Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-08-01 18:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybka realizacja zamówienia
zakup klienta:


2023-08-01 06:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo bardzo dziękuję. Super.
zakup klienta:


2023-07-31 19:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa i kontakt z infolinią bardzo dobry.
zakup klienta:


2023-07-31 16:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-07-31 13:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
TERMIN REALIZACJI zgodny z zamówie iem. Reklamacja szybko zrealizowana.
zakup klienta:


2023-07-31 12:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła i fachowa obsługa
zakup klienta:


2023-07-31 06:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygodny kontakt telefoniczny, dzięki któremu uzyskałam wszystkie interesujące mnie informacje.
zakup klienta:


2023-07-30 20:54
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
****
zakup klienta:


2023-07-30 14:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko jest ok
zakup klienta:


2023-07-29 22:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam !
zakup klienta:


2023-07-29 14:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła obsługa. Miły kontakt.
zakup klienta:


2023-07-28 12:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła i kompetentna osoba po drugiej stronie telefonu.Szybka i profesjonalna transakcja.Polecam
zakup klienta:


2023-07-28 10:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
10/10
zakup klienta:


2023-07-28 09:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super
zakup klienta:


2023-07-28 09:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super 😊
zakup klienta:


2023-07-28 07:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK
zakup klienta:


2023-07-28 07:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-07-27 20:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie i profesjonalnie.
zakup klienta:


2023-07-27 07:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko było ok
zakup klienta:


2023-07-26 19:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo
zakup klienta:


2023-07-25 20:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt .
zakup klienta:


2023-07-25 20:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka i wysoka jakość obsługi
zakup klienta:


2023-07-25 11:40
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble ładne
zakup klienta:


2023-07-25 08:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-07-25 07:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo szybka realizacja zamówienia i super dostawa, tak trzymać
zakup klienta:


2023-07-24 22:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest dobrze.
zakup klienta:


2023-07-24 17:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt ze sklepem
zakup klienta:


2023-07-22 20:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę czasu się czeka na produkt ale warto
zakup klienta:


2023-07-21 14:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
good service
zakup klienta:


2023-07-21 07:25
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
trochę długa realizacja
zakup klienta:


2023-07-21 02:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pozytywnie
zakup klienta:


2023-07-18 14:55
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
przesyłka niezgodna z zamówieniem z winy sprzedawcy. Bardzo, śle to bardzo długa i zagmatwana procedura zwrotu i rezygnacji z zamówienia (ponad trzy tygodnie wymiany maili)
zakup klienta:


2023-07-18 12:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miĺa obsĺuga. O wszystkich etapach realizacji zamòwienia byĺam informowana meilowo co
zakup klienta:


2023-07-18 10:41
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo niezadowolony z jakości łóżka sypialnianego Mindoria. Zbyt słaby stelaż na tak duży materac. Środkowe nogi wymuszają wycięcia w dolnej ściance łóżka. Druga opcja, to brak półki pod materacem i wszystko co się tam wkłada leży bezpośrednio na podłodze sypialni. Paranoja.
zakup klienta:


2023-07-18 07:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez problemów. Szybka dostawa, miły kurier. Przydałaby się opcja wniesienia paczek do mieszkania.
zakup klienta:


2023-07-16 22:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja zamówienia jestem bardzo zadowolona, towar zabezpieczony bardzo vprofesjnanalnie
zakup klienta:


2023-07-16 19:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez zastrzeżeń
zakup klienta:


2023-07-15 22:06
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Problem ma zawsze kupujący pi zakupie
zakup klienta:


2023-07-15 19:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję
zakup klienta:


2023-07-14 12:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok!
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Łóżko dziecięce drewniane Alvins z szufladami - grafit, 80x160
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bogart jak zwykle nie zawodzą, przesyłka dotarła bardzo szybko, w mniej niż tydzień. Łóżko łatwe w montażu stabilne, bezpieczne, szuflady bardzo pojemne. Choć następnym razem zamówiłabym malowane lakierem, gdyż widać niedociągnięcia w malowaniu siwą farbą.


2023-10-08 16:39
Cokół dolny zakończeniowy głęboki Aspen - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-10-08 12:53
Cokół dolny Aspen 200cm - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-10-08 12:53
Cokół dolny Aspen 100cm - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-10-08 12:52
Blat 38mm Dąb Artisan - Gała Meble
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ekstra


2023-10-08 12:52
Front do zmywarki 60cm z panelem zakrytym Aspen D60FZW - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-10-08 12:52
Szafka kuchenna wisząca dwudrzwiowa Aspen G80 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-10-08 12:52
Szafka kuchenna wisząca niska Aspen G60K - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-10-08 12:52
Szafka kuchenna wisząca jednodrzwiowa Aspen G60 P/L - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-10-08 12:51
Szafka kuchenna wisząca jednodrzwiowa Aspen G40 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-10-08 12:51
Szafka kuchenna pod zabudowę zlewozmywaka Aspen D80Z - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-10-08 12:51
Szafka kuchenna dolna dwudrzwiowa Aspen D80 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-10-08 12:51
Szafka kuchenna pod zabudowę piekarnika Aspen D60ZK - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-10-08 12:51
Szafka kuchenna z trzema szufladami Aspen D60S3 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
👍super


2023-10-08 12:50
Szafka kuchenna dolna jednodrzwiowa Aspen D60 P/L - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super👍kontakt, jakość, wygląd👍


2023-10-08 12:50
Szafka kuchenna z jedną szufladą Aspen D40S1 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebelki rewelacja. Jakość Super. Wygląd ekstra. Kontakt bardzo dogodny i szybki. Same plusy!!!


