Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-06-06 22:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kontakt telefoniczny.Dbanie o klienta,konkurencyjne ceny ,powala inne firmy na kolana
zakup klienta:


2023-06-06 19:17
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Widać niedoróbki na sofie,sklep oceniam jednak dobrze,świetny kontakt z panią Martą Sondej i innymi pracownikami.Dla pani marty,powinna być premia.Dobre ceny mebli w stosunku do dobrej jakości.Długi czas oczekiwania ,za co minus,ale warto było.Jestem zadowolony.
zakup klienta:


2023-06-06 08:09
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Po zakupie nikt do mnie nie pisał i nie kontaktował się. Przy tak długich czasach dostawy należy klienta upewnić że wszystko macie pod kontrolą i prosicie o cierpliwość i wyrozumiałość. ;)
zakup klienta:


2023-06-05 16:23
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wymiana elementu trochę potrwała ale zakończyczyła się sukcesem.
zakup klienta:


2023-06-05 14:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas dostawy zgodny z informacją na stronie, produkt dobrze zapakowany.
zakup klienta:


2023-06-05 10:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawna obsługa, dobry kontakt z klientem , ceny konkurencyjne. Co bardzo istotne sklep oferuje możliwość opłaty zamówienia za pobraniem, co w przypadku kwot opiewających na kilka tysięcy złotych jest gwarancją bezpieczeństwa dla klienta i obustronnego zaufania.
zakup klienta:


2023-06-04 20:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakup internetowy przebiegł prawidłowo.
zakup klienta:


2023-06-04 14:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-06-02 17:45
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Zero (0). Wszystkie etapy obsługi klienta są do poprawienia. O obsłudze kierowcy i procesie reklamacyjnym aż boję się myśleć...
zakup klienta:


2023-06-02 14:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa bezproblemowa, dziękuję.
zakup klienta:


2023-06-02 08:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Bardzo miła obsługa i dostawca też.
zakup klienta:


2023-06-02 06:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt z firmą,dostawa w czasie
zakup klienta:


2023-06-01 21:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Godne polecenia
zakup klienta:


2023-06-01 12:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystkie ok
zakup klienta:


2023-05-31 18:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Błyskawiczne odpowiedzi na każde zapytanie dawno nie miałam tak dobrego kontaktu ze sklepem jak w firmie Meble Bogart. Polecam
zakup klienta:


2023-05-31 15:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super obsługa, customer service excellent!!!
zakup klienta:


2023-05-30 21:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Korzystam już 3 raz z usług sprzedawcy
zakup klienta:


2023-05-30 20:27
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas realizacji
zakup klienta:


2023-05-29 19:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakupy robiło się świetnie. Kredycie z przygodami, ale to już kwestia apki z banku
zakup klienta:


2023-05-28 19:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybki kontakt w razie pytań. Profesjonalna obsługa.
zakup klienta:


2023-05-28 19:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
brak
zakup klienta:


2023-05-27 22:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalne doradztwo
zakup klienta:


2023-05-26 20:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrze, ale to obsługa robi obrazu fajny klimat że chce się, tam akurat wróci
zakup klienta:


2023-05-26 20:26
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa i czas dostawy nie sprostała oczekiwaniom.
zakup klienta:


2023-05-25 09:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
brak
zakup klienta:


2023-05-24 23:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła obsługa
zakup klienta:


2023-05-24 16:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie byly udzielane odpowiedzi na czacie.
zakup klienta:


2023-05-24 09:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Szybka wysyłka.
zakup klienta:


2023-05-23 21:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komunikacja ze sklepem i szybkość wykonania sofy bardzo dobra. Obsługa bardzo miła.
zakup klienta:


2023-05-23 21:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez uwag
zakup klienta:


2023-05-23 19:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok, towar dobrej jakości, szybka dostawa, czytelnie opracowana instrukcja składania mebli
zakup klienta:


2023-05-22 18:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w porządku,bardzo profesjonalnie to wszystko wygląda,w razie pytań szybka odpowiedź,bardzo polecam
zakup klienta:


