Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-02-08 17:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nic
zakup klienta:


2023-02-08 12:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Może udałoby się obniżyć wagę bez obniżenia jakości?
zakup klienta:


2023-02-07 21:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt bezproblemowy. Informacje o realizacji na bieżąco. Znacznie szybsza realizacja niż zapowiadano :) Polecam
zakup klienta:


2023-02-07 21:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Data dostawy powinna być jaśniej komunikowania. Podawanie daty od której liczymy date dostawy jest mylące.
zakup klienta:


2023-02-07 19:39
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła obsługa klienta, tylko czas dostawy się znacznie wydłużył. Kierowca przesympatyczny :)
zakup klienta:


2023-02-07 19:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z obsługi oraz z produktu.
zakup klienta:


2023-02-07 19:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak dla mnie wszystko na plus .
zakup klienta:


2023-02-07 18:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jedt doskonale
zakup klienta:


2023-02-06 22:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła i przyjazna obsługa Państwa z infolini.
zakup klienta:


2023-02-05 21:21
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Trzymać się wyznaczonych terminów.
zakup klienta:


2023-02-04 19:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Okej
zakup klienta:


2023-02-04 19:04
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Zwrócić uwagę na oznakowanie paczek przy dostawie
zakup klienta:


2023-02-04 19:00
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
nie klamac
zakup klienta:


2023-02-03 21:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****
zakup klienta:


2023-02-03 16:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę długi czas oczekiwania.
zakup klienta:


2023-02-03 16:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-02-03 07:59
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Większą uwagę przykładać do przygotowania towaru do przesyłki (zgodnie z zamówieniem)
zakup klienta:


2023-02-03 06:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-02-02 21:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok.
zakup klienta:


2023-02-02 19:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nie mam uwag
zakup klienta:


2023-02-02 18:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nie. Wszystko w porządku. Wspaniała komunikacja. 5 gwiazdek
zakup klienta:


2023-01-31 21:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nie mam zazalen
zakup klienta:


2023-01-30 17:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę zawiodła kontrola wysyłanego towaru przed wysyłką przez co mebel dotarł z jedna uszkodzoną paczką. Zgłoszenie reklamacyjne rozpatrzone i zrealizowane błyskawicznie, dlatego jedyna możliwa ocena to 5.
zakup klienta:


2023-01-30 10:37
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Precyzyjnie umawiać dostawę. wg rozmowy telefonicznej dostawa miała być w piątek, najpóźniej w poniedziałek, a była w czwartek. Super że wcześniej, ale może wprowadzać zamieszanie.
zakup klienta:


2023-01-30 09:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-01-30 09:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.
zakup klienta:


2023-01-29 22:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko jest w porządku
zakup klienta:


2023-01-29 21:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Krótszy czas realizacji
zakup klienta:


2023-01-29 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość obsługi klienta. Polecam 🙂
zakup klienta:


2023-01-28 20:28
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Zdecydowanie wysyłka kurierem, za którą i tak dodatkowo płaci klient potrzebuje mocnej zmiany i usprawnień.
zakup klienta:


2023-01-28 10:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Może żeby był krótszy termin realizacji dostawy.
zakup klienta:


2023-01-27 13:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-01-26 20:23
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Skrócić czas oczekiwania na produkt.
zakup klienta:


2023-01-26 10:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa bardzo dobra i na czas.
zakup klienta:


2023-01-24 21:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt i obsługa na najwyższym poziomie! Polecam!
zakup klienta:


2023-01-24 20:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt telefoniczny z obsługą sklepu oraz z kierowcą przy dostawie.
zakup klienta:


2023-01-22 20:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko jest OK
zakup klienta:


2023-01-22 19:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidnie zapakowany, szybka dostawa
zakup klienta:


2023-01-20 19:38
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
MOŻECIE LEPIEJ UKŁADAĆ PACZKI Z MEBLAMI NA PALECIE!!!!!!!!!!!!!
zakup klienta:


