Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Szybka wysyłka


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5

Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.


2024-02-21 21:21
Ocena:
4 / 5

Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.


2024-02-21 16:11

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2024-01-27 12:56
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo długi czas dostawy, 10 tygodni.
zakup klienta:


2024-01-27 11:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt po zakupowy, świetne info o dostawie, kierowca informował że nie dojedzie na czas że względu na warunki i korki.
zakup klienta:


2024-01-26 21:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep Meble Bogart, ma obsługę bardzo dobrą z fachową informacją i szybką obsługą. POLECAM Stanisław.
zakup klienta:


2024-01-26 15:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komunikacja ze sklepem ok. Transport również w porządku.
zakup klienta:


2024-01-25 22:25
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Pełen nieprofesjonalizm, reklamacja powinna uwzględniać możliwe przyczyny ubytku/uszkodzenia towaru zanim zostanie podjęta decyzja.
zakup klienta:


2024-01-25 17:42
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt. Czas oczekiwania na wysyłkę dłuższy niż deklarowany na stronie.
zakup klienta:


2024-01-24 22:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2024-01-24 20:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko dobrze zorganizowane. Dobra Komunikacja, a dostawa w akceptowalnym czasie.
zakup klienta:


2024-01-24 12:14
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie polecam sklepu
zakup klienta:


2024-01-23 22:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2024-01-23 21:55
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nigdy więcej nie zamówię u was.
zakup klienta:


2024-01-23 21:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bezproblemowa, szybka wysyłka
zakup klienta:


2024-01-23 21:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Dobra jakość z jasnymi instrukcjami montażu.
zakup klienta:


2024-01-23 20:17
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w porządku, poza słabą logistyką
zakup klienta:


2024-01-22 23:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep godny polecenia. Tylko dość długi termin realizacji
zakup klienta:


2024-01-22 22:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam
zakup klienta:


2024-01-22 20:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę czekania ale warto było ladne solidne meble polecam
zakup klienta:


2024-01-20 15:11
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szeroki wybór mebli, ich rozmiarów oraz rodzaju i koloru tapicerki. Dobrym pomysłem jest możliwość zamówienia próbek materiału obiciowego, z czego skorzystałem i ułatwiło mi to wybór detali. Dość prosty sposób wyboru i zamawiania mebli, wygodne formy płatności oraz szeroką gamą opcji związanych z transportem i dostarczeniem towaru.
zakup klienta:


2024-01-20 08:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep i usługę transportową. Meble kompletne, właściwie opakowane i transportowane. Termin oczekiwania był nieco dłuższy niż wskazany na stronie, ale kontakt ze sklepem dobry.
zakup klienta:


2024-01-20 08:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2024-01-20 08:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko czytelne, każda ważna informacja podana, nie trzeba nic szukać.
zakup klienta:


2024-01-20 07:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wspaniali jesteście
zakup klienta:


2024-01-19 11:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z obsługi sklepu Bogart
zakup klienta:


2024-01-18 19:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w najlepszym porządku, warto było czekać tak długo ...
zakup klienta:


2024-01-14 22:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Very Good deal Thank you From France 🇫🇷
zakup klienta:


2024-01-13 21:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z osobami na infolinii jak i super kierowca dostarczający przesyłkę. Super szybka realizacja dostawy. Dziękuję 😊
zakup klienta:


2024-01-12 14:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wszystkim!
zakup klienta:


2024-01-12 14:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fachowa obsługa
zakup klienta:


2024-01-11 19:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Moja historia z tym sklepem jest dość skomplikowana ale bardzo pozytywna. Otóż zakupu dokonałem po wcześniejszych konsultacjach z Panią Martą, którą bardzo serdecznie pozdrawiam :) Na tak sporą ilość różnego rodzaju mebli, jakie firma posiada, dostałem wszystkie, możliwe parametry i specyfikację. Pomogło to bardzo w podjęciu decyzji i błyskawicznie wybraliśmy odpowiedni dla mnie model rogówki. Wymiary idealne pod moje wymagania. Ponadto, jako jedni z nielicznych w Polsce zaoferowali mi produkty dostępne od ręki! dodam (okres świąteczny) a ja bez wypoczynku dla gości na imprezę sylwestrową! I to był ten impuls, taka chemia. Głos, który przemawiał do rozsądku - "Jedź tam i przywieź tą rogówkę" Niech żuci pierwszy kamieniem ten, co nigdy busem nie pojechał 300 km po mebelek :) Przy okazji dobrałem "kartonik" z szafką pod RTV i Noc Sylwestrowa uratowana! :D Wypoczynek pięknie komponuje się w salonie, wraz z piękną szafką pod telewizor. Dziękuję za ludzkie i miłe podejście do klienta firmie BOGART i pozdrawiam serdecznie. nabywca z Bielska-Białej
zakup klienta:


2024-01-11 16:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybki czas realizacji :)
zakup klienta:


2024-01-10 22:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetne
zakup klienta:


