Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


17240

opinii klientów

średnia ocena

4.84

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie

Marcin Sonsała
2021-03-05 15:47:26
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Sebastian Mitrenga
2021-03-05 09:51:02
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Paweł Bednarski
2021-03-05 00:02:41
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Beata K.
2021-03-04 11:10:33
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Towar zgodny z opisem. Kanapa wygodna, natomiast później okaże się czy przetrwa choćby ze dwa lata. Kontakt ze sklepem wzorowy, realizacja przebiegła bezproblemowo, dowóz również sprawny. Termin realizacji - krótszy niż przypuszczałam
zakup klienta:

Katarzyna Karda
2021-03-04 08:58:47
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko ok, polecam serdecznie :)
zakup klienta:

R. O.
2021-03-03 20:42:55
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

E. D.
2021-03-03 18:36:31
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam sklep, w którym obsługa jest profesjonalna pod każdym względem.. Towar dostarczono porządnie opakowany, przekazana dokumentacja w firmowej teczce. Pan dostarczający paczki z meblami kulturalny.
zakup klienta:

Zofia Day
2021-03-03 16:32:31
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Dobry sprzedawca
zakup klienta:

Piotr B.
2021-03-03 16:32:27
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Super obsługa , super produkt . Polecam z całego serca.
zakup klienta:

Magdalena Stankiewicz
2021-03-03 15:59:58
OCENA:
4.25
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem zadowolona z zakupu
zakup klienta:

klient
2021-03-02 17:13:55
OCENA:
4.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Sebastian Mentel
2021-03-02 16:05:34
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Jarek Babraj
2021-03-01 16:02:54
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Żaneta Kordowska
2021-03-01 15:48:34
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Profesjonalna i przemiła dostawa. Zamówiony mebel jak zwykle przepiękny i prosty w montażu.Goràco polecam zakupy w Bogart Meble
zakup klienta:

W. G.
2021-03-01 12:59:41
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo polecam
zakup klienta:

Danuta Kuzara
2021-03-01 12:33:41
OCENA:
4.25
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Małgorzata Jakubowska .
2021-02-28 14:37:10
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Elżbieta K.
2021-02-28 10:34:51
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Dobra oferta produktowa, przystępne ceny, obsługa klienta bez zastrzeżeń. Nieco długi czas realizacji zamówień, ale jeśli się komuś nie spieszy, polecam.
zakup klienta:

Wacław Kocur
2021-02-26 02:30:06
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Wacław Kocur
2021-02-26 02:28:57
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Wacław Kocur
2021-02-26 02:28:10
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

ANNA MAŚLANIEC
2021-02-25 22:08:20
OCENA:
4.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Danuta Konieczna
2021-02-25 21:47:39
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

DARIUSZ KUCHARSKI
2021-02-25 17:31:50
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szybko solidnie i profesjonalnie , zdecydowanie polecam wszystkim
zakup klienta:

Dariusz Urbaniak
2021-02-25 16:46:50
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko zgodne z opisem i ustaleniami. Polecam
zakup klienta:

Marian Gołąbek
2021-02-25 16:28:57
OCENA:
3.25
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

B. W.
2021-02-25 16:22:36
OCENA:
4.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Długi czas oczekiwania. Obsługa na wysokim poziomie.
zakup klienta:

ADA Transport - Spedycja Aldona Korniejczuk
2021-02-25 15:46:10
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Katarzyna Małek-Niedzielska
2021-02-24 20:15:31
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Mariusz Szczepocki
2021-02-24 19:07:36
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Dorota Paziewska
2021-02-24 16:05:11
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Długi czas oczekiwania. Ale jest podane na stronie jaki jest czas oczekiwania. Pan który dostarczyl zamowienie mega przyjemny uprzejmy.
zakup klienta:

W. D.
2021-02-24 16:04:44
OCENA:
4.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Mateusz Kaczorkowski
2021-02-24 15:57:06
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Czas Dostawy zgodnie z opisem.meble spoko jak za taka cene .sprawna komunikacja i rozladunek z kierowca.polecam sklep
zakup klienta:

Alicja Krupka
2021-02-24 10:08:44
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Tomasz Lewandowski
2021-02-23 18:13:52
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

