Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2022-02-17 19:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super..absolutnie żadnych zastrzeżń,polecę Waszą Firmę każdemu
zakup klienta:


2022-02-16 16:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajny, stabilny stół loftowy. Łatwy montaż.
zakup klienta:


2022-02-15 16:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona to już drugie biurko dla kolejnego dziecka. Towar estetyczny i wytrzymały
zakup klienta:


2022-02-15 09:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam w 100%
zakup klienta:


2022-02-14 17:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pełen profesjonalizm oraz znakomity kontakt, polecam.
zakup klienta:


2022-02-11 20:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sprzedawca . Kontakt z klientem . Transport punktualny . Polecam firmę.
zakup klienta:


2022-02-09 21:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła i kompetentna obsługa sklepu.Zadeklarowany termin dostawy zgodny z faktycznym.Polecam zakupy w tym sklepie, ponieważ towar dostarczany jest prosto od producenta bez jakichkolwiek uszkodzeń..
zakup klienta:


2022-02-09 16:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa piękniejsza niż na zdjęciach
zakup klienta:


2022-02-08 17:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka zgodna z opisem
zakup klienta:


2022-02-08 17:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super zakup , obsługa przemila
zakup klienta:


2022-02-08 15:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybka realizacja, dostawa przed terminem. Kierowca bardzo uprzejmy. Wszystkie sprawy załatwione przez internet.
zakup klienta:


2022-02-08 09:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt ze sprzedawcą.
zakup klienta:


2022-02-07 18:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2022-02-07 15:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam!
zakup klienta:


2022-02-05 18:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ekspresowa realizacja pomimo początkowej informacji że potrwa to dużo dłużej. Meble solidne, jedne z lepszych jakie miałem okazję składać. Co do składania to pierwszy raz spotkałem się z oznaczonymi elementami. Nie trzeba było się zastanawiac czy kręci się odpowiednia płytę. Instrukcja czytelna. Polecam wszystkim.
zakup klienta:


2022-02-05 17:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt telefoniczny jak i mailowy naprawdę bardzo dobry, oby więcej takich sklepów z takim podejściem do klienta.
zakup klienta:


2022-02-05 15:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa *** - piękna. Polecam.
zakup klienta:


2022-02-04 18:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Witam,jestem bardzo zadowolona z komody,solidne wykonanie ,polecam,jaki opis takie wykonanie i dziękuję bardzo ,pozdrawiam.
zakup klienta:


2022-02-03 20:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko przebiegło sprawnie
zakup klienta:


2022-02-01 21:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pan Dostawca bardzo miły i pomocny, obsługa klienta perfekcyjna. Czas realizacji zgodny z przedstawionym przy zamówieniu
zakup klienta:


2022-02-01 16:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna obsługa, jedna z lepszych z jakimi miałem styczność.
zakup klienta:


2022-01-31 16:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, szafka jest przepiękna, bardzo dobrej jakości, a obsługa bardzo miła
zakup klienta:


2022-01-27 22:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt i pomoc w wyborze koloru - brawo dla Pani, z którą rozmawialiśmy ;DSzczerze mówiąc nie spodziewałam się, że mebel dotrze w terminie a tu taka niespodzianka - kolejny plus. Pan, który narożnik dostarczył - kolejny plus. Dziękuję i POLECAM w 100%
zakup klienta:


2022-01-27 18:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa szybka. Obsługa klienta na wysokim poziomie. O wysyłce powiadomienia i telefony. Od przewoźnika również telefon o której dokładnie będzie.
zakup klienta:


2022-01-17 19:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cudne !!!
zakup klienta:


2022-01-10 11:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szczerze? Jestem bardzo zadowolony. Czas realizacji zamówienia zgodnie podanym terminem. Kontakt telefoniczny i komunikacja z obsługą klienta efektywna i bardzo przyjemna. To samo mogę napisać o kierowcy. Na pewno jeśli kiedykolwiek będę coś kupować z mebli to wezmę ten sklep pod uwagę.
zakup klienta:


2022-01-08 15:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
mebel jak na zdjęciu, wykonanie bez zarzutu, montaż dla totalnego laika zawsze będzie sprawiał kłopot, ale trochę wysiłku i daje rade:)
zakup klienta:


2022-01-07 18:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super
zakup klienta:


2022-01-06 21:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa na wysokim poziomie. Polecam!!!!
zakup klienta:


2022-01-05 12:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam bardzo, szafka rtv super.
zakup klienta:


2022-01-04 13:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z zamówienia
zakup klienta:


2022-01-04 01:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mega profesjonalne podejście do klienta, serdecznie polecam:)
zakup klienta:


2022-01-02 17:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kontakt z dostawcą, szybko, sprawnie i zgodnie z ustaleniami
zakup klienta:


2021-12-30 15:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas oczekiwania długi, dostawa bez problemów.
zakup klienta:


2021-12-30 07:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!!!Miła obsługa ,stały kontakt.
zakup klienta:


2021-12-29 23:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, ładny mebel.
zakup klienta:


2021-12-29 17:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Gorąco polecam sklep
zakup klienta:


2021-12-28 12:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2021-12-27 21:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super produkt już poleciłem dwóm znajomym bo produkt godny polecenia
zakup klienta:


2021-12-24 16:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa zgodna z opisem. Ok.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Listwa boczna do blatu R3 - KAM
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok.


2023-04-12 19:41
Listwa kątowa do blatu R3 - KAM
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo praktyczna


2023-04-12 19:41
Blat Marmur Czarny Połysk 38mm - blat dł.137cm Layman
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny. Polecam


2023-04-12 19:40
Biurko Alwa 14 biały połysk - Promocja
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
piękne biurko, wygląda bardzo solidnie. Jakość materiałów i wykonanie jest super!


