Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-11-26 10:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Porządny sklep.
zakup klienta:


2023-11-25 22:58
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie było trochę po terminie, ale plus za Pana dostarczającego meble.
zakup klienta:


2023-11-25 12:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo sprawny zakup szybka wysyłka i co najważniejsze chłopaki ktore dostarczyły witrynę bardzo mili i pomocni
zakup klienta:


2023-11-24 21:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-11-24 20:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i sprawnie.
zakup klienta:


2023-11-24 12:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam jestem zadowolona 😁
zakup klienta:


2023-11-24 02:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
sklep ok
zakup klienta:


2023-11-23 22:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo mila, efektywna obsluga klienta. Wysylka 5/5, dostawa rowniez. Najlepsze zakupy ostatniego roku, wrocimy na pewno.
zakup klienta:


2023-11-23 14:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt i miła obsługa.
zakup klienta:


2023-11-22 21:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super polecam
zakup klienta:


2023-11-22 20:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-11-22 16:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super, szybko,sprawnie.
zakup klienta:


2023-11-22 08:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja dostawy, towar zgodny z opisem i zamówieniem
zakup klienta:


2023-11-21 21:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka i sprawna obsługa
zakup klienta:


2023-11-21 20:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa przebiegła sprawnie
zakup klienta:


2023-11-21 18:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa Rzeczowa i miła …. Wyrozumiała
zakup klienta:


2023-11-21 18:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****
zakup klienta:


2023-11-20 21:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez zarzutu
zakup klienta:


2023-11-20 17:49
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Przesyłka nie dotarła
zakup klienta:


2023-11-20 17:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka i fachowa obsługa.Polecam na 100%.
zakup klienta:


2023-11-20 13:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo dobra obsługa klienta polecam
zakup klienta:


2023-11-19 16:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam zakupy w sklepie Meble Bogart
zakup klienta:


2023-11-19 15:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!
zakup klienta:


2023-11-19 00:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa kontakt i dostawa szybko i sprawnie.
zakup klienta:


2023-11-18 21:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ja i mąż dziękujemy za dobry kontakt oraz trafne porady w kwestii rodzaju mebli, kolorów i materiału, czyli za możliwość utworzenia kompletu wypoczynkowego. Poprosimy również o jakąś gratyfikację dla pana przewoźnika, który również komunikował się w sposób uprzejmy i pomógł wnieść meble pod blok mieszkalny. Meble były w taki sposób zapakowane, że opakowanie to chroniło przed uszkodzeniami. Opłacało się troszkę zaczekać na cały komplet wypoczynkowy, aby teraz się nim cieszyć :)
zakup klienta:


2023-11-18 18:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa i dobry kontakt z obsługą sklepu.
zakup klienta:


2023-11-18 14:51
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
ok mimo wszystko tak trzymać
zakup klienta:


2023-11-18 13:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polcam
zakup klienta:


2023-11-18 11:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybka obsluga
zakup klienta:


2023-11-18 11:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super obsługa
zakup klienta:


2023-11-18 10:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-11-17 14:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna obsługa. Rzetelne informacje, sympatyczni i pomocni.
zakup klienta:


2023-11-17 11:11
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt, ostatecznie na zamówienie czekaliśmy krócej niż przewidywany czas.
zakup klienta:


2023-11-17 10:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-11-16 18:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko, sprawnie
zakup klienta:


2023-11-15 11:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko dobrze.
zakup klienta:


2023-11-15 06:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mili personel i dostawcy.
zakup klienta:


2023-11-14 18:20
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag.
zakup klienta:


2023-11-14 18:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam towar zgodny z opisem.
zakup klienta:


2023-11-14 06:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła i pomocna obsługa
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Wiszące biurko Nicole z szufladami 100 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszytko ok tylko mocowanie szuflad bym zmieniła


2023-12-20 07:03
Wisząca szafka RTV Loftia z wnęką 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miłe zaskoczenie jakości produktu względem ceny, szafka rtv wykonana bardzo staranie,bardzo dobrze zabezpieczona w transporcie. Pięknie się prezentuje


2023-12-20 00:33
Dwudrzwiowa komoda z przeszklonym frontem i 3 szufladami Kora 158 cm - sosna andersen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jakość


2023-12-19 23:14
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik jest bardzo wygodny. Śpi się na nim komfortowo. Idealny do wylegiwanie się przed telewizorem. Nie za miękki nie za twardy w sam raz


2023-12-19 18:18
Wisząca konsola / toaletka z szufladami Nicole 100 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna konsola, funkcjonalna i solidna!


