Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2022-05-30 14:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, pełna satysfakcja
zakup klienta:


2022-05-27 15:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep posiada przepiękne meble w swoim asortymencie. Zależało mi na szafce rtv, która była dostępna w magazynie. Od momentu zakupu byłam informowana co się dzieje z zamówieniem i kiedy będzie dostawa. Wszystko poszło sprawnie. Szafka jest solidnie wykonana, z wysokiej jakości materiałów i bardzo ładna. Polecam sklep w 100%!
zakup klienta:


2022-05-20 19:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super wykonanie narożnika. Solidny i piękny. Polecam serdecznie
zakup klienta:


2022-05-19 16:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szczerze polecam!
zakup klienta:


2022-05-16 21:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna, kompetentna obsługa.
zakup klienta:


2022-05-14 16:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam , super kontakt i bardzo szybka dostawa .
zakup klienta:


2022-05-13 18:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2022-05-12 16:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoka jakość szafki TV
zakup klienta:


2022-05-12 15:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble śliczne, łatwy montaż . Dotarły szybciej o trzy tygodnie. Polecam
zakup klienta:


2022-05-12 11:54
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda piekna polecam
zakup klienta:


2022-05-12 09:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam !!!bardzo profesjonalne podejście do klienta jaki i do wysyłki mebli Gorąco polecam tą firmę zadowolony klient
zakup klienta:


2022-05-12 08:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wersalka w kwiaty przepiękna - córka jest zachwycona
zakup klienta:


2022-05-12 08:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam ,zakupy w meble bogart, jakość swietna,
zakup klienta:


2022-05-10 10:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko przebiegło perfekcyjnie - bardzo sympatyczni Panowie Kurierzy. Dziękuję.
zakup klienta:


2022-05-09 07:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super! Bardzo pomocni.
zakup klienta:


2022-05-06 18:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sklep!Meble Piekne i porządne a instrukcja tak przejrzysta ze dziecko by skręciło!PolecamWszystkim zakupy.Dostawa szybka a kierowca bardzo miły.
zakup klienta:


2022-05-05 22:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble super tylko czas oczekiwania na meble faktycznie trochę długi. Cała reszta super
zakup klienta:


2022-05-05 19:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybko i profesjonalnie polecam
zakup klienta:


2022-05-05 16:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble śliczne , bardzo solidne , czas realizacji trochę się wydłużył ale warto było czekać
zakup klienta:


2022-05-04 17:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pełen profesjonalizm! Od wykonania i zapakowania produktu po jakość wykończenia nie można nie przyznać szóstej gwiazdki! A dla kuriera/bardziej dostawcy producenta mebli Bogart (kurier producenta) należy się premia/dodatkowy urlop za jeszcze większy profesjonalizm i jakość obsługi. Jestem bez reszty zadowolony i polecam!!!
zakup klienta:


2022-05-04 12:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam! super kontakt, szybka wysyłka
zakup klienta:


2022-05-03 18:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok
zakup klienta:


2022-04-26 15:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
zakup klienta:


2022-04-23 19:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam
zakup klienta:


2022-04-23 12:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa. Świetny dostawca! Jakość adekwatna do ceny. Mebel prosty w montażu.
zakup klienta:


2022-04-23 07:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obie wersalki zgodnie z zamówieniem, dostawa z wniesieniem bardzo dobrze.POLECAM.
zakup klienta:


2022-04-23 05:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super,super,super,będę polecać
zakup klienta:


2022-04-22 17:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo duży wybór
zakup klienta:


2022-04-21 19:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przesympatyczny i pomocny Pan, który dostarczał przesyłkę. Serdecznie dziękuję
zakup klienta:


2022-04-21 19:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bogaty wybór, możliwość indywidualnego dopasowania produktu.
zakup klienta:


2022-04-21 17:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
O.K. Polecam
zakup klienta:


2022-04-20 19:36
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda *** pięknie się prezentuje. Szkoda ze nie robicie mebli pod wymiar. Marzła mi się jeszcze szafka RTV ale standardowe wymiary nie pasują.
zakup klienta:


2022-04-20 18:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wreszcie firma, która odbiera telefony od klientów a nawet pracownicy oddzwaniają! Miło i profesjonalnie. Godni polecenia.
zakup klienta:


