Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Szybka wysyłka


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5

Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.


2024-02-21 21:21
Ocena:
4 / 5

Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.


2024-02-21 16:11

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-08-31 20:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
5 gwiazdek za mila i profesjonalna obsluge
zakup klienta:


2023-08-30 18:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsługa
zakup klienta:


2023-08-30 14:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt, dostawa, realizacja - wszystko na 5! Bardzo szybkie odpowiedzi na pytania i watpliwości. Wszystko jasne i zgodne z opisami na stronie.
zakup klienta:


2023-08-30 09:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.
zakup klienta:


2023-08-29 10:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep godny polecenia
zakup klienta:


2023-08-29 09:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Poleca. Profesjonalny kontakt z klientem.
zakup klienta:


2023-08-29 09:07
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble ładne ale zbyt długi czas wysylki
zakup klienta:


2023-08-28 16:40
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Załatwcie jak najszybciej reklamację
zakup klienta:


2023-08-26 20:44
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamowienie wszystko sprawnie szybko gorzej z terminem transportu
zakup klienta:


2023-08-26 00:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok, produkt dobry, dostawa sprawna.
zakup klienta:


2023-08-24 20:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszytsko ok
zakup klienta:


2023-08-23 08:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze, choć termin zmieniał się trzykrotnie co powodowało zmieszanie w życiu codziennym. Pan który przywiózł szafę był niezwykle uprzejmy i pomocny. Przyjechał na ustalony czas.
zakup klienta:


2023-08-22 21:55
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo długi termin realizacji
zakup klienta:


2023-08-22 21:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt. Szybka realizacja kanapy. Panowie odpowiedzialni za transport uprzejmi i kontaktowi.
zakup klienta:


2023-08-22 19:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalnie
zakup klienta:


2023-08-21 23:26
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Oj kiepsko
zakup klienta:


2023-08-20 17:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep
zakup klienta:


2023-08-19 06:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super
zakup klienta:


2023-08-18 20:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep godny polecenia.
zakup klienta:


2023-08-18 19:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrze
zakup klienta:


2023-08-18 11:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt. Szafa została wykonana bez grosza zaliczki i przyjechała za pobraniem. Super.
zakup klienta:


2023-08-18 07:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Brak uwag wszystko ok
zakup klienta:


2023-08-17 19:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsluga klienta na wysokim poziomie
zakup klienta:


2023-08-17 10:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt i obsługa
zakup klienta:


2023-08-16 22:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko terminowo . Żadnych problemów.
zakup klienta:


2023-08-16 16:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep w 100%
zakup klienta:


2023-08-16 14:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok.
zakup klienta:


2023-08-16 13:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2023-08-16 11:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka przywieziona przez miłego przedstawiciela:-)
zakup klienta:


2023-08-16 10:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa Super.
zakup klienta:


2023-08-16 09:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z ustaleniami.
zakup klienta:


2023-08-15 12:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-08-15 12:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo pozytywnie:)
zakup klienta:


2023-08-15 10:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przemiła, profesjonalna obsługa!
zakup klienta:


2023-08-15 09:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko sprawnie
zakup klienta:


2023-08-15 00:14
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Terminy dostaw są każdorazowo wydłużane
zakup klienta:


2023-08-14 21:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
DOBRY SKLEP. DOBRA REAKCJA NA PROBLEMY
zakup klienta:


2023-08-14 18:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fachowa obsługa Terminy dotrzymane Polecam
zakup klienta:


2023-08-14 08:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę to trwało,ale warto było czekać,sofa bardzo dobrze wykonana i opcja wniesienia,to na plus,zaś co do sklepu bardzo dobra komunikacia.Tak że ode mnie pięć gwiazdek
zakup klienta:


2023-08-13 22:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pełna profesja.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Nowoczesna szafka RTV Kimi mini - biały połysk - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dla mnie rewelacja! Szafka zgodna z opisem, bardzo dobrze przygotowana instrukcja złożenia; drobne części posegregowane.


2023-10-27 18:42
Sofa rozkładana Amerykanka Monika 140
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jakość Polecam


2023-10-26 18:02
Fotel tapicerowany Evita
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel spełnił moje oczekiwania , bardzo dobre wykonanie , jestem zadowolona.


