Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Szybka wysyłka


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5

Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.


2024-02-21 21:21
Ocena:
4 / 5

Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.


2024-02-21 16:11

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2024-02-10 21:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep, transakcja jak i sama obsługa zakupowa w porządku, bez uwag.
zakup klienta:


2024-02-10 19:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble godne uwagi! Szczerze polecam!
zakup klienta:


2024-02-10 08:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa. Dowóz z wniesieniem super:)
zakup klienta:


2024-02-10 00:57
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep internetowy godny polecenia, jest tam wszystko co potrzebne do właściwego wyglądu łóżka.
zakup klienta:


2024-02-09 12:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok wszystko przebiegło profesjonalnie
zakup klienta:


2024-02-08 12:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka, wszystko zgodnie z zaplanowana dostawą. Na pewno jeszcze zamówię jakiś produkt. Polecam serdecznie
zakup klienta:


2024-02-07 18:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2024-02-07 08:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko na najwyższym poziomie.
zakup klienta:


2024-02-06 19:14
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Proces zakupu i dostawy w porzadku
zakup klienta:


2024-02-06 07:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Terminowo i zgodnie z zamówieniem
zakup klienta:


2024-02-05 23:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cały proces zakupu od zamówienia do realizacji przebiegł bardzo profesjonalnie,kontakt ze sklepem bardzo dobry.Polecam ten sklep i obsługę.
zakup klienta:


2024-02-04 21:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
strona bardzo czytelna, kontakt na wysokim poziomie
zakup klienta:


2024-02-04 15:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oki
zakup klienta:


2024-02-03 06:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Git
zakup klienta:


2024-02-03 04:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa kupującego ok.
zakup klienta:


2024-02-02 21:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja! Świetny kontakt z obsługą klienta, dostawa i wniesienie również na medal :) I dodatkowym plusem jest możliwość dogadania się co do wyniesienia i utylizacji starego mebla. Na pewno będę polecać!
zakup klienta:


2024-02-02 10:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.
zakup klienta:


2024-02-02 10:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie zrealizowane w przeciągu tygodnia. Bieżąca informacja o statusie zamówienia.
zakup klienta:


2024-02-01 18:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z obsługą i przedstawicielem profesjonalna obsługa
zakup klienta:


2024-02-01 17:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-01 15:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i sprawnie. Polecam
zakup klienta:


2024-02-01 11:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, super producent, bardzo dobra jakość mebli, i super obsługa/komunikacja
zakup klienta:


2024-01-31 19:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-01-31 08:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja zamówienia.
zakup klienta:


2024-01-30 20:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsługa od zakupu do dostarczenia na miejsce u klienta.
zakup klienta:


2024-01-30 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem. Bardzo ładny. Obsługa profesjonalna.
zakup klienta:


2024-01-30 18:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i dobra obsługa
zakup klienta:


2024-01-30 09:58
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt wporządku, . Mały problem z terminem realizacji został rozwiązany przez Pana Krystiana w sposób profesjonalny. Zdecydowanie Pan Krystian - Supersprzedawca
zakup klienta:


2024-01-30 09:41
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
dobry kontakt ze sklepem, szybka odpowiedź z ich strony
zakup klienta:


2024-01-30 04:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt
zakup klienta:


2024-01-29 23:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok, proces sprzedażowy jest jasny. Informacja o przesyłce na pewno na plus, pomaga to zorganizować sobie czas. Fajnie gdyby była możliwość większej personalizacji mebli Państwa marki.
zakup klienta:


2024-01-29 18:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2024-01-29 18:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo sprawna transakcja.
zakup klienta:


2024-01-29 12:24
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa powyżej 10 tygodni
zakup klienta:


2024-01-29 08:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bezproblemowy zakup.
zakup klienta:


2024-01-28 12:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zbyt mały wybór tkanin ozdobnych.
zakup klienta:


2024-01-28 11:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakup przebiegł sprawnie , bez problemu
zakup klienta:


2024-01-28 09:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna i miła obsługa. Szybka realizacja.
zakup klienta:


2024-01-27 18:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Polecam gorąco.
zakup klienta:


2024-01-27 13:31
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Po zgłoszeniu ze towar jest niekompletny sklep nie przysyła od razu brakującego elementu tylko rozpatruje jako reklamacje
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Nadstawka do szafy Bali D4 196 cm - biała
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Niektóre elementy poobrypywane/ uszkodzone nie z winy transportu.


