Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Szybka wysyłka


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5

Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.


2024-02-21 21:21
Ocena:
4 / 5

Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.


2024-02-21 16:11

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-05-21 11:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
dobra i szybka obsługa
zakup klienta:


2023-05-19 21:43
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Przesyłka wydłużona, o czym sklep nas nie poinformował. Reszta ok
zakup klienta:


2023-05-19 12:12
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2023-05-19 09:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry sklep. Polecam.
zakup klienta:


2023-05-19 00:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt , wszytko bez problemu można załatwić „na odległość”
zakup klienta:


2023-05-18 21:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodnie z terminem, bezproblemowy kontakt
zakup klienta:


2023-05-18 07:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie
zakup klienta:


2023-05-17 19:48
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Duży asortyment, i przystępne ceny.
zakup klienta:


2023-05-17 10:28
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakupy niesatysfakcjonujące.
zakup klienta:


2023-05-16 19:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zero zastrzeżeń.
zakup klienta:


2023-05-16 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko sprawnie, pomocna obsługa.
zakup klienta:


2023-05-15 06:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt super szybka dostawa Polecam
zakup klienta:


2023-05-13 20:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2023-05-11 07:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Polecam.
zakup klienta:


2023-05-10 21:41
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Maile docierały.
zakup klienta:


2023-05-10 08:45
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka
zakup klienta:


2023-05-09 21:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fachowo zrobione
zakup klienta:


2023-05-09 09:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-05-08 16:41
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie polecam. Unikajcie tego sklepu. Opóźniona realizacja o miesiąc. Trzy podejścia dostawy, żadna nie doszła do skutku z ich przyczyn. Nadal czekam na zamówiony narożnik. Mało elastyczni, dostawa będzie w godzinach 19-22:00, na zapytanie czy mogą przyjechać trochę wcześniej? Odp.NIE, w inny dzień? Odp. NIE. Człowiek przeorganizowuje sobie dzień a i tak nie dojeżdżają!!!!
zakup klienta:


2023-05-08 16:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetnie się u Was robi zakupy, aż szkoda,że brakuje finansów na coś więcej ;)
zakup klienta:


2023-05-07 08:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa na bardzo dobrym poziomie
zakup klienta:


2023-05-07 00:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez zastrzeżeń.
zakup klienta:


2023-05-06 21:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko szybko i sprawnie
zakup klienta:


2023-05-05 12:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok
zakup klienta:


2023-05-04 17:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna i kompetentna obsługa. Polecam.
zakup klienta:


2023-05-04 15:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Meble solidne, a kontakt ze sklepem bezproblemowy
zakup klienta:


2023-05-04 14:36
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Paczka nie przyszła ,kilka tygodni czekania na darmo,po skontaktowaniu email z firmą twierdzą że kurier był ,bzdura ponieważ przez dwa dni ciągle był ktoś w domu .Brak szacunku do czyjegoś czasu! Nie polecam!!! Brak kompetencji!!!
zakup klienta:


2023-05-04 12:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fachowa obsługa.
zakup klienta:


2023-05-04 08:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sprzedawca, doskonały kontakt, szybka dostawa. Polecam
zakup klienta:


2023-05-04 08:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna jakość mebli. Duży plus za obsługę - zawsze można było się dodzwonić i byli bardzo pomocni. Polecam serdecznie
zakup klienta:


2023-05-03 12:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Opinia taka jak w pierwszym kroku wypowiedzi.
zakup klienta:


2023-05-03 02:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super miła i szybka obsługa
zakup klienta:


2023-05-02 19:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
rewelacja
zakup klienta:


2023-05-02 09:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super 👍
zakup klienta:


2023-05-02 08:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła obsługa
zakup klienta:


2023-05-02 07:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji, rewelacja!!
zakup klienta:


2023-05-02 05:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam serdecznie, realizacja zgodna z zamówieniem
zakup klienta:


2023-05-01 22:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Opakowanie komódki solidne, dokumentacja ładnie dopięta.
zakup klienta:


2023-05-01 21:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa na najwyższym poziomie
zakup klienta:


2023-04-30 11:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa Sonia II jest doskonała. Trochę niezbyt jest usługa wniesienia i ustawienia na miejscu. Zostawiono ją w przedpokoju, bo zapakowana nie przchodziła przez drzwi. Wystarczyło tylko rozpakować rozłożyć i prznieść.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Czterodrzwiowa szafa Smart SRL1 z szufladami i lustrami 200 cm - biały lux / dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok. Polecam !!!


2023-09-09 20:49
Biurko młodzieżowe Grosso z szufladą i półkami - dąb złoty / biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Biurka super dzieci bardzo zadowolone


2023-09-09 08:34
Szafka RTV Scalia 2K1SZ z wnęką - labrador mat / złote nogi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam w 100%


2023-09-08 21:43
Krzesło tapicerowane K373 na metalowych nogach - beżowy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo łatwy montaż, ładne i porządnie wykonane obicie, krzesła wyglądają jak na zdjęciu poglądowym


2023-09-08 21:01
Tapczan Alan z pojemnikiem
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
piękny kolor , wygoda, b.dobre wykonanie.jestem bardzo zadowolona


2023-09-08 20:53
Tapczan/łóżko rozkładany z pojemnikiem Maciek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Tapczan wykonany porządnie. Wcześniej zamówiłam próbki tkanin. Wybrałam dwie (inny tapczan, inne poduszki). Realizacja miala trwać 3-5 tyg a po tygodniu łóżko było gotowe do wysyłki. Kontakt z obsługą klienta tez dobry. Polecam


2023-09-08 16:34
Łóżko dziecięce Fibi II parterowe wysuwane
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble ok. Mam jedno zastrzeżenie odnośnie kuriera. Dopłaciłam za pomoc przy wniesieniu, kurier zostawił łóżko w klatce i pojechał. Zostawił wszystko na palecie. Mąż wniósł sam. Kurier nie chciał zabrać nawet pustej palety, co w bloku jest problemem.