2023-01-20 19:22
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa była opóźniona i niekompletna. Sklep powinien dostarczyć resztę produktu w trybie natychmiastowym
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Witryna trzydrzwiowa Silke 46 - biały połysk / colorado beton
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Noe polecam meble są niestabilne maja skazy są podklejone czarnym widocznym klejem ,złe spasowane elementy widoczne skazy na frontac. Po zgłoszeni reklamacji dosłano uszkodzone elementy co niestety nie poprawiło stabilności mebla musiałam dokupić nóżki. Meble do samodzielnego montażu po reklamacji montaż spoczywa na kupującym .pierwszy drugi itd.


2023-07-15 22:03
Szafka RTV z szafką uchylną i dwiema szufladami Silke 41 - biały połysk / colorado beton
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie polecam produktu nie zdecydowałaby się na zakup tych mebli.zdecydowanie za cena nie idzie jakość mebli.


2023-07-15 21:56
MANTA KWADRAT ława kolor ciemy orzech - PRODUKT WYCOFANY
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stolik wart 310 zł. Polecam.


2023-07-15 19:51
Fotel biurowy Desmond 2 z podłokietnikami - ciemny popiel
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotel jak narazie wydaje się ok


2023-07-15 19:51
Biurko młodzieżowe Grosso z szufladą i półkami - dąb wotan / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Biurka super. Dzieciaki zachwycone.


2023-07-14 19:38
Szafa Modern P do półkotapczanu pionowego 60 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry mebel


2023-07-14 16:18
Szafa Modern S do półkotapczanu pionowego - biały mat
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidny mebel


2023-07-14 16:17
Półkotapczan pionowy Modern 160x200 - biały mat
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry mebel, solidny, dobrze działający po tygodniu użytkowania


2023-07-14 16:15
Stelaż ST 02_2000x370 mm (RTV 200 DOZE,ASHA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze spasowany


2023-07-14 16:11
ASHA KOMODA 200 4D_N biały lam / biały mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetne zawiasy


2023-07-14 16:11
Stelaż ST 02_480x400_B (REGAŁ ASHA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze spasowany


2023-07-14 16:11
ASHA REGAŁ 50 1D biały lam / biały mat mdf
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwo uszkadzający się laminat - część płyt dotarła do mnie w odrapanym stanie na rogach.


2023-07-14 16:11
Biurko Cloe 03 z szufladami i metalowymi nogami 120 cm - zielony / złoty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok!


2023-07-14 12:46
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 105
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Gdyby kosztował połowę mniej - nie byłoby pytań, ale tak jak jest - został wymyślony (skopiowany) źle, a wykonany jeszcze gorzej i z kiepskich materiałów.


2023-07-14 12:36
Materac dziecięcy Relfi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt w stanie b. dobrym


2023-07-14 11:37
Barierka do łóżeczek pozioma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt w stanie b. dobrym


2023-07-14 11:36
Materac piankowy dziecięcy Luna do dolnego pokładu 9 cm
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt w stanie b. dobrym


2023-07-14 11:36
OLIVIA SOFT D60 - szafka dolna dwudrzwiowa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam zakupy w tym sklepie, dostawa zgodna z terminem. Meble bardzo solidne i piękne . Jestem zachwycona efektem końcowym.


2023-07-14 10:18
Materac Madryt - 140x200 - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko sprawnie i szybko


2023-07-14 08:21
Stelaż ST 01_1500x450_B (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Stelaż jak stelaż, spoko


2023-07-14 05:58
NICOLE KOMODA 150 3D_N cashmere lam / cashmere
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Spoko komoda, niezbyt skomplikowany montaż i estetyczny wygląd, cena mogłaby być trochę niższa. Dostawa firmowym transportem ok.


2023-07-14 05:58
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stelaż super wykonany i stabilny.


2023-07-13 09:25
NICOLE KOMODA 200 4D_N czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda prezentuje się super. Składanie mebla też proste dzięki przejrzystej instrukcji.