2023-04-12 10:31
Nowoczesna szafka RTV Vera 190 cm - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super szafeczka i profesjonalna dostawa. Polecam wszystkim.


2023-04-11 23:26
Uchwyt ST 04_L400_G (Uchwyt do VERICA RTV 150 2D1SZ, VERICA RTV 200 2D2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2023-04-11 14:15
Uchwyt ST 04_L700_G (Uchwyt do VERICA KOMODA 150 2D3SZ, VERICA KOMODA 200 4D)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-04-11 14:14
ASHA RTV 200 5D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo piękny mebel. W rzeczywistości prezentuje się pięknie i elegancko. Bardzo dobre wykonanie i nie mam żadnych zastrzeżeń. Bez wahania polecam tu zakupy, szybka dostawa i świetny kontakt.


2023-04-11 13:54
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super. kolor kaszmir był strzałem w 10


2023-04-10 20:50
Łóżko piętrowe Lovic PPS 001 80x200 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko w porzadku


2023-04-10 11:58
Regał z szufladą Tristal - czarny mat
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Słaba jakość


2023-04-10 10:41
Komoda z 3 szufladami Tristal - czarny mat
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Słaba jakość


2023-04-10 10:41
Kanapa rozkładana Fiori II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja, pomimo zmiany jednego wymiaru na moje życzenie. Jakość bardzo dobra. Polecam.


2023-04-10 09:31
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę twarda sofa ale dobra.


2023-04-09 22:16
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ciężko wyrazić swoją opinię za towar, który do mnie do dotarł. Ten proces powinniście usprawnić.


2023-04-09 20:39
NICOLE RTV 200 2D2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok


2023-04-09 08:17
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super mebel


2023-04-09 08:16
VERICA RTV 200 2D2SZ cashmere / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-04-08 20:24
Uchwyt ST 04_L400_G (Uchwyt do VERICA RTV 150 2D1SZ, VERICA RTV 200 2D2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-04-08 20:24
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna szafka i świetny kolor, polecam


2023-04-08 20:23
Tapczan jednoosobowy z pojemnikiem Kubuś
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybką dostawą, tapczan spełnia moje oczekiwania. Mały minus, jest bardzo twardy.


2023-04-08 19:34
Narożnik rozkładany do salonu Annabelle Maxi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość wykonania narożnika. Meble są eleganckie i nowoczesne. Dobry kontakt z działem obsługi klienta, szybka i sprawna dostawa.


2023-04-07 10:39
Nadstawka do szafy Bali D3 - biała
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z opisem


2023-04-06 13:02
Sofa Parma 3F - funkcja spania
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem,dostarczony nieuszkodzony w uzgodnionym terminie.


2023-04-06 08:35
Sofa Parma 3
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgpdny z opisem,dostarczony bez uszkodzen i w izgodnionym terminie.


2023-04-06 08:32
Uchwyt ST 01 500_40_B (Uchwyt witryna Nicole)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko sprawnie i bezproblemowo. Polecam.


2023-04-06 08:12
Sofa rozkładana Amerykanka Monika 70
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super fotel porządnie wykonany polecam


2023-04-06 07:56
Komoda z 4 szufladami Mirel
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Prosta i efektowna komoda,dopasowana do szafek nocnych współgra z kompozycją zaplanowaną.


2023-04-06 07:10
Panel Boczny GRUPA II - Płyty laminowane - Layman - pod wymiar
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-04-06 06:17
Prado 60 DK-210 2F - szafka słupek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z opisem i ze zdjęciami. Bardzo miła obsługa a także bezproblemowe i wygodne ustalenie terminu dostawy. Kierowca poinformował mnie o swojej przyjeździe parę godzin przed czasem i był o ustalonej godzinie. Minimum formalności przy odbiorze dokumentów. Pełny profesjonalizm począwszy od złożenia zamówienia a na dostawie kończąc.


2023-04-05 22:19
HERBIC fotel gabinetowy brązowy / czarny - Wyprzedaż
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Totalnie negatywna.


2023-04-05 10:55
NICOLE KOMODA 150 3D cashmere lam / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona! Piękna komoda! Ekspresowa wysyłka!


2023-04-04 20:26
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak najbardziej polecam! Piękne meble! Przesyłka wszytsko super!


2023-04-04 20:25
NICOLE RTV 200 2K1SZ biały lam / biały mat mdf NEW
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość wykonania i materiałów jest nieadekwatna do ceny. Komoda niczym nie różni się od dużo tańszych odpowiedników z sieciowych sklepów. Rozważałam zakup innych mebli z tej kolekcji, jednak teraz wiem, że nie warto przepłacać.


2023-04-04 10:35
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Z przykrością stwierdzam, że jestem rozczarowana komodą, ponieważ myślałam, że jakość wykonania i materiałów - mając na uwadze cenę i długi czas oczekiwania na zamówienie - będzie zdecydowanie wyższa. Komoda nie została wykonana lepiej niż jej dużo tańsze odpowiedniki z sieciowych sklepów. Rozważałam zakup innych mebli z tej kolekcji, obecnie wiem, że nie warto przepłacać.


2023-04-04 10:04
Komoda z pięcioma szufladami i czterema wnękami Tablo 7 - grafit / enigma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-04-03 09:30
NICOLE KOMODA 150 2D3SZ biały lam / biały mat mdf
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-04-02 21:32
NICOLE KOMODA 200 4D4SZ biały lam / biały mat mdf
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-04-02 21:31
NICOLE KOMODA 200 4D4SZ wave blue mdf + czarny lam / wave blue mdf
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-04-02 21:31
Stelaż ST 01_1500x450_B (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-04-02 21:30
/opinie-36