Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2022-12-05 07:35
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Pracownicy zawsze odbierają telefon. Starają się udzielić wyczerpującej odpowiedzi. Termin dostawy mojego zamówienia był przedłożony. Panowie z transportu super.
zakup klienta:


2022-12-04 21:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Supper
zakup klienta:


2022-12-04 20:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę dlugo się czeka, ale warto.
zakup klienta:


2022-12-04 20:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2022-12-04 18:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra i sprawna obsługa
zakup klienta:


2022-12-04 18:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
B dobrze
zakup klienta:


2022-12-04 18:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Chętnie polecam innym.
zakup klienta:


2022-12-04 16:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kurier na 5 ok
zakup klienta:


2022-12-04 08:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2022-12-03 19:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko na wysokim poziomie
zakup klienta:


2022-12-03 13:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko I bezproblemowo
zakup klienta:


2022-12-03 12:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2022-12-02 20:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie przebiegło bezproblemowo. Jedyne czego mogłabym oczekiwać to możliwość zamówienia interesującego mnie wzoru materiału zanim zamówię w nim gotowy produkt.
zakup klienta:


2022-12-02 19:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2022-12-02 19:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2022-12-02 19:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2022-12-02 18:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przepiękna szafka Nicole
zakup klienta:


2022-11-30 19:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2022-11-30 18:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
transport sprzedawcy zgodnie z zamówieniem i bezproblemowo. Meble przyjechały dobrze zapakowane.
zakup klienta:


2022-11-30 18:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2022-11-30 12:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2022-11-30 05:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2022-11-29 22:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo pomocna
zakup klienta:


2022-11-29 18:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie zrealizowane szybciej niż początkowo było planowane więc wszystko super
zakup klienta:


2022-11-29 18:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Informacje o każdym etapie zamówienia przekazywane rzetelnie. Dostawa bez zastrzeżeń. Wszystko zdecydowanie na plus.
zakup klienta:


2022-11-29 17:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czy polecisz nas innym? - Tak ok
zakup klienta:


2022-11-29 17:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka jest bardzo ładna, dobrze wykonana i bardzo dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniami podczas transportu. Polecam serdecznie.
zakup klienta:


2022-11-29 17:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miły kontakt ze sprzedawcą
zakup klienta:


2022-11-09 11:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
5/5 gwiazdek
zakup klienta:


2022-11-05 20:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam zakupy w tym sklepie dostawa mebli zorganizowana bez zarzutu a meble do transportu zabezpieczone rewelacyjnie
zakup klienta:


2022-11-02 20:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajne meble. Polecam
zakup klienta:


2022-11-02 16:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble dostarczono 2 tygodnie przed terminem. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Pracownicy transportu kompetentni i uprzejmi.
zakup klienta:


2022-10-27 19:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2022-10-27 17:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Bardzo dobra jakość:)
zakup klienta:


2022-10-27 15:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka i sprawna realizacja. Świetna i pomocna obsługa klienta.
zakup klienta:


2022-10-26 11:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fachowa i profesjonalna obsługa, kupiłam kanapę do salonu która jest znakomicie wykonana. Jestem bardzo zadowolona. Mały minus za transport bez wniesienia i wysokie ceny za dodatkowe wniesienie i montaż.
zakup klienta:


2022-10-22 22:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa profesjonalna. Produkt spełnia moje oczekiwania
zakup klienta:


2022-10-21 16:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2022-10-21 15:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodne z ofertą. Szkoda tylko, nie było informacji, że drugi materac do łóżeczka Sven ma być w innym rozmiarze :/
zakup klienta:


