Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


17240

opinii klientów

średnia ocena

4.84

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie

MYTHINGS MARCIN MALINOWSKI
2022-10-26 11:31:22
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Fachowa i profesjonalna obsługa, kupiłam kanapę do salonu która jest znakomicie wykonana. Jestem bardzo zadowolona. Mały minus za transport bez wniesienia i wysokie ceny za dodatkowe wniesienie i montaż.
zakup klienta:

Maria Lisowska
2022-10-24 11:13:07
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Małgorzata Grzesiek
2022-10-22 22:39:04
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Obsługa profesjonalna. Produkt spełnia moje oczekiwania
zakup klienta:

Barbara Winkler
2022-10-21 18:41:38
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Łukasz Kajda
2022-10-21 17:00:15
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Joanna Jeżewska
2022-10-21 16:38:22
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam
zakup klienta:

S. S.
2022-10-21 15:58:06
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

A. Hubka
2022-10-21 15:46:11
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Krzysztof K.
2022-10-21 15:04:59
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko zgodne z ofertą. Szkoda tylko, nie było informacji, że drugi materac do łóżeczka Sven ma być w innym rozmiarze :/
zakup klienta:

Marcin B.
2022-10-20 16:06:00
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Super , sprawnie
zakup klienta:

Elżbieta Szewczyk
2022-10-19 23:34:48
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Skorzystałam po raz drugi z oferty sklepu internetowego i nie rozczarowałam się,,każdy etap realizacji zamówienia na poziomie a najbardziej sama dostawa tak punktualna aż miło i pełna kultura ...polecam
zakup klienta:

Julia Sudak
2022-10-19 15:55:06
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Super obsługa! Polecam zdecydowanie
zakup klienta:

Kamil Szalaty
2022-10-18 19:07:36
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam
zakup klienta:

Grażyna Krzywda
2022-10-18 15:40:51
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem bardzo zadowolona, polecam.
zakup klienta:

Martyna BARAN
2022-10-17 23:52:27
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szkoda, że nie ma w ankiecie zapytania o mebel. Który jest po prostu słaby i kompletnie nie warty swojej ceny.
zakup klienta:

Bartłomiej Deptuła
2022-10-17 18:26:17
OCENA:
4.25
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Gdyby nie miesiąc czekania tylko na stelaż do szafki RTV to był by komplet 5 gwiazdek.
zakup klienta:

Wiktoria A.
2022-10-17 17:23:04
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Bogusława �.
2022-10-17 17:17:12
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Za mały wybór kolorystyczny mebli, reszta OK.
zakup klienta:

ANNA MOCZULSKA
2022-10-17 15:54:20
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Kamila K.
2022-10-17 15:51:48
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Mila obsługa
zakup klienta:

Małgorzata M.
2022-10-17 11:28:53
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Świetna cena co do jakości. Bardzo dobra obsługa, solidna witryna i sympatyczny kierowca rekompensowali nieco wydłuzony czas dostawy, co w zasadzie nie stanowiło zbyt dużego problemu. Polecam!
zakup klienta:

Marek Reguła
2022-10-17 09:54:27
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko ok. Tylko instalacja montażu w paru miejscach nie do końca zrozumiana. Ale to nie duży problem. Dzięki
zakup klienta:

B. S.
2022-10-16 23:30:15
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Stanisława Cieślak
2022-10-15 21:22:21
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Super pomoc i doradztwo z przedstawicielem firmy. Pomoc w doborze tkanin oraz pozostałych dodatków. Rzetelna informacja o terminie dostawy. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam.
zakup klienta:

Katarzyna Piktas
2022-10-14 16:27:54
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Beata Szpoton
2022-10-14 15:51:18
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2022-10-13 21:00:08
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
wszystko ok, polecam
zakup klienta:

Beata Subaczewska
2022-10-13 16:14:07
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Marek Głowacz
2022-10-13 16:01:44
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
DOSTAWA PRZED UPÓWIONYM TERMINEM PRZY ZAMOWIENIU BEZ USZKODZEN I KOMPLIKACJI POLECAM Z CZYSTYM SERCEM
zakup klienta:

Monika Ejsymont
2022-10-13 15:54:20
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Dostawa przed czasem. Miła obsługa. Kontakt rewelacyjny. Pełna profeska
zakup klienta:

Piotr S.
2022-10-13 15:50:06
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Czas realizacji był krótszy niż zapowiadany.
zakup klienta:

Jolanta Żółkowska
2022-10-12 11:49:28
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem zadowolona z zakupu.
zakup klienta:

Patrycja P.
2022-10-12 07:53:27
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

MARIOLA ROSIKOWSKA
2022-10-11 10:13:12
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

ZBIGNIEW SŁAPIŃSKI
2022-10-10 23:28:05
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
OK
zakup klienta:

Elżbieta B.
2022-10-10 19:30:48
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Piotr Kwaczała
2022-10-10 15:49:34
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam w 100%
zakup klienta:

klient
2022-10-10 09:13:53
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam. Szybka dostawa, dobry kontakt.
zakup klienta:

Maria Łukowicz
2022-10-09 23:03:21
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Marek Bezrączko
2022-10-09 06:42:10
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Meblościanka Luiza - Dąb Sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

