Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2020-11-29 07:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję, dostawa zgodnie z umową
zakup klienta:


2020-11-26 22:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Firma super super , zamówiony narożnik przez internet strzał w 10 , polecam , a co do dostawy to jeszcze się nie spotkałam z tak fachową dostawą wszystko na najwyższym poziomie
zakup klienta:


2020-11-26 16:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miły kontakt telefoniczny. Regał idealny. Polecam
zakup klienta:


2020-11-25 22:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super
zakup klienta:


2020-11-25 17:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super!
zakup klienta:


2020-11-25 15:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystkiego na wysokim poziomie
zakup klienta:


2020-11-24 19:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko na piątkę
zakup klienta:


2020-11-24 10:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko miło i sprawnie polecam w 100%
zakup klienta:


2020-11-20 20:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble wykonane bardzo starannie. Instrukcja montażu - wraz z odpowiednio zapakowanymi częściami do montażu - nie sprawiła żadnego problemu. Jedyną niespodzianką okazał się brak otworów montażowych w drzwiczkach szafek wiszących do przykręcenia szyby (zrobiłem nawiert wiertłem 2mm i po problemie). Meble zapakowane bardzo starannie, więc nie ma obaw o uszkodzenie elementów w transporcie. Żona jest bardzo zadowolona, a ja tym bardziej ;)
zakup klienta:


2020-11-20 20:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble wykonane bardzo starannie. Instrukcja montażu - wraz z odpowiednio zapakowanymi częściami do montażu - nie sprawiła żadnego problemu. Jedyną niespodzianką okazał się brak otworów montażowych w drzwiczkach szafek wiszących do przykręcenia szyby (zrobiłem nawiert wiertłem 2mm i po problemie). Meble zapakowane bardzo starannie, więc nie ma obaw o uszkodzenie elmentów w transporcie. Żona jest bardzo zadowolona, a ja tym bardziej ;)
zakup klienta:


2020-11-18 18:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna obsługa, polecam w stu procentach:)
zakup klienta:


2020-11-18 14:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsluga fachowa , mila , kompetentna wraz z kierowca , pozdrawiam
zakup klienta:


2020-11-18 13:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupów w Państwa sklepie! Już pierwszy kontakt z Wami wywołał uśmiech na naszych twarzach! Świetne doradztwo, ekspresowe tempo odpowiedzi na wiadomości, rewelacyjny kierowca, no i oczywiście produkty - córka zakochana w nowym łóżku! Serdecznie polecamy zakupy w Waszym sklepie każdemu!!
zakup klienta:


2020-11-17 21:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam z czystym sumieniem.
zakup klienta:


2020-11-15 14:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super!!! Przejrzysta instrukcja, szybka i sprawna realizacja zamówienia.Gorąco polecam!!!
zakup klienta:


2020-11-11 19:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Miła i komunikatywna obsługa. Dostawa zgodna z wcześniejszą informacją. Jestem bardzo zadowolona
zakup klienta:


2020-11-10 21:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-11-10 16:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-11-10 15:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrzy doradcy. Rozwiewają wątpliwości i pomagają w doborze właściwych elementów uwzględniając możliwości i oczekiwania klienta Fenomenalna jakość produktu
zakup klienta:


2020-11-07 20:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa bardzo fajna,solidnie i bardzo ladnie wykonana,ale okres realizacji bardzo bardzo dlugi
zakup klienta:


2020-11-07 08:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Perfekcyjnie
zakup klienta:


2020-11-06 21:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest problem ze zgraniem terminów dostaw w inne miejsce niż adres zamawiającego. Ale jakoś w końcu udało się wszystko ustalić.
zakup klienta:


2020-11-06 19:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szeroka gama produktów. Bardzo uprzejma obsługa biurowa, kierowca bardzo miły, chętny do pomocy w rozładowaniu towaru i w uzgodnieniu godziny dostawy.
zakup klienta:


2020-11-06 16:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Byli szybsi nawet niż zapowiadali.Polecam.
zakup klienta:


2020-11-05 08:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo duża oferta sklepu. Dobra obsługa. Szybki czas realizacji i dostawa zgodnie z umową. Polecam
zakup klienta:


2020-11-04 16:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja. Kontakt, obsługa, dostawa. Polecam
zakup klienta:


2020-11-03 09:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam sklep - rzetelna obsługa i życzliwość w realizacji zamówienia
zakup klienta:


2020-11-02 10:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok. Meble piękne. Zapakowane super. Przymierzam się do kolejnego zakupu. Szkoda tylko, że tak długi czas oczekiwania.
zakup klienta:


2020-11-02 08:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję :)
zakup klienta:


2020-10-31 11:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt i wszystko ok polecam
zakup klienta:


2020-10-30 20:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mam tylko zastrzeżenie do czasu reklamacji. Trwa to zdecydowanie za długo. Oczywiście rozumiem, że na ten czas ma wpływ fakt, że w sklepie mamy możliwość zakupu mebli od wielu producentów. Jeśli chodzi o jakość mebli i obsługę, to wszystko jest na najwyższym poziomie. Otrzymywałam odpowiedź na każdego maila. Rozmowy telefoniczne też prowadzono profesjonalnie i w miłej, życzliwej atmosferze. Moja kuchnia jest teraz bardzo ładna. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam. Polecę państwa usługi znajomym.
zakup klienta:


2020-10-29 17:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda super! Jestem bardzo zadowolony. Wykonanie dokładne. Polecam
zakup klienta:


2020-10-29 15:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super obsługa. Zdecydowanie polecam. Co do produktu również brak zastrzeżeń.
zakup klienta:


2020-10-29 15:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!
zakup klienta:


2020-10-28 07:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wszystkim co się wahają!!!
zakup klienta:


2020-10-27 17:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Gorąco polecam
zakup klienta:


2020-10-23 07:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsługa klienta od pomocy w wyborze łóżka poprzez płatność i dostawę. Polecam.
zakup klienta:


2020-10-22 17:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam zakupy w tej firmie wersalka bardzo solidna i wykonana zgodnie z zamowieniem
zakup klienta:


2020-10-20 21:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko jak najbardziej ok. Polecam
zakup klienta:


2020-10-19 21:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Stelaż ST 01_1000x400_L67_B (NICOLE KONSOLA/TOALETKA)(DO UNIWERSLANA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stelaż fajnie się prezentuje.


2023-02-12 18:39
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka z wyglądu bardzo dobrze się prezentuje. Natomiast mam uwagę co do szuflad i mechanizmu proawdnic. Chyba najtańszy z możliwych mechanizmów, szufladą jak się ją otworzy od dołu potrafi wypaść z prowadnic, znowu jak się otworzy od góry to zostawia się odciski na blacie. Za tą cenę oczekiwałem lepszej jakości. Sprzęgło do tak lekkiej szuflady powinno być standardem.


2023-02-12 18:39
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładnie wygląda


2023-02-12 18:23
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładnie wygląda


2023-02-12 18:23
Nowoczesna witryna Toledo 42 dwudrzwiowa 122 cm - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble dobrze zapakowane,oznakowane,prezentują się pięknie


2023-02-12 17:23
Czterodrzwiowa komoda Toledo 25 z szufladą 210 cm - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble dobrze zapakowane,oznakowane,prezentują się pięknie


2023-02-12 17:21
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne wykonane meble. Jakość super


2023-02-12 16:06
Stelaż ST 01_1000x400_L67_G (NICOLE KONSOLA/TOALETKA)(DO UNIWERSLANA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wygląda jak na zdjęciu


2023-02-12 15:57
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Konsola starannie wykonana, dobrze dopasowane element, łatwy montaż, wygląda jak na zdjęciu.


2023-02-12 15:55
NICOLE KOMODA 200 4D4SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piekna!


2023-02-12 10:36
Stelaż ST 01_1000x450_L20_B (Stelaż kredens/witryna Nicole )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super!piękny wygląd


2023-02-12 10:36
NICOLE ŁAWA 120 2SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-02-12 10:34
NICOLE KOMODA 150 3D cashmere lam / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piekna stylizacja,funkcjonalne zamki,wszystko super


2023-02-12 10:33
Stelaż ST 01_1500x450_B (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piekna


2023-02-12 10:32
Stelaż ST 01_1200x600_B (ŁAWA NICOLE)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pięknie się prezentuje


2023-02-12 10:31
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Funkcjonalny,efektowny. Super!


