Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Szybka wysyłka


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5

Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.


2024-02-21 21:21
Ocena:
4 / 5

Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.


2024-02-21 16:11

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2020-12-22 17:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, meble solidnie wykonane
zakup klienta:


2020-12-22 15:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoka jakość produktów. Długi czas realizacji zamówienia
zakup klienta:


2020-12-21 16:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżeczko piękne. Wszystko zrobione dokładnie. Jestem bardzo zadowolona. Jedyny minusik to czas oczekiwania, ale zostałam o tym poinformowana że realizacja się przedłuży więc jest ok. Polecam
zakup klienta:


2020-12-21 16:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony.
zakup klienta:


2020-12-21 14:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok, profesjonalna obsługa, jakość proporcjonalna do ceny. Ogólnie polecam A+++++
zakup klienta:


2020-12-21 12:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-12-21 12:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Choć długie terminy- warto czekać. Wszystko OK.
zakup klienta:


2020-12-18 21:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie ok, termin realizacji długi, ale warto było czekać.
zakup klienta:


2020-12-18 21:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie ok
zakup klienta:


2020-12-17 23:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa,
zakup klienta:


2020-12-16 18:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona
zakup klienta:


2020-12-16 16:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czekałam 2 m-ce na realizację zamówienia. Bylam na bieżąco informowana o poszczególnych etapach.Towar ładnie zapakowany, bez uszkodzeń.
zakup klienta:


2020-12-16 07:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jestem zaskoczony
zakup klienta:


2020-12-15 19:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem mega zadowolona
zakup klienta:


2020-12-15 18:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo konkretna i miła obsługa.
zakup klienta:


2020-12-13 16:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-12-13 16:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-12-12 19:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajne meble. Skladalam bez problemów
zakup klienta:


2020-12-12 16:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetne meble,super kontakt ze sprzedawcą,polecam zakupy w tym sklepie
zakup klienta:


2020-12-11 21:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel pierwsza klasa (szafka pod TV). Świetnie zapakowane, po skręceniu prezentuje się na prawdę świetnie. Zdecydowanie polecam.
zakup klienta:


2020-12-11 19:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep, godny polecenia.
zakup klienta:


2020-12-11 15:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybka dostawa
zakup klienta:


2020-12-09 22:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super obsługa, dostawa bez uwag. Meblościanka czeka na złożenie. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Szkoda, że w zestawie nie ma potrzebnych części do powieszenia.
zakup klienta:


2020-12-08 21:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko jak należy. Zero zastrzeżeń
zakup klienta:


2020-12-08 20:48
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję za cierpliwość i omoc w projekcie.. I za kontakt z kulturalnymi ludźmi. Krzysztof Ma) ek
zakup klienta:


2020-12-08 15:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko na piatke
zakup klienta:


2020-12-08 15:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko na piatke
zakup klienta:


2020-12-04 23:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa, sklep i dostawa super!
zakup klienta:


2020-12-04 17:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolony, dostawa w zaplanowanym terminie, doceniam starania kierowcy, który dzień przed dostawą, mimo późnej godziny (ok. 23) poinformował mnie, że godzina dostawy może się zmienić, rewelacja!! Meble okazały się jeszcze ładniejsze, niż na zdjęciach! Bardzo polecam, z pewnością jeszcze tu wrócę!!
zakup klienta:


2020-12-04 03:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacyjny kontakt ze sklepem Pomocna obsługa Polecam sklep meble solidne
zakup klienta:


2020-12-03 16:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Super Meble.
zakup klienta:


2020-12-03 16:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-12-02 15:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kierowca super pomocny uprzejmy towar dostarczony przed czasem
zakup klienta:


2020-12-02 08:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super obsługa miły kierowca dostawa na czas .Polecam.
zakup klienta:


2020-12-01 21:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Z czystym sumieniem Polecam
zakup klienta:


2020-12-01 21:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super polecam
zakup klienta:


2020-12-01 18:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła obsługa.
zakup klienta:


2020-12-01 17:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kontakt ze sklepem . Meble super wykonane, bardzo ładne Polecam ***
zakup klienta:


2020-12-01 16:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w porządku, meble dobrze zabezpieczone do transportu, termin sporo krótszy od deklarowanego:) Polecam
zakup klienta:


2020-12-01 16:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przepiękna komoda
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Pufa mała Samanta
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość wykonania nie zachwyca niestety


2023-02-17 11:52
ASHA RTV 167 2D1SZ czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z opisem, szafka ładna solidnie wykonana. Polecam.


2023-02-17 10:43
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ fjord mdf + biały lam / fjord mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetnie wykonany produkt


2023-02-16 21:40
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetnie wykonany produkt . Polecam


2023-02-16 21:38
Krzesło konferencyjne ISO CR - C 11 - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok. Polecam


2023-02-16 21:07
NICOLE KOMODA 200 4D4SZ wave blue mdf + czarny lam / wave blue mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok.