2022-10-20 16:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super , sprawnie
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Łóżko elektrycznie sterowane WE 160x200 - tkanina Jasmine 100
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko przyszło kompletnie zniszczone ,wypalone przez słońce, w kilku miejscach bardzo widoczne przetarcia,rozdarty zagłówek,niekompletne (brak toperów),zniszczone materace(wyglądały jak zużyte) jakby tego było mało strasznie śmierdziało.Wszelkie próby rozmów doprowadzały do nikąd ,pisaliśmy do działu ,dzwoniliśmy wielokrotnie na infolinię z zażaleniem i prośba telefonicznego kontaktu z działem reklamacyjnym ,zero zrozumienia sprawy .Pisaliśmy do właściciela ,odesłał nas do kontaktu do działu reklamacyjnego .W rezultacie łóżko oddaliśmy co kosztowało nas odesłaniem firmowym samochodem Bogart ***zł.Rozumiem ,że łóżko było z wyprzedaży ale za kilka tysięcy ,powinno wyglądać dobrze ,być kompletne i nadające się do użytku , a to nadawało się na wystawkę uliczna ,z której sądzę, że nikt by go nie wziął.Czuje się oszukany i naciągnięty na koszta odesłania łóżka!!! Klika takiej sprzedaży i firma może zarabiać na odebraniu zwrotnego towaru. Zapewne tej sprawy tak nie zostawię i udam się jeszcze do rzecznika spraw konsumenta ,gdyż kosztowało mnie to dużo pieniędzy i nerwów.NIE POLECAM!!!!


2023-06-15 22:34
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa, łatwy montaż i dobra jakość. Polecam.


2023-06-15 08:16
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 120
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-06-14 21:25
Łóżko dziecięce antresola Samio Zp 004 - kolor Sosna
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
sam mebel na plus, jednak instrukcja montażu mogłaby być lepsza, bardziej czytelne. również warto popracować nad poka yoke produktu aby chociażby niedobite kołki nie powodowały niemożności skręcenia elementów śrubami (niestety w takim przypadku należy rozkręcić kilka elementów aby dobić jeden lekko wystający kołek.


2023-06-13 21:24
ASHA KOMODA 200 4D_N czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda super,pięknie się prezentuje, jak najbardziej polecam


2023-06-13 14:24
Stół do jadalni Marcus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kawał solidnego stołu. Tylko szkoda że blat nie polakierowany jak stara "puszcza" był by wieczny. A tak podatny na zarysowania przedmiotami z ostrymi krawędziami.


2023-06-13 06:39
Słupek kuchenny pod zabudowę piekarnika z koszem cargo Aspen D60P - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona za rzetelną i miłą usługę.Polecam.


2023-06-13 00:16
NICOLE KOMODA 200 4D_N cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt w niskiej cenie, a jednak dobrze wykonany. Pan montażysta bez zarzutu.


2023-06-12 13:14
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ anticrosa mdf + biały lam / anticrosa mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt ze sklepem. Produkty zgodne z opisem. Wszyscy bardzo uprzejmi. Polecam z czystym sumieniem ❤️


2023-06-12 09:55
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super! Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Wszyscy bardzo uprzejmi. Polecam!


2023-06-12 09:51
Sofa rozkładana Amerykanka Kordian 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z opisem. Pozdrawiam


2023-06-12 06:37
Trzydrzwiowa komoda Selia 06 z szufladami 188 cm - jackson hikory / amadeus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-06-11 20:02
Meblościanka do salonu Baros 10 - touchwood / orzech sattin
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Aż przyjemnie składać takie meble każdy element oznaczony numerem. Precyzyjne wykonanie i materiały najwyższej jakości. Jestem pod wrażeniem. Perfekt. Poooolecam


2023-06-11 15:55
Stolik kawowy Baros 99 100 cm - touchwood / orzech sattin
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja wszystko ponumerowane. Perfekcyjne wykonanie . Po prostu Super


2023-06-11 15:53
Wersalka rozkładana Inka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pierwsze wrażenia bardzo dobre, wykonanie porządne, wygodna, równomierna twardość siedziska i oparcia - po rozłożeniu nie czuć różnicy co zdarza się u innych producentów. Co do trwałości za wcześnie na ocenę, ale liczę że nie rozpadnie się jak poprzednią, chińska kanapa po 3 miesiącach. Lekkim minusem jest bardzo długi czas oczekiwania na dostawę z wniesieniem - podobno brak ludzi do wnoszenia.


2023-06-11 12:03
Podnóżek do fotela Uszak Vilano - granatowy welwet Mono 241
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok. Może niektórzy klienci woleliby otwieraną klapę podnóżka , żeby służył jako dodatkowy schowek.


2023-06-10 21:16
Fotel Uszak Vilano - granatowy welwet Mono 241
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super fotel! Przemiła obsługa! Szybka dostawa! Przemiły i pomocny kierowca z firmy. Bardzo punktualny!


