Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-10-31 16:49
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie nie źle,ale przydałby się lepsza kontrola towaru
zakup klienta:


2023-10-31 13:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt.
zakup klienta:


2023-10-31 09:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dbałość o klienta
zakup klienta:


2023-10-31 09:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt i szybka realizacja.
zakup klienta:


2023-10-31 09:17
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybki i bezproblemowy proces zakupu, niestety produkt nie spelnia naszych oczekiwan
zakup klienta:


2023-10-31 07:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt
zakup klienta:


2023-10-31 07:13
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2023-10-31 06:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas oczekiwania, ale warto!!!
zakup klienta:


2023-10-31 03:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam serdecznie 🤗
zakup klienta:


2023-10-30 20:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry produkt szybka dostawa
zakup klienta:


2023-10-30 18:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-10-30 18:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super
zakup klienta:


2023-10-30 10:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam ! Szybka realizacja, duży wybór mebli, wysoka jakość.
zakup klienta:


2023-10-30 09:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
kontakt bezproblemowy
zakup klienta:


2023-10-29 05:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas oczekiwania był krótszy, niż podawano na stronie.
zakup klienta:


2023-10-28 21:03
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
-1 gwiazdka za to że kierowca był sam jeszcze nie widziałam żeby ktoś tak meble rozwoził zawsze są dwie osoby..
zakup klienta:


2023-10-28 12:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super
zakup klienta:


2023-10-28 12:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Okok
zakup klienta:


2023-10-28 09:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt bardzo dobry. Polecam!
zakup klienta:


2023-10-28 08:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super
zakup klienta:


2023-10-27 21:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam szybka wysyłka i towar zgodny z opisem
zakup klienta:


2023-10-27 18:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka, telefon informujący o wysłaniu zamówienia - super!
zakup klienta:


2023-10-26 09:11
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep oceniam jako bardzo solidny. Jedna gwiazdka mniej za to , że nie uczulił na kwestie czy mebel przejdzie przez drzwi. Jest to w regulaminie, ale regulaminu zazwyczaj się nie czyta. Z tym były kłopoty w mieszkaniu blokowym.
zakup klienta:


2023-10-26 08:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt i szybka wysyłka
zakup klienta:


2023-10-25 21:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rzetelnie, szybko i bez problemów
zakup klienta:


2023-10-25 09:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wspaniały kontakt z sprzedającym
zakup klienta:


2023-10-24 23:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jednym słowem super! Polecam sklep z całego serducha ;)
zakup klienta:


2023-10-23 08:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt, miła obsługa, przystępna cena, szybki i sprawny transport.
zakup klienta:


2023-10-23 07:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep jak sklep. Nie miałem problemów z zakupem i więc wystarczająco dobrze
zakup klienta:


2023-10-23 03:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-10-22 21:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-10-22 21:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok super
zakup klienta:


2023-10-20 15:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa, kontakt telefoniczny z producentem.
zakup klienta:


2023-10-20 07:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Transakcja przebiegła bezproblemowo.
zakup klienta:


2023-10-19 19:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie i jego realizacja przebiegła bezproblemowo. Kontakt ze sklepem oceniam bardzo dobrze. Polecam!
zakup klienta:


2023-10-19 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa na najwyższym poziomie Od zamówienia po realizację usługi dostawy Na każdym etapie zamówienia pełna informacja Bardzo dobry kontakt telefoniczny
zakup klienta:


2023-10-19 08:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-10-18 19:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble! Świetna jakość oraz bardzo dobra obsługa klienta. Polecam!
zakup klienta:


2023-10-18 10:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-10-17 20:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Dwudrzwiowy kredens Nicole z metalowymi uchwytami i nogami 100 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kredens przepiękny. Sama jakość wykonania jest bardzo dobra, nieporownywalna wręcz z meblami typowo z sieciówek. Byliśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni łatwością montażu oraz prezycyjnie oznaczonymi elementami do złożenia. Bardzo polecam!


2023-12-01 10:36
Nowoczesna komoda Asha z ryflowanym frontem 200 cm - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak na zdjęciu


2023-11-30 22:49
Trzydrzwiowa szafa Nicole z metalowymi nogami 150 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa wygląda bardzo gustownie mimo dużych gabarytów.


2023-11-30 22:03
Łóżko piętrowe drewniane Amely z szufladami - biały, 90x200
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość produktu do poprawy. Nie pasujące elementy, przeciągająca się reklamacja.


2023-11-29 14:38
Szafka RTV Nicole z wnęką i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka RTV wykonana solidnie, łatwość w montażu, cichy domyk


2023-11-29 11:41
Szafa czterodrzwiowa z lustrem Bali D4 196 cm - biała
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-11-29 06:25
Kanapa z funkcją spania Flabio - beżowy sztruks łatwoczyszczący Anafi 22
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygodnie się na niej odpoczywa i pięknie prezentuje się w salonie.


2023-11-28 13:04
Konsola / toaletka Desin z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przepiękna konsola. Wyglada zjawiskowo


2023-11-28 12:00
Szafka RTV Desin czterodrzwiowa z metalowymi nogami 220 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka na żywo prezentuje się fantastycznie. Jest bardzo pojemna. Półki w środku można zamontować na trzech różnych wysokościach co bardzo się przydaje. Jedyny minus to dosyć kłopotliwe dla laika złożenie mebla.


2023-11-28 09:02
Dwudrzwiowa komoda Nicole z szufladami i metalowymi nogami 150 cm - granat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
dobra jakość, ładny wygląd, pojemna.


2023-11-28 08:11
Komoda mała dwudrzwiowa z szufladami Parisja- grafit połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok.


