Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-06-20 23:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super
zakup klienta:


2023-06-20 21:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwy proces zamawiania, meble dostarczone zgodnie z planem, super dostawa firmowym transportem. Zdecydowanie warto polecić meble jak i obsługę firmy Bogart.
zakup klienta:


2023-06-19 15:42
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
ok !
zakup klienta:


2023-06-18 07:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sxybka dostawa.
zakup klienta:


2023-06-18 00:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-06-16 19:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK
zakup klienta:


2023-06-16 07:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze
zakup klienta:


2023-06-15 22:36
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie polecam !!!!
zakup klienta:


2023-06-15 09:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła i rzetelna obsługa, wszystkie części mebla porządnie zapakowane z dokładnym opisem.Transport na czas.Kierowca sklepu bardzo uczynny. Polecam sklep:)
zakup klienta:


2023-06-14 21:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
W porządku
zakup klienta:


2023-06-13 21:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko zgodnie z planem
zakup klienta:


2023-06-13 14:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt super, frontem do klienta polecam
zakup klienta:


2023-06-13 06:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oczekiwanie na stół zgodnie z planem do 5 tyg. Obsługa ok. Tylko link do rat ze strony u mnie nie działał.
zakup klienta:


2023-06-12 09:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrze!
zakup klienta:


2023-06-12 06:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok!
zakup klienta:


2023-06-11 15:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pełen profesjonalizm , błyskawiczna rewelacja. Poooolecam
zakup klienta:


2023-06-11 12:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobre ceny, duży asortyment
zakup klienta:


2023-06-10 21:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo jestem zadowolona. Bardzo sprawna obsługa i super mebel - fotel uszak!
zakup klienta:


2023-06-10 19:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profeska
zakup klienta:


2023-06-10 11:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie dotarło w wyznaczonym terminie.
zakup klienta:


2023-06-09 14:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep, super kontakt, szybka realizacja!
zakup klienta:


2023-06-09 10:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
:)
zakup klienta:


2023-06-08 08:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
medal
zakup klienta:


2023-06-08 00:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt przed przyjazdem.
zakup klienta:


2023-06-07 23:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep pierwsza klasa, kontakt z pracownikami na bardzo dobrym poziomie, nie jeden sklep mógłby brać przykład. Odpowiedź na meile szybka i szczegółowa. Bardzo dziękuję za realizacje naszego zamówienia.
zakup klienta:


2023-06-07 22:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
W porządku. Wszystko zgodnie z opisem
zakup klienta:


2023-06-06 22:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kontakt telefoniczny.Dbanie o klienta,konkurencyjne ceny ,powala inne firmy na kolana
zakup klienta:


2023-06-06 19:17
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Widać niedoróbki na sofie,sklep oceniam jednak dobrze,świetny kontakt z panią Martą Sondej i innymi pracownikami.Dla pani marty,powinna być premia.Dobre ceny mebli w stosunku do dobrej jakości.Długi czas oczekiwania ,za co minus,ale warto było.Jestem zadowolony.
zakup klienta:


2023-06-06 08:09
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Po zakupie nikt do mnie nie pisał i nie kontaktował się. Przy tak długich czasach dostawy należy klienta upewnić że wszystko macie pod kontrolą i prosicie o cierpliwość i wyrozumiałość. ;)
zakup klienta:


2023-06-05 16:23
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wymiana elementu trochę potrwała ale zakończyczyła się sukcesem.
zakup klienta:


2023-06-05 14:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas dostawy zgodny z informacją na stronie, produkt dobrze zapakowany.
zakup klienta:


2023-06-05 10:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawna obsługa, dobry kontakt z klientem , ceny konkurencyjne. Co bardzo istotne sklep oferuje możliwość opłaty zamówienia za pobraniem, co w przypadku kwot opiewających na kilka tysięcy złotych jest gwarancją bezpieczeństwa dla klienta i obustronnego zaufania.
zakup klienta:


2023-06-04 20:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakup internetowy przebiegł prawidłowo.
zakup klienta:


2023-06-04 14:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-06-02 17:45
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Zero (0). Wszystkie etapy obsługi klienta są do poprawienia. O obsłudze kierowcy i procesie reklamacyjnym aż boję się myśleć...
zakup klienta:


2023-06-02 14:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa bezproblemowa, dziękuję.
zakup klienta:


2023-06-02 08:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Bardzo miła obsługa i dostawca też.
zakup klienta:


2023-06-02 06:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt z firmą,dostawa w czasie
zakup klienta:


2023-06-01 21:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Godne polecenia
zakup klienta:


2023-06-01 12:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystkie ok
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Komoda dwudrzwiowa z trzema szufladami Neria - szary / dąb artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda dobrze wygląda pojemne funkcjonalna tylko na dostawę czekałem za długo


2023-09-24 23:42
Dwudrzwiowy kredens Nicole z metalowymi uchwytami i nogami 100 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja!


2023-09-24 23:15
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble są przepiękne ! Zamówiłam toaletkę i szafki nocne Nicole - wyglądają przepięknie ! Serdecznie polecam


2023-09-24 22:58
Fotel wypoczynkowy Wiktor II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-09-24 22:30
Wisząca konsola / toaletka z szufladami Nicole 100 cm - biały / biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Otrzymałem produkt zgodny z opisem w terminie krótszym niż w umowie.


