Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-07-14 12:40
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie kupię niczego po raz drugi i nikomu go nie polecę.
zakup klienta:


2023-07-14 11:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Terminowość i realizacja zamówień dobra
zakup klienta:


2023-07-14 06:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dla mnie ok, w Warszawie w stacjonarnych sklepach nie uzyskałem lepszej ceny, więc kupiłem prosto od producenta.
zakup klienta:


2023-07-12 08:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwe wykonywanie zakupów. Zakupiony przedmiot przywieziony pod sam dom w określonym terminie.
zakup klienta:


2023-07-11 17:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
zakup klienta:


2023-07-11 12:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag
zakup klienta:


2023-07-10 22:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Transport dotarł w ciągu 8 dni roboczych. Dokładnie zapakowane meble
zakup klienta:


2023-07-10 21:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble ładne, solidne... Szkoda, że tak długo czas oczekiwania... Poza tym, polecam
zakup klienta:


2023-07-10 21:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawny kontakt, dostaliśmy informacje o kolejnych etapach dostawy. Karta gwarancyjna w firmowej teczce, uprzejmy kierowca. Ogólnie pozytywnie.
zakup klienta:


2023-07-10 12:57
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
dobrze
zakup klienta:


2023-07-10 08:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miło i w kontakcie.
zakup klienta:


2023-07-10 07:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna , miła obsługa.
zakup klienta:


2023-07-09 22:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko poszło gładko. Łóżko super.
zakup klienta:


2023-07-09 21:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok
zakup klienta:


2023-07-09 19:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep super
zakup klienta:


2023-07-07 23:35
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Całkowita Tragedia. Od posprzedazy, niekopletnej przesyłki, zagubionej 2 drugiego mebla na magazynie, nie przestrzeganie terminow dostawy okreslonych na stronie, poprzez wysłane nieprawidłowych mebli i kontakt z biurem. Nie polecam.
zakup klienta:


2023-07-07 14:33
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Fatalna obsluga logistyczna + brak instrukcji montazu i otworow na nozki
zakup klienta:


2023-07-07 09:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Doskonały kontakt juz od poziomu zamawiania aż do dostarczenia mebli, pomoc w wyborze obicia mebla, bardzo profesjonalne podejscie do klienta. Potem ciągle smsy i maile z wiadomościami na jakim etapie przygotowania są moje meble, dzieki czemu czułam sie od samego początku bardzo spokojna, wiec polecam firmę ludziom ktorzy sie boja zawsze, że coś sie nie uda. Od poczatku bylam "zaopiekowana" jako klient. Bardzo na plus opcja wniesienia mebli, dwoch sympatycznych panów zaniosło mi meble dokladnie tam gdzie chciałam by były, oczywiscie za dodatkową opłatą, ale warto doplacić za ten komfort.
zakup klienta:


2023-07-07 09:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
dobra obsługa i logistyka; dobry kontakt; ustalenia telefoniczne dotrzymane.
zakup klienta:


2023-07-06 21:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok .
zakup klienta:


2023-07-06 20:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-07-06 20:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok, polecam
zakup klienta:


2023-07-05 17:16
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakupiłem 2xszafka nocna oraz konsolę. Wydałem ponad dwa tyciące złotych. W szafkach nocnych nie można uzywać szuflad. Po wystawieniu negatywnej opini kontakt z firmy "kupującej" komentarze - EKOMI..czy jakoś tak. Za skasowanie negatywa miałem dostać ***zł..odmówiłem mówiąc że pieniądze to nie wszystko..haha..odpowiedź ..damy ***zł !!! tylko skasuj...please. Gdy odmówiłem ponownie okazało się że przecież nie złożyłem rekalmacji to nie wiedzą co jest źle z meblami?? Ale ***zł chcieli zapłacić!!!. Poinformowałem ze jest możliwość usunięcia negatywnej opini jeśli otrzymam nowe szuflady(bez frontów) i bedę probował zrobić z nich mebel do użytku. Pan od komentarzy napisał że ok, wyśla mi nowe szuflady ale muszę skasować !! najpierw negatywny komentarz. Bedąc przekonanym że rozmawiam z kimś rozsadnym skasowałem komentarz i podałem adres do wysyłki kogoś z rodziny bo nie mam mozliwośći odebrać osobiście. Jakież było moje zdziwienie gdy minął ponad tydzień i szuflady "zaginęły" w akcji bo do mnie nie dotarły !!. Krótko mówiąc *** !!! i jeszcze wyłudzono adres postronnej osoby!! Nie polecam !!! nigdy więcej !!!
zakup klienta:


2023-07-04 21:36
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Czekam na pieniądze
zakup klienta:


2023-07-04 09:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
dobrze
zakup klienta:


2023-07-04 08:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam zakupy mebli w sklepie Bogart,to były moje nie pierwsze,a napewno nie ostatnie.
zakup klienta:


2023-07-03 12:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna obsługa, otrzymałam odpowiedzi na wszystkie pytania.
zakup klienta:


2023-07-03 06:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteśmy bardzo zadowoleni z kontaktu ze sklepem
zakup klienta:


2023-07-02 21:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
suuuper
zakup klienta:


2023-06-30 16:40
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Zbyt długi proces reklamacyjny, chociaż sklep po licznych mailowych upomnieniach wysłał symboliczny upominek.
zakup klienta:


2023-06-30 07:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobre, ładne i mocne meble, solidnie wykonane. nie raz już zamawiałam i jestem po raz kolejny zadowolona
zakup klienta:


2023-06-29 19:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miły kontakt ze sprzedawcą oraz z kierowcą dostarczającym produkt. Na stronie internetowej przemyślałbym zmianę sposobu dokonywanie wyboru rodzaju materiału. Jest to bardzo ważne dla kupującego i powinno być bardziej przyjazne oraz dawać jak najlepszy pogląd. My jesteśmy zadowoleni z tego materiału, który wybraliśmy ale decyzję podjęliśmy na podstawie strony producenta tego rodzaju materiału.
zakup klienta:


2023-06-28 21:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Porządny sklep
zakup klienta:


2023-06-28 17:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i bezproblemowo.
zakup klienta:


2023-06-28 13:17
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgłosiłem zastrzeżenia i uwagi.Pani obiecała oddzwonić,ale nic z tego.
zakup klienta:


2023-06-28 07:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt.
zakup klienta:


2023-06-27 22:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt ze sprzedawcą
zakup klienta:


2023-06-27 08:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w porządku
zakup klienta:


2023-06-26 22:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble super
zakup klienta:


2023-06-26 22:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w porządku, dobry kontakt, szybka dostawa.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Stolik kawowy okrągły Sonatia na metalowych nogach 45 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-10-02 06:56
Stolik kawowy okrągły Sonatia na metalowych nogach 60 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-10-02 06:56
Szafka RTV czterodrzwiowa Sonatia na metalowych nogach 200 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówiłam szafkę RTV i dwa stoliki kawowe. Było to zamówienie wykonane "w ciemno" ponieważ oglądałam te meble jedynie na stronie internetowej więc spodziewałam się wszystkiego. Ku mojemu zaskoczeniu meble okazały się bardzo solidnie, dobrze wykonane i po prostu ładne. Dostawa sprawna, Pan Kierowca bardzo uprzejmy i konkretny. Paczki zapakowany w sposób staranny. Reasumując: gorąco polecam te meble.


2023-10-02 06:56
Szafka RTV Desin na metalowych nogach 170 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna szafka, solidne wykonanie, polecam


2023-10-01 20:27
Nadstawka Kora KNN1 - Sosna andersen - Wyprzedaż
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Słabo zabezpieczona paczka z meblem górne części witryny niestety uszkodzone w transporcie


2023-10-01 15:03
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - biały, 90x200
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łozko zgodne z opisem i ze zdjęciami.Szybka przesyłka.


2023-10-01 08:03
Szafka RTV Bota 40 z wnękami i szufladą 219 cm - czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafką RTV AGD super 3 godziny skrēcałem. Polecam.


2023-09-30 21:15
Konsola / toaletka Desin z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Toaletka super ! Obsługa wraz z dostawą również! Polecam


2023-09-30 20:57
Narożnik prawostronny rozkładany Dragonis - grafitowy welur hydrofobowy Zetta 305
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Staranne , estetyczne wykonanie w stu procentach spełniło nasze oczekiwania.Brawo .


2023-09-30 20:01
Meblościanka do salonu Factor 1 - czarny - 4 elementy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-09-30 06:53
Trzydrzwiowa komoda Factor 4 z podświetlanymi półkami 150 cm - czarny mat / sahara
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-09-30 06:52
Komoda Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 150 cm - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda świetna Polecam ☆☆☆☆☆


2023-09-29 21:25
Stolik kawowy Nicole z szufladami i metalowymi nogami - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajny stolik, mały minus za szuflady boczne zamiast jednej dużej po długości


2023-09-29 20:56
Szafka RTV Loftia Mini z wnękami i metalowym stelażem 160 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
W jak najlepszym porządku polecam pięknie sie prezentuje


