Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-03-06 08:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep ok. Miła obsługa.
zakup klienta:


2023-03-05 22:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wrócę na pewno
zakup klienta:


2023-03-05 20:51
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprzedawca nie informuje o istotnej wadzie mechanizmu rozkładania. Jedna z zamówionych wersalek nie spełnia wybranych parametrów rozmiaru.
zakup klienta:


2023-03-05 17:41
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Możliwość zamówienia próbek na plus szkoda że nie ma możliwości zobaczenia zestawień kolorystycznych w sklepie internetowym.
zakup klienta:


2023-03-05 09:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Producent godny polecenia, towar zgodny z zamówieniem.
zakup klienta:


2023-03-05 00:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawna obsługa
zakup klienta:


2023-03-03 19:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość w przyzwoitej cenie transport zgodnie z ustaleniami polecam wybór Mebli Bogart .
zakup klienta:


2023-03-03 18:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-03-03 12:54
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Brak informacji na temat statusu zamówienia , okres oczekiwania zbyt długi .
zakup klienta:


2023-03-03 09:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Dostarczenie towaru również.
zakup klienta:


2023-03-02 22:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super szybko i sprawnie
zakup klienta:


2023-03-02 20:40
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Jednak jakość obsługi klienta jest fatalna. Jest to moje drugie i raczej ostatnie zamówienie w tej Firmie, gdyż dwa zamówienia i z każdym zamówieniem problemy... Za pierwszym razem zamówienie dotarło niekompletne - chyba do dnia dzisiejszego nie zwrócono pieniędzy... Za drugim razem zamówienie dojechało ze sporym opóźnieniem - bez żadnej informacji i powiadomienia klienta o opóźnieniu. Firma deklaruje dostawę w ciągu 10 dni... niestety termin był dużo dłuższy i jeszcze był problem z ustaleniem godzin dostawy , bo Firma myśli, że klienci będą czekali cały czas kiedy łąskawie dowiozą meble... Właściciel Firmy raczej także to olał , bo nie raczył odpisać na email,.,.,.,.
zakup klienta:


2023-03-02 18:35
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
W pełni zasługują na 4 gwiazdki
zakup klienta:


2023-03-02 18:24
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas oczekiwania na wysyłkę i nie oznaczenia przesyłki już opłaconej z wniesieniem do mieszkania. Przez co mieliśmy nie przyjemności z firmą kurierską.
zakup klienta:


2023-03-02 16:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
czytelna strona, szybka informacja zwrotna, dobry kontakt telefoniczny, mail, sms...
zakup klienta:


2023-03-02 15:50
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
***
zakup klienta:


2023-03-02 13:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji krótszy o 1,5 miesiąca niż przewidywany, super dostawa, polecam!
zakup klienta:


2023-03-02 11:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok. Kontakt bardzo dobry.
zakup klienta:


2023-03-01 23:48
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
pozytywnie
zakup klienta:


2023-03-01 17:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok polecam
zakup klienta:


2023-03-01 11:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Złożenie zamówienie to była bajka. Mieliśmy mnóstwo pytań o wymiary, dane techniczne etc. Maile przychodziły raz dwa. Samo zamówienie robiłam telefonicznie, żeby wybrać obicie do sofy. Rozmowa była bardzo przyjemna i rzeczowa. Bardzo uprzejma i fachowa obsługa.
zakup klienta:


2023-03-01 08:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super! Towar dostarczamy przed terminem, super obsługa na infolinii i Pana, który dostarczył mebel.
zakup klienta:


2023-03-01 08:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa zakupiona przez stronę internetową,BOK na najwyższym poziome, pełen profesjonalizm,kontakt bardzo dobry.Polecam serdecznie.
zakup klienta:


2023-02-28 19:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsługa
zakup klienta:


2023-02-28 19:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Niby Wszystko Ok
zakup klienta:


2023-02-28 18:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko bardzo profesjonalnie, polecam.
zakup klienta:


2023-02-28 17:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Excellent service.
zakup klienta:


2023-02-28 13:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam zastrzeżeń do obsługi handlowej i transportu.
zakup klienta:


2023-02-27 10:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok
zakup klienta:


2023-02-27 08:53
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas dostawy.
zakup klienta:


2023-02-26 21:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka i sprawna realizacja. Polecam
zakup klienta:


2023-02-26 21:46
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Strasznie długo czekałem na wysyłkę, ale kontakt bardzo dobry i da się dogadać.
zakup klienta:


2023-02-26 19:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidna firma
zakup klienta:


2023-02-26 19:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostarczone w terminie. Produkt wykonany bardzo estetycznie. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, nawet przy nietypowych pomysłach klienta
zakup klienta:


2023-02-26 09:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kontakt
zakup klienta:


2023-02-25 21:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szczerze polecam
zakup klienta:


2023-02-25 18:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka rewelacyjna. Wszystko bardzo ładnie zapakowane, zabezpieczone. Składanie szafki poszło sprawnie i bez żadnego problemu. Ogólnie wszystko bardzo ładnie wykończone. Byłam w szoku ze ta pieniądze można kupić tak fajna szafkę. Polecam serdecznie.
zakup klienta:


2023-02-25 17:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry
zakup klienta:


2023-02-25 11:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Firma godna polecenia
zakup klienta:


2023-02-25 10:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
zamówienie zrealizowane pomyslnie
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Trzydrzwiowa komoda Selia 06 z szufladami 188 cm - jackson hikory / amadeus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda na tyle świetna, że niedługo zamówię drugą. Jedyny minus, że drzwi szafek są bardzo delikatne. Poza tym wygląd jest świetny, jest też bardzo pakowna.


2023-08-03 23:31
Wiszący słupek łazienkowy Nicole z ryflowanym frontem 140 cm - szałwia
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa. Potrzebowałam pilnie dostawę, ludzie ze sklepu zadbali o szybką wysyłkę i dzwonili ze paczka odebrana przez kuriera. To w dziwniejszych czasach wyjątkowa sprawa. Szafka reż dobrej jakości. Bardzo polecam!


2023-08-03 20:47
Wisząca szafka RTV Nicole z szufladą 200 cm - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna szafka


2023-08-03 14:03
Łóżko pojedyncze młodzieżowe z trzema szufladami 90x200 Bergen 13 - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze wykonane łóżko. Polecam.


2023-08-03 06:52
Panele tapicerowane Hexagon
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko zgodne z zamowieniem polecam!!


2023-08-02 16:33
Szafka RTV Desin na metalowych nogach 170 cm - ceramic red / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka prezentuje się bardzo dobrze. Każdy element jest oznaczony, co ułatwia montaż zgodnie z załączoną instrukcją. Jedynym mankamentem jest oznaczenie zawiasów - dopiero po spojrzeniu na kod produktu można się zorientować, które są które, bo opakowania i opis są jednakowe. Kolor zgodny z widocznym na stronie, wykonanie poszczególnych elementów i zabezpieczenie przesyłki na wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam.


2023-08-02 08:33
Komoda Leszek G IV
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
To już druga komoda tego samego producenta. Wszystko wykonane perfekcyjnie a montaż to sama przyjemność! Szkoda tylko że w ofercie Meble Skąpski nie ma innych mebli do salonu z wyjątkiem szaf .


2023-08-01 20:11
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
kompletny, wspaniale opisany


2023-08-01 18:29
LOFTIA RTV 200 2D1K czarny lam / czarny mat mdf (e)
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka ładna taka jak w opisie. Jakość materiału średnia. Słabe mocowania do ściany w stosunku do wagi mebla. Bardzo dobry opis montażu.


2023-08-01 18:26
Szafka kuchenna wisząca niska Aspen G80K - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Witam. Super mebelek, Super dostawa. Bardzo miły Pan dostawca. Pozdrawiam ***


2023-08-01 06:52
Komplet wypoczynkowy Retro
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony z produktu. Do drobnych niedociągnięć zaliczyłbym brak kleju do przyklejenia zaślepek na śruby oraz brak wykończenia materiału z tyłu wersalki (materiał się lekko pruł i trzeba było podszyć).


2023-07-31 19:54
Szafa przesuwna Aruba 2 250 cm - Grafit/Lustro grafitowe
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z opisem,kontakt ze sprzedawcą super,jak najbardziej polecam


2023-07-31 16:00
Narożnik z regulowanymi zagłówkami Bergamo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wygodny narożnik. Łatwy w rozkładany


2023-07-31 13:16
Szafka RTV Nano 10 - grafit / dąb riviera
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Stolik ok, jak na zdjęciu.


