Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Szybka wysyłka


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5

Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.


2024-02-21 21:21
Ocena:
4 / 5

Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.


2024-02-21 16:11

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-04-29 17:31
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
W większości solidne meble. Dobrze zabezpieczone. Dostawca zasluguje na wyróżnienie. Jednak zdążają się nie koniecznie miłe niespodzianki. Dlatego 4 gwiazdki
zakup klienta:


2023-04-29 09:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysyłka szybsza niż zakładano. Poduszka dotarła po tygodniu od zakupu. Super
zakup klienta:


2023-04-28 08:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybki czas realizacji. Aktualizowanie przebiegu drogą mailową
zakup klienta:


2023-04-27 21:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwy kontakt z firmą, szybki transport. Polecam.
zakup klienta:


2023-04-27 07:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam na 100%
zakup klienta:


2023-04-26 13:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profeska
zakup klienta:


2023-04-26 11:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprzedawca godny zaufania, profesjonalna podejście do klienta. Polecam
zakup klienta:


2023-04-26 06:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-04-25 21:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Realizacja bez spóźnień , co jest wielkim plusem
zakup klienta:


2023-04-25 20:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa na najwyższym poziomie.Dziekujemy i pozdrawiamy
zakup klienta:


2023-04-25 10:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok.
zakup klienta:


2023-04-25 08:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsluga. Odpowiadają na @.
zakup klienta:


2023-04-25 06:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez zastrzeżeń. Długo czekałam, ale było warto.
zakup klienta:


2023-04-23 07:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pomimo długiego czasu rozpatrywania reklamacji jest ok. Nie w wyniku sklepu tylko kuriera.
zakup klienta:


2023-04-22 19:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-04-22 01:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzobdobrze
zakup klienta:


2023-04-19 22:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
szybka wysyłka, duży plus za starannie wykonany produkt
zakup klienta:


2023-04-18 23:48
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jeśli chodzi o to zamówienie przebiegło pomyślnie
zakup klienta:


2023-04-18 09:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła obsługa
zakup klienta:


2023-04-17 22:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mogę śmiało polecić ten sklep każdemu, kto szuka ładnych mebli w dobrej cenie, a także ceni sobie profesjonalną i przyjazną obsługę klienta. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty sklepu
zakup klienta:


2023-04-17 10:17
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła obsługa i dobry kontakt. Troszkę długi czas oczekiwania.
zakup klienta:


2023-04-17 09:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, wszystko zgodne i terminowo.
zakup klienta:


2023-04-17 07:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie i fachowo.
zakup klienta:


2023-04-17 07:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sklep fantastyczny kontakt miła i fachowa obsługa , szybka sprawna wysyłka polecam
zakup klienta:


2023-04-16 23:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt ok, transport ok.
zakup klienta:


2023-04-16 22:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybkie odpowiedzi na temat,polecam
zakup klienta:


2023-04-16 20:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-04-15 18:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok
zakup klienta:


2023-04-14 14:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Brak uwag
zakup klienta:


2023-04-14 10:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sklep
zakup klienta:


2023-04-13 08:25
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Duże trudności z ustaleniem dostawy pomimo wcześniejszy kilkukrotnych telefonów i kontaktu z naszej strony. Długi czas oczekiwania. Po wystawieniu opini *** kontakt w sprawie usunięcia opinii z propozycją rekompensaty w postaci poduszki. Zgodziliśmy się i usunęliśmy opinię. Niestety żadnej rekompensaty oczywiście nie otrzymaliśmy. Po usunięciu opinii kontaktu brak.
zakup klienta:


2023-04-13 07:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona
zakup klienta:


2023-04-12 22:34
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Gwiazdka mniej bo zdjęcia sugerowały że łózko jest ze stelażem a mniejszym drukiem było napisane, że nie ma stelaża
zakup klienta:


2023-04-12 22:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z zakupu, wszystko przebiegło jak należy. Polecam
zakup klienta:


2023-04-12 21:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Express dostawa przed czasem super
zakup klienta:


2023-04-12 10:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super sklep!
zakup klienta:


2023-04-11 23:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko na plus.
zakup klienta:


