Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2022-09-08 15:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z opisem i rozmową. Czas oczekiwania u nas 4 tygodnie, tak jak Pani mówiła 4-6tyg. Bardzo fajny i wygodny zestaw wypoczynkowy. Dobra jakość.
zakup klienta:


2022-09-06 20:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pan dostarczający towar bardzo miły i pomocny.
zakup klienta:


2022-08-31 09:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok :)
zakup klienta:


2022-08-29 19:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Wiadomo co się dzieje na każdym etapie. Świetna obsługa, świetna dostawa.
zakup klienta:


2022-08-27 13:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z usługi. Wszystko zgodnie z ustaleniami z firmą.
zakup klienta:


2022-08-26 17:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona.Mila obsługa i szybka dostawa.Polecam
zakup klienta:


2022-08-26 16:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostarczone meble zgadzają się całkowicie z ofertą i zamówieniem , jakość mebli naprawdę OK. Jeśli szukasz mebli za *** zł i czekasz co dostarczą?- polecam sklep meble bogart wszystko jest w jak najlepszym porządku
zakup klienta:


2022-08-25 15:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z zamówieniem,bardzo profesjonalna obsługa klienta, super doradztwo. Na bieżąco byłam precyzyjnie informowana o etapach realizacji zamówienia włącznie z terminem i godziną dostawy. Mega polecam.
zakup klienta:


2022-08-12 17:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsluga rewelacja. Dostawa ekspresowa. Komoda przepiękna. Tylko jeden minus - za takie pieniądze komoda mogłaby być dostarczana złożona. Jej instrukcja obsługi nie jest skomplikowana ale zabawa na kilka dobrych godzin.
zakup klienta:


2022-08-09 17:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko zgodne z zamówieniem, meble bardzo ładne, dobra instrukcja, łatwe w montażu
zakup klienta:


2022-08-09 17:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo profesjonalna obsługa klienta, pani na infolinii udzielała rzetelnych informacji, później byłam informowana o każdym etapie dostawy, dostałam nawet SMS z informacją że dostawca będzie za pół godziny. Bardzo polecam
zakup klienta:


2022-08-09 17:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, konkretna instrukcja montażu krok po kroku oraz cena stosowna do jakości.
zakup klienta:


2022-08-09 16:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacyjne podejście do transakcji. GORĄCO POLECAM;-)
zakup klienta:


2022-08-07 18:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Po raz kolejny kupuję komodę- bardzo zadowolona z zakupu
zakup klienta:


2022-08-06 08:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mega sprawnie szybko
zakup klienta:


2022-08-05 16:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Brak uszkodzeń i kierowcy mili .Jak produkt będzie się sprawować czas pokaże
zakup klienta:


2022-08-05 09:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa dobrze wykonana, były dwa uszczerbienia w płycie, które nie wpływają na funkcjonalność ani wygląd, przy takiej cenie można było spodziewać się więcej. Nie zawiodłam się, wręcz jestem bardzo zadowolona.
zakup klienta:


2022-08-04 16:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kontakt oraz szybka wysyłka!
zakup klienta:


2022-08-04 16:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko perfekcyjnie !
zakup klienta:


2022-08-04 16:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupiłam konsole, bardzo ładna w korzystnej cenie.Jakość wykonania, opis dot. Składania bez zarzutu.
zakup klienta:


2022-08-04 14:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
great service, from the sale department up till delivery, professional, reliable, I will definitely recommended. exceeded all my expectations, thank you
zakup klienta:


2022-08-03 14:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szkoda że nie dostałam kodu rabatowego ma następne zakupy, bo napewno bym się na coś skusiła jeszcze
zakup klienta:


2022-08-01 18:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Termin wykonania długi, ale warto było czekać. Wszystko ok. Mebel wykonany starannie.
zakup klienta:


2022-07-28 18:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, dostawa w wyznaczonym terminie, świetny kontakt.
zakup klienta:


2022-07-27 11:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa bardzo ładna. Dobrze się prezentuje.
zakup klienta:


2022-07-26 22:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsługa. 2gi raz coś kupiłem i 2gi raz jestem bardzo zadowolony
zakup klienta:


2022-07-26 16:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2022-07-24 14:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Idealna obsługa
zakup klienta:


2022-07-22 23:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jestem zadowolona z zakupu i obsługi
zakup klienta:


2022-07-22 16:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel piękny, wszystko przebiegło beż zarzutu.
zakup klienta:


2022-07-22 16:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Po raz drugi robiłem zakupy w tym sklepie.Wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo polecam !!!!
zakup klienta:


2022-07-21 21:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteście super
zakup klienta:


