Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-09-18 20:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sklep i super, szybki kontakt
zakup klienta:


2023-09-17 19:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar ładnie zapakowany i szybko dostarczony
zakup klienta:


2023-09-17 17:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super miejsce na zakupy
zakup klienta:


2023-09-16 23:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
extra
zakup klienta:


2023-09-16 13:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok.
zakup klienta:


2023-09-15 21:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt wykonany według zamówienia. Dostawa i wniesienie bez zastrzeżeń.
zakup klienta:


2023-09-15 21:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt . terminowa dostawa .. Zakupione meble dobrej jakości .
zakup klienta:


2023-09-15 20:48
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
ok ok
zakup klienta:


2023-09-15 20:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko na czas, profesjonalny kontakt
zakup klienta:


2023-09-15 16:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2023-09-15 10:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w porządku.Mebelek super.
zakup klienta:


2023-09-15 10:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super
zakup klienta:


2023-09-12 09:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam :)
zakup klienta:


2023-09-11 22:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam w 100%
zakup klienta:


2023-09-11 13:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt ze sprzedającym.
zakup klienta:


2023-09-11 09:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Transakcja przebiegła sprawnie bez żadnych problemów. Zamówienie dostarczone bardzo profesjonalnie.
zakup klienta:


2023-09-09 20:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam !!! Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym !!!
zakup klienta:


2023-09-09 08:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sprzedającego wszystko zgodne z opisem
zakup klienta:


2023-09-08 21:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła i sprawna obsługa, otrzymałam też zniżkę
zakup klienta:


2023-09-08 20:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
miła obsługa, wszystko ok
zakup klienta:


2023-09-08 16:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam
zakup klienta:


2023-09-08 10:36
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
konkludując, trzy razy zamawiałem u Was meble i niestety za każdym razem wystąpił problem. myślę że zasada "do trzech razy sztuka" zakończy moją przygodę z Państwem. na koniec dodam że za każdym razem towar był opłacony, czyli krótko mówiąc ja wywiązałem się z mojej części umowy należycie czego nie zauważyłem z Waszej strony...! Mimo wszystko wyrazy szacunku klient p.s. i jeszcze słówko do Pana z działu reklamacji, zakończenie maila pt. "życzę spokojnego dnia" było raczej nie na miejscu! ja rozumiem że spędza Pan wiele czasu na szkoleniach z asertywności ale ten sarkazm do niczego nie prowadzi, proponuję przemyśleć temat...!
zakup klienta:


2023-09-08 00:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok
zakup klienta:


2023-09-07 16:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i konkretnie
zakup klienta:


2023-09-06 20:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok. Dobry kontakt
zakup klienta:


2023-09-06 20:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK ! Polecam !
zakup klienta:


2023-09-06 19:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wersalka została wykonana zgodnie z zamówieniem szybko i solidnie. Polecam meble Bogart, gdyż już kilka razy kupowałam meble tej firmy, są ładne i trwałe.
zakup klienta:


2023-09-05 08:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jest ok
zakup klienta:


2023-09-05 00:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt i dostawa profesjonalnia
zakup klienta:


2023-09-04 21:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-09-04 15:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-09-03 21:56
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep ok, natomiast podany jest inny termin wykonania
zakup klienta:


2023-09-03 21:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-09-03 21:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-09-01 20:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka zgodna z zamówieniem starannie wykonana polecam
zakup klienta:


2023-09-01 11:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Regał jest super
zakup klienta:


2023-08-31 22:23
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Zbyt długi okres dostawy
zakup klienta:


2023-08-31 20:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
5 gwiazdek za mila i profesjonalna obsluge
zakup klienta:


2023-08-30 18:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsługa
zakup klienta:


2023-08-30 14:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt, dostawa, realizacja - wszystko na 5! Bardzo szybkie odpowiedzi na pytania i watpliwości. Wszystko jasne i zgodne z opisami na stronie.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Witryna Royal W2D - Sosna Nordycka/Dąb Dziki
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak wyżej


2023-10-31 16:45
Biurko Royal B1 - Sosna Nordycka/Dąb Dziki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wykonanie dobre


2023-10-31 16:42
Sofa rozkładana Amerykanka Monika 140
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajny mebel, na twardość super, jakość wykonania bardzo dobra.


2023-10-31 13:29
Kanapa z funkcją spania Taila - szary welur Velutto 15, czarne nogi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar wysokiej jakości w przystępnej cenie.


2023-10-31 09:55
Wisząca szafka RTV Loftia z wnęką 200 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok.


2023-10-31 09:32
Nowoczesne biurko z szufladami i metalowymi nogami Nicole 100 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Konsola jest ladna ale podstawa jest niestety bardzo niestabilna. Komoda faluje przy dotknieciu wiec bezwzglednie trzeba ja przykrecic do sciany. Nie chcemy niepotrzebnie niszczyc scian wiec nie kupilibysmy tego produktu ponownie. Co do samej obslugi zamowienia przez sklep, nie mamy zastrzezen.


2023-10-31 09:16
Czterodrzwiowa komoda Asha z ryflowanym frontem 200 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko zgodnie z wyobrażeniami. Super mebelek.


2023-10-31 08:22
Toaletka z szufladą Sophie 08 i ryflowanym frontem - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna i solidna toaletka


2023-10-31 08:22
Szafka RTV Scalia 190 2K1SZ z wnęką - czarny mat / czarne nogi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super, polecam


2023-10-31 07:52
Wieszak Combo 11 - biały/MDF biały połysk - Wyprzedaż
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Cały mebel powinien być w połysku. Cena zbyt wysoka za całość.