2023-02-16 12:25
NICOLE KREDENS 100 2D2SZ wave blue mdf + czarny lam / wave blue mdf (STARA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok.


2023-02-16 12:25
Uchwyty ST 01 500_2 _G (Uchwyty kredens Nicole, Zestaw 2 szt )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok.


2023-02-16 12:25
Stelaż ST 01_1000x450_L20_G (Stelaż kredens/witryna Nicole )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok.


2023-02-16 12:25
NICOLE RTV 150 2K1SZ wave blue mdf + czarny lam / wave blue mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok.


2023-02-16 12:25
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok.


2023-02-16 12:24
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble wyglądają dobrze


2023-02-16 12:24
Element reklamacyjny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****


2023-02-16 11:29
Fotel wypoczynkowy Walker
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok jakość


2023-02-15 20:16
Sofa rozkładana Walker III
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok 8


2023-02-15 20:15
Stolik kawowy Buffalo 99 Matera - old style mix plank
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Stolik funkcjonalny , szuflada mogłaby być większa ( na całą wielkość blatu).


2023-02-15 18:28
Witryna dwudrzwiowa przeszklona Buffalo 42 Matera - old style mix plank
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wykonanie mebli bardzo staranne jednak szkoda ,że drzwi od witryny nie otwierają się osobno góra i dół .


2023-02-15 18:26
Element reklamacyjny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-02-15 13:45
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ cashmere lam / cashmere mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny kolor , solidne wykonanie polecam


2023-02-15 06:15
NICOLE RTV 200 2K1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny kolor , polecam .


2023-02-15 06:15
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwo się montowało i solidnie


2023-02-15 06:14
Wersalka do spania Zośka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła i profesjonalna obsługa mebel zgodny z zamówieniem bardzo polecam czas dostawy bardzo szybki Pani która przyjmowała zamówienie bardzo Miła i pomocna dastawca również


2023-02-14 22:05
Szafa młodzieżowa Pixel 1 z szufladami 150 cm - dąb biszkoptowy / biały lux / szary
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna jakość i kolory.


2023-02-14 21:29
Szafka nocna Shark 11 - biały/grafit/szary/dąb lefkas
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super - mała, kompaktowa


2023-02-14 21:28
Stolik kawowy Buffalo 99 Matera - old style mix plank
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę niska ale piękna


2023-02-14 20:42
Witryna dwudrzwiowa przeszklona Buffalo 42 Matera - old style mix plank
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Można dużo pomieścić


2023-02-14 20:41
Komoda RTV z klapami Buffalo 40 Matera - old style mix plank
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pakowana


2023-02-14 20:40
Witryna dwudrzwiowa przeszklona Buffalo 12 Matera - old style mix plank
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Elegancka


2023-02-14 20:40
Komoda dwudrzwiowa Bali z trzema szufladami 140 cm - śliwka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z rysunkiem, instrukcja jasna i czytelna, transport bardzo rzetelny.


2023-02-14 19:36
Fotel wiszący owalny kokon - czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość


2023-02-14 19:27
Poduszka z zagłówkiem do fotela kokon
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-02-14 19:27
Stelaż ST 01_1000x400_L67_G (NICOLE KONSOLA/TOALETKA)(DO UNIWERSLANA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super polecam


2023-02-14 07:56
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super polecam


2023-02-14 07:55
Materac sprężynowy Hilding Family Step
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jest ok.


2023-02-13 20:24
Półkotapczan poziomy 120x200 New Elegance - Dąb sonoma czekolada
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
fatalna instrukcja!!!! na stronie internetowej nie ma co powielać tej instrukcji, z której często domyślać się trzeba jak to zrobić. Przydał by się film jak zakładacie sprężyny i jak naciągacie łoże!!!!!!!


2023-02-13 20:24
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Wykonanie jak za taką cenę słabe. Wygląd również nie powala na żywo. Na jednych drzwiczkach frontowych zarysowanie, na białym meblu rzuca się w oczy. Towar zapakowany bardzo dobrze. Dość długi czas oczekiwania na mebel.


2023-02-13 11:00
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
piękny mebel


2023-02-13 10:06
Stelaż ST 01_1000x350_L65_G (NICOLE KONSOLA/TOALETKA)(JUŻ NIE ZAMAWIAMY)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
piękny mebel


2023-02-13 10:06
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Toaletka zgodna z opisem. Starannie wykonana. Polecam.


2023-02-13 08:29
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Toaletka zgodna z opisem. Starannie wykonana. Dostawa szybko i bez zarzutów.


2023-02-13 08:28
/opinie-44