2023-05-22 13:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko bardzo profesjonalnie.
zakup klienta:


2023-05-22 12:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dość długi czas oczekiwania, lecz warto było czekać. Szafa dojechała cała, nieuszkodzona. Polecam!
zakup klienta:


2023-05-21 22:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo profesjonalna.obsluga
zakup klienta:


2023-05-21 21:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-05-21 20:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-05-21 11:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
dobra i szybka obsługa
zakup klienta:


2023-05-19 21:43
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Przesyłka wydłużona, o czym sklep nas nie poinformował. Reszta ok
zakup klienta:


2023-05-19 12:12
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z oczekiwaniami


2023-09-18 22:32
Szafa trzydrzwiowa z lamelami Sorento 150 - craft złoty
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
I’ve ordered a closet. It has a middle quality. Guides and hinges without closers. Door hinges are of poor quality. They are difficult to adjust so that the gaps between the doors are even. The drawers move hard. However the closet looks pretty good. We liked it. But quality could be better for this price.


2023-09-18 22:30
Wisząca szafka RTV Nicole z szufladą 200 cm - biały / biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny gustowny mebel,zdjęcie odzwierciedla wygląd w realu , dostawa terminowa, 5/5 !


2023-09-18 22:03
Łóżko piętrowe Slippio Sosna 80 x 180 Certyfikat - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo porządne łóżko w dobrej cenie, polecam!


2023-09-18 21:43
Langen G60KN szafka wisząca z frontem uchylnym - Dąb Artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona


2023-09-18 20:15
Szafka na buty Combo 9U - biały/MDF biały połysk - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka ogólnie OK. Gdyby boki i góra były takie jak front to byłaby - Petarda


2023-09-17 19:47
Komplet mebli Sahara II San Marino/Crem
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa znacznie wcześniej , krótki czas oczekiwania. Jestem miło zaskoczony. Kompetencje w informacji klienta o statusie zamówienia a następnie przesyłki na najwyższym poziomie . Dbałość o zabezpieczenie przesyłki również na plus . Dobra cena.Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy Bogart Meble .


2023-09-17 17:07
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
extra


2023-09-16 23:43
Dwudrzwiowy kredens Nicole z metalowymi uchwytami i nogami 100 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalne podejście do sprawy i klienta. Wszystko na najwyższym poziomie.


2023-09-16 23:36
Jednodrzwiowa witryna Halle 13 z szufladami na metalowych nogach 120 cm - dąb wallace
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Witryna bardzo dobrze się prezentuje, wszystko zgodne z opisem.


2023-09-16 13:57
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 155
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa oraz wniesienie bez uwag. Polecam


2023-09-15 21:25
Szafka RTV Nicole z szufladą, wnęką i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel dobrze wykonaniu terminowa dostawa .


2023-09-15 20:58
Dwudrzwiowy kredens Nicole z metalowymi uchwytami i nogami 100 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel dość dobrze wykonany. Jedyna uwaga to mocowanie uchwytu w drzwiach.W uchwycie drzwi powinny być fazki w otworach na wkręty ponieważ wkręty wystają i można zawadzić szufladą a wkręty powinny być czarne.


2023-09-15 20:57
Rozkładany fotel wypoczynkowy Jordan - popielaty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok ok


2023-09-15 20:48
Łóżko dziecięce antresola Kubi ZP 002
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko bardzo solidne, duża radocha


2023-09-15 20:47
Ława rozkładana z szufladami Lumin - Dąb Artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Ława solidnie wykonana, praktyczne 2 szuflady. Polecam!


2023-09-15 16:54
Nowoczesna konsola / toaletka z szufladami Nicole 100 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-09-15 10:11
Nowoczesna konsola / toaletka Nicole z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-09-15 10:10
Szafa trzydrzwiowa Nicole z ukrytymi szufladami i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-09-15 10:10
Nowoczesna konsola / toaletka Verica z metalowymi nogami 120 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Krzywe szuflady, nieadekwatna jakość do ceny. Jedne z najtańszych prowadnic. Zarówno konsola jak i szafki nocne przesuwają się gdy chce się je otworzyć.


