Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2021-03-19 19:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawca bardzo miły i kontaktowy. Bez zastrzeżeń. Polecam.
zakup klienta:


2021-03-19 07:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
WSZYSTKO O.K
zakup klienta:


2021-03-17 17:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Na bardzo dobrze
zakup klienta:


2021-03-15 09:47
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie i z dużym doświadczeniem.
zakup klienta:


2021-03-12 16:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo dobry kontakt, uprzejmość zarówno przy zamawianiu jaki ustalaniu innych rzeczy oraz bardzo miły i kompetentny kurier
zakup klienta:


2021-03-12 16:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko zgodne z opisem miła obsługa terminowośc dostawy
zakup klienta:


2021-03-12 15:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko fachowo i w terminie.
zakup klienta:


2021-03-11 21:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Gorąco polecam!!! Mebel bardzo starannie wykonany. Wszystko ok!!!
zakup klienta:


2021-03-11 15:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Perfekcyjnie!
zakup klienta:


2021-03-10 22:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt telefoniczny. Szybko zwięźle i konkretnie na temat odpowiedzi na wątpliwości
zakup klienta:


2021-03-08 09:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodność towaru z opisem w 100 %. Dobry kontakt ze sprzedającym. Sprzedawca godny polecenia. Usługa wniesienia mebli na najwyższym poziomie - kierowca sympatyczny i kontaktowy.
zakup klienta:


2021-03-05 17:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super
zakup klienta:


2021-03-05 16:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka bardo ładna. Szkoda, że tak długo trzeba czekać na zamówione przedmioty.
zakup klienta:


2021-03-05 15:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacyjna obsługa panowie z dostawą perfekcja
zakup klienta:


2021-03-04 11:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem. Kanapa wygodna, natomiast później okaże się czy przetrwa choćby ze dwa lata.Kontakt ze sklepem wzorowy, realizacja przebiegła bezproblemowo, dowóz również sprawny. Termin realizacji - krótszy niż przypuszczałam
zakup klienta:


2021-03-04 08:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok, polecam serdecznie :)
zakup klienta:


2021-03-03 18:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep, w którym obsługa jest profesjonalna pod każdym względem.. Towar dostarczono porządnie opakowany, przekazana dokumentacja w firmowej teczce. Pan dostarczający paczki z meblami kulturalny.
zakup klienta:


2021-03-03 16:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry sprzedawca
zakup klienta:


2021-03-03 16:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super obsługa , super produkt . Polecam z całego serca.
zakup klienta:


2021-03-03 15:59
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z zakupu
zakup klienta:


2021-03-01 15:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna i przemiła dostawa. Zamówiony mebel jak zwykle przepiękny i prosty w montażu.Goràco polecam zakupy w Bogart Meble
zakup klienta:


2021-03-01 12:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam
zakup klienta:


2021-02-28 10:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra oferta produktowa, przystępne ceny, obsługa klienta bez zastrzeżeń. Nieco długi czas realizacji zamówień, ale jeśli się komuś nie spieszy, polecam.
zakup klienta:


2021-02-25 17:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko solidnie i profesjonalnie , zdecydowanie polecam wszystkim
zakup klienta:


2021-02-25 16:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodne z opisem i ustaleniami. Polecam
zakup klienta:


2021-02-25 16:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas oczekiwania. Obsługa na wysokim poziomie.
zakup klienta:


2021-02-24 16:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas oczekiwania. Ale jest podane na stronie jaki jest czas oczekiwania. Pan który dostarczyl zamowienie mega przyjemny uprzejmy.
zakup klienta:


2021-02-24 15:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas Dostawy zgodnie z opisem.meble spoko jak za taka cene .sprawna komunikacja i rozladunek z kierowca.polecam sklep
zakup klienta:


2021-02-23 15:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!
zakup klienta:


2021-02-20 10:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo profesjonalne podejście do klienta pozdrawaim Pana *** i dziekuję
zakup klienta:


2021-02-19 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik super jakości, obsługa telefoniczna 10/10. Szybka dostawa, dostawca mily I ugodowy. Polecam
zakup klienta:


2021-02-17 18:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wygodne łóżko, polecam.
zakup klienta:


