Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-03-30 12:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fachowe doradztwo i profesjonalna pomoc przy składaniu zamówienia - wybór tkaniny, nóżek. Otrzymywałam powiadomienia na każdym etapie realizacji zamówienia. Miła obsługa Pracowników, którzy wersalkę wnosili do mieszkania. Polecam!!!
zakup klienta:


2023-03-30 11:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa. Dobra komunikacja z przedstawicielem sklepu.
zakup klienta:


2023-03-29 21:30
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko dobrze
zakup klienta:


2023-03-29 09:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ładnie i sprawnie. Meble doskonale zabezpieczone. Dziękuję
zakup klienta:


2023-03-28 18:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pięknie wykonany mebel. Nowoczesny design. Opakowanie chroni przed uszkodzeniami. Pełen profesjonalizm. Polecam.
zakup klienta:


2023-03-28 15:10
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
**
zakup klienta:


2023-03-28 08:17
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Mam nadzieję, że uda mi się wymienić fotel inaczej pieniądze wyrzucone w błoto.
zakup klienta:


2023-03-28 05:50
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Niestety samochód bez windy.
zakup klienta:


2023-03-27 09:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-03-27 09:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta, dostawa przed czasem planowanym w zamówieniu.
zakup klienta:


2023-03-27 08:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sklep
zakup klienta:


2023-03-26 20:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, dostawa bezproblemowa i zgodnie z ustaleniami. Polecam!
zakup klienta:


2023-03-26 19:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super zakup, fotele bardzo wygodne, jakość wykonania bez zastrzeżeń. Kontakt i doradztwo merytoryczne.
zakup klienta:


2023-03-26 15:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super polecam
zakup klienta:


2023-03-26 09:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa na drugi koniec Polski przed terminem , polecam
zakup klienta:


2023-03-25 09:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony
zakup klienta:


2023-03-24 21:48
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas oczekiwania bardzo długi
zakup klienta:


2023-03-24 19:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodnie z zamówieniem.
zakup klienta:


2023-03-24 19:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep prosty w obsłudze.
zakup klienta:


2023-03-24 19:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super, sprzedawca.
zakup klienta:


2023-03-24 19:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Były to moje kolejne zakupy w waszym sklepie.Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego wyglądu mebli i z kontaktów telefonicznych z paniami pracującymi w sklepie.Polecam zawsze wszystkim wasz sklep( zwłaszcza za możliwość osobistego wyboru dodatków : materiałów wykończeniowych, stelaży itp).
zakup klienta:


2023-03-24 18:13
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mimo ustalenia iż dostawa ma być w godzinach popołudniowych dostawa była rano przedłużona o tydzień ze względu na brak możliwości odbioru rano . Kurier miał się kontaktować wcześniej a zadzwonił spod klatki
zakup klienta:


2023-03-23 23:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pełen profesjonalizm
zakup klienta:


2023-03-23 12:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam
zakup klienta:


2023-03-22 20:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodnie z opisem i terminem oraz co najważniejsze z wniesieniem.
zakup klienta:


2023-03-22 19:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok polecam
zakup klienta:


2023-03-22 18:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez zarzutu
zakup klienta:


2023-03-22 18:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Duży wybór
zakup klienta:


2023-03-21 23:05
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wyraziłam opinię w: ocenie produktu.
zakup klienta:


2023-03-21 21:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie poszło bardzo sprawnie. Dobry kontakt ze sprzedającym.
zakup klienta:


2023-03-21 20:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona, szybka dostawa, bardzo miły Pan kierowca.
zakup klienta:


2023-03-21 16:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam . Wszystko tak jak miało być
zakup klienta:


2023-03-20 11:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wspaniale panele tapicerowane
zakup klienta:


2023-03-20 10:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko było na wysokim poziomie
zakup klienta:


2023-03-19 13:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa, brak problemów z zamówieniem i kontaktem.
zakup klienta:


2023-03-19 11:42
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Opóźniona przesyłka.
zakup klienta:


2023-03-18 22:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jest ok
zakup klienta:


2023-03-18 21:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsluga
zakup klienta:


2023-03-17 13:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna i bardzo miła obsługa
zakup klienta:


2023-03-16 15:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt na etapie zamówienia. Profesjonalna obsługa. Meble dobrej jakości i niesztampowe
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Wisząca szafka RTV Nicole z szufladą 200 cm - biały / biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość za rozsądna cene


2023-08-15 19:27
Szafka RTV Nicole z wnęką na metalowych nogach 200 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna i solidna szafka Rtv szczerze polecam kto się jeszcze zastanawia.


2023-08-15 18:21
Meblościanka do salonu Baros 10 - dąb artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-08-15 12:40
Stelaż ST 01_1000x450_L20_B (Stelaż kredens/witryna Nicole )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2023-08-15 12:31
NICOLE RTV 200 2D2SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super szafka ,polecam


2023-08-15 12:31
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2023-08-15 12:30
Uchwyt ST 01 500_40_B (Uchwyt witryna Nicole)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-08-15 12:30
NICOLE WITRYNA 100 2D cashmere lam / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super meble ,bardzo polecam


2023-08-15 12:29
Fotel wypoczynkowy Walker
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem pod ogromnym wrażeniem zarówno samego produktu jak i obsługi. Indywidualne podejście do klienta, rzetelne informacje, przemiła obsługa. Co do fotela - bardzo solidne wykonanie, wygląd dokładnie taki jak na zdjęciu. Polecam z całego serca i z pewnością niejednokrotnie wrócę po kolejne produkty!


2023-08-15 10:02
Narożnik do salonu z barkiem i pufą Umil
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny i solidny naroznik


2023-08-15 09:28
Stół rozkładany Flugro 160x80 cm - dąb artisan / czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
STÓŁ W SWOJEJ CENIE BEZKONKURENCYJNY. CO PRAWDA DOPIERO KUPIŁEM, ALE PO WYKONANU I MONTAŻU BARDZO PRZYPADŁ MI DO GUSTU. ZASTRZEŻENIE MAM JEDYNIE DO WYKONANYCH OTWORÓW MONTAŻOWYCH W BLACIE, KTÓRE NIE POKRYWAŁY SIĘ Z KONSTRUKCJĄ MECHANIZMU PRZESUWU DO JEGO ROZKŁADANIA, ALE TO DROBIAZG. GENERALNIE POLECAM


2023-08-14 21:27
Fotel wypoczynkowy do salonu Nicole
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super wygodny


2023-08-14 18:52
Narożnik lewostronny do salonu Dragonis lewy - szary welur hydrofobowy Monolith 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteśmy bardzo zadowoleni


2023-08-14 18:51
Trzydrzwiowa komoda Kaja z szufladą 140 cm - dąb artisan / matera
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel zgody z opisem Polecam. Wszystko pasuje montaż bez kłopotów


2023-08-14 18:44
Bezpłatne Próbki Tkanin - BOGART.
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przyszły próbki o które prosiłam. Super ułatwia to wybór materiału. Gdyż różnią się od tego co na zdjęciach. Warto zamawiać. Polecam


2023-08-14 13:10
Wisząca szafka RTV Loftia Mini z wnękami 160 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa przebiegła planowo. Szafka zgodna z ofertą .


2023-08-14 11:07
Komoda Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z zamówieniem. Robi wrażenie.


2023-08-14 10:43
Kanapa z funkcją spania Taila
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wygodna sofa


2023-08-14 08:34
Dwudrzwiowa witryna Nicole na metalowych nogach 100 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kolejny raz profesjonalna dostawa, wysoka jakość mebli, bardzo wysoka jakość obsługi, łatwy kontakt ze sprzedającym. Dzięki za zrozumienie mojej szczególnej sytuacji i elastyczność w terminie dostawy oraz stały kontakt bezpośrednio przed dostawą. O meblach nie piszę bo to już piąty mebel Bogarta i to mówi samo przez się. Dziękuję.