2023-07-31 12:18
Półka wisząca zamknięta Arizona RRP-2 Dąb Artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona, wszystko dostarczone w zadeklarowanym przez firmę terminie. Montaż łatwy. Dziękuję


2023-07-31 06:14
Kontenerek z szufladami Simon 2 na kółkach 37 cm - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
N.a.


2023-07-30 20:53
Dwudrzwiowa komoda Buffalo 25 z szufladami 197 cm - matera / old style mix plank
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-07-30 20:14
Wersalka rozkładana Dakota
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko jest ok


2023-07-30 14:10
Materac dziecięcy Hilding Dobranocka - pokrowiec Lotus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!


2023-07-29 22:10
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - biały, 90x200
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodne z opisem. Solidne wykonanie z solidnego materiału. Gorąco polecam.


2023-07-29 14:25
ASHA KOMODA 200 4D_N biały lam / biały mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda dotarła w umówionym terminie, łatwy montaż dzięki dokładnym oznaczeniom, wykonanie estetyczne. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i pozdrawiam.


2023-07-28 14:34
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ok


2023-07-28 12:24
NICOLE KOMODA 200 4D_N cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem mega zadowolona .


2023-07-28 12:23
NICOLE RTV 150 2K1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna szafka, polecam. Kontakt z firmą 10/10


2023-07-28 10:59
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny zakup :)


2023-07-28 10:59
Meblościanka Luiza - grafit / dąb lefkas - 4 elementy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładnie się prezentuje.


2023-07-28 09:16
VERICA KOMODA 150 2D3SZ cashmere / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super😊


2023-07-28 09:15
Noga ST 04_L 170_G (Nogi VERICA KOMODA 150 2D3SZ, VERICA KOMODA 200 4D, VERICA KOMODA 120 2D, VERICA RTV 150 2D1SZ, VERICA RTV 200 2D2SZ, VERICA WITRYNA 120 2D, VERICA SZAFKA NOCNA 50 1SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super 😊


2023-07-28 09:15
Uchwyt ST 04_L700_G (Uchwyt do VERICA KOMODA 150 2D3SZ, VERICA KOMODA 200 4D)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super 😊


2023-07-28 09:15
Dwudrzwiowa szafa Smart SR3 z szufladami 100 cm - biały lux / dąb sonoma
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble dojechały w wyznaczonym terminie ale były uszkodzone podczas transportu o czym kierowca sam poinformował. Meble nie zostały przyjęte, nadal czekam na dostawę mebli nieuszkodzonych, już ponad 2 tygodnie.


2023-07-28 08:58
Narożnik z elektrycznie wysuwanym siedziskiem Verica L
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK.


2023-07-28 07:16
Blat łazienkowy Nicole 60 cm - crema bianca
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko na plus


2023-07-28 07:08
Szafka wisząca pod umywalkę z szufladami Nicole 60 cm - kaszmir
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka jest piękna. Mały minus za długi czas oczekiwania.


2023-07-28 07:08
NICOLE SZAFA 150 3D biały lam / biały mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Z czystym sumieniem polecam sklep , zakupy udane napewno jeszcze tu wrócę *** :)


2023-07-27 22:54
Dwudrzwiowy kredens Desin z ukrytymi szufladami i metalowymi nogami 120 cm - oliwka / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny mebel solidnie wykonany. 5/5


2023-07-27 20:23
2x Stelaż ST 01_460x450_G (SZAFKA NOCNA NICOLE) (dwa stelaże)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła obsługa. Szybka dostawa.


2023-07-27 09:48
Witryna wisząca Loftia - artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko było ok


2023-07-27 07:49
LOFTIA RTV MINI 160 2K artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko było ok


2023-07-27 07:49
Komoda mała dwudrzwiowa z szufladami Parisja - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna komoda, jak na taką cenę świetny wybór.


2023-07-27 00:15
Komoda dwudrzwiowa z wnęką Parisja - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda spełniła moje oczekiwania.


2023-07-27 00:14
/opinie_23