2023-10-26 09:06
Sofa dwuosobowa z funkcją spania Evita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa spełnia moje oczekiwania, zgadza się wszystko z opisem , staranne wykonanie ; natomiast były poważne kłopoty z wniesieniem do mieszkania / w bloku dzwi 80 cm / ponieważ firma bardzo, bardzo solidnie opakowała mebel , przez co doszło kilka centymetrów grubości. Po wezwaniu pomocy i rozpakowaniu jakoś przeszło przez drzwi.


2023-10-26 09:05
Szafka RTV Loftia dwudrzwiowa z wnęką 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa, szafka jak na zdjęciu, wszystko ok i w dobrej cenie, polecam.


2023-10-26 08:28
Szafka RTV Asha z ryflowanym frontem i wnęką 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo solidna i bardzo ładna szafka. Jedyny minus to taki, że w płycie tylniej nie ma otworów na kable, ale można sobie dzięki temu wyciąć samemu w miejscu gdzie dokładnie tego potrzebujemy. Ogólnie produkt godny polecenia


2023-10-25 21:25
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja


2023-10-25 09:11
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Sonia 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygodne i eleganckie meble tapicerowane szybko wykonane bardzo dobrze wygląda


2023-10-25 00:02
Szafka RTV Desin z metalowymi nogami 220 cm - czarny mat / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super mebel, dużo miejsca w srodku, pięknie sie prezentuję. Polecam jestem bardzo zadowolona zarówno z szafki jak i dostawy oraz kontaktu z firmą ;)


2023-10-24 23:37
Krzesło tapicerowane K209 z metalowymi nogami - czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i sprawnie.


2023-10-23 08:37
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - biały, 90x200
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Trudno to nazwać meblem, niezłej jakości deski sosnowe, dokładnie pomalowane nie można nic zarzucić ale na tym koniec, otwory do połączenia elementów kompletnie do siebie nie pasują. Powiedziałbym ze jest to komplet desek które trzeba sobie odpowiednio nawiercić żeby zbudować z tego mebel. Tzn żeby być szczegółowym otwory są! ale .. albo nie osiowe a przy prostopadłym łączeniu elementów jest to niezwykle istotne bo nakrętka śruby się nie wkręca, albo nie dowiercone na odpowiednia głębokość. Tragedia. Absolutnie nie polecam do samodzielnego montażu. Dodatkowo łóżko bardzo niestabilne trzeba przykręcić do ścian a przy braku idealnych kątów prostych narożnika, listwach, parapetach, gzymsach przykręcenie tak dużej powierzchni nie jest łatwe bo gdzieś nie przylega .. gdyby nie to ze córka marzyła o takim łóżku to pewnie by już jechało zwrotnie, a tak .. trzeba było dopłacić fachowcom z narzędziami stolarskimi, jakoś to poskładali i działa. Jak długo ? Zobaczymy ..


2023-10-23 08:27
Łóżko pojedyncze młodzieżowe z trzema szufladami 90x200 Bergen 13 - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stosunek jakości do ceny jest dobry. Kupiliśmy pierwszy raz kilka lat temu i trzyma się dobrze dlatego teraz kupiliśmy drugie do drugiego pokoju.


2023-10-23 07:17
Komoda Nicole z czterema szufladami i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.


2023-10-23 03:54
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.


2023-10-23 03:54
Dwudrzwiowa szafa Nicole z metalowymi nogami i uchwytami 100 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Idealnie pasuje do mojego wnętrza zwłaszcza że mam już inne meble z tej serii


2023-10-22 21:21
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteśmy z żoną zachwyceni wykonaniem, materiał też jest super. Rewelacja


2023-10-22 21:10
Trzydrzwiowa komoda Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 150 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna, nowoczesna komoda.


2023-10-20 15:40
Szafka RTV Asha z szufladą i metalowym stelażem 167 cm - artisan / rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość, dużo miejsca na sprzęty. Bardzo ładnie wyglada


2023-10-20 07:30
Czterodrzwiowa komoda Asha z ryflowanym frontem i metalowym stelażem 200 cm - artisan / rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pięknie się prezentuje w salonie


2023-10-20 07:29
Sofa rozkładana do salonu Sofia
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa jest poprostu genialna! Bardzo wygodna, poduchy siedziska miękkie, lecz nie zapadaja się jak gąbka. Świetnie się prezentuje a montaż banalnie prosty.


