Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2020-03-31 18:48
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalny kurier w czasach covid
zakup klienta:


2020-03-31 17:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam zakupy, wszystko zgodnie z zamówieniem
zakup klienta:


2020-03-26 09:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko piętrowe *** godne polecenia.Bardzo ładnie pomalowane.Polecam
zakup klienta:


2020-03-25 17:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2020-03-24 18:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pełne zadowolenie zarówno z zakupionego towaru jak kontaktu z Doradcami sklepu. Troszkę długie oczekiwanie ale warto. Polecam.
zakup klienta:


2020-03-24 16:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam ten sklep, jakoś usług 5+ :)
zakup klienta:


2020-03-24 16:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrze oceniam działalność Państwa sklepu internetowego.Transakcja przebiegła sprawnie, trzeba było troszkę poczekać na mebel, ale było to uzależnione od produkcji w fabryce. Sklep dowozi mebel swoim transportem, wszystko na czas, kontakt z kierowcą bardzo dobry, zwłaszcza że wcześniej dzwoniłem i prosilem o telefon pół godziny przed przyjazdem aby otworzyć Panu bramę wjazdowa i umożliwić wjazd. Kierowca dowiózł mebel pod same drzwi. Dziękuję
zakup klienta:


2020-03-24 15:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i Sprawnie
zakup klienta:


2020-03-24 12:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z usług tego sklepu.Miła obsługa ,terminy dostawy dostosowane do terminu klienta.Polecam ten sklep.
zakup klienta:


2020-03-24 11:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super . Gorąco polecam. Tapczanik solidny wygodny , zgodny z opisem
zakup klienta:


2020-03-23 17:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble super polecam.
zakup klienta:


2020-03-20 20:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Żadnych zastrzeżeń, ładnie się prezentują
zakup klienta:


2020-03-20 17:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa miła,uprzejma,odpowiadająca na maile.Dowóz i dowożący bardzo miły solidny.Meble bardzo ładnie prezentują się.Jestem zadowolona i polecam inny!
zakup klienta:


2020-03-20 16:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę długo trzeba czekać ale warto. Polecam. Meble wykonane bardzo starannie,
zakup klienta:


2020-03-20 13:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybką i terminowa dostawa towaru, produkty wykonane z nawuzsza starannością i zgodne z dodikanym zamówieniem. Godna poleceniu firma. Pozdrawiam
zakup klienta:


2020-03-19 20:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt z obsługą biura. Kanapa wygodna materiały wysokiej jakości.
zakup klienta:


2020-03-19 19:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble, starannie wykonane. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Szczerze polecam.
zakup klienta:


2020-03-19 17:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam profesjonalne podejście realizacja zamówienia zgodnie z ustawieniami
zakup klienta:


2020-03-19 10:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko sprawnie i szybko załatwione.szafka rewelacyjna.polecam
zakup klienta:


2020-03-18 15:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pan Kurier bardzo miły i pomocny, kontakt z Biurem obsługi Klienta szybki i konkretny.
zakup klienta:


2020-03-18 12:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem ogólnie zadowolona z usług Bogart Meble. Gorąco polecam.
zakup klienta:


2020-03-18 06:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt i miła obsługa.
zakup klienta:


2020-03-17 15:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa miła, szybko odpowiada na pytania. Narożnik piękny i dobrze wykonany. Przyszedł nieuszkodzony. Jestem zadowolona. Zachęcam do skorzystania z oferty meblebogart
zakup klienta:


2020-03-13 08:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Hallo. Wykonanie Bardzo solidneMimo kilku prob ucieczki z wozka transportowego przetrwala to bez skazy. Morze siedzisko troche za krotkie ale to kwestia gustu. Polecam innym. ***
zakup klienta:


2020-03-11 15:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda Luiza produkt najwyzszej jakosci, wykonanie tak samo, kolor tal jak na zdieciu. Troche dlugo czekalam na dostawe ale bylo warto. Jednym slowem super.
zakup klienta:


2020-03-08 22:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam jak najbardziej
zakup klienta:


2020-03-08 14:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Transakcja przebiegła bezproblemowo.
zakup klienta:


2020-03-07 19:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super ☺ co tu dużo mówić
zakup klienta:


2020-03-06 19:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep godny polecenia.Bardzo dobry kontakt.
zakup klienta:


2020-03-06 17:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!!!
zakup klienta:


2020-03-06 17:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2020-03-06 16:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2020-03-05 17:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep w 100%Bardzo miła obsługa, łóżko też wykonane porządnie i z wysokiej jakości materiału, ceny umiarkowane, klient na bieżącą informowany o postępach dostawy i całej reszty.
zakup klienta:


2020-03-05 16:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Uwielbiam was
zakup klienta:


2020-03-03 12:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep.
zakup klienta:


2020-02-28 11:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok polecam
zakup klienta:


2020-02-27 23:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa. Sympatyczny prezent dodatek oraz porządny zestaw dokumentów fakturowo marketingowych. Jedynie to że bardzo długi czas oczekiwania na realizację, ale liczyłem się z tym
zakup klienta:


2020-02-27 20:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam wykonanie ok
zakup klienta:


2020-02-26 21:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam bardzo. Miła i fachowa obsługa. Skorzystam jeszcze na pewno.
zakup klienta:


2020-02-26 20:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
3 miesiące oczekiwania ale wszystko ok.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Łóżko dziecięce Swen wyjazdowe DPV 002 Certyfikat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Łózko wykonane solidnie z drewna, szuflady po bokach maja płytę wiórowa. Problem z dosuwaniem łozka i szuflad ponieważ chodzą niezależnie, sa jakby osobnymi elementami i trzeba sie naszarpać by wszystko weszło dopasowane pod łózko


2022-12-18 18:13
Witryna czterodrzwiowa Velvet 12 - dąb rustical - Wyprzedaż
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Pierwsza dostawa nieszczęśliwy kierowca - *** Druga dostawa - *****


2022-12-18 16:43
Sofa rozkładana Amerykanka Kordian 120
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajna, prosta i schludna, jak ktoś lubi nieco twardsze spanie to będzie idealne


2022-12-18 11:32
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ cashmere lam / cashmere mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble dobre jakościowo wysyłka zgodna z terminem polecam serdecznie


2022-12-18 01:16
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik piękny odbiór kurierem z perypetiami, odbita jedna nóżka a druga podrapana, raczej to nie wina kuriera bo towar był zapakowany. W nóżce oderwana końcówka plastykowa. Poprawić logistykę.


