznie do samej dostawy, podczas informacji z biura kiedy można się spodziewać dostawy zamówienia poinformowano mnie, że Panowe będą dzwonić chwilę przed przybyciem, jednak nikt nie dzwonił. Drugą sprawą jest, że zamawiałam opcję z wniesieniem do domu, która nie kosztowała mało, a panowie ostatecznie stwierdzili, że zostawiają sofę na korytarzu bo nie zmieści się przez drzwi... Obawiam się, że to akurat bardzo częste zjawisko w przypadku mebli, które przychodzą w całości.


2023-11-17 11:10
Szafa Loft P do półkotapczanu pionowego Basic New Elegance - czarny / dąb lancelot
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stosunek jakości do ceny ok :) Wygląda super.


2023-11-17 10:21
Materac dziecięcy Relfi
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Co do materaca nie mam zastrzeżeń!


2023-11-17 10:08
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - biały, 80x180
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie polecam!!! górna barierka lekko pęknięta przyszła - czas oczekiwania na meble był 8 tyg. wiec składając reklamację pewnie czekalibyśmy drugie tyle a łóżka nie można by było złożyć czekając na tą długą deskę. Składanie masakra instrukcja nie idzie chronologicznie, otwory na śruby są zbyt głębokie nie łapią śrub - trzeba je wypełniać jakimiś papierami aby śruba chwyciła. Co do trwałości i stabilności wypowiedzieć mogę się po miesiącu dwóch użytkowania gdyż samo łóżko zawiera więcej kołków niż śrub - a jak wiadomo to jest łóżko dla dziecka które są raczej ruchliwe;-) reasumując NIE POLECAM!!!!


2023-11-17 10:07
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna


2023-11-16 20:32
Łóżko tapicerowane Grace z szufladami 160x200 - popiel
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładnie wykonane łóżko polecam


2023-11-16 18:26
Trzydrzwiowa komoda Olin 47 z szufladam 192 cm - dąb karmelowy / czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z opisem.


2023-11-16 14:58
Witryna Olin 13 z szufladami 101 cm - dąb karmel / czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble wydają się solidne. Wszystko zgodnie z opisem. Dobry kontakt z obsługą klienta.


2023-11-16 14:58
Komoda dwudrzwiowa z trzema szufladami Bali 140 cm - zgaszony błękit
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Do pokoju dla nastolatki, bardzo ładna komoda.


2023-11-15 11:31
Szafka nocna z szufladami Bali - zgaszony błękit
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Do pokoju dla nastolatki. Bardzo ładna szafka.


2023-11-15 11:30
Szafa czterodrzwiowa z lustrem Bali II D4 196 cm - zgaszony błękit
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajna, pojemna szafa do dziewczęcego pokoju.


2023-11-15 11:29
Tapczan/łóżko jednoosobowe z pojemnikiem Marek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja , bezproblemowa dostawa. Tapczan bardzo wygodny. Jestesmy bardzo zadowolenie.


2023-11-15 06:41
Szafa trzydrzwiowa Nicole z ukrytymi szufladami i metalowymi nogami 150 cm - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble super, choć w instrukcji montażu jest parę błędów.


2023-11-14 23:21
Kanapa z funkcją spania Taila
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna kanapa do małych pomieszczeń.Łatwa w montażu.Duże wygodne miejsce do spania.Bardzo ładnie się prezentuje.Ocena wstępna jeszcze bez użytkowania.Myślę, że wszystko będzie ok.


2023-11-14 20:47
/opinie-10