Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Szybka wysyłka


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5

Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.


2024-02-21 21:21
Ocena:
4 / 5

Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.


2024-02-21 16:11

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2020-01-23 17:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam solidna firma
zakup klienta:


2020-01-22 15:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dzieciaki są bardzo zadowolone , a co najważniejsze nie nie musimy razem z mężem ''wyganiać' dzieci do pokoju spać:) Same z chęcią się do niego kładą:)
zakup klienta:


2020-01-22 15:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest bardzo zadowolona:)
zakup klienta:


2020-01-22 07:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przemiła obsługa - nie było żadnych problemów z przełożeniem terminu dostawy.Warto kupować
zakup klienta:


2020-01-21 17:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok , może szybkość realizacji mogłaby być szybsza. POLECAM!!!
zakup klienta:


2020-01-02 18:01
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo długi czas oczekiwania,jak masz opcję z wniesieniem to spoko Panowie bez szemrania przyniosą meble
zakup klienta:


2020-01-02 12:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jednak opcja wniesienia byłaby lepsza standardowo. Kierowca był bardzo pomocny, ale opóźniony też przez to, że musi nosić.
zakup klienta:


2019-12-27 14:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trafione
zakup klienta:


2019-12-27 14:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie zrealizowane bardzo profesjonalnie,terminowo i zgodnie z oczekiwaniami.
zakup klienta:


2019-12-26 09:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sklep
zakup klienta:


2019-12-25 17:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Generalnie w porządku. W ferworze przedświątecznym dostałam jedną paczkę z innego zamówienia a moja została w samochodzie, ale szybko zostało to wyprostowane. Szafki *** dobrze zapakowane i naprawdę solidnie wykonane - tak ocenił fachowiec, który je składał. Obsługa telefoniczna fachowa i bardzo sympatyczna. Firma godna polecenia.
zakup klienta:


2019-12-25 11:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Tylko Bogart!
zakup klienta:


2019-12-23 15:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2019-12-21 18:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna firma w każdym calu. Meble wykonane z dużą starannością o szczegóły a pomoc w doborze wykończenia tychże godna polecenia. Meble w transporcie zabezpieczone tak jak trzeba a sama logistyka na czas i z kulturą. Dziękuję i napewno jeszcze skorzystam z oferty Waszego sklepu.Pozdrawiam gorąco ***
zakup klienta:


2019-12-20 16:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoce zadowolony.
zakup klienta:


2019-12-20 16:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoce zadowolony.
zakup klienta:


2019-12-18 22:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
duży wybór produktów, bardzo miła i pomocna obsługa, promocje i rabaty super sklep polecam
zakup klienta:


2019-12-18 17:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam gorąco.
zakup klienta:


2019-12-17 17:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Z usługi jestem zadowolona
zakup klienta:


2019-12-16 10:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona.
zakup klienta:


2019-12-15 17:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
JESTEM ZADOWOLONA BYŁAM INFORMOWANA NA BIEŻĄCO CO SIĘ DZIEJE Z MOIM ZAMÓWIENIEM A DOSTAWA ODBYŁA SIĘ PRZED OCZEKIWANYM TERMINEM GRATULUJĘ DOBREJ ORGANIZACJI GRAŻYNA
zakup klienta:


2019-12-15 00:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przesyłka dotarła w 100% zgodna z zamówieniem, niestety czas oczekiwania to około 6 tygodni! Jeśli komuś się nie spieszy to mogę polecić ten sklep!!!
zakup klienta:


2019-12-14 19:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok tylko za długi czas realizacji.
zakup klienta:


2019-12-13 19:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła obsługa.Wszystko o.k.POLECAM
zakup klienta:


2019-12-13 17:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa bardzo szybko i sprawnie
zakup klienta:


2019-12-13 15:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super firma, super ludzie, piękne meble, realizacja zamowień natychmiastowa. Ocena na piątkę z plusem
zakup klienta:


2019-12-11 19:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dziękuję za kolejne udane zakupy orza za szybki termin dostawy.
zakup klienta:


2019-12-10 20:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam
zakup klienta:


2019-12-09 10:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa sklepu na 5+. Łatwy kontakt, uprzejmość.Gorzej z dostawą, gdyż może dotrzeć późno w nocy, co nie jest komfortowe jeśli ma się zamówionych ludzi do wniesienia mebla.
zakup klienta:


2019-12-08 00:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko sprawnie i poprawnie
zakup klienta:


2019-12-06 18:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam ten sklep.
zakup klienta:


2019-12-06 18:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas realizacji zamówienia.Kontakt ze sklepem oceniam bardzo dobrze, towar dokładnie zapakowany, zgodny z zamówieniem. Polecam ten sklep,długo się czeka ale warto.
zakup klienta:


2019-12-04 11:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam szczerze
zakup klienta:


2019-12-03 21:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
100% ok polecam
zakup klienta:


2019-12-03 15:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super:)
zakup klienta:


2019-12-02 14:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko jest naprawdę super,, wszystko dobrze wykonane stabilne, tylko baaaardzo długo się czeka:)
zakup klienta:


2019-11-30 12:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok ,GRATULACJE.
zakup klienta:


2019-11-29 16:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji trochę długi ze względu na ilość zamówień, ale rekompensuje to bardzo miła obsługa.
zakup klienta:


2019-11-29 08:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble są piękne, elementy ponumerowane, co znacznie ułatwia ich złożenie. Polecam
zakup klienta:


2019-11-27 21:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt, bardzo szybka dostawa jak na narożnik, porządnie wykonanie.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Narożnik do salonu z barkiem i pufą Umil
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacyjny narożnik. Na żywo prezentuje się o wiele lepiej niż na zdjęciach. Bardzo wygodny i nowoczesny.


2022-12-10 15:42
Karen 15 D OTW BB - szafka dolna na wino
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka fajna jednak jakoś obsługi nie do końca. Na stronie informacja o szybkiej wysyłce po czym dowiedziałam się ze przy tej szafcię jest inaczej dopiero po kontakcie z obsługa. Termin dostawy został przełożony przez problemy po stronie firmy. Przesyłka dotarła do mnie uszkodzona czego nie zdążyłam zauważyć przy odbiorze, dopiero po rozpakowaniu produktu. Zaproponowałam ze naprawie w swoim zakresie i proszę o zwrot części kwoty. Uwazam ze adekwatnie do sytuacji zważając na czas realizacji całego zamówienia i reklamacji składanej z tytułu rekojmi. Dostałam informacje o tym ze cześć zostanie mi doslana. To są kolejne tygodnie czekania. Nie mogę wykończyć kuchni. Złe podejście do klienta


2022-12-09 18:58
Noga ST 04_L 170_G (Nogi VERICA KOMODA 150 2D3SZ, VERICA KOMODA 200 4D, VERICA KOMODA 120 2D, VERICA RTV 150 2D1SZ, VERICA RTV 200 2D2SZ, VERICA WITRYNA 120 2D, VERICA SZAFKA NOCNA 50 1SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble do domu


2022-12-09 09:04
Uchwyt ST 04_L400_G (Uchwyt do VERICA RTV 150 2D1SZ, VERICA RTV 200 2D2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo dobrej jakości


2022-12-09 09:02
NICOLE RTV 200 2D2SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
komoda wygląda bardzo ładnie


2022-12-08 15:35
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
komoda prezentuje się bardzo ładnie, wszystko działa sprawnie


2022-12-08 15:34
Komoda Alwa 4 biały połysk - Promocja
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda jest bardzo solidna . Jestem bardzo zadowolony z zakupu


2022-12-08 13:39
Nowoczesna szafka RTV Vera 190 cm - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa, szafka super idealnie pasuje pod telewizor


2022-12-08 08:35
NICOLE KOMODA 200 4D cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Śmiało polecam - meble Premium. Kolejne zamówienie w drodze. Zamówiona już RTV - łka.


2022-12-07 23:19
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość Premium - to nie są meble budżetowe - śmiało polecam po pierwszym dostarczonym zamówieniu - komody. Zamówiliśmy już RTV z tej samej serii.