2022-12-17 23:50
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ cashmere lam / cashmere mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kolor, dobry produkt. Wszystko sprawnie. Dobry transport.


2022-12-17 19:52
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kolor, dobry produkt. Wszystko sprawnie. Dobry transport.


2022-12-17 19:52
NICOLE RTV 200 2K1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kolor, dobry produkt. Wszystko sprawnie. Dobry transport.


2022-12-17 19:52
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny produkt, super kolor. Wszystko o czasie. Dobry transport.


2022-12-17 19:51
Łóżko piętrowe Lovic PPS 001 80x200 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość naprawdę fajna, warto było tyle czekać


2022-12-17 19:28
NICOLE KREDENS 100 2D2SZ biały lam / biały mat mdf (STARA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygląda elegancko.


2022-12-17 19:16
Uchwyty ST 01 500_2 _G (Uchwyty kredens Nicole, Zestaw 2 szt )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2022-12-17 19:16
Stelaż ST 01_1000x450_L20_G (Stelaż kredens/witryna Nicole )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny!


2022-12-17 19:16
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ cashmere lam / cashmere mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Tandeta


2022-12-17 18:35
ASHA KOMODA 200 4D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
5/5 gwiazdek


2022-12-17 16:36
Stelaż ST 02_2000x370 mm (RTV 200 DOZE,ASHA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
5/5 gwiazdek


2022-12-17 16:36
Fotel Uszak Vilano - pudrowy róż / nóżki naturalne
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wykonanie mebla staranne, przesyłka zgodna z ustaleniami. Kolor w mojej ocenie bardziej delikatny fiolet niż pudrowy róż, miły dla oka. Siedzisko z pianki T30 - dosyć twarde, twardsze niż w popularnym fotelu popularnej marki na "I". Córka zadowolona, mam nadzieję, że przeczyta w nim wiele książek.


2022-12-17 08:22
ASHA RTV 200 5D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super. Półka zgodna z opisem.


2022-12-16 18:57
Stelaż ST 01_1000x400_L67_G (NICOLE KONSOLA/TOALETKA)(DO UNIWERSLANA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super polecam !!


2022-12-16 18:50
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna pasuje do kompletu , bardzo szybko zrealizowane zamówienie polecam ponownie !!!


2022-12-16 18:50
Stolik kawowy Baros 99 100 cm - dąb artisan / szary
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2022-12-16 18:48
Dwudrzwiowa komoda Baros 26 z szufladami 132 cm - dąb artisan / szary mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2022-12-16 18:47
Meblościanka do salonu Baros 10 - dąb artisan / szary mat - 6 elementów
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam ...


2022-12-16 18:47
Material Raven 22- 4 metry bieżące
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt bardzo dobrej jakości , jedna gwiazdka mniej za słabą komunikację między sprzedającym a kupującym, bardzo długi termin realizacji zamówienia , reszta super


2022-12-16 12:37
Komoda dwudrzwiowa z czterema szufladami Ivan - dąb sonoma
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko przebiegło zgodnie z moimi oczekiwaniami


2022-12-16 09:21
Materiał - Solar 3 MB
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak dla mnie bardzo dobry materiał, obiłem Nim krzesła. Zmieniły wglond i żona zadowolona .


2022-12-15 20:23
ASHA KOMODA 167 2D3SZ czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna i elegancka komoda.


2022-12-15 19:44
Stelaż ST 01_1200x600_G (ŁAWA NICOLE)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2022-12-15 18:50
Stelaż ST 01_1000x450_L20_G (Stelaż kredens/witryna Nicole )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super obsługa,meble przed terminem, polecam!!!!


2022-12-15 18:12
Krzesło barowe MARGO khaki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Krzesła bardzo dobrej jakości. Dobrze wykonane i bardzo wygodne. Bardzo dobrze prezentują się w kuchni przy wyspie


2022-12-15 14:19
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
test


2022-12-15 09:53
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
3/5 gwiazdek


2022-12-15 09:53
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
5/5 gwiazdek


2022-12-15 09:53
Komoda dwudrzwiowa z trzema szufladami Baros 26 - jasny beton
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble prezentuja sie ładnie - jedyny minus to niezbyt dobrze dobrane uchwyty - praktycznie niewidzialne i bardzo małe jak na szuflady - reszta Ok


2022-12-15 08:31
Element reklamacyjny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko jest ok. Element bardzo dobrze spakowany . Solidna firma.


2022-12-14 20:27
Narożnik z funkcją spania Annabelle
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super narożnik


2022-12-14 14:27
NICOLE RTV 200 2K1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze wykonany produkt, rewelacyjnie dopracowana instrukcja montażu.


2022-12-14 12:28
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze wykonany produkt, przystepna cena .


2022-12-14 12:27
Sofa wypoczynkowa trzyosobowa Basic 3
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam, sofa bardzo ładnie wykonana i bardzo wygodna.


2022-12-14 07:23
Półkotapczan pionowy Basic 140x200 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona


2022-12-14 07:16
/opinie-51