2024-01-10 13:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła i pomocna obsługa. Ekspresowa wysyłka .Wszystko na duży plus:D
zakup klienta:


2024-01-10 05:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Brak problemów
zakup klienta:


2024-01-08 23:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z zapowiedziami
zakup klienta:


2024-01-07 21:34
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie a towar jest zgodny z opisem. Jedyne co bym poprawiła to komunikację po dokonaniu zakupu, bo nie dostałam żadnego maila ani nic. Po kilku dniach postanowiłam zadzwonić i spytać co się dzieje, ale uprzedziła mnie pani dzwoniąc, że wysyłają dzisiaj towar. Wystarczyłaby wcześniej informacja i nie zastanawiała bym się przez kilka dni czy wszystko ok z zamówieniem czy nie. Poza tym wszystko ok.
zakup klienta:


2024-01-07 20:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****
zakup klienta:


2024-01-07 20:37
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Czekałam na produkt 10 tygodni, ani razu nie skontaktowało się ze mną biuro obsługi klienta , informując mnie o naprawdę długim czasie wysylki towaru . W ciągu czasu oczekiwania sama dzwoniłam do firmy 3 krotnie. Na dwa dni przed dostawą dostałam telefon potwierdzający termin, i od tej pory proces był wporzadku
zakup klienta:


2024-01-04 13:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko poprawnie
zakup klienta:


2024-01-04 09:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysyłka w umówionym terminie, łóżko bardzo fajne, stabilne. Polecam
zakup klienta:


2024-01-03 16:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko dobrze
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Zestaw 2 szt. wiszących szafek nocnych z szufladą Nicole - czarny
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafeczki nocne zgrabne, dobrej jakości. Prezentują się elegancko.


2024-02-02 10:11
Stolik kawowy Baros 99 - 100 cm - jasny beton / czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybka realizacja


2024-02-01 18:38
Komoda dwudrzwiowa z trzema szufladami Baros 26 - jasny beton
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybka realizacja


2024-02-01 18:38
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygodny, wszystko ok


2024-02-01 17:54
Szafa czterodrzwiowa z lustrem Bali D4 196 cm - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgrabna, stabilna szafa. Lustra dodają elegancji. Super.


2024-02-01 15:54
Komoda dwudrzwiowa z szufladami na metalowych nogach Nicole 150 cm - antyczny róż / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stabilna, dobrze wykonana, pięknie się prezentuje


2024-02-01 11:03
Szafa trzydrzwiowa Nicole na metalowych nogach 150 cm - antyczny róż / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidna szafa, stabilna, prezentuje się pięknie


2024-02-01 11:02
Narożnik prawostronny rozkładany Dragonis - szary welur hydrofobowy Monolith 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oparcie


2024-01-31 19:07
Czterodrzwiowa komoda Larena z metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidnie wykonany produkt, posiada nowoczesny wygląd.


2024-01-31 08:48
Wersalka rozkładana do salonu Wiktor II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodny z oczekiwaniem


2024-01-30 20:36
Szafka nocna z dwoma szufladami Sonatia na metalowych nogach 45 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość


2024-01-30 18:03
Fotel wypoczynkowy Dino
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2024-01-30 09:54
Narożnik z półką drewnianą Dino II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko supeer


2024-01-30 09:54
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - biały, 80x190
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
źle wykonane nawierty, drobne błędy w instrukcji - pokazana była deska z dwoma otworami której nie było w zestawie, zamiast tego trzeba było wziąć inną i przykręcić ją na odwrót, łóżko po złożeniu dość krzywo stoi, drabinka też nie jest zbyt równa bo nawierty są nie dokładnie wykonane, deska od barierki lekko pękła od przykręcania i trzeba było użyć wiertarki żeby w ogole zamocowac drabinkę


2024-01-30 09:40
Wersalka rozkładana do salonu Wiktor II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny w każdym detalu.


2024-01-30 04:09
Szafka nocna Desin z szufladą i metalowymi nogami 45 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szkoda, że nie ma większej możliwości personalizacji odcieniu dębowej okleiny na etapie produkcji, tak, żeby pasowała bardziej do innych elementów w pomieszczeniu (nam by pasował ciemniejszy odcień dębu).


2024-01-29 23:30
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 155
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko całkowicie spełnia nasze oczekiwania choć ta część drewniana mogłaby być zabezpieczona lakierem czy farbą.


2024-01-29 18:35
Komoda czterodrzwiowa na metalowych nogach Nicole 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny mebel, solidne wykonanie.


2024-01-29 18:26
Dwudrzwiowy kredens Nicole z metalowymi uchwytami i nogami 100 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble, świetne wykonanie.


2024-01-29 18:25
Łóżko piętrowe drewniane Amely z szufladami - sosna, 90x180
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Szuflady powinny być całe z litego drewna a nie tylko front, pozatym stelaż powinien być mocniejszy więcej desek bo się uginaja, i dostawa, zbyt długi czas oczekiwania na towar ponad 10 tygodni


2024-01-29 12:23
Fotel wypoczynkowy Fryderyk
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Wady i niedociągnięcia. Popękane i uszkodzone drewno na każdym meblu, żle naciągnięty materiał, który sie gurbi i odchodzi. Widoczne zszywki. Jednym słowem TRAGEDIA. Wielka szkoda, że można dodać tylko trzy zdjęcia, .


