Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2021-04-11 14:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
***** dla Pani Marty
zakup klienta:


2021-04-10 23:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam sprzedawcę perfekcyjne wykonanie 1000% zadowolona
zakup klienta:


2021-04-10 19:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK
zakup klienta:


2021-04-09 17:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne łóżko ,choć trudne do złożenia.
zakup klienta:


2021-04-09 12:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Był pewien poślizg z czasem dostawy, cośtam z opóźnieniem w produkcji, ale reszta w najlepszym porządeczku :)
zakup klienta:


2021-04-08 11:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Po raz kolejny Bogart wywiązał się z zamówienia na medal. Poprzednio zakupione meble dają radę już ok 10 lat więc po raz kolejny pokusiłam się o złożenie zamówienia. Trochę to długo trwało ale w dobie pandemii i związanych z tym problemów z elementami do montażu, można to wybaczyć.
zakup klienta:


2021-04-08 08:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Naprawdę solidnie wykonany mebel. Obsługa Klienta profesjonalna i zawsze dostępna. Dostawa wcześniej ustalana z obsługą, a później z bardzo punktualnym kierowcą. Wszystko na najwyższym poziomie. Jestem zadowolona z zakupu i polecam zakupy w sklepie
zakup klienta:


2021-04-07 22:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna komoda jestem bardzo zadowolona i mogę z czystym sumieniem polecić
zakup klienta:


2021-04-07 09:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
fachowa obsługa
zakup klienta:


2021-04-07 09:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko przebiegło bez problemu!
zakup klienta:


2021-04-06 22:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pierwszy raz zamówiłem w powyższej firmie i muszę przyznać, że wszystko odbyło się profesjonalnie ( nawet skrócono czas realizacji). Takie są moje pierwsze doświadczenia z firmą Meble-Bogart.
zakup klienta:


2021-04-06 21:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa bardzo miła, przez pandemię został wydłużony czas realizacji.
zakup klienta:


2021-04-06 16:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kolejny raz robię zakupy w Waszym sklepie.. Meble są wygodne i dobrze służą . Można domówić dodatkowe wyposażenie , rodzaj tkaniny obiciowej - obsługa sklepu pomoże dopasować wszystko do potrzeb konkretnego klienta.. Przyznam, że gdy tylko potrzebuje konkretnego mebla najpierw szukam go w Waszej ofercie.. A to chyba wiele mówi..
zakup klienta:


2021-04-06 16:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacyjny, niezawodny sklep w którym aż miło robić zakupy. Dziękuję.
zakup klienta:


2021-04-05 13:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Firma wiarygodna i rzetelna,szeroki wachlarz wyboru każdego elementu mebla. Dostawa pewna,dobrze spakowana,zabezpieczona.
zakup klienta:


2021-04-03 16:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajny sklep, konkretna i miła obsługa, polecam.
zakup klienta:


2021-04-02 21:39
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Kierowca Dostawca . Zasługuje na premię. Super pomocny Człowiek. Takich to ze świeczką szukać. Pilnujcie Go i szanujcie.
zakup klienta:


2021-04-02 16:01
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Super mebelki kuchenne mocne i solidne polecam
zakup klienta:


2021-04-01 15:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona. Jakość super! Narożnik jest zgodny z opisem, bardzo wygodny dla naszej rodziny 2+2. Cena rewelacja! Obsługa klienta (pan ***) na wysokim poziomie. Dostawa bardzo szybko. Super firma jednym słowem. Polecam!!!
zakup klienta:


2021-03-31 16:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodne z opisem, gorąco polecam!
zakup klienta:


2021-03-31 00:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna i tania szafka, nie jest to drewno ale za cenę oferowana przez sklep to dobry zakup.
zakup klienta:


2021-03-30 18:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok
zakup klienta:


2021-03-30 15:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sprawnie i szybciej niż było obiecane
zakup klienta:


2021-03-30 15:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo sprawnie i szybko
zakup klienta:


2021-03-29 16:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt super meble napewno wrocimy
zakup klienta:


2021-03-29 10:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona
zakup klienta:


2021-03-26 22:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam
zakup klienta:


2021-03-26 17:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa super...Bardzo wygodna i piękna tkanina ***..Dostaliśmy szybciej niż był czas oczekiwania przy zamówieniu..Polecam :-)
zakup klienta:


2021-03-25 19:57
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Super. Polecam. Mogłyby byc krótrze terminy realizacji
zakup klienta:


2021-03-25 15:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam gorąco
zakup klienta:


2021-03-24 23:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, półka ładnie wykonana, łatwa w montażu. Sprzedający godny polecenia, bardzo dobry kontakt z klientem- zostałem poinformowany sms-em i telefonicznie o terminie i godzinie dostawy i co więcej dostawca był dokładnie o zadeklarowanej godzinie. Oby więcej takich sprzedawców polecam !!
zakup klienta:


2021-03-24 19:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
komoda jest boska!
zakup klienta:


2021-03-24 18:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona
zakup klienta:


2021-03-24 17:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak zwykle super
zakup klienta:


2021-03-23 19:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidna firma polecam
zakup klienta:


2021-03-21 11:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteśmy bardzo zadowoleni
zakup klienta:


2021-03-21 11:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Bardzo dobra obsługa.
zakup klienta:


2021-03-20 21:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble są piękne, jakość super. Prezentują się cudownie. Zamówiłam ławę i półkę dodatkowo. Liczę że będą rownie szybko zrealizowane i piękne.
zakup klienta:


2021-03-20 07:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z umową
zakup klienta:


2021-03-19 21:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam każdemu zakupy w tym sklepie .Bardzo miła i profesjonalna obsługa .Stały kontakt z klientem na każdym etapie realizacji zamówienia .
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 120
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z zamówieniem, solidnie wykonana z dobrych materiałów. Przesyłka dobrze zabezpieczona do transportu. W użytkowaniu sprawdza się ,wygodna w siedzeniu i łatwa w rozłożeniu. Dostawca przesyłki pomocny i sympatyczny.


2023-03-05 09:50
Narożnik z funkcją spania Picolo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wyjątkowy, wykonany zgodnie z opisem, solidny narożnik.


2023-03-05 00:01
LOFTIA RTV 200 2D1K artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka RTV bardzo ładna, instrukcja przejrzysta, łatwy montaż a dostawa bardzo sprawna. Polecam


2023-03-04 07:56
Kanapa z funkcją spania Relax
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa super.


2023-03-03 18:13
Regał z dwiema szufladami Lima REG3 - dąb sonoma / biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajny regał


2023-03-03 18:08
Regał jednodrzwiowy z dwiema szufladami Lima REG1 - dąb sonoma / biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super


2023-03-03 18:08
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny mebel. Polecam!


2023-03-03 13:51
Składane biurko Smart 42-132 cm - dąb wotan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Biurko bardzo solidne, z "grubego" materiału. Cena odpowiednia do jakości.


2023-03-03 09:11
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ anticrosa mdf + biały lam / anticrosa mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piekne meble


2023-03-03 08:13
NICOLE SZAFKA NOCNA 46 1SZ anticrosa mdf + biały lam / anticrosa mdf NEW (pojedyncza szafka)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble piękne


2023-03-03 08:13
Stelaż ST 01_460x450_G (SZAFKA NOCNA NICOLE) (pojedynczy stelaż)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble piekne


2023-03-03 08:13
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
W tej cenie zawiasy powinny powinny chodzić bez zarzutu, ale ich jakość pozostawia wiele do życzenia.


2023-03-03 06:18
Szafa Galaxy 67 przesuwna 200 cm - dąb monastery / czarny połysk
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa ładna wszystko ok . Transport przez firmę mnie zawiódł. Pan kierowca staną na ulicy nie wjechał na posesję i nawet nie pomógł z paki zwalić szafy . Zalozyl ręce i powiedział że to nie jego sprawa. Dobrze że teść był w domu bo inaczej czym nie odebrała przesyłki


2023-03-03 02:56
Półkotapczan pionowy Basic 140x200 - czarny / dąb lancelot
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Całą transakcja przebiegła bardzo sprawnie super kontakt i rzetelnie Polecam gorąco


2023-03-02 22:37
Komoda trzydrzwiowa Combo 6 - grafit/MDF czarny połysk - Końcówka serii
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel - jakość adekwatna do ceny , więc zastrzeżeń nie mam . Jednak jakość obsługi klienta jest fatalna. Jest to moje drugie i raczej ostatnie zamówienie w tej Firmie, gdyż dwa zamówienia i z każdym zamówieniem problemy... Za pierwszym razem zamówienie dotarło niekompletne - chyba do dnia dzisiejszego nie zwrócono pieniędzy... Za drugim razem zamówienie dojechało ze sporym opóźnieniem - bez żadnej informacji i powiadomienia klienta o opóźnieniu. Firma deklaruje dostawę w ciągu 10 dni... niestety termin był dużo dłuższy i jeszcze był problem z ustaleniem godzin dostawy , bo Firma myśli, że klienci będą czekali cały czas kiedy łąskawie dowiozą meble... Właściciel Firmy raczej także to olał , bo nie raczył odpisać na email,.,.,.,.


2023-03-02 20:39
Fotel Uszak Vilano z podnóżkiem - tkanina drukowana w kwiaty Coral Wm-82
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wykonane z miłością


2023-03-02 18:32
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko dobrze


2023-03-02 18:16
SCALIA RTV 190 2K1SZ labrador mat/labrador mat MDF
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
fantastyczny kolor i wzór frontu


2023-03-02 16:10
KOMPLET ZŁOTYCH NÓG (Noga MS 01_L17_5_G) (Scalia)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
fantastyczny kolor i wzór frontu


2023-03-02 16:09
Tapicerowana pufa z pojemnikiem Annabelle Mini
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajna, ładnie wykonana pufa, polecam!