2021-02-16 19:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam bardzo
zakup klienta:


2021-02-13 20:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko jak należy. Meble godne polecenia :)
zakup klienta:


2021-02-13 19:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo zadowolona z zamówienie, jedyna uwaga, to czas dostawy, jednak ze względu na jakość produktu i dostępność nie wpłynęło to na moja ocenę. Polecam
zakup klienta:


2021-02-12 20:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Idealnie wszystko pasowało, taki montaż to przyjemność. Jedyna uwaga to paczka z dolną szafką 2 metrowa jest bardzo ciężka do transportu, powinna być w dwóch paczkach.
zakup klienta:


2021-02-12 20:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa
zakup klienta:


2021-02-12 16:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Tapczan Gucio super polecam wszystko szybko i sprawnie.
zakup klienta:


2021-02-12 15:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsluga świetna, wszystko przebiegło szybko i sprawnie:)
zakup klienta:


2021-02-12 14:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Barzdo fajna i jakosciowa dobra poduszka. Na dodatek w gratisie za co bardzo dziękuję.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Gosia 105
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji zgodnie z opisem super sofa za rewelacyjną cenę mocne 5 gwiazdek dla sklepu


2023-02-28 23:22
ASHA KOMODA 200 4D biały lam / biały połysk mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z opisem piękne wykonanie


2023-02-28 19:52
Materac sprężynowy medyczny Hilding Pasodoble 140x200 - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Niby wszystko Ok, pomijając fakt że materac miał być dostarczony "DO" 10 dni a dostarczono go do mnie w 13/14 dniu od zamówienia,a tak po za tym Ok


2023-02-28 19:26
Nowoczesna sofa wypoczynkowa Gappa 3
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super. Profesjonalna obsluga klienta, sofa dobra jakościowo i wygodna.


2023-02-28 18:56
NICOLE RTV 200 2K1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Good looking product.


2023-02-28 17:40
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Very good.


2023-02-28 17:40
Sofa rozkładana Simple 190
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodnie z symbolem i uzgodnieniami sofa powinna mieć 190 cm wewnątrz pomiędzy bokami. Ma natomiast 186-187 cm.


2023-02-28 13:00
Sofa Uszak Vilano - Blanka 2302 - Wyprzedaż ekspozycji
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo fajna kanapa takiej potrzebowałam


2023-02-27 10:09
Stelaż ST 01_1000x400_L67_G (NICOLE KONSOLA/TOALETKA)(DO UNIWERSLANA WERSJA)
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Marny stosunek jakości do ceny.


2023-02-27 08:52
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo długi czas oczekiwania, marny stosunek jakości do ceny.


2023-02-27 08:51
NICOLE RTV 200 2D2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pięknie prezentuje się w salonie. Ładna i solidna


2023-02-26 21:46
Komoda dwudrzwiowa z trzema szufladami Sewana - dąb evoke / czarny
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna szafka, solidnie wykonana. Mam problem z jednymi drzwiczkami, nie mogę ich wyregulować, żeby były równo z każdej strony, ale poza tym bardzo fajnie.


2023-02-26 21:45
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka i sprawna realizacja komoda spełniła moje oczekiwania.


2023-02-26 21:45
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo mila i pomocna obsługa.


2023-02-26 19:57
NICOLE KOMODA 150 2D3SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda jest przepiękna. Solidnie wykonana. Jakość najwyższa. Jestem zachwycona. Kontakt z klientem na wysokim poziomie. Naprawdę polecam


2023-02-26 19:36
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda przepiękna. Jakość najwyższa. Wykonana jest solidnie. Naprawdę wyjątkowy mebel. Jestem zachwycona. Kontakt z klientem także na wysokim poziomie.


2023-02-26 19:32
Wersalka rozkładana Klubowa PRL
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wersalka wygląda pięknie. Dokładnie jak na zdjęciach. Pierwsze wrażenie użytkowania też bardzo dobre.....ciekawe jak będzie za rok czy dwa? Stosunek ceny do jakości/wyglądu - bardzo dobry.