A. Hubka
Łóżko dziecięce Swen wyjazdowe DPV 002 Certyfikat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
trochę za łatwo się obija lakier

Krzysztof K.
Ława Flow - grafit / biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Marcin B.
Komoda RTV Flow - grafit / biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Marcin B.
Szafka nocna Mirel
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość wykonania i efekt zgodny z oczekiwaniem

Elżbieta Szewczyk
Łóżko sypialniane drewniane 180x200 Garifik E3
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Elżbieta Szewczyk
Stelaż metalowy AS104 do szafek RTV Altara - czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Naprawdę jakościowy produkt! Dziękuję. Polecam

Julia Sudak
Langen D60PM - szafka słupek do zabudowy piekranika i mikrofalówki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Maria Burnat
Komoda Nicole 200 cm - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Kamil Szalaty
Kanapa z funkcją spania Carla
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep zarówno obsługę jak i mebelki oceniam bardzo dobrze. Pana który doręczył towar również oceniam bardzo dobrze.Jestem bardzo zadowolona

Grażyna Krzywda
Tapczan jednoosobowy Marek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa bardzo ładna. Jestem bardzo zadowolona

Grażyna Krzywda
Kate W60 GRF/2 - szafka wisząca z frontami uchylnymi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo podobaja mi się szafki!!

Wiktoria A.
Półkotapczan poziomy 120x200 New Elegance - dąb sonoma jasny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Bogusława �.
Nadstawka do półkotapczanu poziomego New Elegance - Dąb sonoma jasny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Bogusława �.
Komoda Nicole 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

ANNA MOCZULSKA
Stolik kawowy Nicole - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

ANNA MOCZULSKA
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

ANNA MOCZULSKA
Szafka RTV Asha 200 cm z wnęką - artisan /rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Prezentuje się ładnie

Kamila K.
Komoda na nóżkach Dorin 107 - biały połysk / dąb riviera
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

B. S.
Ława do salonu Modern 20
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany

Jan Naryniecki
Szafka RTV Modern 4
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany

Jan Naryniecki
Blat Petra Beż 28mm - Stolkar
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny blat, bez uszkodzeń.

Dawid Brzezinski
Konsola / toaletka wisząca Nicole - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo łatwy montaż, konsola wysokiej jakości, zero uszkodzeń, bardzo dobrze zapakowana. Szczerze polecam

Katarzyna Piktas
Nowoczesny narożnik do salonu Venezil L z pufą
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Beata Szpoton
Nakładka Areon
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Beata Szpoton
Estella 15 D OTW BB - szafka dolna otwarta
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super

Patrycja Krzemińska
Szafka RTV Bota 40 - antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka wygląda bardzo fajnie. Porządne wykonanie, żadnych problemów ze złożeniem. Polecam.

Beata Subaczewska
Szeroka komoda z szufladami Loft 4D4S
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda rewelacyjna. Mebel konkretny godny polecenia. Jedna wkładka do przykrecenia stopki od spodu przesunięta ok 3mm przez co nie można wkręcić śrubki ale nie przeszkadza to w użytkowaniu . Napewno domówię jeszcze meble w tej firmie.

Monika Ejsymont
Komoda Nicole 150 cm z trzema szufladami - antyczny róż MDF / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble dobrej jakości, instrukcja przejrzysta i czytelna (nie jakaś kserokopia). Opakokwanie solidne. Brakuje jedynie zaznaczonego miejsca do przykręcenia nóżek, trzeba samemu wybrać gdzie je przykręcić.

Piotr S.
Zestaw szafek nocnych Nicole 2 szt. - antyczny róż MDF / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble dobrej jakości, instrukcja przejrzysta i czytelna (nie jakaś kserokopia). Opakokwanie solidne. Brakuje jedynie zaznaczonego miejsca do przykręcenia nóżek, trzeba samemu wybrać gdzie je przykręcić.

Piotr S.
Szafa czterodrzwiowa z dwiema szufladami i lustrami Smart SRL1 - antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa jest b. dobra . Szafa spełniła moje oczekiwania

Jolanta Żółkowska
Półkotapczan poziomy Loft 90x200 New Elegance - czarny / dąb lancelot
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona. Meble składało się łatwo, wszystko idealnie dopasowane.

Patrycja P.
Sofa Amerykanka Kordian 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Maria Łukowicz
Szafka RTV Asha 200 cm na metalowych nogach - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

A. G.
Wersalka rozkładana Dona - tkanina CAMELIA 4507 Rust + CAMELIA 4511 Beige - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Marek Bezrączko
Komoda dwudrzwiowa przeszklona z szufladami Helio 44 - czarny / szare szkło
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Artur F.
Komoda modułowa RTV dwudrzwiowa z szufladą i wnęką Helio 40 - czarny / szare szkło
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Artur F.
Witryna jednodrzwiowa z dwiema szufladami Helio 05 - czarny / szare szkło
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Artur F.
Nowoczesny narożnik do salonu Nicole L
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik jest wspaniały, taki jak sobie wymarzyłam

klient
Szafa trzydrzwiowa z lamelami Sorento 150
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa fenomenalna, jedyna uwaga to doprecyzowanie instrukcji i oznaczenie płyt (aby montaż był bardziej uporządkowany).

Joanna Cyrana
/opinie_1