2023-09-12 21:22
Zestaw szafek nocnych Verica z szufladami na metalowych nogach - kaszmir / czarne nóżki - 2 elementy
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nieadekwatna jakość do ceny, jedne z najtańszych prowadnic. Szuflada ledwo wchodzi do korpusu. Cichy domyk nie działa tak jak powinien


2023-09-12 21:20
Komoda Verica z trzema szufladami i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Krzywe szuflady. Każda szpara między szufladami jest innej szerokości. Wygląda to nieestetycznie. Jakość do ceny 1/5


2023-09-12 21:19
Tapicerowane łóżko sypialniane Verica - 160x200
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko jak łóżko, tapicerka dosyć cienka, w jednym miejscu dziurka w tapicerce.


2023-09-12 21:15
TIAGO stół rozkładany 140-220/80 blat: dąb craft, nogi: czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo funkcjonalny stół!


2023-09-12 09:44
Komplet do salonu Klubowy PRL - wersalka i dwa fotele
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komplet mebli ,wybrałam z oferty internetowej ,próbki materiałowe wybrałam sama,więc komplet spełnia moje oczekiwania .Sprawy logistyki na 5 gwiazdek. Polecam.


2023-09-12 08:27
Szafka RTV Loftia dwudrzwiowa z wnęką 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super.Polecam


2023-09-12 08:07
Łóżko dziecięce antresola Kubi ZP 002
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wszystkim super łóżko.


2023-09-11 22:16
Łóżko piętrowe 4 osobowe Nati, z szufladą z funkcją spania
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super polecam wszystkim zakup


2023-09-11 20:36
Szafka RTV Asha z ryflowanym frontem i metalowym stelażem 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super mebelek


2023-09-11 19:30
Dwudrzwiowa szafka RTV Olin 41 z wnękami 147 cm - dąb karmel / czarny supermat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble są ok ale żle są nawiercone otwory na półki w środku szafek


2023-09-11 18:10
POLARIS materac 90x200 cm
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wygodny


2023-09-11 13:32
Zestaw mebli młodzieżowych Bergen C - biały - 8 elementów
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble rewelacyjne..bardzo solidne..córka zadowolona...kontakt ze sprzedającym super


2023-09-11 13:31
Komoda czterodrzwiowa Asha z ryflowanym frontem i metalowym stelażem 200 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda śliczna, wszystko zgodne z opisem. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.


2023-09-11 09:52
Wisząca szafka RTV Nicole z szufladą 150 cm - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa profesjonalna, polecam


2023-09-10 19:32
Czterodrzwiowa szafa Smart SRL1 z szufladami i lustrami 200 cm - biały lux / dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok. Polecam !!!


2023-09-09 20:49
Biurko młodzieżowe Grosso z szufladą i półkami - dąb złoty / biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Biurka super dzieci bardzo zadowolone


2023-09-09 08:34
Szafka RTV Scalia 2K1SZ z wnęką - labrador mat / złote nogi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam w 100%


2023-09-08 21:43
Krzesło tapicerowane K373 na metalowych nogach - beżowy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo łatwy montaż, ładne i porządnie wykonane obicie, krzesła wyglądają jak na zdjęciu poglądowym


2023-09-08 21:01
Tapczan Alan z pojemnikiem
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
piękny kolor , wygoda, b.dobre wykonanie.jestem bardzo zadowolona


2023-09-08 20:53
Tapczan/łóżko rozkładany z pojemnikiem Maciek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Tapczan wykonany porządnie. Wcześniej zamówiłam próbki tkanin. Wybrałam dwie (inny tapczan, inne poduszki). Realizacja miala trwać 3-5 tyg a po tygodniu łóżko było gotowe do wysyłki. Kontakt z obsługą klienta tez dobry. Polecam


2023-09-08 16:34
/opinie_18