2022-04-20 18:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Porządna firma warto czekać te 8 tygodni . super kontakt i informowanie klienta na bieżąco o wszystkim. Polecam w 100%
zakup klienta:


2022-04-19 16:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt i miła obsługa
zakup klienta:


2022-04-19 15:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam :)
zakup klienta:


2022-04-19 11:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko przebiegło dobrze
zakup klienta:


2022-04-16 07:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam !
zakup klienta:


2022-04-15 19:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2022-04-14 09:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt. Miła obsługa , która potrafi doradzić. dziekuję za miłą współpracę
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Podnóżek do fotela Uszak Vilano - tkanina drukowana w kwiaty Coral WM-82
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Z fotelem w komplecie super


2023-05-09 21:52
Fotel Uszak Vilano - tkanina drukowana w kwiaty Coral WM 82
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny, wygodny fotel, podnóżek świetnie się sprawdza jako komplet.


2023-05-09 21:51
Sofa rozkładana Amerykanka Kordian 70
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-05-09 09:37
ASHA RTV 200 5D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-05-08 17:09
NICOLE KOMODA 200 4D4SZ czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak " z obrazka" idealna


2023-05-08 16:24
Stelaż ST 01_1000x450_L20_G (Stelaż kredens/witryna Nicole )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetnie zapakowany na czas transportu, łatwy do złożenia. Wykonawstwo na najwyższym poziomie.


2023-05-08 16:24
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
kompletny , OK


2023-05-08 16:22
NICOLE RTV 200 2K1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fantastyczna. ( bardzo żałuję, że nie znalazłam na opakowaniu informacji, że jest do niej extra osobno kartonik z mocowaniami do ściany) Oczywiście był, tylko odkryłam go dzień później przy okazji porządków.


2023-05-08 16:19
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
uważam ze stelaż powinien mieć więcej niż 4 nóżki . Mebel jest długi 2 metry, dość wysoki bo 85 centymetrów , wraz z 4 szufladami waży naprawdę sporo. Ja mam problem z wypoziomowaniem frontów ( 4 szuflady i 4 drzwi) ponieważ robi się "łódka" w środku mebla. Zdecydowanie uważam ,że stelaż winien mieć jeszcze jedno podparcie w połowie długości i w połowie głebokości - by nie było bardzo widać tej piątej nogi ale żeby jednak to podparcie było. Natomiast samo wykonanie stelaża, zabezpieczenie na czas transportu - jak to w Waszej Firmie - fantastyczne


2023-05-08 16:16
Uchwyt ST 01 500_40_G (Uchwyt witryna Nicole)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
świetne


2023-05-08 15:52
NICOLE WITRYNA 100 2D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble przepiękne, idealnie jak ze zdjęcia. Opakowanie na czas transportu na najwyższym poziomie ( rzadko spotykane ) instrukcja montażu, doradztwo telefoniczne - fantastyczne.


2023-05-08 15:52
Łóżko dziecięce Marinella z szufladą 80x160 - sosna
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z firma , miła obsługa , łóżko bardzo ładne .


2023-05-07 08:53
Kanapa rozkładana Luzano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna i wygodna kanapa.


2023-05-07 00:24
NICOLE SZAFKA NOCNA 46 1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW (pojedyncza szafka)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafki mają nowoczesny design, są łatwe w montażu i pięknie wyglądają


2023-05-06 21:20
Stelaż ST 01_460x450_G (SZAFKA NOCNA NICOLE) (pojedynczy stelaż)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafki Nicole mają nowoczesny design, są łatwe w montażu i pięknie wyglądają


2023-05-06 21:18
Wersalka Klubowa PRL - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z zamówieniem , wersalka bardzo ładna


2023-05-05 12:00
Tapczan/łóżko rozkładany z pojemnikiem Maciek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Tapczan solidny, dobra współpraca z firmą i dostawa na czas...


2023-05-05 09:22
Sofa z funkcją spania Milen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa przepiękna. Proces zamówienia i transportu sprawny, szybki i profesjonalny. Serdecznie polecam.