2023-06-10 21:15
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-06-10 21:10
Stelaż ST 02_2000x370 mm (RTV 200 DOZE,ASHA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-06-10 19:41
LOFTIA RTV 200 2D1K czarny lam / czarny mat mdf (e)
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2023-06-10 19:41
Szafka RTV z dwiema szufladami Hektor 39 - antracyt połysk / appenzeller fichte
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładny stolik z pojemnymi szufladami


2023-06-10 11:55
Komoda trzydrzwiowa z trzema szufladami Hektor 48 - antracyt połysk / appenzeller fichte
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo pojemna komoda


2023-06-10 11:54
Szafa dwudrzwiowa Hektor 18 - antracyt połysk / appenzeller fichte
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK. Ładna szafa


2023-06-10 11:54
Oświetlenie Alabama Unterbau II - HEKTOR 2400AO03
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble wizualnie bardzo ładne. Mam nadzieje że również trwałe. Montaż wg instrukcji bardzo sprawny.


2023-06-10 11:53
Dwudrzwiowa szafka RTV Desin na metalowych nogach 120 cm - oliwka / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna półka pod telewizor, piękny kolor, solidnie wykonana! Polecam!


2023-06-09 14:42
NICOLE KOMODA 150 2D3SZ anticrosa mdf + biały lam / anticrosa mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda elegancka, bardzo dobrze wykończona, wszystkie elementy pasują. W realu wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Dokupię jeszcze coś z tej serii. Bardzo dobrze zapakowane. Szybka dostawa. Polecam.


2023-06-09 14:25
Wysoka komoda Desin z wnękami, szufladą i metalowymi nogami 120 cm - oliwka / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przepiękna, elegancka komoda! Kolor oliwkowy cudny! Pojemne półki i szuflady , bardzo dobrze wykonana. Polecam serdecznie!


2023-06-09 14:11
Uchwyt ST 04_L700_G (Uchwyt do VERICA KOMODA 150 2D3SZ, VERICA KOMODA 200 4D)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda piękna dokalnie taka jak na zdjęciach! Jeśli chodzi o montaż to bez większych komplikacji wystarczy postępować zgodnie z instrukcja. Dużym plusem jest bardzo staranne zapakowanie przesyłki wszystkie elemety były solidnie zabezpieczone ( deseczki po bokach styropian) dzieki czemu nic nie uległo ewentualnemu uszkodzeniu uszczerbieniu jakiegoś elemetu komody. Polecam serdecznie


2023-06-09 13:50
Nowoczesna szafka RTV Vera 158 cm - grafit połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble dobrze zapakowane na duży plus , zgodny opis produktu, :)


2023-06-09 10:23
Meblościanka do salonu Factor 1 - czarny - 4 elementy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-06-08 21:10
Łóżko piętrowe drewniane Poli z szufladami - 80x180
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Witam, produkt jakościowo dobry. Niestety są też niedociągnięcia a mianowicie dziury na śruby, które są widoczne po złożeniu łóżka. Rozumiem, że wynika to z możliwości montażu w różnych konfiguracjach aczkolwiek wygląda to słabo. Byłbym mniej rozczarowany gdybym wiedział o tym fakcie przed zakupem. Pozdrawiam


2023-06-08 10:49
Stelaż ST 01_1000x450_L20_G (Stelaż kredens/witryna Nicole )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
♥️ piękność


2023-06-08 08:12
NICOLE RTV 150 2D1SZ biały lam / biały mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cud


2023-06-08 08:12
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
cud


2023-06-08 08:11
Uchwyt ST 01 500_40_G (Uchwyt witryna Nicole)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cudne mebelki Dziękuję


2023-06-08 08:11
NICOLE WITRYNA 100 2D biały lam / biały mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sklep mebelki cudne Polecam serdecznie


2023-06-08 08:10
Sofa trzyosobowa Way 3 F -Prestige M-602 Dark Brown - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładna i wygodna kanapa z naturalnej skóry. Mam nadzieję, że będzie również trwała.


2023-06-08 00:22
Materac dziecięcy Relfi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wygodny materac.


2023-06-07 23:31
Łóżko dziecięce piętrowe wyjazdowe Nemos - kolor Szary
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko jest bardzo ładne, wykonanie super, dzieci zachwycone i ja sama też. Bardzo wygodnie się śpi.


2023-06-07 23:30
Witryna wisząca Loftia - artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Na żywo jeszcze ładniejsza . Polecam


2023-06-07 23:29
/opinie-29