2023-03-02 13:43
Sofa rozkładana z regulowanymi podłokietnikami Annbelle II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna i wygodna kanapa, ekspresowa realizacja. Gorąco polecam Meble Bogart! - Zadowolona klientka z Płocka


2023-03-02 13:43
Łóżko dziecięce Swen wyjazdowe DPV 002 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super z małym minusem otóż wydaje nam się że powinno być więcej szczebli pod materacami, ogólnie łóżko ok.


2023-03-02 11:46
Stelaż ST 01_1500x450_B (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-03-02 10:18
Uchwyt ST 04_L150_G (Uchwyt do VERICA KONSOLA 120 2SZ)
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel wizualnie Ok Ale szuflady się zacinają brak części do mocowania przy ścianie. Szkoda


2023-03-02 01:38
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawna dostawa wraz z wniesieniem


2023-03-01 23:47
Wersalka Inka - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Znakomita obsługa, dostawa i towar. Polecam ten sklep.


2023-03-01 22:31
Materac dziecięcy Noli
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygodny


2023-03-01 19:58
Ochraniacz na materac Hilding
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-03-01 19:57
Łóżko piętrowe Slippio 80 x 200 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładne i praktyczne łóżko. Dobry rozstaw szczebli w barierce. Wysuwane szuflady bardzo przydatne.


2023-03-01 19:56
Stelaż ST 01_1000x400_L67_G (NICOLE KONSOLA/TOALETKA)(DO UNIWERSLANA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok polecam


2023-03-01 17:15
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok polecam


2023-03-01 17:14
NICOLE KOMODA 150 2D3SZ biały lam / biały mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok polecam


2023-03-01 17:13
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok polecam


2023-03-01 17:13
Sofa do półkotapczanu Elegantia 160
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wygodna i praktyczna dostawka łóżko -półki. Obicie wybierałam 3h. Odpowiednią twardość poduch. Razem z łóżkiem to genialny zestaw, a dzięki skrzyni pod sofą mamy miejsce na poduszki dekoracyjne i koce.


2023-03-01 11:12
Półkotapczan pionowy Modern 160x200 - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Absolutnie genialne rozwiązanie do salono-sypialni. Wygodne, stabilne, solidne i pełnowymiarowe łóżko w salonie. To rozwiązanie jest tak genialne, że sama nie wiem co zachwalać, żeby się zmieścić z ilością znaków. Nie trzeba skrzyni, bo łóżko jest wyposażone w trzy pasy, które trzymają pościel na miejscu. Brak zagłówka... Nie jak wybierasz opcję z sofą, bo poduszki z siedziska mogą pełnić tę funkcję. Brak stolika nocnego... Jest półka, która jest lepsza, bo nic nie wywrócisz. A montaż? Mój mąż popełnił go prawie cały sam. A cena? Pomyślcie, tak: w najbliższym czasie czeka was tylko wymiana materaca. A jak bierzesz opcję z sofą dedykowaną, to pamiętaj, że możesz wybrać obicie sofy w jednym z tysięcy (chyba) dostępnych materiałów. Jesteśmy z mężem zachwyceni.


2023-03-01 10:50
Materac sprężynowy medyczny Optimum Syriusz
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Od lat miałam problemy z bólem barku i kręgosłupa. Po tygodniu spania na tym materacu już wiem skąd miałam ten problem. Materac nie jest tani, ale całkowicie wart swojej ceny. Idealnie dopasowuje się do śpiącego. Ja jestem zachwycona i mój mąż śpiący obok również. Jedyne czego żałujemy, to, że zwlekaliśmy z zakupem.


2023-03-01 10:04
Komplet lampek LED do łóżka z USB Bogart Flex
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajne rozwiązanie do półkotapczanu, ale i do zwykłego łóżka też. Lampki są łatwe w montażu. Dają dużo światła. Najlepsze jednak jest to, że można je dowolnie przekręcić.


2023-03-01 09:58
ASHA RTV 167 2D1SZ czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu i zakupionej szafki RTV. Szafka identyczna jak na zdjęciu-super. Towar otrzymałam przed terminem, miła obsługa na infolinii oraz Pana, który dostarczył mebel. Bardzo dziękuję!


2023-03-01 08:37
Sofa rozkładana z regulowanymi podłokietnikami Annbelle II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag.Sofa bardzo wygodna,wykonanie z dbałością o każdy szczegół .Polecam w 100%


2023-03-01 08:13
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
komoda zgodna z opisem , bez uszkodzeń


2023-03-01 07:57
/opinie-41