Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-02-12 21:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam żadnych uwag. Zamówiona sofa, solidna i estetyczna, dostarczona na miejsce. Opakowanie zostało zabrane.
zakup klienta:


2023-02-12 20:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jest dobrze :)
zakup klienta:


2023-02-12 18:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wporzadku, może warto tylko jeszcze SMSem poinformować kupującego o godzinie i dniu dostawy.
zakup klienta:


2023-02-12 18:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-02-12 17:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-02-12 15:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep godny polecenia
zakup klienta:


2023-02-12 10:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem świeżo po zakupie. Nie mogę się napatrzeć na nie zachwycam się każdego dnia i nie widzę na razie żadnych wad
zakup klienta:


2023-02-12 10:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-02-12 08:11
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysyłać meble tapicerowane szybciej
zakup klienta:


2023-02-11 20:08
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Poprawcie proszę terminy dostaw
zakup klienta:


2023-02-11 18:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybszą wysyłkę.
zakup klienta:


2023-02-10 11:29
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Brak uwag
zakup klienta:


2023-02-09 17:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jestem zadowolona z przebiegu realizacji pozdrawiam
zakup klienta:


2023-02-08 21:34
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas dostawy
zakup klienta:


2023-02-08 17:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nic
zakup klienta:


2023-02-08 12:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Może udałoby się obniżyć wagę bez obniżenia jakości?
zakup klienta:


2023-02-07 21:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt bezproblemowy. Informacje o realizacji na bieżąco. Znacznie szybsza realizacja niż zapowiadano :) Polecam
zakup klienta:


2023-02-07 21:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Data dostawy powinna być jaśniej komunikowania. Podawanie daty od której liczymy date dostawy jest mylące.
zakup klienta:


2023-02-07 19:39
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła obsługa klienta, tylko czas dostawy się znacznie wydłużył. Kierowca przesympatyczny :)
zakup klienta:


2023-02-07 19:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z obsługi oraz z produktu.
zakup klienta:


2023-02-07 19:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak dla mnie wszystko na plus .
zakup klienta:


2023-02-07 18:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jedt doskonale
zakup klienta:


2023-02-06 22:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła i przyjazna obsługa Państwa z infolini.
zakup klienta:


2023-02-05 21:21
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Trzymać się wyznaczonych terminów.
zakup klienta:


2023-02-04 19:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Okej
zakup klienta:


2023-02-04 19:04
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Zwrócić uwagę na oznakowanie paczek przy dostawie
zakup klienta:


2023-02-04 19:00
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
nie klamac
zakup klienta:


2023-02-03 21:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****
zakup klienta:


2023-02-03 16:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę długi czas oczekiwania.
zakup klienta:


2023-02-03 16:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-02-03 07:59
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Większą uwagę przykładać do przygotowania towaru do przesyłki (zgodnie z zamówieniem)
zakup klienta:


2023-02-03 06:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-02-02 21:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok.
zakup klienta:


2023-02-02 19:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nie mam uwag
zakup klienta:


2023-02-02 18:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nie. Wszystko w porządku. Wspaniała komunikacja. 5 gwiazdek
zakup klienta:


2023-01-31 21:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nie mam zazalen
zakup klienta:


2023-01-30 17:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę zawiodła kontrola wysyłanego towaru przed wysyłką przez co mebel dotarł z jedna uszkodzoną paczką. Zgłoszenie reklamacyjne rozpatrzone i zrealizowane błyskawicznie, dlatego jedyna możliwa ocena to 5.
zakup klienta:


2023-01-30 10:37
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Precyzyjnie umawiać dostawę. wg rozmowy telefonicznej dostawa miała być w piątek, najpóźniej w poniedziałek, a była w czwartek. Super że wcześniej, ale może wprowadzać zamieszanie.
zakup klienta:


2023-01-30 09:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-01-30 09:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Fotel biurowy Desmond 2 z podłokietnikami - ciemny popiel
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotel jak narazie wydaje się ok


2023-07-15 19:51
Biurko młodzieżowe Grosso z szufladą i półkami - dąb wotan / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Biurka super. Dzieciaki zachwycone.


2023-07-14 19:38
Szafa Modern P do półkotapczanu pionowego 60 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry mebel


2023-07-14 16:18
Szafa Modern S do półkotapczanu pionowego - biały mat
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidny mebel


2023-07-14 16:17
Półkotapczan pionowy Modern 160x200 - biały mat
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry mebel, solidny, dobrze działający po tygodniu użytkowania


2023-07-14 16:15
Stelaż ST 02_2000x370 mm (RTV 200 DOZE,ASHA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze spasowany


2023-07-14 16:11
ASHA KOMODA 200 4D_N biały lam / biały mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetne zawiasy


2023-07-14 16:11
Stelaż ST 02_480x400_B (REGAŁ ASHA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze spasowany


2023-07-14 16:11
ASHA REGAŁ 50 1D biały lam / biały mat mdf
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwo uszkadzający się laminat - część płyt dotarła do mnie w odrapanym stanie na rogach.


2023-07-14 16:11
Biurko Cloe 03 z szufladami i metalowymi nogami 120 cm - zielony / złoty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok!


2023-07-14 12:46
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 105
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Gdyby kosztował połowę mniej - nie byłoby pytań, ale tak jak jest - został wymyślony (skopiowany) źle, a wykonany jeszcze gorzej i z kiepskich materiałów.