K. K.
2021-02-23 15:46:38
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam!
zakup klienta:

Sławomir Juszkiewicz
2021-02-21 10:58:57
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Marek Szreder
2021-02-20 18:19:46
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Rafał Magdziński
2021-02-20 11:18:49
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Katarzyna Lewandowska
2021-02-20 10:58:30
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
bardzo profesjonalne podejście do klienta pozdrawaim Pana Patryka i dziekuję
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Materac Alaska Mini - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Aleksandra Rynkiewicz
Materac dziecięcy piankowy Luna do dolnego pokładu 9 cm
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany

Aleksandra Rynkiewicz
Wersalka Wiktor II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

H. G.
Nowoczesna szafka RTV Parisja - czarny połysk - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Izabela Garbus
Witryna dwudrzwiowa Artis 03
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany

Łukasz Waleriański
Szafa dwudrzwiowa Artis 01
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany

Łukasz Waleriański
Witryna wąska MDXV71R-W14 Maximus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Wojciech Brzezicki
Witryna przeszklona MDXV53R-W14 Maximus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Wojciech Brzezicki
Szafka RTV do salonu MDXT121-W14 Maximus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Wojciech Brzezicki
Zestaw do salonu Maximus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Wojciech Brzezicki
Półka wisząca MDXB01-W14 Maximus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Wojciech Brzezicki
Stolik okolicznościowy CFTT5016-W14 Maximus
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany

Wojciech Brzezicki
Kanapa z funkcją spania Drago II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa śliczna, jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Co do użytkowania trochę wcześnie, by coś powiedzieć, ale jest porządnie wykonana, wygodnie się siedzi, stopy na podłodze, a nie w powietrzu :) (jestem niską osobą).

Marzena Ostrowska
Poduszka Memory SleepWell Premium
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Mariusz Korzyniewski
Łóżko dziecięce Alvins parterowe DP 002 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, piękne łóżko

Lucyna Wilkowska-Śmigiel
Witryna KSMV64 Kashmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Janusz Kosiba
Komoda KSMK26 Kashmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Janusz Kosiba
Komplet mebli do salonu Kashmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Janusz Kosiba
Witryna KSMV73 Kashmir L/P
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Janusz Kosiba
Stolik okolicznościowy KSMT30 Kashmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Janusz Kosiba
Komoda z barkiem KSMK43 Kashmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Janusz Kosiba
Szafka RTV KSMT 231 Kashmir - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Janusz Kosiba
Łóżko Samio antresola ZP 004 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo porządny mebel polecam

Magdalena Pawlik
Nowoczesny narożnik Annabelle
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Patrycja Kwiatkowska
Front Elmo 20-001 - pudrowy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

J. B.
Prowansja D80Z szafka pod zlewozmywak - Sosna Andersen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Kazimierz Hołda
Prowansja D60S3 szafka dolna z szufladami - Sosna Andersen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Kazimierz Hołda
Witryna jednodrzwiowa prawa Mosaic 11
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

ilona danelska-czajkowska
Komoda dwudrzwiowa z szufladami Mosaic 47
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
PIĘKNA

ilona danelska-czajkowska
Formatka na wymiar - Kuchnie KAM
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
Cokół dolny Dąb Złoty - KAM Mono, Olivia Soft
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
Bok nakładany do szafki wiszącej - P2 laminat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
KAMMONO WO40/29N - nadstawka nad słupek - P2 i K2 BLACK
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
KAMMONO WO90/29 - nadstawka nad szafkę wiszącą - P2 i K2 BLACK
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
KAMMONO SNO60/29N - nadstawka nad słupek AGD - P2 i K2 BLACK
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
KAMMONO SPM60 - słupek do zabudowy piekarnika i mikrofalówki - P2 i K2 BLACK
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
KAMMONO SD40D2 - szafka słupek - P2 i K2 BLACK
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
KAMMONO FZMYW60 - front zmywarki - P2 i K2 BLACK
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
KAMMONO DZ50.1 - szafka dolna pod zlewozmywak - P2 i K2 BLACK
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
KAMMONO DSS60/2PŁ - szafka dolna pod płytę grzejną - P2 i K2 BLACK
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
/opinie-32