Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-06-25 08:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodne z opisem. Narożnik bardzo ładny i wygodny. Czas realizacji zamówienia dwa tygodnie. Polecam zakup mebli Bogart.
zakup klienta:


2023-06-25 07:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Idealny kontakt
zakup klienta:


2023-06-24 22:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam serdecznie!
zakup klienta:


2023-06-24 14:30
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sama realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Trochę zamieszania było przy dostawie bo wersalka nie chciała przejść przez drzwi 80 cm. Wystarczyło ją jednak rozłożyć i weszła pionowo rozłożona. Rozumiem politykę firmy i procedury obowiązujące dostawców ale czasem życie wymaga odrobimy elstyczności w podejściu do problemu.
zakup klienta:


2023-06-23 21:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam?!!
zakup klienta:


2023-06-23 20:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysyłka z drobnym poślizgiem
zakup klienta:


2023-06-23 11:40
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep polecam
zakup klienta:


2023-06-22 21:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra komunikacja.
zakup klienta:


2023-06-22 20:16
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Opinia jest jednoznacznie krytyczna. Traktowanie w taki sposób klienta jest karygodne. A odmowa wyjaśnienia ustnego zgłoszenia uszkodzenia wskazuje na szablonowe działanie, które zostało już wcześniej praktykowane.
zakup klienta:


2023-06-22 10:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super
zakup klienta:


2023-06-22 09:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z Waszych usług. Sposób dostawy jak i ustalony termin bardzo sumienny. Również forma płatności odpowiada mi
zakup klienta:


2023-06-21 21:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble zgodne z opisem. Czytelna instrukcja. Solidnie zapakowane. Trochę długi okres kompletacji zamówienia
zakup klienta:


2023-06-21 20:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidnie
zakup klienta:


2023-06-21 18:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok
zakup klienta:


2023-06-20 23:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super
zakup klienta:


2023-06-20 21:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwy proces zamawiania, meble dostarczone zgodnie z planem, super dostawa firmowym transportem. Zdecydowanie warto polecić meble jak i obsługę firmy Bogart.
zakup klienta:


2023-06-19 15:42
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
ok !
zakup klienta:


2023-06-18 07:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sxybka dostawa.
zakup klienta:


2023-06-18 00:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-06-16 19:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK
zakup klienta:


2023-06-16 07:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze
zakup klienta:


2023-06-15 22:36
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie polecam !!!!
zakup klienta:


2023-06-15 09:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła i rzetelna obsługa, wszystkie części mebla porządnie zapakowane z dokładnym opisem.Transport na czas.Kierowca sklepu bardzo uczynny. Polecam sklep:)
zakup klienta:


2023-06-14 21:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
W porządku
zakup klienta:


2023-06-13 21:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko zgodnie z planem
zakup klienta:


2023-06-13 14:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt super, frontem do klienta polecam
zakup klienta:


2023-06-13 06:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oczekiwanie na stół zgodnie z planem do 5 tyg. Obsługa ok. Tylko link do rat ze strony u mnie nie działał.
zakup klienta:


2023-06-12 09:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrze!
zakup klienta:


2023-06-12 06:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok!
zakup klienta:


2023-06-11 15:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pełen profesjonalizm , błyskawiczna rewelacja. Poooolecam
zakup klienta:


2023-06-11 12:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobre ceny, duży asortyment
zakup klienta:


2023-06-10 21:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo jestem zadowolona. Bardzo sprawna obsługa i super mebel - fotel uszak!
zakup klienta:


2023-06-10 19:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profeska
zakup klienta:


2023-06-10 11:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie dotarło w wyznaczonym terminie.
zakup klienta:


2023-06-09 14:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep, super kontakt, szybka realizacja!
zakup klienta:


2023-06-09 10:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
:)
zakup klienta:


2023-06-08 08:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
medal
zakup klienta:


2023-06-08 00:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt przed przyjazdem.
zakup klienta:


2023-06-07 23:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep pierwsza klasa, kontakt z pracownikami na bardzo dobrym poziomie, nie jeden sklep mógłby brać przykład. Odpowiedź na meile szybka i szczegółowa. Bardzo dziękuję za realizacje naszego zamówienia.
zakup klienta:


2023-06-07 22:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
W porządku. Wszystko zgodnie z opisem
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Fotel wypoczynkowy Wiktor II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-09-24 22:30
Wisząca konsola / toaletka z szufladami Nicole 100 cm - biały / biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Otrzymałem produkt zgodny z opisem w terminie krótszym niż w umowie.


2023-09-24 20:54
Oświetlenie Alabama Unterbau II 2400AO02 Tulsa 28,46,41,40
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wporządku firma


2023-09-24 19:19
Oświetlenie Alabama Unterbau II 2400AO01 Tulsa 05,42
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wporządku firma


2023-09-24 19:13
Materac dziecięcy Salmi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kolejna rzecz która kupuje w tym sklepie z której jestem zadowolona .Polecam


2023-09-23 21:08
Meblościanka do salonu Kaja - dąb sonoma - 4 elementy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super meble jestem zadowolona.


