Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2022-04-14 08:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam w 100%. Szybko sprawnie i fachowo
zakup klienta:


2022-04-12 19:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam! Szafka taka jak na zdjęciu, bardzo solidna!
zakup klienta:


2022-04-12 15:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna jakość mebli, polecam !
zakup klienta:


2022-04-12 09:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko bardzo dobrze i sprawnie, miła obsługa, świetne meble. Polecam, jestem bardzo zadowolona.
zakup klienta:


2022-04-11 18:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka bardzo ładna. Jestem zadowolona
zakup klienta:


2022-04-08 20:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
obsluga bardzo dobra
zakup klienta:


2022-04-08 16:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble dobrej jakości, świetna instrukcja i jedna z niewielu firm która ma naklejki z numerami na częściach wg instrukcji, polecam i na pewno jeszcze coś tu zamówimy!
zakup klienta:


2022-04-08 14:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego tapczanu ***,zarówno obsługa klienta jak i dostawa zadowoliła mnie.
zakup klienta:


2022-04-07 20:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piekne i solidne meble POLECAM!!
zakup klienta:


2022-04-04 19:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble prezentują się pięknie.
zakup klienta:


2022-04-03 13:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko oceniam na super . bardzo polecam.
zakup klienta:


2022-04-02 21:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam w 100%
zakup klienta:


2022-03-29 20:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mega POZYTYW
zakup klienta:


2022-03-29 17:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wzór do naśladowania dla innych sklepów internetowych. Ogólnie polecam mebel i firmę.
zakup klienta:


2022-03-29 15:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła, pomocna obsługa klienta i profesjonalna dostawa. Udane zakupy.
zakup klienta:


2022-03-25 20:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo ładne, jesteśmy zadowoleni z zakupu. Warto było czekać.
zakup klienta:


2022-03-25 16:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt wzorowy, termin bardzo szybki. Dostawa świetna, Pan który dostarczył miły. Ocena firmy 5/5 :)
zakup klienta:


2022-03-25 16:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas dostawy dość długi ale zgodny z informacją na stronie. Warto było czekać bo mebel jest piękny
zakup klienta:


2022-03-25 15:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok polecam
zakup klienta:


2022-03-24 20:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mogę z czystym sumieniem polecić. Wszystko na czas Podziękowania dla Pana kuriera
zakup klienta:


2022-03-23 21:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam kontakt ze sklepem dobry czas dostawy zgodny z umówionym terminem
zakup klienta:


2022-03-23 16:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Odpowiedni stosunek jakości do ceny
zakup klienta:


2022-03-23 15:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę:))
zakup klienta:


2022-03-23 13:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super, porządne wykonanie i firma.
zakup klienta:


2022-03-23 08:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna komoda
zakup klienta:


2022-03-23 07:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona, mogę polecić sklep z czystym sumieniem.Pełna satysfakcja na każdym etapie zakupów. począwszy od profesjonalnej i ciepłej obsługi klienta, aż do transportu włącznie. Na uwagę zasługuje również wyjątkowe zabezpieczenie mebli przed uszkodzeniem w czasie przewozu. Super zakupy dziękuję.
zakup klienta:


2022-03-19 18:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świętna obsługa klienta i kontakt ze sklepem.Dostawa i wniesienie rewelacja bez problemu i fachowo. Meble w bardzo dobrym stanie i świetnie się prezentują.
zakup klienta:


2022-03-19 13:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dałem także pozytywną opinię w Google Maps z konta syna ***. Bardzo miła obsługa, pomogli mi wnieść kanapę. Super firma!
zakup klienta:


2022-03-18 19:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szeroka oferta, co więcej można zmodyfikować wybraną kanapę według uznania. Duży plus za to.
zakup klienta:


2022-03-18 15:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Od początku do końca profesjonalna obsługa zamówienia. Dodatkowo, byłam mile zaskoczona szybkością realizacji zamówienia (sofa wykonana wg wskazań klienta). POLECAM!
zakup klienta:


2022-03-18 15:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko, sprawnie, ładny i wygodny mebel.
zakup klienta:


2022-03-17 12:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miły personel i słowny.Aż miło robić zakupy.
zakup klienta:


