Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2024-01-02 21:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Okey
zakup klienta:


2024-01-02 21:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt że sklepem
zakup klienta:


2024-01-02 18:14
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok
zakup klienta:


2024-01-02 17:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w porządku, polecam sklep.
zakup klienta:


2024-01-02 17:42
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
W dzisiejszym czasie nie powinno tak to wyglądać
zakup klienta:


2024-01-02 12:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok .
zakup klienta:


2024-01-02 12:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!!!
zakup klienta:


2024-01-02 11:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
poza szczegółami dobra robota
zakup klienta:


2024-01-02 10:09
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Opinia niestety na 0.
zakup klienta:


2024-01-02 08:35
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas oczekiwania był dłuższy niż deklarowany przez sprzedawcę
zakup klienta:


2024-01-02 07:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****
zakup klienta:


2024-01-01 23:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag
zakup klienta:


2024-01-01 22:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jakość wykonania, zwłaszcza frontów. Popracowałbym jeszcze nad ułatwieniem montażu zawiasów tak aby nie trzeba było spędzać zbyt wiele czasu nad ich wyregulowywaniem po przykręceniu
zakup klienta:


2023-12-31 14:56
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Drugi raz kupiłem tu meble i raczej ostatni. Poprzednio kierowca zrzucił meble na chodnik, zainkasował pieniądze i odjechał. Nie chciał nawet rozmawiać o pomocy we wniesieniu za dopłatą.
zakup klienta:


2023-12-31 13:34
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Długo się czeka ale warto.
zakup klienta:


2023-12-31 10:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko się zgadza, szybka dostawa i efekt wow
zakup klienta:


2023-12-30 23:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar solidnie zapakowany, dobry kontakt ze sprzedawcą. Informacja kilka dni przed dostawą. Polecam
zakup klienta:


2023-12-30 18:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidna i miła obsługa .
zakup klienta:


2023-12-30 18:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję za świetną współpracę, Mebelki są bardzo ładne Z panią od transportu również bardzo dobry kontakt
zakup klienta:


2023-12-30 15:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
okk
zakup klienta:


2023-12-30 06:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny mebel, bardzo solidny i łatwy w montażu. Doskonały kontakt z dostawcą, szybka wysyłka. Polecam
zakup klienta:


2023-12-29 20:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-12-29 01:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Troche za dlugi czas oczekiwania i brak informacji z waszej strony o tym ze sie wydluzyl
zakup klienta:


2023-12-28 12:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwy kontakt.
zakup klienta:


2023-12-27 20:07
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
****
zakup klienta:


2023-12-27 20:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra komunikacja. Nie było problemu z przełożeniem dostawy.
zakup klienta:


2023-12-27 12:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super, jestem zadowolona. Bardzo dobry kontakt telefoniczny
zakup klienta:


2023-12-27 10:59
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Informacje podawane przedzakupowo przez BOK nie są zgodne ze stanem faktycznym
zakup klienta:


2023-12-26 21:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest Ok polecam, dobry kontakt z klientem. Towar również OK
zakup klienta:


2023-12-25 22:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wysoka jakość i bardzo szybka dostawa. Polecam z całego serca sam sklep jak i mebel
zakup klienta:


2023-12-25 20:58
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa szybka i bezproblemowa. Gdyby nie jakość prowadnic byłoby 5 gwiazdek.
zakup klienta:


2023-12-25 17:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła obsługa, dobry kontakt ze sklepem.
zakup klienta:


2023-12-24 22:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Serdecznie polecam . Kuchnia wygląda świetnie i bardzo dobrze się ją składa. Jedynie do czego mogę się przyjedzeniu to do uszkodzonego frontu pomimo że paczka była cała. Pozatym Jakość jak i obsługa klienta na najwyższym poziomie 🙋‍♂️👍
zakup klienta:


2023-12-24 16:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt, wszystkie informacje podane na mailu.
zakup klienta:


2023-12-24 12:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Bardzo miła i pomocna obsługa
zakup klienta:


2023-12-24 09:42
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dłuższy termin realizacji niż zapowiedziane 6 tyg. Na plus jest szybka reakcja że strony działu klienta i informowanie o opóźnieniu w dostawie
zakup klienta:


2023-12-24 08:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok
zakup klienta:


2023-12-23 22:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
szybko sprawnie, polecam
zakup klienta:


2023-12-22 13:05
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
4 gwiazdki gdyz przy zakupie oferowano *** zl znizki i nie dostalam.
zakup klienta:


2023-12-22 12:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt z firmą, szybko, sprawnie, 100% godne polecenia,
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Nowoczesna konsola / toaletka z szufladami Nicole 100 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość


2024-01-24 09:53
Szafa Lena 2D dwudrzwiowa 90 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa spełnia oczekiwania, w tej cenie naprawdę dobry wybór.


2024-01-23 22:04
Łóżko dziecięce drewniane Alvins z szufladami - sosna, 90x190
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nigdy więcej nie zamówię u was


2024-01-23 21:52
Wisząca szafka RTV Nicole z szufladą 200 cm - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pięknie wykonana szafka RTV, kolor przeszedł moje oczekiwania.


2024-01-23 21:37
Dwudrzwiowa komoda Nicole z szufladami i metalowymi nogami 150 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry mebel, polecam


2024-01-23 21:19
Zestaw 2 szt. szafek nocnych z szufladą i metalowymi nogach Nicole - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry produkt, polecam


2024-01-23 21:19
Szafa trzydrzwiowa Nicole z ukrytymi szufladami i metalowymi nogami 150 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolony z mebla


2024-01-23 21:18
Dwudrzwiowa witryna Wilson z oświetleniem LED 80 cm - sosna norweska czarna / biały połysk
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mogłoby się tak nie gibać ale producent dołożył po to kątownik do sciany. Na pewno zamówię drugą część.


2024-01-23 20:16
Elmira 60 D 2F BB - szafka dolna dwudrzwiowa - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem.


2024-01-22 23:11
Konsola / toaletka Desin z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - oliwka / dąb nagano
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel ładny, ale blat mógłby być z prawdziwym fornirem, a nie okleiną drewnopodobną. Fatalny montaż - miejscami niejasna instrukcja z błędem, źle rozwiązany montaż do ściany, który nie pozwala na jakąkolwiek regulację, a wysokość otworów na kołki w ścianie podana w instrukcji nie zgadza się o 3 mm z prawdziwą. Świetnie i bezpiecznie spakowana paczka, nic nie miało szansy się uszkodzić.


2024-01-22 22:55
Komoda czterodrzwiowa na metalowych nogach Nicole 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne ladne


2024-01-22 20:54
Szafa trzydrzwiowa Nicole na metalowych nogach 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2024-01-22 20:51
Nowoczesna toaletka Hollywood 95 cm z oświetleniem LED - biały
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt ok,


2024-01-21 23:18
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 140
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Podoba mi się, że mogłem wybrać szerokość łóżka oraz rodzaj i kolorystykę materiału obiciowego. Wada wynikająca z wykonawstwa: dość trudno się rozkłada i składa, co wynika z mocnego ocierania się materaca o boki sofy (zbyt ciasne wpasowanie). Początkowo było to bardzo uciążliwe, ale po kilkunastu dniach użytkowania trochę się "wyrobiło" i teraz jest prawie OK.


2024-01-20 15:05
Komoda jednodrzwiowa z szufladami Sophie 05 z ryflowanym frontem - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Estetycznie wykonana, w pięknym kolorze. Praktyczny i efektowny mebel. Kolor na zdjęciu wygląda na cieplejszy(żółtawy), w rzeczywistości to piękny chłodny odcień kaszmiru.


2024-01-20 08:24
Szafa dwudrzwiowa Sophie 01 z ryflowanym frontem - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Estetycznie wykonana, piękny kolor. Bardzo efektowna szafa.


2024-01-20 08:22
Trzydrzwiowa komoda Desin z metalowymi nogami 170 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2024-01-20 08:21
Meblościanka do salonu Baros 10 - touchwood / orzech sattin
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Eleganckie, proste meble. Instrukcja obsługi czytelna, wszystko solidnie zapakowane. Polecam.