2023-10-08 12:48
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Sonia 85
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo i funkcjonalny i dobry mebel .


2023-10-08 05:23
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam wysoka jakość i łatwość w składaniu Mebli


2023-10-06 09:49
Jednodrzwiowa witryna Halle 13 z szufladami na metalowych nogach 120 cm - dąb wotan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ciężkie, solidne meble, warte ceny. Bardzo dobra jakość i cały komplet Halle


2023-10-06 09:41
Sofa rozkładana do salonu Walker II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa piękna. Zrobiona bardzo solidnie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam !!!


2023-10-06 09:31
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita I
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
jestem zadowolona


2023-10-06 06:31
Dwudrzwiowa komoda Olin 26 z szufladami 150 cm - dąb karmelowy / czarny supermat
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
meble hmm , w sumie ładne ale jakość....myślę że adekwatne do ceny i do tego co za tyle można dostać na rynku Sama obsługa beż zarzutu , transakcja szybko i bez problemów


2023-10-05 22:02
Szafka RTV dwudrzwiowa Tristal - hikora
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna szafka , prosta w złożeniu.


2023-10-04 20:11
Trzydrzwiowa szafa Smart SRL2 z szufladami i lustrem 150 cm - biały lux / dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pojemna z ciekawym wnętrzem szafa.


2023-10-04 20:10
Sofa z funkcją spania HA ROYAL VELVET 20 Anthracite
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Prosta, a jednocześnie nowoczesna, dopracowana w najmniejszych szczegółach i bardzo wygodna. Dodatkowym plusem jest duża powierzchnia spania


2023-10-04 20:09
Łóżko kontynentalne Alvares 160x200 Sawana 05 - Wyprzedaż
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko ładne, jedna gwiazdka mniej za niestarannie wykonany (obszyty) materac nawierzchniowy.


2023-10-04 19:59
Wersalka rozkładana do salonu Margo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-10-04 19:31
Komoda czterodrzwiowa na metalowych nogach Nicole 200 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z kupionej komody , ładna stylowa . pasująca do mojej przestrzeni . Cena adekwatna do jakości . miła obsługa , wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie. POLECAM


2023-10-04 13:38
Skórzany fotel wypoczynkowy Amber z funkcją relaks
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Długo się czeka ale efekt końcowy wspanialy,fotel świetny do wypoczynku,kontakt z właścicielem super. Panowie którzy dostarczyli przesyłkę bardzo pomocni i mili,pozdrawiam ich serdecznie,POLECAM z czystym sumieniem firmę Bogart.


2023-10-03 18:44
Sofa do półkotapczanu Elegantia 140
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wygodny półkotapczan. Super jakość wykonania


2023-10-03 12:49
Szafa P do półkotapczanu pionowego Basic New Elegance - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoka jakość wykonania.


2023-10-03 12:48
Półkotapczan pionowy Basic 140x200 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jakość. Cena adekwatna do jakości


2023-10-03 12:48
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna jakość i wykonanie.


2023-10-03 05:42
Nowoczesna szafka RTV Nicole z szufladą i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteśmy bardzo zadowoleni, szafka super zapakowana nic nie było uszkodzone. Instrukcja montażu bardzo fajnie rozpisana. Firma zapewnia własny transport. Jak najbardziej na tak. Polecamy ;)


2023-10-02 22:24
Stół do jadalni Diesel rozkładany 160-200x90 cm - biały marmur / popiel / czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep, w 100%. Byłam i jestem zadowolona z obsługi i całej transakcji. Pozdrawiam.


2023-10-02 20:55
Szafka RTV Loftia z wnęką i metalowym stelażem 200 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka bardzo dobrze wykonana , jej wygląd ładniejszy niż na zdjęciach :) instrukcja bardzo czytelna . Jestem bardzo zadowolona z zakupu i ponownie wrócę do tego sklepu . Polecam Meble Bogart


2023-10-02 20:32
Komoda Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 150 cm - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda wygląda dokładnie jak na zdjęciu. Jasna instrukcja składania, otwory równo wywiercone. Trzeba zwrócić uwagę przy przybijaniu plecówki, żeby nie zrobić dziury na wylot


2023-10-02 20:11
Zestaw 2 szt. wiszących szafek nocnych z szufladą Nicole - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Śliczny design, super wykonanie i dokładna instrukcja montażu.


2023-10-02 17:42
Komoda czterodrzwiowa Asha z ryflowanym frontem 200 cm - biały mat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
komoda wykonana starannie, jednak drzwiczki nie pasowały wzorem trzeba było ponieść dodatkowe koszty zęby wykonać otwory na zawiasy po drugiej stronie. Podobnie jak w regale małe naklejki ciężkie do usunięcia.


2023-10-02 11:51
Regał Asha z ryflowanym frontem 50 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Regał wykonany starannie jednak na każdym elemencie znajduję się małe naklejki bardzo trudne do oklejeni.


2023-10-02 10:26
/opinie-15