2023-12-19 16:45
Komoda czterodrzwiowa z czterema szufladami Loft - dąb lancelot
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda przepiękna, ale złożenie jej było wyzwaniem. Brak poprawnej instrukcji, różne wymiary poszczególnych części np. szuflad powodowało spore trudności. Innym kupującym polecę zakup, ale jednocześnie życzę ogromu cierpliwości przy składaniu.


2023-12-19 12:16
Nowoczesna konsola / toaletka Nicole z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Konsola piękna, bardzo starannie wykonana, prosty montaż. Szuflady lekko chodzą. Może na rynku są podobne i tańsze (mam komodę z innej firmy-jakość tragedia), ale w tym wypadku zdecydowanie cena jest wyznacznikiem jakości.


2023-12-19 12:10
Wersalka rozkładana Dakota
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupiłem wersalkę i wygląda solidnie jednak trudno mi opisać walory użytkowe po paru dniach od jej dostarczenia.


2023-12-19 11:12
Wisząca szafka RTV Asha z ryflowanym frontem 200 cm - artisan / rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka i transport.Wszystko w jak najlepszym porządku .Polecam


2023-12-18 22:20
Czterodrzwiowa komoda Asha z ryflowanym frontem i metalowym stelażem 200 cm - artisan / rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w jak najlepszym porządku.Szybki transport i łatwość składnia mebli.Przejrzyste instrukcje.


2023-12-18 22:18
Półka wisząca Helio 01 - biały / białe szkło
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super!


2023-12-18 21:15
Biurko z szufladami Alabama ABB-1 Biały mat / Szary mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Niezła jakość.


2023-12-18 21:13
Regał na ubrania z szufladami Loft - dąb lancelot
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość.


2023-12-18 21:12
Regał z półkami 90 cm Irlandia IR-R8
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kolor!


2023-12-18 21:11
Toaletka z szufladą Goldin 10 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Toaletka super!


2023-12-18 21:10
Narożnik prawostronny z funkcją spania Annabelle Maxi - granatowy welur hydrofobowy Monolith 77
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar dostarczony zgodnie z ustaleniami .Kontakt z firmą rewelacyjny. Trochę szkoda że nie zaznaczyłam o pomoc w wniesieniu do mieszkania ale dobrze mieć uczynnych sąsiadów. Pozdrawiam .Wasz sklep polecę znajomym .


2023-12-18 09:17
Łóżko dziecięce antresola Kubi ZP 002
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
W 3 miesiące powinno być wszystko spasowane na tip top a np szczebelki drabinki nie są niestety, po za tym wszystko ok jak na razie


2023-12-17 12:48
Łóżko młodzieżowe z wysuwanym panelem PL14 Planet - czarny / dąb / beż
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
1. Brak laminatu z każdej strony płyt, przez co przy myciu podłóg itd. będą wciągać wilgoć. 2. Instrukcja złożenia to totalna poraża, pomijam oczywiście fakt, że jest niesamowicie trudna w odczytaniu, ale w kilku przypadkach również źle stworzona np. pomylone etapy i części składania. produkt mimo wszystko jest ładny, ale składanie sprawiło bardzo dużo trudności i wywołało lawinę epitetów, nawet u najbardziej spokojnego człowieka (z powodów złej instrukcji).


