Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Szybka wysyłka


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5

Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.


2024-02-21 21:21
Ocena:
4 / 5

Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.


2024-02-21 16:11

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-03-23 12:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam
zakup klienta:


2023-03-22 20:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodnie z opisem i terminem oraz co najważniejsze z wniesieniem.
zakup klienta:


2023-03-22 19:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok polecam
zakup klienta:


2023-03-22 18:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez zarzutu
zakup klienta:


2023-03-22 18:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Duży wybór
zakup klienta:


2023-03-21 23:05
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wyraziłam opinię w: ocenie produktu.
zakup klienta:


2023-03-21 21:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie poszło bardzo sprawnie. Dobry kontakt ze sprzedającym.
zakup klienta:


2023-03-21 20:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona, szybka dostawa, bardzo miły Pan kierowca.
zakup klienta:


2023-03-21 16:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam . Wszystko tak jak miało być
zakup klienta:


2023-03-20 11:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wspaniale panele tapicerowane
zakup klienta:


2023-03-20 10:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko było na wysokim poziomie
zakup klienta:


2023-03-19 13:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa, brak problemów z zamówieniem i kontaktem.
zakup klienta:


2023-03-19 11:42
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Opóźniona przesyłka.
zakup klienta:


2023-03-18 22:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jest ok
zakup klienta:


2023-03-18 21:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsluga
zakup klienta:


2023-03-17 13:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna i bardzo miła obsługa
zakup klienta:


2023-03-16 15:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt na etapie zamówienia. Profesjonalna obsługa. Meble dobrej jakości i niesztampowe
zakup klienta:


2023-03-16 05:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-03-15 22:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-03-15 22:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodne. Polecam
zakup klienta:


2023-03-15 20:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****
zakup klienta:


2023-03-15 19:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
w porządku polecam
zakup klienta:


2023-03-15 19:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-03-15 14:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!
zakup klienta:


2023-03-14 17:22
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Duży wybór produktów.
zakup klienta:


2023-03-12 14:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
zgodnie z ustaleniem
zakup klienta:


2023-03-11 17:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bezproblemowy kontakt i informacje na bieżąco odnośnie zamówienia.
zakup klienta:


2023-03-11 11:59
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep ma szeroki wybór mebli i można znaleźć ciekawe meble.
zakup klienta:


2023-03-10 16:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-03-09 21:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko jak najbardziej na plus.
zakup klienta:


2023-03-09 18:05
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła obsługa, długa ale terminowa realizacja
zakup klienta:


2023-03-09 17:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Gorąco polecam
zakup klienta:


2023-03-09 10:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-03-08 19:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-03-08 18:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar wysłany na czas, dobry kontakt ze sprzedawcą
zakup klienta:


2023-03-07 10:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona.
zakup klienta:


2023-03-06 22:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt, wyczerpujące informacje o realizacji zamówienia i dostawie.
zakup klienta:


2023-03-06 22:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo dobrze
zakup klienta:


2023-03-06 20:52
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry lecz szybkość wysyłki mogłaby być szybsza
zakup klienta:


2023-03-06 20:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-08-09 09:12
2x NICOLE SZAFKA NOCNA 46 1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW (dwie szafki)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa. Jakość mebli - dobra. Polecam!!!


2023-08-09 09:11
Komoda RTV z klapami Buffalo 40 Dąb Royalis - Matera
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny i funkcjonalny mebel. Głębokość 50cm pozwala na spakowanie kabli i sprzętu RTV.


2023-08-09 09:04
Komoda trzydrzwiowa Buffalo 43 Dąb Royalis - Matera - Wyprzedaż
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
W trzech miejscach uszkodzony laminat, na szczęście po skręceniu niewidocznych. Rozumiem wyprzedaż, lecz uszkodzenia powinny być podane przy ofercie. Ogólnie mebel super, bardzo polecam . Oczywiście to kwestia gustu. Stanowi ładną ozdobę wnętrza przy dużej funkcjonalności i pojemności.


2023-08-09 09:00
Szafka RTV Nicole z wnęką na metalowych nogach 200 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo jestem zadwolona z mojego zakupu i będę nadal dokupować mable tej firmy gdyż bardzo są modne i pasują do mojego gustu .Dziękuję za szybką wysyłkę.


2023-08-08 22:40
Szafka RTV Nicole z wnęką i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny,elegancki mebelek.


2023-08-08 19:55
Krzesło tapicerowane K402 - popielaty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrej jakości krzesło. Polecam


2023-08-08 19:06
Komoda Luck I - Buk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła obsługa, wszystko załatwione szybko, a kierowca który dostarczał towar cały czas w kontakcie, bardzo grzeczny i pomocny. Duży plus dla kierowcy. Polecam zakupy w tej firmie.


2023-08-08 15:09
Dwudrzwiowa komoda Nicole z szufladami i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Zwiedziony tym, że mebel wymaga samodzielnego czasochłonnego montażu. Zawiasy słabej jakości Żadne zdjęcie komody ani rysunek montażowy nie pokazują ze drzwiczki wystają powyżej blatu. . Nie mniej firma godna zaufania z własnym transportem mebli.