2023-05-04 17:07
Łóżko dziecięce Swen wyjazdowe DPV 002 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówione łóżko jest super, masywne. Polecam. Jestem bardzo zadowolona


2023-05-04 15:09
Szezlong obrotowy z elektryczną regulacją pozycji leżenia Gatio 360
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo nowoczesny i wygodny szezlong.


2023-05-04 12:35
Sofa z funkcja spania Gandi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna nowoczesna sofa z dobra funkcją spania.


2023-05-04 12:35
Meblościanka do salonu Cordoba Biały/Dąb artisan - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meblościanka super się prezentuje, solidne wykonanie. Bardzo polecam


2023-05-04 08:54
Sofa rozkładana do salonu Sofia
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa super wygodna, przepiękny kolor obicia cinnamon velvet. Bardzo dobra cena - u konkurencji było drożej, dlatego też wybraliśmy meble Bogart. Duży plus za obsługę - zawsze można było się dodzwonić i byli bardzo pomocni. Polecam serdecznie


2023-05-04 08:27
NICOLE RTV 200 2K1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-05-04 00:30
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
produkt porządnie zapakowany więc zero uszkodzeń, prosty montaż a po złożeniu wygląd super ,polecam.


2023-05-04 00:30
Pufa z pojemnikiem Belluno - brązowa tkanina hydrofobowa Forever 63
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Moja sugestia - pufą lepiej sprawdzi się będąc mobilną na kółkach.


2023-05-03 12:13
Narożnik prawostronny do salonu Belluno U - brązowa tkanina hydrofobowa Forever 63
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo profesjonalna dostawa. Pan kierowca bardzo uprzejmy i miły, myślę że jest odpowiednio nagradzany za swoją pracę i oddanie dla firmy. Pozdrawiam ***


2023-05-03 12:10
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Konsola spełnia moje oczekiwania


2023-05-03 10:42
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Konsola bardzo ładnie się prezentuje


2023-05-03 10:41
Półkotapczan pionowy Basic 140x200 - czarny / dąb lancelot
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładne i stylowe łóżko polecam


2023-05-03 02:09
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-05-02 19:34
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kolekcja mebli Nicole jest bardzo precyzyjnie wykonana . Złożenie mebli jasno opisane . Jakość premium!!! Wszysko jak w najlepszym porządku


2023-05-02 19:32
NICOLE RTV 200 2D2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-05-02 09:54
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-05-02 09:52
Panele tapicerowane Classic
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Po mimo długiego oczekiwania, bo aż 11 tygodni to wszystko zakończyło się sukcesem


2023-05-02 08:58
Łóżko tapicerowane Acoma 160x200 - szary / dąb
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko w 100% zgodne z opisem, łatwe w montażu. Pozytywnie zaskoczył mnie termin dostawy, myślałem że będę czekał długo tak jak była wskazana data dostępności na stronie, natomiast towar był u mnie przed upływem 2 tygodni od zamówienia. SUPER!!!


2023-05-02 07:29
NICOLE RTV 150 2D1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna szafka, polecam serdecznie jakość wykonania perfekcyjna, nie wspomnę o czytelnej instrukcji oraz (co mi się zdarzyło pierwszy raz w życiu, a złożyliśmy dużo mebli) dokładnie ponumerowanymi każdego elementu szafki oraz woreczków że śrubkami (!!!) dzięki czemu składanie to czysta przyjemność


2023-05-02 05:38
Komoda Luck III - old style / matera
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komódka super. "Na żywca" ładniejsza od tej z fotografii. Piękna struktura boków i blatu (stare drewno) i ciekawe drzwi - ciemny siwy szlifowany kamień czy beton. Żona zachwycona. Dostawa szybsza niż oczekiwaliśmy, zapowiedziana telefonicznie 4 dni wcześniej z godziną przybycia. POLECAM


2023-05-01 22:15
Nowoczesna konsola/toaletka Verica - cashmere / złote nóżki - Wyprzedaż ekspozycji
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super produkt, bardzo ładna toaletka.


2023-05-01 21:39
Łóżko kontynentalne z pojemnikami Temida - 160x200
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko solidne, bardzo dobrze wykonane, skrzynia jest pojemnym podzielona na trzy komory z każdej strony.


2023-05-01 21:19
/opinie-34