2023-09-29 19:27
Meblościanka do salonu Wilson Maxi - sosna norweska czarna / biały połysk - 4 elementy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble super . Dostarczone w umówionym terminie


2023-09-29 04:43
Biurko młodzieżowe Grosso z szufladą i półkami - dąb wotan / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Biurko super


2023-09-28 14:31
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa dość twarda ale bardzo wygodna, wykonanie bez zarzutu, tylko okres oczekiwania dość długi. Prezentuje się bardzo ładnie. Polecam


2023-09-28 09:15
Komoda czterodrzwiowa na metalowych nogach Nicole 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie i profesjonalnie


2023-09-28 07:23
Dwudrzwiowa komoda Nicole z szufladami i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodnie z zamówieniem


2023-09-27 19:33
Szafka RTV Nicole z szufladą i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodnie z zamówieniem


2023-09-27 19:33
Trzydrzwiowa szafa młodzieżowa Faro FR 1 z szufladami i półkami 120 cm - biały lux / dąb artisan / szary
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość adekwatna do ceny. Wszystkie elementy bez uszkodzeń. Nie tak tanie jak produkty znanej Szwedzkiej marki ale zdecydowanie warto dopłacić.


2023-09-27 18:55
Dwudrzwiowa szafka RTV Toledo 41 z szufladami i wnęką - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
"SUPER" Dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam w 100%


2023-09-27 14:06
Półkotapczan poziomy 140x200 Basic - czarny / dąb lancelot
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
świetna sprawa! zajmuje mało miejsca i pięknie się prezentuje!


2023-09-27 07:23
Szafka nocna Desin z szufladą i metalowymi nogami 45 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wspaniałe szafeczki, bardzo proste w złożeniu. Jedyny minus - aby prosto stała trzeba pod wkręty stópek włożyć dodatkowe podkładki.


2023-09-26 20:59
Trzydrzwiowa szafa Nicole 150 cm na metalowych nogach - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mega


2023-09-26 19:47
Dwudrzwiowa witryna Nicole na metalowych nogach 100 cm - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mega!


2023-09-26 19:47
Blat 28mm Piaskowiec - 350 cm - Gała Meble - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Blat taki jaki chciałam. Jestem zadowolona z zakupu i dobrego kontaktu ze sprzedającym.


2023-09-26 13:34
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - granat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jest ok


2023-09-26 10:58
Dwudrzwiowa szafa Nicole z ukrytymi szufladami i metalowymi nogami 100 cm - granat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jest ok


2023-09-26 10:57
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pięknie prezentują się


2023-09-25 15:47
Nowoczesna konsola / toaletka Nicole z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest cudna.


2023-09-25 15:46
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo piękny mebel


2023-09-25 13:50
Łóżko piętrowe drewniane Poli z szufladami - 80x190
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko rewelacyjne! Bardzo stabilne i masywniejsze niż na zdjęciach - dla nas to duży plus. Elementy wykonane starannie. Jedyny minus to niestety instrukcja - w kilku miejscach wprowadza w błąd (kołki montowane gdzie indziej), ale te niedociągnięcia nie są w stanie obniżyć oceny samego lóżka. Szerszy dół jest idealnym rozwiązaniem w przypadku mniejszego dziecka, które jeszcze czasem chce mieć obok rodzica w nocy. Dzieci absolutnie zachwycone!


2023-09-25 13:11
Wersalka rozkładana do salonu Fryderyk
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
PRODUKT ZGODNY Z OPISEM-WYKONANIE SOLIDNE. NIEWIELKIM PROBLEMEM JEST CZAS OCZEKIWANIA.


2023-09-25 12:19
Czterodrzwiowa komoda Asha z ryflowanym frontem i metalowym stelażem 200 cm - artisan / rivier stone mat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo ladne i solidne polecam.


2023-09-25 08:52
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - sosna, 90x200
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo solidna konstrukcja. Instrukcja była w miarę czytelna, przez co czas składania nie był zbyt długi.


2023-09-25 07:41
Zestaw 2 szt. wiszących szafek nocnych z szufladą Nicole - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafeczki piękne i dobrze wykonane.


2023-09-25 06:30
Komoda dwudrzwiowa z trzema szufladami Neria - szary / dąb artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda dobrze wygląda pojemne funkcjonalna tylko na dostawę czekałem za długo


2023-09-24 23:42
Dwudrzwiowy kredens Nicole z metalowymi uchwytami i nogami 100 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja!


2023-09-24 23:15
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble są przepiękne ! Zamówiłam toaletkę i szafki nocne Nicole - wyglądają przepięknie ! Serdecznie polecam


2023-09-24 22:58
/opinie-16