Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
:))
zakup klienta:


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag
zakup klienta:


2024-02-19 23:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)
zakup klienta:


2024-02-19 22:39
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Terminowo - dzień się zgadzał ale kilkugodzinny poślizg w dostawie , znajomi pod telefonami czekali aby mi pomóc w rozładunku
zakup klienta:


2024-02-19 19:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2024-02-18 11:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona po raz kolejny :-)
zakup klienta:


2024-02-16 20:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-16 12:52
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybką wysyłka, umowienie transportu rownież bardzo sprawne. Problem wystąpił w momencie braku kontaktu z osobą dostarczającą. Rozumiem awarię samochodu, ale brak kontaktu przez 7h jest niepoważny.
zakup klienta:


2024-02-16 10:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2024-02-16 08:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-15 19:34
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Za długo trzeba czekać na towar
zakup klienta:


2024-02-15 09:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z przewoźnikiem i ze sklepem
zakup klienta:


2024-02-14 23:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-14 21:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne załatwienie sprawy
zakup klienta:


2024-02-14 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko bez zarzutu
zakup klienta:


2024-02-14 12:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miły kontakt
zakup klienta:


2024-02-14 07:45
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nic
zakup klienta:


2024-02-13 19:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie, dobry kontakt
zakup klienta:


2024-02-13 19:12
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie tak miało to wyglądać
zakup klienta:


2024-02-13 18:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo podoba mi się wykonanie tej szafki
zakup klienta:


2024-02-13 16:40
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Problem z wydaniem towaru po mimo wcześniejszego umówienia odbioru telefonicznie
zakup klienta:


2024-02-13 13:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super👍👏🤝
zakup klienta:


2024-02-13 11:19
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Poprawa w celu wyeliminowania uszkodzen
zakup klienta:


2024-02-13 11:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep, super obsługa, wszystko szybko i sprawnie, z sympatia do Klienta
zakup klienta:


2024-02-12 21:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i solidnie
zakup klienta:


2024-02-12 18:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony
zakup klienta:


2024-02-12 12:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo przyjemna obsługa. Na szczególną uwagę zasługuje kierowca, który się bardzo postarał być kilka godzin wcześniej niż był przewidywany czas dostawy.
zakup klienta:


2024-02-12 10:06
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
sprawny zakup, przejrzyste wyszukiwanie, ładny asortyment
zakup klienta:


2024-02-12 08:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa
zakup klienta:


2024-02-11 19:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
szybka dostawa
zakup klienta:


2024-02-11 17:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobryr kontakt na każdym etapie realizacji. Transport przyjechał o czasie. Towar zabezpieczony w dostawie. Korzystałem z transportu firmowego, nie kuriera i taki polecam. Dbają o paczki.
zakup klienta:


2024-02-11 13:10
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo mi się podoba, że pilnujecie by Klient na pewno wiedział kiedy towar przyjedzie (mail, sms i telefon). Trochę szkoda, że macie tylko jednego kuriera. Przydałoby się by miał pomocnika, bo bardzo odczułem w plecach wnoszenie narożnika razem z nim. Towar solidnie zapakowany. Powinniście rozważyć dołączanie instrukcji, bo mimo iż składanie mebla było dość intuicyjne to nie wiedziałem do końca co zrobić z kwadratowymi podkładami.
zakup klienta:


2024-02-11 12:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt.
zakup klienta:


2024-02-11 11:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z sprzedającym
zakup klienta:


2024-02-11 08:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecę innym
zakup klienta:


2024-02-11 00:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam meble są bardzo ładne oraz zabezpieczone są bardzo dobrze w transporcie.
zakup klienta:


2024-02-10 21:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-10 21:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep, transakcja jak i sama obsługa zakupowa w porządku, bez uwag.
zakup klienta:


2024-02-10 19:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble godne uwagi! Szczerze polecam!
zakup klienta:


2024-02-10 08:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa. Dowóz z wniesieniem super:)
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Wisząca szafka RTV Loftia Mini z wnękami 160 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajna szafa:)


2024-02-20 16:25
Nowoczesna konsola / toaletka Verica z metalowymi nogami 120 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko git tylko instrukcje były nie do końca w porządku są małe błędy w niej


2024-02-20 09:26
Tapczan młodzieżowy jednoosobowy Alfred
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidny mebel do malego mieszkania, dobrze wykonany, ladna tkanina,


2024-02-19 23:22
Wersalka przyścienna z funkcją spania Leandra - musztardowy welur Velluto 8/czarne nogi
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Na oparciu pionowe zagniecenia prawdopodobnie po złożeniach materiału, niestety próby prostowania spełzły na niczym, stąd wniosek żeby kupować towar po obejrzeniu


2024-02-19 22:36
Trzydrzwiowa szafa Nicole z metalowymi uchwytami 150 cm - czarny mat / czarne uchwyty
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie polecam tą stronę jeżeli chodzi o zakup szafy. Szafa przyjechała cała porysowana oraz brak wszystkich niezbędnych części. Długie oczekiwanie na dostawę brakujących części.


2024-02-19 22:06
Kanapa rozkładana z pojemnikiem Mozar II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodny z opisem


2024-02-19 21:40
Fotel wypoczynkowy do salonu Mozar
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodny z opisem.


2024-02-19 21:39
Łóżko dziecięce drewniane Wiola II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość, solidne łóżko, zaokrąglone wszystkie kanty, pięknie się prezentuje.