2023-08-13 22:08
Wersalka rozkładana Dakota
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jakoś, solidnie wykonana .Dostawa i cena transportu,pomimo sporej odległości bardzo szybka i przystępna cena.Serdecznie polecam.


2023-08-12 23:28
Łóżko dziecięce parterowe Nemos - kolor Sosna
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko rewelacja. Przede wszystkim solidne i dobrze wykonane. Dostawa bez najmniejszego problemu. Kontakt ze sklepem w pełni profesjonalny. Obsługa miła i uprzejma. Warto było czekać. Polecam z całego serca.


2023-08-11 22:05
Szafka RTV wisząca Scalia 2K1SZ z wnęką - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo solidne i ładne meble


2023-08-11 21:33
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 155
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wygodna, kolor trochę inny, jednak lubię taki


2023-08-11 16:40
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
LEKKI, DOBREJ JAKOŚCI ŁADNIE PREZENTUJĄCY SIĘ POD TELEWIZOREM MEBEL. POLECAM


2023-08-11 15:23
Kanapa z funkcją spania Luzano - szary welur Vogue 14
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
miękka, ładnie prezentująca się , wygodna do siedzenia i spania


2023-08-11 15:21
Dwudrzwiowa witryna Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 100 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo ładna, lekki wygląd, pojemna


2023-08-11 15:20
Narożnik rozkładany do salonu Octavel L
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wygodny! Polecam gorąco czas, cenę i jakość!


2023-08-11 00:27
Szafka kuchenna z trzema szufladami Aspen D60S3 - biały połysk
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mechanizm szuflad średniozadowalający


2023-08-10 22:51
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Gosia 105
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo dokładnie wykonana, miękka bardzo wygodna bardzo funkcjonalna. Polecam


2023-08-10 22:29
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Gosia 105 - tkanina drukowana Coral WM 82/średni orzech
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-08-10 21:52
Fotel wypoczynkowy Walker
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotel bardzo wygodny.O taki mi fotel chodziło.W mojej opinii zasługuje na 5 gwiazdek. Pozdrowienia


2023-08-10 21:20
Dwudrzwiowa komoda Nicole z szufladami i metalowymi nogami 150 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie polecam. Produkt nie jest adekwatny do ceny. Jakość frontów pozostawia wiele do życzenia.


2023-08-10 19:44
Nowoczesna komoda Verica na metalowych nogach 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda jest świetna. Wygląda świetnie. Jest bardzo solidnie wykonana i dobra jakościowo. Montaż nie sprawił kłopotów.


2023-08-10 19:12
Szafa Loft P do półkotapczanu pionowego New Elegance - czarny / dąb lancelot - Wyprzedaż ekspozycji
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam żadnych uwag. Jestem bardzo zadowolona z usług. Firma jest zawsze dyspozycyjna i kontaktowa. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Serdecznie polecam wszystkim. Pozdrawiam


2023-08-10 08:34
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt telefoniczny. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona na palecie. Jedna gwiazdka odjęta za długi czas oczekiwania. Aż 9 tygodni !!!!!!!!!!!!!! Sklep tylko dla tych, którym się nie spieszy. Ogólnie polecam !


2023-08-09 17:01
Komoda czterodrzwiowa Asha z ryflowanym frontem 200 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda jest super mam tylko nadzieje ze w niedługim czasie beda dostępne konsolki na ścianę z tej serii bo brakuje !!!!!!


2023-08-09 11:41
NICOLE RTV 150 2K1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Meble dobrej jakości.


2023-08-09 09:12
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-08-09 09:12
2x NICOLE SZAFKA NOCNA 46 1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW (dwie szafki)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa. Jakość mebli - dobra. Polecam!!!


2023-08-09 09:11
Komoda RTV z klapami Buffalo 40 Dąb Royalis - Matera
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny i funkcjonalny mebel. Głębokość 50cm pozwala na spakowanie kabli i sprzętu RTV.


2023-08-09 09:04
/opinie-22