2023-04-11 18:28
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa klienta 5 Dział reklamacji 0. Meble dostarczone poobijane ponieważ były nie wystarczająco zabezpieczone. Pare metrów folii bąbelkowej uchroniło by przed uszkodzeniami nawet gdyby trzeba było dopłacić to koszta byłyby o wiele mniejsze niż wartość uszkodzonego towaru. Uszkodzenia zgłoszone kurierowi jednakże dział reklamacji stwierdził, że nic nie było zgłoszone i odmówił reklamacji a także wymiany uszkodzonych elementów więc całe zamówienie na ponad *** tyś. zł. trafiło na śmieci.
zakup klienta:


2023-04-10 11:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok]
zakup klienta:


2023-04-10 09:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt, pelna informacja, uprzejma pomoc telefoniczna
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Szafka kuchenna wisząca dwudrzwiowa Aspen G60 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok zgodne z opisem


2023-08-31 22:23
Łóżko elektrycznie sterowane WE 100x200 Mercedes 20
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
obsluga na najwyzszym poziomie .Poszanowanie klienta oraz dostosowanie wysylki na najwyzszym poziomie .brawo !


2023-08-31 20:13
Komoda dwudrzwiowa z czterema szufladami Ivan - biały / dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładna i funkcjonalna komoda.


2023-08-31 19:38
Oświetlenie LED 2pkt. Niebieski - Kaja, Ivan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem, wszystko w porządku.


2023-08-31 19:38
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis U II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteśmy bardzo zadowoleni .Wykonanie ,jakość, k9ntskt z klientem oceniam na 5.


2023-08-30 19:37
Konsola / toaletka Desin z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - oliwka / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Konsola idealnie wpisała się w klimat wnętrza, cudowne wykonanie


2023-08-30 18:56
Trzydrzwiowa komoda Desin z metalowymi nogami 170 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda jest przepiękna


2023-08-30 18:56
Dwudrzwiowa szafka RTV Desin na metalowych nogach 120 cm - oliwka / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka RTV godna polecenia. To co dla mnie ważne - możliwość ukrycia sprzętów za drzwiczkami. Pojemne szafki. Kolor oliwkowy jest przepiękny, wygląda jeszcze lepiej niż na prezentowanych meblach. Fajne wysokości nóżek, bez problemu można pod nimi posprzątać bez przestawiania mebla.


2023-08-30 14:37
Trzydrzwiowa komoda Desin z 2 ukrytymi szufladami i metalowymi nogami 170 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Elegancka, estetyczna o prostej formie komoda. Pojemne szuflady, cichy domyk. Świetna do ustawiana dodatkowych dekoracji. Solidna jakość wykonania. Polecam.


2023-08-30 14:35
Wysoka komoda Desin z wnękami, szufladą i metalowymi nogami 120 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel prezentuje się świetnie. Jest zgodny z opisem i wyglądem jak na prezentowanych przez producenta zdjęciach. Z kolekcji Design mamy 2 komody i kredens. Wykonanie i estetyka wszystko na wysokim poziomie. Kolor kaszmirowy i oliwkowy są przepiękne. Polecam serdecznie.


2023-08-30 14:33
Szafka kuchenna wisząca niska Aspen G50K - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka przerobiona pod okap. Jest ok.


2023-08-30 09:13
Regał do salonu metalowy AR66 do regałów ARR30 Altara - grafit / czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super regał


2023-08-29 19:26
Kanapa rozkładana Werona - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa z meble Bogart jest super wygodna polecam


2023-08-29 10:54
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 140
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygodna i dobrze wykonana. Znakomicie zapakowana na czas transportu.


2023-08-29 09:41
Łóżko pojedyncze młodzieżowe z trzema szufladami 90x200 Bergen 13 - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko porządne, ładnie wygląda ale minusem był brak instrukcji w opakowaniach i niesamowicie długi czas oczekiwania na przesyłkę


2023-08-29 09:07
Trzydrzwiowa komoda Olin 47 z szufladam 192 cm - dąb karmelowy / czarny supermat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość wykonania super instrukcja składania fatalna


2023-08-26 20:43
Witryna Olin 13 z szufladami 101 cm - dąb karmel / czarny supermat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość wykonania super gorzej z instrukcją składania laik by miał kłopot


2023-08-26 20:43
Komoda dwudrzwiowa z wnęką Parisja - grafit połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel zgodny z opisem, ladnie wykonany. Dostawa sprawna. Polecam


2023-08-26 00:14
Komoda z pięcioma szufladami i czterema wnękami Tablo 7 - grafit / biały / atantic
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-08-24 20:35
Regał dwudrzwiowy z półkami Tablo 4 dopokoju nastolatka - grafit / biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze się składa. Dobre wykonanie.