2024-01-29 09:31
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładnie się prezentują.


2024-01-29 09:08
TOLEDO 2 krzesło dąb miodowy / tap. MONOLITH 77 (granatowy)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość za tą cenę.


2024-01-29 08:13
Szafka RTV Nicole z szufladą i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Trudno wyregulować szafki na taka sama wysokość oraz taka sama głębokość „domyku”.


2024-01-28 17:00
Stolik kawowy prostokątny Sonatia na metalowych nogach 70 cm - kaszmir
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Zadowalający , ładny kolor , nóżki bardzo cieniutkie .


2024-01-28 16:57
Fotel wypoczynkowy Fryderyk
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Konstrukcja i tapicerka jest dobra. Dobra głębokość pojemnika. Potrzeba więcej staranności przy wykańczaniu i ułożeniu tapicerki i lepsze zabezpieczenia do transportu profili ozdobnych z drewna przed otarciem i uderzeniem, sama gąbka i karton nie wystarcza. Lepiej zabezpieczyć stopę przed wyrwaniem, np. osobny montaż stopek przez użytkownika. Stan przy odbiorze: Brak jednej stopki przy fotelu, była tylko sama śruba mocująca. Stopkę uzupełniłem. Dlatego daję 4 gwiazdki.


2024-01-28 12:52
Wersalka rozkładana do salonu Fryderyk
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Konstrukcja i tapicerka jest dobra. Dobra głębokość pojemnika na pościel. Potrzeba więcej staranności przy wykańczaniu i ułożeniu tapicerki i lepsze zabezpieczenia do transportu profili ozdobnych z drewna przed otarciem i uderzeniem, sama gąbka i karton nie wystarcza. Lepiej zabezpieczyć stopę przed wyrwaniem, np. osobny montaż stopek przez użytkownika. Stan przy odbiorze: Widoczne otarcie górnego profilu ozdobnego lewego boku wersalki. Brak jednej stopki przy fotelu, była tylko sama śruba mocująca. Stopkę uzupełniłem, a otarcia profili nie są tak bardzo widoczne. Dlatego daję 4 gwiazdki.


2024-01-28 12:45
Komoda Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 200 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok, komoda wygląda elegancko, jedyny mankament to to że nie było jednego otworu na nogę , który musieliśmy sami wywiercić


2024-01-28 11:33
Narożnik kuchenny ze stołem Denri - dąb sonoma / Milton New 04
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze wykonany i prosty w złożeniu. Ładna kolorystyka i praktyczny, nieduży rozmiar.


2024-01-28 09:20
Trzydrzwiowa szafa Lena 3D - 133 cm - dąb sonoma
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Niestety zakup nieudany!!! Pierwszy zakup i reklamacja! Produkt poniszczony, nie nadawał się do złożenia, jestem w trakcie rozpatrywania reklamacji.


2024-01-28 00:01
Komoda Nicole z czterema szufladami na metalowych nogach 200 cm - antyczny róż / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2024-01-27 21:53
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - antyczny róż / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super wyrób


2024-01-27 21:53
Regał młodzieżowy Faro FR4 z szufladami 45 cm - biały lux / dąb artisan / szary
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Staranne wykonanie, wszystko do siebie pasuje. Łatwy montaż.


2024-01-27 18:24
Dwudrzwiowa młodzieżowa szafa Faro FR3 z szufladą - biały lux / dąb artisan / szary
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa wykonana starannie, wszystko proste i dobrze dopasowane. Łatwy montaż.


2024-01-27 18:23
Oświetlenie Alabama unterbau RGB 23000222 - Baros
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble solidne, zwłaszcza stolik kawowy, realizacja zamówienia tak jak podaje producent.


2024-01-27 17:54
Wiszące biurko Nicole z szufladami 100 cm - biały / biały mat
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar niekompletny brak części


2024-01-27 13:28
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - sosna, 90x180
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Poprzeczne elementy w krótszych bokach łóżka mają różne długości, najkrótszy 87 cm, najdłuższy 88,4 cm. Utrudnia to montaż. Proszę o zwrócenie na to uwagi.


2024-01-27 12:54
Stolik kawowy prostokątny Sonatia na metalowych nogach 60 cm - oliwka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo elegancki i dbałość o szczegóły


2024-01-27 11:48
Wersalka rozkładana do salonu Fryderyk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wersalka została zakupiona bezpośrednio u producenta z dowozem na miejsce' Obsługa solidna, uprzejma, zasługuje na 5 gwiazdek .Polecam Pozdrawiam Stanisław.


2024-01-26 21:01
Pufa tapicerowana z pojemnikiem Dragonis
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko dostawa


2024-01-26 19:51
/opinie_2