2023-09-24 20:54
Oświetlenie Alabama Unterbau II 2400AO02 Tulsa 28,46,41,40
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wporządku firma


2023-09-24 19:19
Oświetlenie Alabama Unterbau II 2400AO01 Tulsa 05,42
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wporządku firma


2023-09-24 19:13
Materac dziecięcy Salmi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kolejna rzecz która kupuje w tym sklepie z której jestem zadowolona .Polecam


2023-09-23 21:08
Meblościanka do salonu Kaja - dąb sonoma - 4 elementy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super meble jestem zadowolona.


2023-09-22 18:45
Narożnik lewostronny rozkładany Dragonis - beżowa plecionka Crown 2 Beige
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajny narożnik w fajnej cenie


2023-09-22 10:17
Trzydrzwiowa komoda Kaja z szufladą 140 cm - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Wygląda pięknie i szybko się składa


2023-09-22 09:49
Stolik kawowy Nicole z szufladami i metalowymi nogami - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna ława.


2023-09-22 07:19
Szafka RTV Nicole z wnęką i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble


2023-09-22 07:19
Cokół dolny zakończeniowy dąb artisan - Kuchnia Langen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-09-21 22:59
Wiszący słupek łazienkowy Nicole z ryflowanym frontem 140 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna szafka , robi bardzo piękny efekt we wnętrzu łazienki


2023-09-21 21:35
Blat łazienkowy Nicole 60 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wykonanie na najwyższym poziomie


2023-09-21 21:35
Szafka wisząca pod umywalkę z szufladami Nicole 60 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna szafka , robi bardzo piękny efekt we wnętrzu łazienki


2023-09-21 21:35
Komoda przeszklona Tulsa 28 z szufladami 180 cm - dąb grandson
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wporządku firma


2023-09-21 20:32
Wysoka witryna Tulsa 05 jednodrzwiowa 60 cm - dąb grandson
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wporządku firma


2023-09-21 20:24
Narożnik wypoczynkowy Lago OTM-2,5
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam bardzo dobry produkt


2023-09-21 20:08
Kanapa z funkcją spania Relax
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa bardzo ładna wszystko takie jak na zdjęciu widocznym na stronie niestety wzięliśmy trochę za krótka ale poza tym wszystko w jak najlepszym stanie, solidnie wykonana, kurierzy bardzo sprawnie wnieśli do mieszkania, bardzo mili, polecam


2023-09-21 19:50
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok. Zgodnie z zamówieniem


2023-09-21 19:38
Komoda dwudrzwiowa z dwiema szufladami Luiza 2F 2S - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Superrrr polecam jestem bardzo zadowolona bardzo nam się podoba.


2023-09-21 19:23
Materac piankowy medyczny Hilding Salsa - 100x200 - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-09-21 19:20
Zestaw mebli do salonu Kaja - dąb lefkas - 5 elementów
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Elegancki i nowoczesny.Lepiej niż na zdjęciu


2023-09-20 20:38
Wisząca konsola / toaletka z szufladami Nicole 100 cm - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
konsola bardzo ładna , niestety musiałam odesłać bo była za długa.Kontakt ze sklepem w sprawie zwrotu bardzo dobry. Wszystko poszło sprawnie.Polecam


2023-09-20 10:48
Stolik kawowy Nicole z szufladami i metalowymi nogami - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-09-19 21:52
Szafka RTV Nicole z szufladą, wnęką i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładna rtv


2023-09-19 21:51
Dwudrzwiowa witryna Nicole na metalowych nogach 100 cm - kaszmir/ złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładna witryna, stabilna.


2023-09-19 21:51
Łóżko Dubaj Biały/Szkło Czarne
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Dubaj to jedno z nielicznych ram na rynku, przystosowanych do materacy sprężynowych.


2023-09-19 17:38
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka RTV ogólnie ok. Montaz okazał się troche skomplikowany i zajął więcej czasu niż przewidywałem. Jakość materiałów ok, spodziewałem się jednak czegoś solidniejszego. Fronty są z ładniejszego materiału niż górny blat.


2023-09-19 11:29
Vera W60 OKGR szafka wisząca okapowa - Jasny Szary Mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok


2023-09-19 08:55
Vera FZ45 PZ front do zmywarki z panelem zakrytym - Jasny Szary Mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok


2023-09-19 08:55
Vera D60 PK MV/2133 P/L szafka słupek do zabudowy piekarnika i mikrofalówki - Jasny Szary Mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok


2023-09-19 08:55
Vera D15 CARGO szafka dolna z koszem cargo - Jasny Szary Mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok


2023-09-19 08:55
Vera D60 S/3 szafka dolna z szufladami - Jasny Szary Mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok


2023-09-19 08:55
Vera D60 ZL P/L szafka dolna jednodrzwiowa pod zlewozmywak - Jasny Szary Mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super firma i meble


2023-09-19 08:54
Oświetlenie LED 2pkt. Biały - Kaja, Ivan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Plus


2023-09-19 08:29
Oświetlenie LED 2pkt. Niebieski - Kaja, Ivan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Plus


2023-09-19 08:28
Nowoczesny Narożnik MN L Mercedes 27 - strona lewa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-09-19 08:27
/opinie-18