2023-02-26 19:30
Noga ST 04_L250_B (Nogi VERICA ŁAWA 120 2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-02-26 18:36
Uchwyt ST 04_L150_B (Uchwyt do VERICA KONSOLA 120 2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko bardzo profesjonalnie


2023-02-26 18:24
Uchwyt ST 04_L700_B (Uchwyt do VERICA KOMODA 150 2D3SZ, VERICA KOMODA 200 4D)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zalatwione profesjonalnie


2023-02-26 18:23
Nowoczesna szafa z lustrem i trzema szufladami Togo 255 cm - biała
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Po wymianie złych uchwytów można przyjąć jakość do ceny jako dobrą. Kolejną sprawą to transport, sądziłem że będą dwie osoby do wyladunku, nie dostałem żadnej informacji że jest opcja wniesienia do domu.


2023-02-26 13:45
KONSOLKA ELISE C 120X40 ZŁOTY/SZKŁO DYMIONE
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładnie się prezentuje


2023-02-26 12:09
Combo 16 - biały/MDF biały połysk - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna szafka,dobrze wykonana i ładnie się prezentuje


2023-02-26 09:24
Wersalka rozkładana do salonu Wiktor II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt bardzo wygodny i dobrej klasy. Polecam wszystkim produkty tego producenta


2023-02-25 21:04
NICOLE RTV 200 2D2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrze przygotowane i zapakowane do transportu.


2023-02-25 18:30
LOFTIA RTV 200 2D1K artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka rewelacyjna. Wszystko bardzo ładnie zapakowane, zabezpieczone. Składanie szafki poszło sprawnie i bez żadnego problemu. Ogólnie wszystko bardzo ładnie wykończone. Byłam w szoku ze ta pieniądze można kupić tak fajna szafkę. Polecam serdecznie.


2023-02-25 18:23
NICOLE SZAFKA NOCNA 46 1SZ cashmere lam / cashmere mdf (pojedyncza szafka)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-02-25 17:52
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość


2023-02-25 17:52
Łóżko Veronica 90x200 - czereśnia antyczna / czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Firma godna polecenia.


2023-02-25 10:59
Stolik kawowy Lille 10
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobre wykonanie, czytelna instrukcja, jestem zadowolony z zakupu, polecam!


2023-02-25 10:55
Szafa do przedpokoju Keri 20
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa wygląda bardzo elegancko - wszystko zgodnie z opisem. Daję 4 na 5 gwiazdek bo w zestawie są za krótkie wkręty do zamocowania uchwytu. Poza tym wszystko super i szafa przyjechała złożona ,więc nie trzeba było się męczyć ze skręcaniem ścian itp. Polecam!


2023-02-24 14:19
Stół rozkładany Saturn 40 - wiśnia malaga - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Niezły pomysł! Za tą cenę tym bardziej polecam!


2023-02-24 12:41
Szafa Amsterdam 250 czarny połysk lustro - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość. Polecam.


2023-02-24 11:13
Narożnik rozkładany do salonu Milano - skóra
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik bardzo wygodny , wykonanie i materiały są naprawdę dobre . Pan Krystian z obsługi klienta profesjonalny i bardzo pomocny . Polecam z czystym sumieniem firmę Meble Bogart . Napewno wrócę jako klient do was po kolejne meble Pozdrawiam ***


2023-02-24 09:06
Cokół dolny Biel Alpejska 10 cm - KAM Mono
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony z zakupu mebli. Są funkcjonalne , zgodne z opisem


2023-02-24 08:16
Fotel wypoczynkowy Wiktor II
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotel ok czas oczekiwania na fotele mocno się wydłużył w zrealizowaniu.Kontakt że sprzedającym szybki .


2023-02-23 23:09
Szafka kuchenna dwudrzwiowa z szufladą Campari DS 8/1
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony z mebli . Są funkcjonalne i zgodne z opisem .


2023-02-23 21:03
Narożnik z funkcją spania Milanos U
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sprzedawca polecam


2023-02-23 13:32
Uchwyt ST 04_L230_B (Uchwyt VERICA SZAFKA NOCNA 50 1SZ, VERICA ŁAWA 120 2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-02-23 10:04
NICOLE KOMODA 200 4D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jakościowy mebel, instrukcja złożenia niespotykanie logiczna


2023-02-23 08:11
/opinie-42