2023-07-14 12:36
Materac dziecięcy Relfi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt w stanie b. dobrym


2023-07-14 11:37
Barierka do łóżeczek pozioma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt w stanie b. dobrym


2023-07-14 11:36
Materac piankowy dziecięcy Luna do dolnego pokładu 9 cm
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt w stanie b. dobrym


2023-07-14 11:36
OLIVIA SOFT D60 - szafka dolna dwudrzwiowa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam zakupy w tym sklepie, dostawa zgodna z terminem. Meble bardzo solidne i piękne . Jestem zachwycona efektem końcowym.


2023-07-14 10:18
Materac Madryt - 140x200 - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko sprawnie i szybko


2023-07-14 08:21
Stelaż ST 01_1500x450_B (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Stelaż jak stelaż, spoko


2023-07-14 05:58
NICOLE KOMODA 150 3D_N cashmere lam / cashmere
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Spoko komoda, niezbyt skomplikowany montaż i estetyczny wygląd, cena mogłaby być trochę niższa. Dostawa firmowym transportem ok.


2023-07-14 05:58
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stelaż super wykonany i stabilny.


2023-07-13 09:25
NICOLE KOMODA 200 4D_N czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda prezentuje się super. Składanie mebla też proste dzięki przejrzystej instrukcji.


2023-07-13 09:24
Łóżko tapicerowane z szufladami Kayleon 160x200 - beż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zdecydowanie na plus kwestia składania łóżka, każdy rodzaj śrubek i każda deska opisana (co z czym złożyć i jak) więc nie ma szans że coś zostanie nieużyte i nie wiadomo gdzie powinno być. Szuflady pojemne, łatwo wysuwające się. Materiał miękki w dotyku. Kolor jedynie jest ciemniejszy niż na zdjęciu - powiedziałabym że bardziej w szarość wpada.


2023-07-12 08:14
Dodatkowa tkanina obiciowa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupiona na porycie foteli. Wygląda solidnie. Reszta okaże się w czasie użytkowania.


2023-07-11 17:11
Tapczan/łóżko jednoosobowe z pojemnikiem Marek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag


2023-07-11 12:06
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zestaw nie został użyty, szafka postawiona na nóżkach


2023-07-10 22:31
NICOLE RTV 200 2D2SZ biały lam / biały mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dwukrotnie zmieniany termin dostawy może trochę irytować. Jeśli chodzi o samą szafkę, oceniam ją bardzo wysoko. Dokładnie wykonane wiercenia, bardzo szczegółowa instrukcja montażu, dobrej jakości fronty. Byłem trochę zaskoczony tym, że drzwiczki wystają trochę ponad blat, o czym nie było mowy w opisie, ale jest ok. Polecam ten produkt


2023-07-10 22:30
Szafa trzydrzwiowa z lustrem Bali II D3 147 cm - śliwka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kolor dokładnie taki, jakiego się spodziewaliśmy. To Nie pierwszy mebel, który składaliśmy więc montaż przebiegł szybko i sprawnie. Spasowanie elementów bardzo dobre, podobnie jak jakość okleiny - nic nigdzie nie odchodziło. Nie zabrakło nam śrubki ( a nawet coś zostało). Paczki były zapakowana poprawnie, ale przetargać je samemu po schodach - dla niektórych może okazać się niewykonalne


2023-07-10 21:26
Szafka kuchenna pod zabudowę piekarnika Aspen D60ZK - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super produkt szybką dostawą polecam wszystkim


2023-07-10 17:41
Łóżko Antresola drewniana Swen ZP 008 - kolor Szary
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko dobrze


2023-07-10 12:56
NICOLE KOMODA 200 4D4SZ_N cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne i stylowe meble. Super się prezentują.


2023-07-10 12:41
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mega super szafka rtv. Na żywo wygląda jeszcze lepiej.


2023-07-10 08:26
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Sonia 110
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.


2023-07-10 08:11
KRZESŁO SMART II CIEMNY ORZECH
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Praktyczne, ładne


2023-07-10 08:10
Fotel Klubowy PRL
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK. Fotel super.


2023-07-10 08:10
Krzesło tapicerowane z podłokietnikami Nicole na czarnym stelażu - Rudy - Końcówka serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoka jakość mebli , profesjonalna i miła obsługa. Polecam gorąco sprzedawcę.


2023-07-10 07:33
Łóżko dziecięce Denis III parterowe wyjazdowe Gwiazdki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko jest piękne, wygodne i łatwe w złożeniu. Super by było, żeby barierka była wyższa, żeby można było dać wyższy materac, ale i tak łóżko jest bardzo wygodne - stelaż na ogromny plus, deski wytrzymałe, ale elastyczne. Szczerze powiedziawszy, to syn ma teraz najwygodniejsze łóżko ze wszystkich Drewno jest pięknie wykończone i pomalowane. Jestem nim zachwycona.


2023-07-09 22:38
Szafka kuchenna wisząca jednodrzwiowa Aspen G60 P/L - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo fajna


2023-07-09 21:21
NICOLE KOMODA 150 2D3SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny mebel


2023-07-09 19:29
NICOLE ŁAWA 120 2SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna ława super


2023-07-09 19:28
Łóżko dziecięce antresola Samio Zp 004 - kolor Sosna
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko idealne. Ładne i funkcjonalne. Szkoda, że taki długi czas oczekiwania. Poza tym, Serdecznie polecam


2023-07-07 20:54
Narożnik do salonu Venezil L
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel dostarczony jest bardzo ładny, natomiast złożenie go wymagało dużo wysiłku (brak instrukcji czy otworów na nóżki). Dodatkowo dostawa była przekładana i opóźniona o 4 tygodnie.


2023-07-07 14:31
/opinie-25