2022-03-16 20:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę trwało ale wszystko było ok.Informacyjne maile,kontakt telefoniczny.I miły pan dostawca który dał rade przyjechać tak ja mi pasowało.Dziękuję
zakup klienta:


2022-03-16 17:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotel jest bardzo ładny tylko siedzenie jest małe źle się na nim siedzi
zakup klienta:


2022-03-16 10:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo sprawna obsługa. Dostawa punktualnie zgodnie z ustalonym terminem.
zakup klienta:


2022-03-15 17:50
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Samo zamowienie jest sprawne
zakup klienta:


2022-03-15 16:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jestem zadowolona
zakup klienta:


2022-03-14 18:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok zgodne z opisem
zakup klienta:


2022-03-13 17:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny mebel. Wszystko ok
zakup klienta:


2022-03-11 17:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!!
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Stelaż ST 01_460x450_G (SZAFKA NOCNA NICOLE) (pojedynczy stelaż)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetne meble, pięknie pasują do sypialni. Łatwe w montażu. Kupiłam cały komplet z serii Nicole (komoda, konsola, szafki) i jestem bardzo zadowolona z efektu! Jedynie zamontowałam dodatkowo gałki.


2023-05-01 21:14
NICOLE KREDENS 100 2D2SZ_N czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakupiony Kredens jNicole est bardzo starannie wykonany, solidny i oczywiście elegancki. Przejrzysta instrukcja montażu, Szybka i sprawna dostawa. Polecam.


2023-04-29 21:25
Uchwyty ST 01 500_2_GIĘTY_G (Uchwyty kredens Nicole, Zestaw 2 szt - do nowej konstrukcji kredensu, Uchwyt szafa Nicole 100 cm)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakupiony Kredens jNicole est bardzo starannie wykonany, solidny i oczywiście elegancki. Przejrzysta instrukcja montażu, Szybka i sprawna dostawa. Polecam.


2023-04-29 21:24
Stelaż ST 01_1000x450_L20_B (Stelaż kredens/witryna Nicole )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-04-29 17:25
NICOLE RTV 200 2K1SZ biały lam / biały mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładna i solidna szafka


2023-04-29 17:25
NICOLE ŁAWA 120 2SZ biały mdt mdf + biały lam / biały mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładny mebel szkoda, że pomiędzy szufladami jest niewykozystana przestrzen do której nie ma dostępu. Ale ogólnie i tak pozytyw


2023-04-29 17:22
Stelaż ST 01_1200x600_B (ŁAWA NICOLE)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-04-29 17:19
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-04-29 17:18
Uchwyt ST 01 500_40_B (Uchwyt witryna Nicole)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-04-29 17:17
NICOLE WITRYNA 100 2D biały lam / biały mat mdf
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie meble dobrej jakości jak również sposób zabezpieczenia. Jednak cały czar prysł gdy zobaczyłem uszkodzony element frontu zaszpachlowany czymś w co przypomina akryl i przy lekkim potarciu odchodzi... Trochę kpina z klijenta moim zadaniem.


2023-04-29 17:16
Wersalka rozkładana Ela
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Czekam na brakującą część wersalki


2023-04-29 16:04
Stojący fotel ogrodowy Gardins II wiklinowy, owalny kokon - naturalny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Jest naprawdę baaaaardzo wygodny. W porównaniu do innych kokonow ten jest naprawdę numer jeden. Nie jest za głęboki a wiec się w niego nie wpada tylko można normalnie usiąść. Poduszki bardzo miękkie i grube. Długo się zastanawialiśmy nad jego kupnem ale była to bardzo dobra decyzja. Wszyscy nasi goscie byli zachwyceni gdzie kupiliśmy tak wygodny kokon. Szczerze polecamy.