2024-02-19 19:07
Nowoczesna wysoka witryna Alni z oświetleniem - kaszmir / dąb grand naturalny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
nowoczesny design, kolorystyka i podświetlenie dają efekt "WOW"


2024-02-18 11:02
Nowoczesna komoda trzydrzwiowa Alni z oświetleniem - kaszmir / dąb grand naturalny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
nowoczesny design, kolorystyka i podświetlenie dają efekt "WOW"


2024-02-18 11:01
Nowoczesna szafka RTV Alni z oświetleniem - kaszmir / dąb grand naturalny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
podświetlenie, nowoczesny design dają efekt "WOW"


2024-02-18 11:00
Szafka kuchenna z półkami Aspen D20P - biała
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo ładne i łatwy montaż.


2024-02-17 21:42
Wazon ozdobny IVO 10 Czerwony
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cena


2024-02-17 21:10
Narożnik z funkcją spania Picolo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2024-02-16 20:44
Szafka RTV czterodrzwiowa Sonatia na metalowych nogach 200 cm - oliwka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
W jednym miejscu źle opisana instrukcja, chodzi dokładnie o wkręty r1 i r11. Kolor dość znacznie odbiega od koloru podanego na stronie.


2024-02-16 12:49
Szafka RTV Asha ryflowana z wnęką i metalowym stelażem 200 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar ok


2024-02-16 10:01
Narożnik z funkcją spania Flabio L
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jasność, stosunkowo szybka realizacja. Polecam.


2024-02-16 08:45
Stelaż z podnośnikiem gazowym do łóżka Sigma 140x200
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam


2024-02-15 19:32
Nowoczesna komoda Asha z ryflowanym frontem 200 cm - artisan / rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda pojemna, zgodna z opisem, ładna kolorystyka


2024-02-15 09:31
Szafka RTV Nicole z wnęką i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2024-02-14 23:39
Komoda trzydrzwiowa z dwiema szufladami Luck I - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt jak dla mnie super


2024-02-14 21:12
Szafa dwudrzwiowa z szufladą Mega ME4
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam zastrzeżeń


2024-02-14 21:09
Narożnik lewostronny z funkcją spania Belavio L - beżowy welur Vogue 2 Beige
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mega fajne zagłówki, wszystko działa idealnie


2024-02-14 18:52
Narożnik prawostronny z funkcją spania Belavio L - beżowy welur Vogue 2 Beige
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik jest bardzo funkcjonalny i świetnie się prezentuje, wszystkie żaglówki ruchome i działają bez zarzutu


2024-02-14 18:51
Łóżko dziecięce drewniane Alvins z szufladami - biały, 80x190
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidny produkt


2024-02-14 12:52
Łóżko z lamelami Latte 140x200 - artisan/czarny
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Ślady uszkodzeń, porysowane elementy jedna z desek pęknięta


2024-02-14 11:23
Szafka RTV Nicole z wnęką na metalowych nogach 200 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka ładna i funkcjonalna , trochę zawiodłem nad kolorom złotym ( matowy nie błyszczący ) nawet Pai Architekt była w lekkim szoku że taki kolor jest ,gdzie sama poleciła wasz produkt


2024-02-14 07:44
Tapczan/łóżko rozkładany z pojemnikiem Maciek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodny z opisem, porządnie wykonany.


2024-02-13 19:56
Stolik kawowy Nevada LN2 - Dąb Lefkas Ciemny
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem rozczarowany


2024-02-13 19:11
Szafka RTV Bota 40 z wnękami i szufladą 219 cm - czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa wzorowa


2024-02-13 18:21
Panele tapicerowane Classic
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Tapicerka


2024-02-13 16:39
Garderoba do przedpokoju z lamelami z siedziskiem i lustrem Milo 140 cm - czarny / dąb wotan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze wykonany


2024-02-13 16:39
Komplet wypoczynkowy do salonu Evita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super👍👏🤝🙋


2024-02-13 13:00
Dodatkowa tkanina obiciowa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super👍👏🤝🙋


2024-02-13 12:59
Nadstawka do szafy Bali D4 196 cm - biała
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Niektóre elementy poobrypywane/ uszkodzone nie z winy transportu.


2024-02-13 11:17
Stolik kawowy Nicole z szufladami i metalowymi nogami - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super stolik, posiada ukryte szuflady wiec piloty są zawsze pod ręką, design jest nowoczesny ale zarazem ponadczasowy


2024-02-13 11:15
Blat łazienkowy Nicole 120 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość w przystępnej cenie


2024-02-12 21:50
Wisząca szafka pod umywalkę Nicole z szufladami 60 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwy zakup i dobry kontakt z obsługą klienta


2024-02-12 21:50
MODEX 120 stół kolor blat - biały, nogi - chrom
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajny solidny stół. Wszystko zgodne z opisem.


2024-02-12 11:48
Szafka RTV Asha z ryflowanym frontem i metalowym stelażem 200 cm - czarny mat
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka niestety mimo ładnego design, nie jest wysokiej jakości jak na cenę. Elementy nie pasują do siebie, drzwi szafek nawet po dopasowaniu ich przez specjalistę nie można ustawić. Montaż nie jest trudny; produkt zapakowany porządnie; dostawa mimo dopłaty spóźniona o 1 dzień. Oczekiwałam lepszej jakości patrząc na cenę.


2024-02-12 10:06
/opinie_0