2023-02-12 10:31
Uchwyt ST 01 500_40_B (Uchwyt witryna Nicole)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładny efekt,funkcjonalny


2023-02-12 10:29
Sofa z funkcją spania Milen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteśmy Bardzo zadowoleni zarówno z zakupu jak i realizacji zamówienia


2023-02-12 10:27
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z zamowieniem


2023-02-12 09:41
Narożnik rozkładany do salonu Nicole L
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Naroznik jest solidny i dobrze wykonany. Jedna gwiazdka odjęto za zapach mebla. Wyglada jakby z miesiąc stał zapakowany w kartony i folie w magazynie i czekał na transport. Smrod zbutwiałych kartonów już 2 tydzień się unosi


2023-02-12 08:09
Szafka RTV dwudrzwiowa z dwiema szufladami 204 Tarabo 40 - appenzeller fichte / czarny mat
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa zbyt opóźniona, produkt wspaniały.


2023-02-11 20:07
Oświetlenie Alabama do szafki RTV Tarabo 40
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa zbyt opóźniona, produkt wspaniały.


2023-02-11 20:07
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nice


2023-02-11 18:51
LOFTIA RTV 200 2D1K czarny lam / czarny mat mdf (e)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok - dobra jakość.


2023-02-11 18:29
Łóżko domek piętrowe Nemos 3-osobowe Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość produktu


2023-02-10 11:28
Komoda dwudrzwiowa Bali z trzema szufladami 140 cm - śliwka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
komoda spelnia moje oczekiwania ,bardzo elegancka, i stbilna, kolor duzo ladniejszy niz na zdjeciu


2023-02-09 16:58
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble piękne i eleganckie ponad czasowy design - u mnie seria Nicole. Długo wyczekiwane (3 miesiące) ale było warto. Obsługa na wysokim poziomie. Polecam


2023-02-09 07:34
Łóżko elektrycznie sterowane WE 160x200 - tkanina Jasmine 100
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
miało być 48 godzinach niestety nie było. Poza tym wszystko OK


2023-02-08 21:33
Wersalka Prosta do salonu
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Okej


2023-02-08 17:56
Ławostół Space 1 - dąb sonoma - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidny,zaskakująco lekko i bardzo łatwo można go złożyć i rozłożyć


2023-02-08 12:32
NICOLE WITRYNA 100 2D cashmere lam / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super meble,super materiał


2023-02-08 09:14
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stabilny, nadaje komodzie lekkości.


2023-02-07 21:56
NICOLE KOMODA 200 4D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygląda elegancko :) stanowi świetną szafkę RTV ;) Wykonanie solidne. Realizacja znacznie szybsza niż zapowiadano. U nas to 2,5 tygodnia. Polecam !


2023-02-07 21:55
Biurko Cloe 03 z szufladami i metalowymi nogami 120 cm - zielony / złoty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość i instrukcja do składania. Sprawna dostawa i dobra komunikacja ze sklepem.


2023-02-07 21:46
Witryna Wood 10 - Wyprzedaż
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt przyszedł uszkodzony firma nie chce uwzględnić reklamacji sugeruje ze produkty z wyprzedarzy mogo trafiać do klienta w opłakanym stanie nie polecam


2023-02-07 20:42
LOFTIA RTV 200 2D1K czarny lam / czarny mat mdf (e)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona


2023-02-07 19:45
Fotel wypoczynkowy Amber z funkcją relaks - tkanina
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
JESTEM ZADOWOLONA Z FOTELA . MEGA WYGODNY I ŁADNY,


2023-02-07 19:38
Sofa z funkcją spania Milen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa super, wygodna, miła w dotyku, śpi się wygodnie. Tylko dostawa dłuuuga :)


2023-02-07 19:38
NICOLE RTV 200 2K1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jakość


2023-02-07 19:24
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super, czas oczekiwania zdecydowanie krótszy.


2023-02-07 19:23
/opinie-45