2023-10-31 07:13
Dwudrzwiowa komoda Nicole z szufladami i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna komoda, elegancka.


2023-10-31 06:33
Trzydrzwiowa szafa Nicole 150 cm - kaszmir / złote uchwyty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna szafa, dobre wykonanie. Wygląda bardzo elegancko.


2023-10-31 06:33
Zestaw szafek nocnych Scalia II 50 1SZ 2 szt. - czarny mat / złote nogi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo solidne i przepiękne instrukcja montażu czytelna 🙂🙂


2023-10-31 03:24
Komoda czterodrzwiowa Scalia II 190 4D - czarny mat / złoty stelaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo solidne i przepiękne instrukcja montażu czytelną🙂🙂


2023-10-31 03:23
Blat łazienkowy Nicole 120 cm - szałwia
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Blat ładny, kontakt i dostawa bez zarzutu


2023-10-30 21:53
Wersalka rozkładana do salonu Ela II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygodne i eleganckie meble tapicerowane


2023-10-30 20:08
Łóżko do sypialni Sigma 51 z pojemnikiem 160x200 - dąb flagstaf ciemny / czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z oczekiwaniami. Wszystko ok. Polecam


2023-10-30 18:26
Łóżko dziecięce drewniane Alvins z szufladami - biały, 90x180
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super


2023-10-30 18:17
Dwudrzwiowa komoda Nicole z szufladami i metalowymi nogami 150 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam komodę osobom szukającym mebla w b. dobrej jakości i ładnej, eleganckiej i minimalistycznej stylistyce. Bardzo ładna, ozdabia wnętrze.


2023-10-30 10:17
Szafka RTV Nicole z szufladą, wnęką i metalowymi nogami 150 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka rtv jest wykonana bardzo dobrze, z wysokiej jakości materiałów i w eleganckiej stylistyce. Polecam !


2023-10-30 10:14
Łóżko antresola drewniana Swen - biały, 80x190
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
łóżko bardzo ładnie się prezentuje, dobra jakość chociaż złożenie wymagała więcej czasu niż myśleliśmy


2023-10-30 09:53
Kanapa z funkcją spania Taila - szary welur Velutto 15, czarne nogi
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Powinno być w komplecie kilka śrub więcej, a nie brak


2023-10-30 08:14
Narożnik z półką drewnianą Dino II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik wygląda lepiej niż sobie wyobraziłam. Funkcjonalne zagłówki, mała półeczka, wyciągane pufy. Kolor taki sam jak na zdjęciu. Polecam


2023-10-29 05:51
Sofa rozkładana Amerykanka Kordian 70
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa fajna, pan który ją dostarczył był bardzo miły.


2023-10-28 21:02
Trzydrzwiowa komoda Olin 47 z szufladam 192 cm - dąb karmelowy / czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
1000% satysfakcji wykonanie i transport.


2023-10-28 12:39
Dwudrzwiowa komoda Olin 26 z szufladami 150 cm - dąb karmelowy / czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo dobre i solidne wykonanie do tego transport firmowy. Pierwsza klasa polecam w 100%.


2023-10-28 12:37
Sycylia D40SP szafka słupek - Orzech Milano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony


2023-10-28 12:14
Łóżko piętrowe drewniane Amely z szufladami - czarny, 80x200
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko solidne. Dobrze i starannie wykonane. Polecam firmę! Co prawda długi czas oczekiwania- zgodnie z info na stronie firmy- ale warto.


2023-10-28 09:40
Półka wisząca Forest 08 - labrador
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-10-28 08:57
Szafka nocna Forest 06 z szufladą - labrador / złoty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-10-28 08:57
Komoda jednodrzwiowa z trzema szufladami Forest 04 - labrador / złoty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-10-28 08:57
Witryna przeszklona czterodrzwiowa Forrest 02 - labrador / złoty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-10-28 08:56
Witryna przeszklona Forest 01 z dwiema szufladami - labrador / złoty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-10-28 08:56
Dwudrzwiowa komoda Nicole z szufladami i metalowymi nogami 150 cm - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam super komoda, solidnie wykonana, pojemna i ładnie się prezentuje


2023-10-27 21:12
Nowoczesna szafka RTV Kimi mini - biały połysk - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dla mnie rewelacja! Szafka zgodna z opisem, bardzo dobrze przygotowana instrukcja złożenia; drobne części posegregowane.


2023-10-27 18:42
Sofa rozkładana Amerykanka Monika 140
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jakość Polecam


2023-10-26 18:02
Fotel tapicerowany Evita
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel spełnił moje oczekiwania , bardzo dobre wykonanie , jestem zadowolona.


2023-10-26 09:06
Sofa dwuosobowa z funkcją spania Evita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa spełnia moje oczekiwania, zgadza się wszystko z opisem , staranne wykonanie ; natomiast były poważne kłopoty z wniesieniem do mieszkania / w bloku dzwi 80 cm / ponieważ firma bardzo, bardzo solidnie opakowała mebel , przez co doszło kilka centymetrów grubości. Po wezwaniu pomocy i rozpakowaniu jakoś przeszło przez drzwi.


2023-10-26 09:05
Szafka RTV Loftia dwudrzwiowa z wnęką 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa, szafka jak na zdjęciu, wszystko ok i w dobrej cenie, polecam.


2023-10-26 08:28
Szafka RTV Asha z ryflowanym frontem i wnęką 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo solidna i bardzo ładna szafka. Jedyny minus to taki, że w płycie tylniej nie ma otworów na kable, ale można sobie dzięki temu wyciąć samemu w miejscu gdzie dokładnie tego potrzebujemy. Ogólnie produkt godny polecenia


2023-10-25 21:25
/opinie-12