2024-02-13 11:17
Stolik kawowy Nicole z szufladami i metalowymi nogami - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super stolik, posiada ukryte szuflady wiec piloty są zawsze pod ręką, design jest nowoczesny ale zarazem ponadczasowy


2024-02-13 11:15
Blat łazienkowy Nicole 120 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość w przystępnej cenie


2024-02-12 21:50
Wisząca szafka pod umywalkę Nicole z szufladami 60 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwy zakup i dobry kontakt z obsługą klienta


2024-02-12 21:50
MODEX 120 stół kolor blat - biały, nogi - chrom
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajny solidny stół. Wszystko zgodne z opisem.


2024-02-12 11:48
Szafka RTV Asha z ryflowanym frontem i metalowym stelażem 200 cm - czarny mat
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka niestety mimo ładnego design, nie jest wysokiej jakości jak na cenę. Elementy nie pasują do siebie, drzwi szafek nawet po dopasowaniu ich przez specjalistę nie można ustawić. Montaż nie jest trudny; produkt zapakowany porządnie; dostawa mimo dopłaty spóźniona o 1 dzień. Oczekiwałam lepszej jakości patrząc na cenę.


2024-02-12 10:06
Komoda czterodrzwiowa Asha z ryflowanym frontem 200 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość.


2024-02-12 08:30
Wisząca szafka RTV Asha z ryflowanym frontem i wnęką 200 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wygląd frontów


2024-02-11 19:10
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - biały, 80x180
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra konstrukcja, nie skrzypi, wszystko pasuje bardzo dobrze. Kupił bym tam kolejne meble jak robią to tak dobrze. Z minusów - dno pod materac: za mało listewek, co powoduje duże przerwy między nimi. Trzeba dołożyć własne lub kupić dno dodatkowo. W otworach na śruby pełno wiórów. Trzeba przedmuchać przed montażem. Pakowanie produktu dość "luźne", wypełnienie i zabezpieczenie tylko po jednej stronie. Tego się spodziewałem więc zdecydowanie brać transport od producenta. Nie kuriera.


2024-02-11 17:50
Narożnik rozkładany do salonu Genua
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mimo iż nie było dołączonej instrukcji to udało mi się po dokręcać wszystkie elementy. Jedyną trudność sprawiła mi ostatnia śrubka od lewej strony, gdyż trzeba było unieść całą kanapę. Bardzo łatwo się go rozkłada i składa w forme łóżka. Wybrany przez nas materiał jest dokładnie taki jak oczekiwaliśmy. Jedyny minus jaki dostrzegłem to wykonanie pojemnika na pościel, który z uwagi na swoją konstrukcję raczej nie nadaje się do niczego cięższego niż pościel. Generalnie polecam, świetnej jakości produkt.


2024-02-11 13:02
Nowoczesna toaletka Hollywood 95 cm z oświetleniem LED - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam w 100 %.


2024-02-11 12:48
Komplet wypoczynkowy Wiktor
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z zamówieniem. Rodzice bardzo zadowoleni z zakupu.


2024-02-11 11:16
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidność wykonania


2024-02-11 10:41
Garderoba do przedpokoju z lamelami Sorento - craft złoty/czarny
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zamiast prawej strony przyszedł strony lewej. Instrukcja porażka.


2024-02-11 09:15
Trzydrzwiowa szafa Lena 3D - 133 cm - beton jasny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super produkt


2024-02-11 08:27
Komoda David 09 Grafit/Enigma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona choć jedna komoda nie może się zamknąć zawiasy śnie pasują do otworów


2024-02-11 08:26
Trzydrzwiowa komoda Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 150 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajna komoda polecam do zestawu.


2024-02-11 00:27
Dwudrzwiowa witryna Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 100 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Witryna prezentuje się super. Bardzo dobre materiały oraz wykonanie.