2023-08-24 20:35
Biurko młodzieżowe Grosso z szufladą i półkami - dąb wotan / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zdecydowanie polecam. Biurko naprawdę ciekawie wygląda. Przesyłka szybka i dobrze zabezpieczona.


2023-08-23 10:42
Szafa do przedpokoju Keri 20
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa jest piękna, wręcz idealna. Taka jaką sobie wymarzyłam ale niestety jest poważna rysa na drzwiach, na wysokości górnego otworu na wkręt do uchwytu. Bardzo widoczna.


2023-08-23 08:48
Stolik kawowy Nicole z szufladami i metalowymi nogami - granat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super, eleganckie.


2023-08-22 22:14
Kanapa do salonu Nicole - beżowa boucle Raven22/nogi czarne
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Termin wykonania szybszy, niż deklarowany. Kanapa dobrze zabezpieczona w transporcie. Wykonanie bardzo dobre, jakość naprawdę robi wrażenie. Kanapa jest wygodna, a w tej cenie nie ma konkurencji. Po czasie okaże się też jak mebel znosi eksploatację.


2023-08-22 21:01
Ławka ogrodowa Królewska z podłokietnikami 150 cm - cyprys
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ławki prezentują się okazale i są wygodne.


2023-08-22 19:12
Szafa Modern P do półkotapczanu pionowego 60 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa pienkna.Estem zadowoliony. Pozdrawiam


2023-08-22 08:27
Wersalka rozkładana Inka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu, solidne wykonanie, dobry kontakt ze sklepem na każdym etapie zamówienia, bezproblemowa dostawa - pozdrowienia dla Panów dostawców :-)))


2023-08-20 17:23
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
b.dobra


2023-08-19 06:14
Regał Alwa 12 biały połysk - Promocja
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Transport i dostawa szybka i sprawna. Dobry kontakt z klientem odnosnie terminu dostarczenia. Towar bardzo dobrej jakosci i prezentuje sie elegancko.


2023-08-18 20:30
Dwudrzwiowa szafka RTV Olin 41 z wnękami 147 cm - dąb karmel / czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda prezentuje sie super nie było żadnych problemów ze złożeniem ,wszystko pasowało.Polecamy !!!


2023-08-18 19:02
Szafa przesuwna Galaxy 59 z lustrami 270 cm - san remo ciemne
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ciekawy design. Trochę długi okres oczekiwania, ale byłam na to nastawiona. Polecam.


2023-08-18 11:21
Materac piankowy medyczny Hilding Salsa - 80x200 - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo dobrze się wypoczywa na materacu wstaję wyspany i wypoczęty polecam ten materac


2023-08-18 06:28
Łóżeczko piętrowe Amely 80x180 Certyfikat - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2023-08-17 19:56
Tapczan młodzieżowy jednoosobowy Alfred
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja zlecenia


2023-08-17 19:32
Wisząca szafka RTV Asha z ryflowanym frontem 200 cm - artisan / rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna szafka, która wzbudza zainteresowanie gości :)


2023-08-17 10:08
Łóżko młodzieżowe Sanna podwójne 90x200 - popielaty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja zamówienia. Łóżko proste w złożeniu a po dokupieniu materacy w 100% spełnia swoją funkcję. Polecam


2023-08-16 16:56
Komoda duża dwudrzwiowa z szufladami Parisja - czarny połysk - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda jest rewelacyjny. Pasuje do salonu. Jesteśmy bardzo zadowoleni.💛


2023-08-16 14:34
Wisząca szafka RTV Asha z ryflowanym frontem 200 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka RTV super.


2023-08-16 14:14
Meblościanka do salonu Flow - san remo / grafit mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-08-16 13:38
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka RTV extra wygląda z frontami - zwłaszcza, że obok szaro-białe lamele mamy na ścianie, więc wyszła ciekawa kompozycja. Szafka obszerna i stabilna, z pojemnymi szufladami.


2023-08-16 11:22
/opinie_20