2023-07-13 09:24
Łóżko tapicerowane z szufladami Kayleon 160x200 - beż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zdecydowanie na plus kwestia składania łóżka, każdy rodzaj śrubek i każda deska opisana (co z czym złożyć i jak) więc nie ma szans że coś zostanie nieużyte i nie wiadomo gdzie powinno być. Szuflady pojemne, łatwo wysuwające się. Materiał miękki w dotyku. Kolor jedynie jest ciemniejszy niż na zdjęciu - powiedziałabym że bardziej w szarość wpada.


2023-07-12 08:14
Dodatkowa tkanina obiciowa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupiona na porycie foteli. Wygląda solidnie. Reszta okaże się w czasie użytkowania.


2023-07-11 17:11
Tapczan/łóżko jednoosobowe z pojemnikiem Marek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag


2023-07-11 12:06
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zestaw nie został użyty, szafka postawiona na nóżkach


2023-07-10 22:31
NICOLE RTV 200 2D2SZ biały lam / biały mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dwukrotnie zmieniany termin dostawy może trochę irytować. Jeśli chodzi o samą szafkę, oceniam ją bardzo wysoko. Dokładnie wykonane wiercenia, bardzo szczegółowa instrukcja montażu, dobrej jakości fronty. Byłem trochę zaskoczony tym, że drzwiczki wystają trochę ponad blat, o czym nie było mowy w opisie, ale jest ok. Polecam ten produkt


2023-07-10 22:30
Szafa trzydrzwiowa z lustrem Bali II D3 147 cm - śliwka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kolor dokładnie taki, jakiego się spodziewaliśmy. To Nie pierwszy mebel, który składaliśmy więc montaż przebiegł szybko i sprawnie. Spasowanie elementów bardzo dobre, podobnie jak jakość okleiny - nic nigdzie nie odchodziło. Nie zabrakło nam śrubki ( a nawet coś zostało). Paczki były zapakowana poprawnie, ale przetargać je samemu po schodach - dla niektórych może okazać się niewykonalne


2023-07-10 21:26
Szafka kuchenna pod zabudowę piekarnika Aspen D60ZK - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super produkt szybką dostawą polecam wszystkim


2023-07-10 17:41
Łóżko Antresola drewniana Swen ZP 008 - kolor Szary
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko dobrze


2023-07-10 12:56
NICOLE KOMODA 200 4D4SZ_N cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne i stylowe meble. Super się prezentują.


2023-07-10 12:41
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mega super szafka rtv. Na żywo wygląda jeszcze lepiej.


2023-07-10 08:26
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Sonia 110
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.


2023-07-10 08:11
KRZESŁO SMART II CIEMNY ORZECH
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Praktyczne, ładne


2023-07-10 08:10
Fotel Klubowy PRL
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK. Fotel super.


2023-07-10 08:10
Krzesło tapicerowane z podłokietnikami Nicole na czarnym stelażu - Rudy - Końcówka serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoka jakość mebli , profesjonalna i miła obsługa. Polecam gorąco sprzedawcę.


2023-07-10 07:33
Łóżko dziecięce Denis III parterowe wyjazdowe Gwiazdki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko jest piękne, wygodne i łatwe w złożeniu. Super by było, żeby barierka była wyższa, żeby można było dać wyższy materac, ale i tak łóżko jest bardzo wygodne - stelaż na ogromny plus, deski wytrzymałe, ale elastyczne. Szczerze powiedziawszy, to syn ma teraz najwygodniejsze łóżko ze wszystkich Drewno jest pięknie wykończone i pomalowane. Jestem nim zachwycona.


2023-07-09 22:38
Szafka kuchenna wisząca jednodrzwiowa Aspen G60 P/L - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo fajna


2023-07-09 21:21
NICOLE KOMODA 150 2D3SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny mebel


2023-07-09 19:29
/opinie-26