2024-01-20 08:04
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Gosia 105
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam jest wspaniała wszystkim będę polecac was


2024-01-20 07:44
Wersalka rozkładana Inka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
To mój pierwszy zakup online wersalki obawiałam się jaka będzie ale mile jestem zaskoczona bo wersalka okazało się ładna i naprawdę wygodna śpi się super także jestem zadowolona polecam


2024-01-19 11:16
Fotel Uszak Vilano z podnóżkiem - tkanina drukowana w kwiaty Coral Wm-82
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zachwycona !! Polecam!


2024-01-18 19:59
Kanapa rozkładana Uszak Vilano - wzór w kwiaty Coral WM 82
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble REWELACJA !! Jestem zachwycona! Cudowne, solidne, piękne wykonanie. Jedyne co to mogły by być odrobinę bardziej miękkie. Polecam!


2024-01-18 19:56
Tapicerowana pufa Magnelio
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2024-01-14 22:27
Narożnik z elektrycznie wysuwanym siedziskiem i funkcją spania Magnelio L
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2024-01-14 22:27
Łóżko tapicerowane Bolsena 180 x 200 - Bez pojemnika
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2024-01-14 22:26
Panele tapicerowane Long
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2024-01-14 22:25
Podnoszona rama metalowa Komfort L38 do łóżka z pojemnikiem
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2024-01-14 22:25
Dwudrzwiowa szafka RTV Halle 40 z wnękami 180 cm - dąb wotan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nic dodać nic ująć spełnił me oczekiwania


2024-01-13 21:03
Komoda dwudrzwiowa z szufladą Kora 88 cm - samoa king
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem. Bardzo dobra jakość produktu. Uprzejmy kierowca.


2024-01-12 14:46
Dwudrzwiowa komoda Verica z metalowymi nogami 120 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość wykonania.


2024-01-12 14:27
Łóżko antresola drewniana Swen - biały, 80x160
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak na zakup przez internet bez zobaczenia na żywo i dotknięcia produkty jest bardzo pozytywnie zaskoczony jakością łóżeczka


2024-01-12 11:24
Nowoczesna szafka RTV Vera 138 cm - dąb artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo intuicyjna instrukcja montażu. Nie trzeba być stolarzem aby poskładać "klocki" których jest w zestawie dość sporo. Całość solidnie wykonana. Po samej wadze opakowania wiedziałem, że nie kupiłem tandety. Bardzo polecam!


2024-01-11 19:24
Nowoczesny narożnik SA L - tkanina Austin 19 Anthrecite, strona lewa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie jest to liche drewno, przypominające karton ze znanej sieci o żółto - niebieskich barwach ;) Podoba mi się bardzo kolor, który pasuje do mojego wystroju wnętrza.


2024-01-11 19:20
Narożnik z elektrycznie wysuwanym siedziskiem Verica Mini
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik nie dostarczony w terminie. Po rekompensacie ktora nie wystarczyła na pokrycie osobistego odbioru okazalo się że towar jest uszkodzony. Czekam na rozpotrzenie reklamacji i może wtedy przyjdzie czas na opinię.


2024-01-11 18:48
Vita D20 CARGO - szafka dolna z koszem cargo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wysoka jakość


2024-01-11 16:20
Lamja DZS8 - szafka pod zlewozmywak z szufladą Starmotion
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wysoka jakość


2024-01-11 16:20
Italia DS 6/3 - szafka dolna z trzema szufladami Starmotion
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoka jakość


2024-01-11 16:19
Komoda Asha z szufladami i ryflowanym frontem 167 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam serdecznie


2024-01-10 22:11
Czterodrzwiowa komoda Asha z ryflowanym frontem 200 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super Polecam serdecznie


2024-01-10 22:11
Kontener biurowy Offi z 4-szufladami 45 cm
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt bardzo solidnie wykonany. Wrażenie ogólne bardzo dobre:)


2024-01-10 13:04
/opinie_3