2022-07-20 10:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybki i miły kontakt w sprawie dostawy i dostępności.
zakup klienta:


2022-07-19 18:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajne łóżko
zakup klienta:


2022-07-19 13:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja :) polecam. Czas oczekiwania miał być ok 7tyg, paczkę dostałam po ok 2 tyg. Produkt jak najbardziej zgodny z opisem. Polecam w 100%
zakup klienta:


2022-07-18 16:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble
zakup klienta:


2022-07-18 11:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa przemiła, pomocna, zaangażowana :)
zakup klienta:


2022-07-16 15:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super meble , perfekcyjnie wykonane.Dostawa, pełen profesjonalizm .
zakup klienta:


2022-07-13 12:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
to jest wzorcowa obsługa
zakup klienta:


2022-07-11 11:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z opisem. Kontakt super, czas realizacji rewelacja. Serdecznie polecam
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Narożnik z funkcją spania Dino Mini IV
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość materiałów i wykonania, dostawa perfekcyjna, serdeczne dzięki! z poważaniem Ireneusz Spodniewski


2023-05-28 21:35
Komoda dwudrzwiowa Bali z trzema szufladami 140 cm - śliwka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodne z opisem. Pięknie się prezentuje.


2023-05-28 19:32
Wersalka do spania Ana
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
BRAK


2023-05-28 19:30
NICOLE KOMODA 200 4D4SZ biały lam / biały mat mdf
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupiłam 2 szafki za prawie 5 tys zł i spodziewałam się dobrej jakości. Meble ze zwykłej płyty, nawet niezbyt estetycznie oklejonej też słabej jakości okleiną. Meble o szerokości 2 m bez żadnego wsparcia w połowie długości, przez co uginają się w dół od własnego ciężaru. Połki na beznadziejnych kółeczkach, na które nic nie można położyć, bo wytrzymają jedynie obciążenie kurzem. Szuflady z dnem z dykty, tam to nawet ścierek nie włożę, bo strach, że się zarwą. Tył mebla ze zwykłej dykty, nawet nie było odpowiedniej liczby pinezek, żeby to przyczepić, żeby nie było prześwitów. Mam w domu duża komodę kupioną na allegro za *** zł i jest identycznej beznadziejnej jakości. Meble z Ikei to przy Waszych produktach luksus


2023-05-28 14:32
NICOLE RTV 200 2K1SZ biały lam / biały mat mdf NEW
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupiłam 2 szafki za prawie 5 tys zł i spodziewałam się dobrej jakości. Meble ze zwykłej płyty, nawet niezbyt estetycznie oklejonej też słabej jakości okleiną. Meble o szerokości 2 m bez żadnego wsparcia w połowie długości, przez co uginają się w dół od własnego ciężaru. Połki na beznadziejnych kółeczkach, na które nic nie można położyć, bo wytrzymają jedynie obciążenie kurzem. Szuflady z dnem z dykty, tam to nawet ścierek nie włożę, bo strach, że się zarwą. Tył mebla ze zwykłej dykty, nawet nie było odpowiedniej liczby pinezek, żeby to przyczepić, żeby nie było prześwitów. Mam w domu duża komodę kupioną na allegro za *** zł i jest identycznej beznadziejnej jakości. Meble z Ikei to przy Waszych produktach luksus


2023-05-28 14:32
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupiłam 2 szafki za prawie 5 tys zł i spodziewałam się dobrej jakości. Meble ze zwykłej płyty, nawet niezbyt estetycznie oklejonej też słabej jakości okleiną. Meble o szerokości 2 m bez żadnego wsparcia w połowie długości, przez co uginają się w dół od własnego ciężaru. Połki na beznadziejnych kółeczkach, na które nic nie można położyć, bo wytrzymają jedynie obciążenie kurzem. Szuflady z dnem z dykty, tam to nawet ścierek nie włożę, bo strach, że się zarwą. Tył mebla ze zwykłej dykty, nawet nie było odpowiedniej liczby pinezek, żeby to przyczepić, żeby nie było prześwitów. Mam w domu duża komodę kupioną na allegro za *** zł i jest identycznej beznadziejnej jakości. Meble z Ikei to przy Waszych produktach luksus


2023-05-28 14:31
Uchwyt ST 04_L150_G (Uchwyt do VERICA KONSOLA 120 2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna stylowa toaletka


2023-05-28 09:38
Materac dziecięcy Relfi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-05-27 22:30
Materac dziecięcy Salmi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Niesamowicie wygodny


2023-05-27 22:30
Łóżko dziecięce Minik wyjazdowe DPV 011 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji długi, ale warto zaczekać. Produkt wykonany solidnie. Profesjonalna obsługa. Polecam!!!