2023-10-19 19:15
Drewniana szafka RTV Pratto 25 z metalowymi nogami 180 cm - dąb rustical
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble wykonane bardzo dokładnie. Profesjonalnie zabezpieczone i zapakowane Realizacja zakupu i usługi na bardzo wysokim poziomie Polecam


2023-10-19 18:51
Dwudrzwiowy kredens Pratto 15 - 96 cm - dąb rustical
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble wykonane bardzo dokładnie. Profesjonalnie zabezpieczone i zapakowane Realizacja zakupu i usługi na bardzo wysokim poziomie Polecam sklep Bogart


2023-10-19 18:50
Drewniana witryna lewostronna Pratto 10 z metalowymi nogami 67 cm - dąb rustical
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble wykonane bardzo dokładnie. Profesjonalnie zabezpieczone i zapakowane Realizacja zakupu i usługi na bardzo wysokim poziomie


2023-10-19 18:50
Wisząca szafka RTV Asha z ryflowanym frontem 200 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakochałam się w tych ryflowanych frontach, pięknie wyglądają. Miałam lekki problem z wyregulowaniem ich, trzeba trochę czasu na to poświęcić. Sam sklep i jego obsługę polecam. :)


2023-10-19 08:19
Komoda Nicole z czterema szufladami i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda prezentuje się dobrze ale nie wszystkie elementy są przystosowane do niej


2023-10-19 07:37
Dwudrzwiowa witryna Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 100 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo bobrze się prezentuje


2023-10-19 07:32
Nowoczesna konsola / toaletka Verica z metalowymi nogami 120 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble! Świetna jakość oraz bardzo dobra obsługa klienta. Polecam!


2023-10-18 19:49
Szafka RTV Nicole z szufladą i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble! Świetna jakość oraz bardzo dobra obsługa klienta. Polecam!


2023-10-18 19:49
Nowoczesna konsola / toaletka Nicole z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble! Świetna jakość oraz bardzo dobra obsługa klienta. Polecam!


2023-10-18 19:48
Narożnik z funkcją spania Annabelle II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble! Świetna jakość oraz bardzo dobra obsługa klienta. Polecam!


2023-10-18 19:48
Dwudrzwiowa witryna Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 100 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble! Świetna jakość oraz bardzo dobra obsługa klienta. Polecam!


2023-10-18 19:48
Komoda czterodrzwiowa na metalowych nogach Nicole 200 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda wygląda bardzo ładnie,jest pojemna i spełnia moje oczekiwania.Czas realizacji zamówienia też był dla mnie satysfakcjonujący.


2023-10-18 10:43
Wisząca szafka RTV Nicole z szufladą i wnęką 150 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka bardzo ładna i prezentuje się ciekawie. Natomiast jest ciężka i zastosowany w niej system mocowania na słowo honoru


2023-10-18 06:49
Regał Tablo 12 B L/P do łóżka - biały / enigma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidny mebel


2023-10-17 20:54
Łóżko młodzieżowe 90x200 Tablo 12 A L/P - grafit / enigma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidny mebel


2023-10-17 20:54
Sofa rozkładana do salonu Dragonis
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła obsługa, pomocna. Kanapa cudowna, solidne wykonanie. Sklep godny polecenia


2023-10-17 20:53
Meblościanka do salonu Baros 10 - touchwood / orzech sattin
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko na czas.


2023-10-17 19:16
Szafka wisząca pod umywalkę nablatową Devon 823 - Dąb Shetland / Grafit
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo estetycznie wykonany. Bardzo wygodny system mocowania na ścianie. Nieco nieintuicyjna instrukcja montażu.


2023-10-17 18:30
Dwudrzwiowa witryna Wilson z oświetleniem LED 80 cm - sosna norweska czarna / biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Witryna zgodna z opisem. Wszystkie elementy dobrze spasowane. Polecam


2023-10-17 08:47
Wisząca szafka RTV Nicole z szufladą i wnęką 150 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka bardzo ładna, dobrze wykonana, a montaż bezproblemowy.


2023-10-16 11:51
/opinie_13