2023-12-16 23:50
Szafka RTV Bota 40 z wnękami i szufladą 219 cm - antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobbry


2023-12-16 21:03
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wykonanie bardzo staranne brakuje mi tylko jakiegoś uchwytu do otwierania pojemnika na pościel. Pozdrawiam


2023-12-16 17:59
Kanapa z funkcją spania Drago II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Welurowa kanapa, pięknie się prezentuje i jest bardzo mięciutka, a sama w sobie kanapa jest twarda i się nie odkształca jak się siada- taką chciałam !


2023-12-16 08:58
Szafka na buty z 2 szufladami Prowansja 111 cm - sosna andersen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-12-14 20:52
H97 hoker czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Krzesło wporzadku, napewno jeszcze coś kupię od was.


2023-12-14 20:39
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Gosia 83
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa pięknie wkonponowała się do salonu stylowo i kolorystycznie tworząc funkcjonalne pomieszczenie do wypoczynku i dodatkowego spania.


2023-12-14 18:50
Szafa czterodrzwiowa z lustrem Bali D4 240 cm - biała
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok


2023-12-14 09:37
Trzydrzwiowa komoda Random KM-1 z lamelami 160 cm - dąb wotan / czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidny produkt.Łatwy w złożeniu.


2023-12-13 23:29
Szafka kuchenna dolna jednodrzwiowa Aspen D60 P/L - szary połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble kuchenne Aspen szary połysk polecam wszystkim


2023-12-13 20:21
Meblościanka do salonu Baros 10 - ciemny beton / schiefer - 6 elementów
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble ładne, zdjęcia na stronie bardzo dobrze odwzorowują stan faktyczny. Dowolność ustawienia jest dodatkowym atutem. Nie doczytaliśmy tylko, że dolne szafki do 2 elementy, a nie trzy jak można na pierwszy rzut oka sądzić, ale taki problem to nie problem


2023-12-13 19:18
Stolik kawowy Parisja - czarny połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
zakupiony towar spełnił moje oczekiwania


2023-12-13 08:11
Materac piankowy dziecięcy Luna do dolnego pokładu 9 cm
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-12-12 18:09
Komoda Nicole z czterema szufladami na metalowych nogach 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
mebel wydaje sie solidny ,po skręceniu ładnie sie prezentuje,troche kłopotu sprawia regulacja zawiasów-generalnie jest super.


2023-12-12 09:15
Komoda Nicole z czterema szufladami na metalowych nogach 200 cm - szałwia / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidny mebel. Stabliny. Da się dokładnie wyregulować. Polecam.


2023-12-11 20:55
Stolik kawowy Nicole z szufladami i metalowymi nogami - szałwia / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pięknie wygląda. Solidny mebel. Polecam.


2023-12-11 20:54
Szafka RTV Nicole z szufladą i metalowymi nogami 200 cm - szałwia / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pięknie wygląda, jest bardzo solidny. Mocny stelaż. Bardzo polecam.


2023-12-11 20:53
Narożnik z półką drewnianą Dino II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo ładny i wygodny narożnik


2023-12-11 19:20
Podnóżek do fotela Uszak Vilano - pudrowy róż / nóżki buk - Wyprzedaż
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Witryna uszkodzona bez półek i obita. Nikt nie przejął się moją reklamacja zawartą w mailu.zlekcewazyli mój problem.


2023-12-11 18:41
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - czarny, 90x200
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie jestem zadowolony poza pomyłką w odwiertach.


2023-12-10 21:08
Szafka RTV czterodrzwiowa Sonatia na metalowych nogach 200 cm - oliwka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo solidna rybka.


2023-12-10 20:29
Nowoczesna konsola / toaletka Nicole z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt wykonany z bardzo delikatnych materiałów. Podczas montowania konsoli, blat pękł od puknięcia go rękom w celu połączenia go ze śrubą. Szuflady strach wysuwać - łapiąc od góry bardzo ciężko wychodzą, a łapiąc od dołu wyskakują z mocowania. Wygląd bardzo dobry, a jakość bardzo niska.


2023-12-10 16:23
Nowoczesne biurko z szufladami i metalowymi nogami Nicole 100 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt z dobrego gatunku materiałów oraz łatwość montażu


2023-12-10 08:53
/opinie-6