2023-11-28 05:54
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 70
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobre wykonanie


2023-11-28 05:10
Wisząca szafka RTV Nicole z szufladą 200 cm - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna rtvka, kolor na żywo nieoczywisty, ale w pozytywnym znaczeniu. Wykonanie bardzo dobre. Polecam


2023-11-27 22:04
Regał czterodrzwiowy z półkami Mega ME6
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwe w montażu


2023-11-27 22:03
Biurko BK40
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwe w montażu


2023-11-27 22:03
Szafa przesuwna Inez A15 175
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Proces montażu przesuwnych drzwi powinien być lepiej opisany w instrukcji, obecne rysunki są mało czytelne


2023-11-27 22:02
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 105
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra kolorystyka


2023-11-27 22:00
Wisząca szafka RTV Asha z ryflowanym frontem 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość towaru 10/10 Bardzo ładnie wykonane Łatwy montaż


2023-11-27 21:58
Łóżko dziecięce drewniane domek Tipi
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt jest źle wycięty. Miejsce, w którym belki się krzyżują jest wycięte pod złym kątem. Jeśli by skręcić łóżeczko w taki sposób że belki są ustawione idealnie z wycięciem, odległość między dłuższymi bokami łóżka byłaby zbyt wielka i nie dałoby się wkręcić dostarczonych deseczek pod materac. Po ustawieniu belek w maksymalnie "spiczasty" sposób udało się skręcić deseczki, ale ledwo i tak że wkręty są z samego brzegu i jest nieraz sporo przerwy między deseczką a brzegiem łóżka. Dziury w deseczkach też są wycięte byle jak, w każdej inaczej, a nieraz nawet dwa razy. Dodatkowo załączona instrukcja była od innego rodzaju łóżka. Ponadto dostarczenie mojego zakupu opóźniło się o około miesiąc od podanego maksimum. Gdyby nie komplikacje jakie to ze sobą niesie, reklamowałbym produkt.


2023-11-27 14:58
Wisząca szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami 200 cm - biały / biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda rtv zgodna z opisem i zdjęciami, polecam solidnie wykonane. :)


2023-11-26 22:33
Komoda dwudrzwiowa Bali z trzema szufladami 140 cm - śliwka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakup przebiegł pomyślnie, bardzo dobry kontakt ze sklepem . Meble śliczne polecam


2023-11-26 21:25
Łóżko dziecięce drewniane Alvins z szufladami - szary, 80x180
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok.


2023-11-26 20:44
Dwudrzwiowa witryna Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 100 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nowoczesny wyglad, wysoka jakosc.


2023-11-26 20:12
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Gosia 105
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Amerykanka jest OK


2023-11-26 20:04
Nowoczesne biurko B39 z szufladą i metalowymi nogami 110 cm - czarny / orzech miodowy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Niestety szuflada okazała się bardzo mała. Prawdopodobnie ona służy wyłącznie dla klawiatury i to nie każdej. Mysz komputerowa tam się nie zmieści, brakuje wysokośći. Ale ogólnie biurko prezentuję się świetnie.


2023-11-26 10:45
Komoda Nicole z czterema szufladami i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda Nicole z 3 szufladami jest bardzo pojemna przez to praktyczna i designerska. Polecam.


2023-11-25 22:57
Oświetlenie półki szklanej 4 x Klips PCV / barwa ciepła
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-11-25 12:54
Dwudrzwiowa witryna Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 100 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ladna i solidna .


2023-11-25 12:53
Szafka RTV Nicole z wnęką i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-11-24 21:14
Drewniany kontenerek do biurka Nils na kółkach - sosna
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodne z opisem.


2023-11-24 20:55
Szafa czterodrzwiowa z lustrem Bali D4 196 cm - biała
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo piękna szafa . Polecam


2023-11-24 12:14
Szafa czterodrzwiowa z nadstawką Bali D4 196 cm - biała
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidny, pojemny i ładny mebel. Kierowca bardzo młody, mimo przebytej dalekiej trasy był miły i sympatyczny.


2023-11-24 02:18
Szafka RTV Desin czterodrzwiowa z metalowymi nogami 220 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fantastyczna komoda, rewelacyjna jakosc, opakowanie po prostu najlepsze, jakie moglo byc, pomyslano o zabezpieczeniu doslownie wszystkiego.


2023-11-23 22:31
Wysoka komoda Desin z wnękami, szufladą i metalowymi nogami 120 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fantastyczna komoda, rewelacyjna jakosc, opakowanie po prostu najlepsze, jakie moglo byc, pomyslano o zabezpieczeniu doslownie wszystkiego.


2023-11-23 22:31
Tapczan młodzieżowy jednoosobowy Alfred - Altara 21 + Riviera 21 - Końcówka Serii
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Podoba mi się kolor i fason mebla. Jednak gdy tapczan jest rozłożony, Bardo odczuwalne jest miejsce w którym się łączy. Trzeba podłożyć gruby koc aby zniwelować różnice. Jednak i tak szczelina jest odczuwalna. Spał mój syn, spałam ja i oboje odczulismy dyskomfort. Trzeba będzie się przyzwyczaić. Reszta bez zarzutu. Dziękuję :)


2023-11-23 19:14
Czterodrzwiowa szafa Smart SR1 z szufladami 200 cm - artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa bardzo ładna, polecam!


2023-11-22 23:31
Komoda czterodrzwiowa Asha z ryflowanym frontem 200 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super polecam


2023-11-22 21:55
Szafka RTV Larena z szufladami 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-11-22 20:52
Czterodrzwiowa komoda Larena z metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-11-22 20:52
Stolik kawowy Larena z szufladami 120 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-11-22 20:52
/opinie-9