2023-04-29 09:56
Komoda dwudrzwiowa z wnęką Parisja - czarny połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda prezentuje się bardzo elegancko, spełniła wszystkie moje oczekiwania. Przejrzysta instrukcja, opisane elementy. Jestem zadowolona


2023-04-28 08:03
Materac dziecięcy Salmi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-04-27 21:29
Łóżko dziecięce antresola Felixio ZP 003
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżka dobrze wykonane, dzieci zadowolone do samej firmy również nie mam zastrzeżeń - łatwy kontakt, dobry transport. Polecam


2023-04-27 21:28
Tapczan jednoosobowy z pojemnikiem Amber
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam na 100%


2023-04-27 07:41
NICOLE RTV 200 2D2SZ biały lam / biały mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-04-26 13:29
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakupiliśmy szafkę RTV, czarna na złotych nóżkach. Elementy szafki opisane bardzo dokładnie, każdy element oznaczony numerem zgodnie z instrukcją. Jakość, wykonanie, dostawa, realizacja zamówienia bez zarzutów, polecam serdecznie


2023-04-26 12:24
Wersalka rozkładana Dona
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wersalkę Dona. Produkt jakościowo dobry i wygodny


2023-04-26 11:17
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam 🙂


2023-04-26 10:36
Szafa do przedpokoju Keri 21
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
W komplecie z keri 20 w kolorze bieli wygląda bardzo ładnie.


2023-04-26 06:50
Szafa do przedpokoju Keri 20
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mam białą,bardzo ładnie wygląda.


2023-04-26 06:49
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ cashmere lam / cashmere mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-04-25 21:45
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo pomocne Panie w biurze, super kontakt z klientem


2023-04-25 21:44
Lustro łazienkowe Classic Oak 840 - Dąb Country
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cały zastaw jest niebanalny i o to mi chodziło!


2023-04-25 20:56
Wisząca szafka do łazienki Classic Oak 830 - Dąb Country
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cały zastaw jest niebanalny i o to mi chodziło!


2023-04-25 20:56
Szafka łazienkowa pod umywalkę Classic Oak 820 - Dąb Country
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cały zastaw jest niebanalny i o to mi chodziło!


2023-04-25 20:55
Szafka niska do łazienki Classic Oak 810 - Dąb Country
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cały zastaw jest niebanalny i o to mi chodziło!


2023-04-25 20:55
Wysoka szafka do łazienki Classic Oak 800 - Dąb Country
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cały zastaw jest niebanalny i o to mi chodziło!


2023-04-25 20:55
Umywalka ceramiczna LAVA WHITE 60
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super


2023-04-25 20:54
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble super wykonane, dostarczone w stanie idealnym, polecam


2023-04-25 20:08
NICOLE RTV 150 2D1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble super wykonane dostarczone w stanie idealnym, polecam


2023-04-25 20:07
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble super wykonane, dostarczone w stanie idealnym, polecam


2023-04-25 20:07
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Sonia 110
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa jest dla mnie bardzo wygodna Niezbyt jestem zadowolona z uslugi ustawienia na miejscu.Zostawiono mi ją w przedpokoju, bo nie można było zapakowanej przenieśc przez drzwi. Wystarczyło tylko rozpakować i rozłożyć i bokiem łatwo weszła .Na miejscuzłożyć i gotowe Chłopcy dowozący niedoświadczeni.. Ja 85-letnia kobieta z pomocą sąsiada rozpakowałam wniosłam i ustawiliśmy na miejscu!


2023-04-25 15:29
Nowoczesna szafka RTV Vera 190 cm - czarny połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szafka super, transport szybko, cena przystępna. Polecam


2023-04-25 10:14
Regał wiszący Altara AR90 - dąb artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość i super cena. Wszystko bardzo porządnie zrobione. Nawet postanowilam sprawdzic ofertę pozostalych mebli.


2023-04-25 08:42
NICOLE RTV 150 2D1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna.


2023-04-25 05:59
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna szafka. Taka jak chciałam.


2023-04-25 05:58
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ anticrosa mdf + biały lam / anticrosa mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Biurko przepiękne. Ślicznie się prezentuje. Jakość wykonania również bardzo dobra


2023-04-24 22:09
Trzydrzwiowa komoda Kaja z szufladą 140 cm - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Po perturbacjach związanych z kurierem i reklamacją, mimo wszystko jestem zadowolony. Komoda wygląda solidnie, natomiast nóżek wypadałoby dać 8, nie 6. Przy większych nierównościach na podłodze będzie się wyganiać w banan.


2023-04-23 07:22
/opinie-35