2023-09-08 16:12
Materac piankowy medyczny Hilding Salsa - 100x200 - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-09-08 11:23
Szafka RTV Asha z szufladą i wnęką 167 cm - czarny mat
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
słabe


2023-09-08 09:57
Łóżko dziecięce parterowe wysuwane Alis - biały, 80x180
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok


2023-09-08 00:32
Łóżko młodzieżowe Sigma SI16 L/P z dwiema szufladami 120x200 - biały lux / beton
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko dobrze, jak na zdjęciu. Dziecko zadowolone 😁


2023-09-07 16:31
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok, przyzwoicie zrobiona. Bardzo dobrze zapakowana.


2023-09-06 20:57
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK ! Elementy super zabezpieczone w paczkach. Wszystko kompletne. Instrukcja montażu bardzo czytelna. Polecam !!!!


2023-09-06 20:27
Dwudrzwiowa komoda Olin 26 z szufladami 150 cm - dąb karmelowy / czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda jest super jestem bardzo zadowolona spełniła moje oczekiwania Polecam


2023-09-05 16:33
VENTO D3S-60/82 szafka dolna z szufladami front: beżowy - Końcówka serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko, sprawnie o profesjonalnie Szafki dojechały w idealnym stanie


2023-09-05 11:07
Komoda dwudrzwiowa z trzema szufladami Baros 26 - dąb artisan / czarny mat
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Miniaturkowa prześwitująca komoda, nie polecam !


2023-09-05 08:34
Meblościanka do salonu Baros 10 - dąb artisan / czarny mat
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble powinny być lepiej jakości, kolor czarny prześwituje, poza tym szkło przyszło porysowane, meble są miniaturkowe ze słabej jakości materiału, nie polecam !!!


2023-09-05 08:33
Materac dziecięcy Salmi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jest ok


2023-09-05 08:19
Prado 15 D CARGO BB - szafka dolna z koszem cargo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość bez zarzutu


2023-09-05 00:58
Prado ZM 713x446 - front zmywarki - panel ukryty 45
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość bez zarzutu


2023-09-05 00:57
Prado 30 G-72 ZAK - górny regał zakończeniowy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez uwag


2023-09-05 00:56
Prado 50 OKAP - szafka wisząca okapowa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Spełnią oczekieanie


2023-09-05 00:54
Prado 89x89 DN 1F BB - szafka dolna narożna
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jeszcze nie zmontowana


2023-09-05 00:53
Prado 60 D GAZ BB - szafka pod zabudowę kuchenki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
W trakcie montażu


2023-09-05 00:52
Meblościanka do salonu Gente - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-09-04 21:00
Nowoczesny narożnik Michele
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik jest świetny, wygodny i stylowy;) Tkanina donna jest mega- warto dopłacić i mieć spokojna głowę, że plamy zejdą:) Już została przetestowana (kredki i krew, wystarczyła szczoteczka i woda i po plamach ani śladu :D).


2023-09-04 15:12
Wersalka rozkładana Inka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wersalka jest solidnie wykonana, wygląda zgodnie z opisem i oczekiwaniem. Realizacja zamówienia byłaby szybka, gdyby nie problem z transportem, który opóźnił dostarczenie o tydzień. Ogólnie sklep internetowy Bogart oceniam wysoko.


2023-09-04 09:47
Sofa rozkładana do salonu Walker II
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sam produkt jest dobrze wykonany, natomiast obsługa klienta i przewoźnicy - nie polecam


2023-09-03 21:55
Materac dziecięcy Salmi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-09-03 21:55
Łóżko elektrycznie sterowane WE 160x200 - tkanina Jasmine 100
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodne z opisem. Szybka realizacja i super cena


2023-09-03 21:37
Sofa do półkotapczanu Elegantia 140
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrej jakości. Lekka


2023-09-03 21:26
Półkotapczan pionowy Basic 140x200 - czarny / dąb lancelot
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Stare instrukcje, problematyczne do złożenia, reszta OK


2023-09-03 21:26
Dwudrzwiowa komoda Loft z siedmioma szufladami i metalowymi nogami 160 cm - dąb lancelot
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Niepoprawnie nawiercone otwory w drzwiach, reszta OK


2023-09-03 21:25
Komoda z sześcioma szufladami Loft 6S - dąb lancelot
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie zrealizowane niepoprawnie, stare instrukcje


2023-09-03 21:25
Szafka nocna Loft z szufladami i metalowymi nogami - dąb lancelot
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Może być


2023-09-03 21:24
Komplet lampek LED do łóżka z USB Bogart Flex
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie zainstalowana, brak instrukcji


2023-09-03 21:24
Prado 40 D 4S BB - szafka dolna z szufladami
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pakowna szafka mimo małych wymiarów


2023-09-02 19:00
Prado 80 ZL 2F BB - szafka dolna pod zlewozmywak
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt spełnił oczekiwanie


2023-09-02 18:58
Cokół dolny Aspen 200cm - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pasuje idealny polecam


2023-09-01 20:52
Szafka kuchenna z trzema szufladami Aspen D80S3 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładna starannie wykonana polecam


2023-09-01 20:52
/opinie_19