2023-05-27 22:30
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-05-27 21:34
Nowoczesna szafka RTV Vera 190 cm - dąb artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super szybka dostawa, łatwy montaż, bardzo ładna i dobrze wykonana szafka. Jestem zadowolona z zakupu.


2023-05-27 20:53
Półka wisząca Porti 35 Dąb antyczny - Outlet
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar 1 klasa Bardzo,miła i przedewszystkim konkretna, fachowa obsuga nawet nie umiem sprecyzować,z jaką łatwością, załatwiłem wszystkiego formalności Polecam , Pozdrawiam cały personel logistyczny


2023-05-26 20:30
NICOLE RTV 150 2D1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Srednia


2023-05-26 20:24
Stelaż ST 01_1500x450_B (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Srednia


2023-05-26 20:24
Komoda dwudrzwiowa z trzema szufladami Baros 26 - san remo jasny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak rozpakuje i skrece -wysle zdjecie.Mysle ze produkt spelni moje oczekiwania .


2023-05-25 09:54
Meblościanka do salonu Baros 10 - san remo jasne - 6 elementów
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Witam.Na ta chwile moge powiedziec -sprawna i rzetelna obsluga.Transport sprawny .Dostarczony towar nieuszkodzony.POLECAM.Regina Dusza.POZDRAWIAM.(meble jeszcze nierozpakowane)


2023-05-25 09:50
NICOLE KOMODA 150 2D3SZ czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna komoda i prosty montaż


2023-05-24 22:59
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z planem


2023-05-24 22:58
NICOLE KOMODA 200 4D4SZ_N cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko jak należy, kontakt z BOK a nawet z kierowca na bardzo dobrym poziomie. Jakość mebli bardzo wysoka. Instrukcja montażu przemyślana i intuicyjna. Duży plus to ponumerowane etykietami elementy szaf - bardzo ułatwia montaż.


2023-05-24 22:02
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok. Polecam


2023-05-24 16:16
NICOLE RTV 200 2D2SZ biały lam / biały mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka przeszła moje oczekiwanie, na żywo wygląda jeszcze lepiej niz na zdjeciach, dobrze wykonana, wszystko sprawnie załatwione, jedynie wysyłka 48h nie bardzo działa, cała reszta ok. Polecam


2023-05-24 16:16
Łóżko dziecięce antresola Samio Zp 004 - kolor Biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrej jakości łóżko. Solidnie wykonane. Proste do złożenia. Polecam serdecznie


2023-05-24 09:50
Sofa rozkładana do salonu Walker II
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble dobrze wykonane


2023-05-24 09:47
Stelaż metalowy AS104 do szafek RTV Altara - czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna obsługa klienta


2023-05-23 21:53
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita I
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa ładna, jak dla mnie to mogłaby być bardziej miękka.


2023-05-23 21:52
Stolik kawowy Bota 97 z wnękami 120 cm - antracyt / dąb ribbec
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrze wykonana szafka oraz czytelna instrukcja składania


2023-05-23 19:54
Szafka RTV Bota 40 z wnękami i szufladą 219 cm - antracyt / dąb ribbec
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna, solidna szafka. Bardzo dobrze przygotowana instrukcja obsługi.Polecam


2023-05-23 19:54
Łóżko dziecięce antresola Amely ZP 006 - kolor Sosna
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji zamówienia jest zdecydowanie za długi, ale antresola spełniła oczekiwania. Wykonanie super, córka zadowolona.


2023-05-23 19:48
Komoda czterodrzwiowa z szufladami Olin 25 - dąb karmel / czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrze zdobi salon


2023-05-22 18:50
Dwudrzwiowa witryna Olin 05 ze szkanymi półkami 50 cm - dąb karmel / czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna witryna


2023-05-22 18:49
Fotel Amber RE TYP 1 - Rozkładany elektrycznie z funkcją bujania i obracania - Tkanina
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK, polecam


2023-05-22 13:49
Szafa Optimal 01
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna, pojemna szafa. Polecam


2023-05-22 12:50
Meblościanka do salonu India 09 - biały / biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Idealne meble


2023-05-22 10:55
Krzesło Królewskie z podłokietnikami Wiśnia - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładny. Precyzyjnie wykonany.


2023-05-22 10:22
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ anticrosa mdf + biały lam / anticrosa mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-05-21 23:52
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-05-21 23:52
NICOLE RTV 150 2D1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
W zasadzie wszystko super. Tylko jeden element nosił ślady uszkodzenia


2023-05-21 22:34
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 120
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-05-21 21:02
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ cashmere lam / cashmere mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super meble


2023-05-21 20:53
/opinie-32