2023-08-08 14:59
Narożnik rozkładany do salonu Mondo II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jakość wykonania bardzo dobra, szybka realizacja zamówienia :)


2023-08-08 10:33
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobre wykonanie ogólnie tapczan wygodny. Polecam


2023-08-08 04:43
Wisząca szafka RTV Loftia z wnęką 200 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka bardzo ładna. Prosta w montażu instrukcja bardzo dobra. Polecam. Kontakt ze sklepem oraz dostawa na medal!


2023-08-07 22:11
Narożnik Kuchenny ze stołem
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik bardzo ładny, cena przystępna. Polecam


2023-08-07 21:37
Nowoczesny narożnik SA Mini - tkanina Austin 18 Grey, strona prawa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-08-07 21:05
Szafka kuchenna dolna dwudrzwiowa Prowansja D80 - sosna andersen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecamy tą firmę, dobre wykonanie i dobrą jakość


2023-08-07 20:44
Szafka kuchenna z półkami Prowansja D20P - biała
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Prowansja, od 4 lat w kuchni,dokupiłem kolejne dwie sztuki,bardzo dobre wykonanie,polecam tą firmę.


2023-08-07 20:43
Witryna dwudrzwiowa prawa Silke 44 - biały połysk / colorado beton
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wizualnie ok. Brak części wkrętów , kołków


2023-08-07 13:00
Szafka RTV z sześcioma szufladami Silke 40 - biały połysk / colorado beton
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Takie 3 może z plusem


2023-08-07 12:58
Szafka na buty Combo 9U - grafit/MDF czarny połysk - Wyprzedaż
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajny, ładny mebel. Świetny kontakt ze sprzedającym. Niestety instrukcja i składanie to nie lada wyczyn i powinno się mieć przynajmniej licencjat z politechniki


2023-08-07 11:43
Szafka dwudrzwiowa RTV z szufladą Kora KRT2 158 cm - samoa king
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolony.Szybka i terminową dostawa,łatwy montaż.


2023-08-07 07:20
Łóżko młodzieżowe Delta DL15 L/P z szufladami 120x200 - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pomysłowe rozwiązania schowków w łóżku


2023-08-07 07:00
Półka wisząca Delta DL12 - 100 cm - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodne z opisem


2023-08-07 06:59
Biurko młodzieżowe Delta DL9 z szufladami 125 cm - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodne z opisem


2023-08-07 06:58
Regał młodzieżowy Delta DL5 z szufladą 45 cm - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne i bardzo ładne


2023-08-07 06:58
Szafa młodzieżowa Delta DL3 z szufladami 80 cm - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne i bardzo ładne meble. Zgodne z opisem


2023-08-07 06:56
Fotel Belinda
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa zgodna z zamówieniem. Jestem zadowolona z zakupu foteli.


2023-08-06 21:28
Dwudrzwiowa witryna Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 100 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kolejny zakup w tym sklepie. Polecam bardzo. A meble CUDNE!!!


2023-08-06 20:51
Komoda Nicole z czterema szufladami na metalowych nogach 200 cm - antyczny róż / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda przepiękna bardzo starannie zrobiona i zabezpieczona do transportu . Montaż dzięki instrukcji bardzo prosty.


2023-08-06 17:28
Krzesło tapicerowane K137 z metalowymi nogami - popiel / chrom
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Krzeslo ladnie wyglada, nie zajmuje duzo miejsca, jest wygodne. Odbieram jedna gwiazdke za kolor. Niestety prezentowany kolor na zdjeciu, a tym bardziej nazwa koloru - popiel, nie jest adekwatna do rzeczywistego koloru, ktory opisalabym jako ciemny szary.


2023-08-06 13:15
Trzydrzwiowa szafa Nicole 150 cm na metalowych nogach - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa spakowana ze złymi elementami, wadliwie wykonany jeden z elementów i bez szans na uczciwa reklamacje


2023-08-06 09:25
Narożnik wypoczynkowy Luzi REC-2 - Navara KR 10201 - Końcówka serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mimo drobnych problemow logistycznym serwis bardzo profesjonalny i stanęli na wysokości zadania. Dziękuje


2023-08-06 09:03
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładne ale mechanizm szuflad podobnie jak w komodzie słaby wypadają z szyn


2023-08-06 07:25
Nowoczesna konsola / toaletka z szufladami Nicole 100 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Krzywo się zamykają szuflady moim zdaniem słaby mechanizm wypadaja z szyn


2023-08-06 07:24
Szafka RTV Nicole z szufladą, wnęką i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładna


2023-08-06 07:22
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Nice furniture


2023-08-05 21:52
Komoda Nicole z czterema szufladami i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok jest


2023-08-04 20:25
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok jest


2023-08-04 20:25
Stolik kawowy Nicole z szufladami i metalowymi nogami - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok jest


2023-08-04 20:25
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok jest


2023-08-04 20:25
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Spoko


2023-08-04 16:56
/opinie_22