2024-02-11 00:26
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - biały, 90x200
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie produkt solidny i dobrze wykonany. Trochę był problem z montażem ale poradziliśmy sobie


2024-02-10 21:40
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa jest bardzo ładna wizualnie i wygodna w użytkowaniu aczkolwiek są pewnie niedoróbki w wykończeniu tzn. nie wiem ile wytrzyma stelaż gdyż są popękane deski w miejscach wkręcania śrub jak również nie wszystkie deski są I jakości (mają ubytki).


2024-02-10 21:01
Dwudrzwiowa witryna Wilson z oświetleniem LED 80 cm - sosna norweska czarna / biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Tylko dwie półki szklane zarysowane


2024-02-10 19:32
Wisząca szafka RTV Asha z szufladą i wnęką 167 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przepiękna szafeczka RTV, ryflowane fronty przykuwają swoją uwagę.Meble dobrej jakości dobrze wykonane, szczerze polecam!


2024-02-10 19:08
Narożnik rozkładany do salonu Sofia
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wspaniały narożnik:) Wygląda super. Bardzo wygodny, głębokie siedzisko. Materiał przyjemny w dotyku i puszysty.


2024-02-10 08:04
Łóżko kontynentalne z pojemnikami Feba - 160x200
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko wykonane solidnie i estetycznie. Ma duży pojemnik na pościel a zmieści się w nim jeszcze pół szafy.Wada to bardzo długi termin oczekiwania. Ekipa wnosząca super,bardzo polecam.


2024-02-10 00:55
Trzydrzwiowa komoda Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super komoda


2024-02-09 12:21
Nowoczesna szafka RTV Nicole z szufladą i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda prześliczna, solidnie wykonana.


2024-02-08 12:32
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam ładne fotele wygodne do spania dla młodzieży.Jedynie co przeszkadza to zapach kleju.


2024-02-07 18:28
Trzydrzwiowa komoda Desin z metalowymi nogami 170 cm - czarny mat / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Staranne wykonanie, bdb. jakoś materiałów, super wygląd 😁meble prezentują się bardzo elegancko 👌


2024-02-07 12:51
Tapczan/łóżko rozkładany z pojemnikiem Maciek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość, niebanalna forma, kolor, wszystko :)


2024-02-07 08:51
Sofa rozkładana Amerykanka Kuga 140
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zbyt krótki czas od zakupu by wydawać opinie


2024-02-06 19:13
Komoda Nicole z czterema szufladami i metalowymi nogami 200 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygląda fantastycznie, bardzo dobra jakość


2024-02-06 07:36
Dwudrzwiowa komoda Galaxy 26 z szufladami 132 cm - dąb monastery / czarny połysk
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Komodą ogólnie spełnia moje oczekiwania,jedna gwiazdka mniej za bardzo niskie szuflady których pojemność jest bardzo mała ,słabo wykorzystana przestrzeń.Patrząc na fronty szuflad pojemność ich wyglądała obiecująco


2024-02-05 22:57
Stolik kawowy Nicole z szufladami i metalowymi nogami - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna, produkt o wysokiej jakości. kolor kaszmir ze złotem wygląda świetnie.


2024-02-04 21:07
Szafka RTV Nicole z szufladą na metalowych nogach 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna, produkt o wysokiej jakości.


2024-02-04 21:07
Dwudrzwiowy kredens Nicole z metalowymi uchwytami i nogami 100 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna, do tego pojemna. Wysokiej jakości.


2024-02-04 21:06
Zestaw mebli do salonu z komodą i ławą Baros - touchwood / orzech sattin - 8 elementów
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodny z opisem


2024-02-04 15:56
Biurko narożne Verin 200 cm na metalowych nogach lewe - złoty dąb craft / czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Biurko spełnia swoją funkcję


2024-02-03 06:43
Meblościanka do salonu Lumip - hikory / kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Uważam, że na etapie produkcji należy jazdy element oznakować naklejką z numerem wskazanym w instrukcji montażu. Ułatwi to montaż, szczególnie ze względu na przyjęty system pakowania.


2024-02-03 04:10
Kanapa rozkładana Luzano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przepiękna, bardzo wygodna kanapa, bardzo wysoka jakość materiałów i wykonania - łatwa do złożenia. Kolor Velluto Dark Green jest cudowny.


2024-02-02 21:36
Komoda dwudrzwiowa z dwiema szufladami Luck II - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.


2024-02-02 10:50
/opinie_1