2023-09-22 18:45
Narożnik lewostronny rozkładany Dragonis - beżowa plecionka Crown 2 Beige
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajny narożnik w fajnej cenie


2023-09-22 10:17
Trzydrzwiowa komoda Kaja z szufladą 140 cm - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Wygląda pięknie i szybko się składa


2023-09-22 09:49
Stolik kawowy Nicole z szufladami i metalowymi nogami - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna ława.


2023-09-22 07:19
Szafka RTV Nicole z wnęką i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble


2023-09-22 07:19
Cokół dolny zakończeniowy dąb artisan - Kuchnia Langen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-09-21 22:59
Wiszący słupek łazienkowy Nicole z ryflowanym frontem 140 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna szafka , robi bardzo piękny efekt we wnętrzu łazienki


2023-09-21 21:35
Blat łazienkowy Nicole 60 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wykonanie na najwyższym poziomie


2023-09-21 21:35
Szafka wisząca pod umywalkę z szufladami Nicole 60 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna szafka , robi bardzo piękny efekt we wnętrzu łazienki


2023-09-21 21:35
Komoda przeszklona Tulsa 28 z szufladami 180 cm - dąb grandson
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wporządku firma


2023-09-21 20:32
Wysoka witryna Tulsa 05 jednodrzwiowa 60 cm - dąb grandson
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wporządku firma


2023-09-21 20:24
Narożnik wypoczynkowy Lago OTM-2,5
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam bardzo dobry produkt


2023-09-21 20:08
Kanapa z funkcją spania Relax
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa bardzo ładna wszystko takie jak na zdjęciu widocznym na stronie niestety wzięliśmy trochę za krótka ale poza tym wszystko w jak najlepszym stanie, solidnie wykonana, kurierzy bardzo sprawnie wnieśli do mieszkania, bardzo mili, polecam


2023-09-21 19:50
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok. Zgodnie z zamówieniem


2023-09-21 19:38
Komoda dwudrzwiowa z dwiema szufladami Luiza 2F 2S - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Superrrr polecam jestem bardzo zadowolona bardzo nam się podoba.


2023-09-21 19:23
Materac piankowy medyczny Hilding Salsa - 100x200 - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-09-21 19:20
Zestaw mebli do salonu Kaja - dąb lefkas - 5 elementów
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Elegancki i nowoczesny.Lepiej niż na zdjęciu


2023-09-20 20:38
Wisząca konsola / toaletka z szufladami Nicole 100 cm - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
konsola bardzo ładna , niestety musiałam odesłać bo była za długa.Kontakt ze sklepem w sprawie zwrotu bardzo dobry. Wszystko poszło sprawnie.Polecam


2023-09-20 10:48
Stolik kawowy Nicole z szufladami i metalowymi nogami - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-09-19 21:52
Szafka RTV Nicole z szufladą, wnęką i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładna rtv


2023-09-19 21:51
Dwudrzwiowa witryna Nicole na metalowych nogach 100 cm - kaszmir/ złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładna witryna, stabilna.


2023-09-19 21:51
Łóżko Dubaj Biały/Szkło Czarne
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Dubaj to jedno z nielicznych ram na rynku, przystosowanych do materacy sprężynowych.


2023-09-19 17:38
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka RTV ogólnie ok. Montaz okazał się troche skomplikowany i zajął więcej czasu niż przewidywałem. Jakość materiałów ok, spodziewałem się jednak czegoś solidniejszego. Fronty są z ładniejszego materiału niż górny blat.


2023-09-19 11:29
Vera W60 OKGR szafka wisząca okapowa - Jasny Szary Mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok


2023-09-19 08:55
Vera FZ45 PZ front do zmywarki z panelem zakrytym - Jasny Szary Mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok


2023-09-19 08:55
Vera D60 PK MV/2133 P/L szafka słupek do zabudowy piekarnika i mikrofalówki - Jasny Szary Mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok


2023-09-19 08:55
Vera D15 CARGO szafka dolna z koszem cargo - Jasny Szary Mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok


2023-09-19 08:55
Vera D60 S/3 szafka dolna z szufladami - Jasny Szary Mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok


2023-09-19 08:55
Vera D60 ZL P/L szafka dolna jednodrzwiowa pod zlewozmywak - Jasny Szary Mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super firma i meble


2023-09-19 08:54
Oświetlenie LED 2pkt. Biały - Kaja, Ivan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Plus


2023-09-19 08:29
Oświetlenie LED 2pkt. Niebieski - Kaja, Ivan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Plus


2023-09-19 08:28
Nowoczesny Narożnik MN L Mercedes 27 - strona lewa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-09-19 08:27
Szafka nocna z szufladą Eladia - granat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kolor mocno granatowy taki jak oczekiwałam. Meble solidnie wykonane. Bardzo dobra instrukcja ze wszystkimi potrzebnymi elementami (klej, kołki).


2023-09-19 06:23
Oświetlenie LED 2BI Luiza - komoda
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona komoda superrr mogę z pewnością wszystkim polecić.


2023-09-19 05:51
Oświetlenie LED 2pkt. Niebieski - Kaja, Ivan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajne


2023-09-19 04:36
/opinie_17