2022-12-07 23:18
Narożnik z funkcją spania Annabelle
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super, mebel moich marzeń


2022-12-07 20:34
Krzesło tapicerowane Modern 4 na drewnianych nogach
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Krzesla sa super- dobra jakosc , zgodne z opisem. Prezentuja sie rewelacyjnie z debowym stolem


2022-12-07 19:41
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2022-12-07 18:35
LOFTIA RTV MINI 160 2K czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oki


2022-12-07 18:15
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 140
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z zakupu, oraz dziękuję bardzo miłemu kierowcy który dostarczył kanapę i bardzo nam pomógł.


2022-12-07 11:51
Kanapa rozkładana Luzano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!!!


2022-12-07 09:04
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!!!


2022-12-07 09:04
Narożnik z funkcją spania Annabelle
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!!!


2022-12-07 09:04
SCALIA Komoda 190 4D labrador mat/labrador mat MDF
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakosc


2022-12-06 19:35
KOMPLET CZARNYCH NÓG (Noga MS 01_L17_5_B) (Scalia)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fantastyczna komoda, meble świetnej jakości, bardzo dobry kontakt zarówno z obsługą klienta jak i z panem kierowcą, polecamy serdecznie i dziękujemy


2022-12-06 19:35
Skórzany fotel wypoczynkowy Amber z funkcją relaks
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotel bardzo fukcjonalny serdecznie polecam.


2022-12-06 19:14
ASHA RTV 167 2D1SZ biały lam / biały połysk mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna szafka, super dostawa.


2022-12-06 18:48
2 x VERICA SZAFKA NOCNA 50 1SZ charcoal / charcoal
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry


2022-12-06 18:19
Noga ST 04_L 170_G (Nogi VERICA KOMODA 150 2D3SZ, VERICA KOMODA 200 4D, VERICA KOMODA 120 2D, VERICA RTV 150 2D1SZ, VERICA RTV 200 2D2SZ, VERICA WITRYNA 120 2D, VERICA SZAFKA NOCNA 50 1SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka nocna.


2022-12-06 18:19
Uchwyt ST 04_L230_G (Uchwyt VERICA SZAFKA NOCNA 50 1SZ, VERICA ŁAWA 120 2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem po prostu zadowolona w 100 %. 👍


2022-12-06 18:18
Wersalka rozkładana Luxus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość wykonania jest super


2022-12-05 18:33
MANADO zestaw 2 ław czarny / naturalny
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Super.


2022-12-05 07:56
Sofa rozkładana Simple 190
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa idealna do niewielkich mieszkań. Zajmuje mało miejsca złożona. Ładna wykonana, gruba tapicerka. Po rozłożeniu sofa ma 187x200 powierzchni spania. Bardzo twarda, ale wygodna. Gwiazdka mniej za brak uchwytów do rozkładania sofy. Jest to problem przy tej konstrukcji. Na filmie w sklepie były.


2022-12-05 07:33
NICOLE RTV 200 2D2SZ biały lam / biały mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka i sprawna dostawa. Szafka RTV piękna


2022-12-04 21:57
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa. Szafka RTV nicola piękna


2022-12-04 21:56
Pufa tapicerowana z pojemnikiem Areon
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa niewielka idealna do małych mieszkań. Powierzchnia spania za to ogromna, u mnie 187 x200. Twarda do siedzenia i po rozłożeniu. Minus za brak uchwytu do rozkładania kanapy. Ciężko się ją rozklada. Na filmie jest.


2022-12-04 21:45
Wersalka do spania Ana
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mega wygodna. Idealna do spania.


2022-12-04 20:41
Fotel wypoczynkowy Walker
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2022-12-04 20:33
Trzydrzwiowa komoda Loftia z szufladami 203 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygląda super i jest bardzo funkcjonalny


2022-12-04 18:40
Komoda z 3 szufladami Lumens 06
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2022-12-04 18:36
Krzesło tapicerowane Platinium
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Krzesła bardzo mi się podobają. Spełniają moje oczekiwania.


2022-12-04 18:33
Komoda Luck I - old style / matera
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kurier 5 ok


2022-12-04 16:46
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Sonia 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok. Polecam


2022-12-04 08:21
Półkotapczan pionowy Basic 140x200 - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo funkcjonalne łóżko Polecam


2022-12-03 19:45
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2022-12-03 13:23
/opinie-53