Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2022-07-26 16:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2022-07-24 14:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Idealna obsługa
zakup klienta:


2022-07-22 23:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jestem zadowolona z zakupu i obsługi
zakup klienta:


2022-07-22 16:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel piękny, wszystko przebiegło beż zarzutu.
zakup klienta:


2022-07-22 16:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Po raz drugi robiłem zakupy w tym sklepie.Wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo polecam !!!!
zakup klienta:


2022-07-21 21:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteście super
zakup klienta:


2022-07-20 10:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybki i miły kontakt w sprawie dostawy i dostępności.
zakup klienta:


2022-07-19 18:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajne łóżko
zakup klienta:


2022-07-19 13:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja :) polecam. Czas oczekiwania miał być ok 7tyg, paczkę dostałam po ok 2 tyg. Produkt jak najbardziej zgodny z opisem. Polecam w 100%
zakup klienta:


2022-07-18 16:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble
zakup klienta:


2022-07-18 11:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa przemiła, pomocna, zaangażowana :)
zakup klienta:


2022-07-16 15:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super meble , perfekcyjnie wykonane.Dostawa, pełen profesjonalizm .
zakup klienta:


2022-07-13 12:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
to jest wzorcowa obsługa
zakup klienta:


2022-07-11 11:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z opisem. Kontakt super, czas realizacji rewelacja. Serdecznie polecam
zakup klienta:


2022-07-10 07:07
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
PolecamMeble super, łatwy montaż
zakup klienta:


2022-07-08 21:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny narożnik
zakup klienta:


2022-07-08 21:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wzorowa ocena i odczucia! Szybka wysylka, komoda cudna i dokładnie taka jak na zdjeciu. Super komunikacja, transport i satysfakcjonujaca cena! Polecam bardzo zakupy w tym sklepie :)
zakup klienta:


2022-07-08 14:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt ze sklepem oraz kierowcą przywożącym meble. Świetna obsługa.
zakup klienta:


2022-07-06 21:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!
zakup klienta:


2022-07-05 09:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik jest rewelacyjny. Bardzo dobra jakosc wykonania. Jest bardzo wygodny. Spi się tez wygodnie.
zakup klienta:


2022-07-02 20:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Chce podziękować za wspaniałą postawę Pana dostarczającego mi kanapę. Wspaniały , kulturalny i bardzo grzeczny człowiek. Teraz to już wyjątki dlatego doceniam szczególnie, że jestem starsza osoba.
zakup klienta:


2022-06-24 16:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, polecam
zakup klienta:


2022-06-24 16:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona -jestem w trakcie kompletowania dalszego większego zamówienia
zakup klienta:


2022-06-23 16:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sprzedającego. Amerykanka ładna i wygodna. Prosta do rozozenia.
zakup klienta:


2022-06-23 16:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Serdecznie polecam sprzedającego. Wersalka bardzo ładna i wygodna.
zakup klienta:


2022-06-23 14:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wszystkim.Myślę że wrócę tu na zakupy już niebawem i liczę na rabat.
zakup klienta:


2022-06-23 06:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt ze strony sklepu.
zakup klienta:


2022-06-22 19:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam . To już mój drugi zakup . Meble przepiękne.
zakup klienta:


2022-06-21 22:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam z całego serca:)
zakup klienta:


2022-06-21 20:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka jest przepiękna!
zakup klienta:


2022-06-21 10:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miły i pomocny personel
zakup klienta:


2022-06-17 18:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna, fajna i designerska forma. Jedyny minus to korpus z płyty laminowanej - fajniej gdyby była w lakierze, ale akceptuję to za taką cenę. Miły, fajny dostawca. Kupię jeszcze coś napewno od Bogart Meble.
zakup klienta:


2022-06-17 16:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Po przeczytaniu komentarzy, trochę obawiałam się w jakim stanie przyjdą meble a tu pozytywne zaskoczenie. Meble bardzo porządnie zapakowane, pooddzielane od siebie żeby się nie porysowały. Szafka RTV parisja na drzwiczkach i szufladzie miała folię ochronną. Szafki nocne *** i toaletka *** super kolor. Polecam
zakup klienta:


2022-06-16 12:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteśmy zadowoleni.
zakup klienta:


2022-06-13 16:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacyjny czas realizacji i szybka dostawa i super narożnik ..
zakup klienta:


2022-06-13 16:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, szafka rtv jest piękna.
zakup klienta:


2022-06-10 16:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dość solidne meble, dobrze zapakowane. Czytelna instrukcja skręcania. Polecam
zakup klienta:


2022-06-10 16:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawne, wspaniale zakupy.
zakup klienta:


2022-06-08 20:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka RTV jest piekna, kontakt ze sklepem na najwyzszym poziomie, szybka wysylka. Polecam
zakup klienta:


2022-06-08 20:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna jakoś produktów. polecam
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Stelaż ST 01_1000x400_L67_G (NICOLE KONSOLA/TOALETKA)(DO UNIWERSLANA WERSJA)
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Krzywe nogi i jeden otwór nie miał gwintu


2023-05-21 18:37
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ cashmere lam / cashmere mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie toaletka na plus lecz stelaz ma.krzywe nogi plus jeden otwór nie miał gwintów, mąż zaradził temu ale dla mnie ogolnie zawod


2023-05-21 18:36
Stelaż ST 01_1000x450_L20_G (Stelaż kredens/witryna Nicole )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ze stelażem nie ma problemów


2023-05-21 18:35
NICOLE ŁAWA 120 2SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko dobrze


2023-05-21 18:33
NICOLE RTV 200 2D2SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Montaz łatwy, bez problemów


2023-05-21 18:32
Stelaż ST 01_1200x600_G (ŁAWA NICOLE)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Tu tez jest ok


2023-05-21 18:32
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Tu jest wszystko ok


2023-05-21 18:31
Uchwyt ST 01 500_40_G (Uchwyt witryna Nicole)
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Uchwyt?? Nie wiem jeszcze nie zamontowany w zwiazku z problemem z szyba


2023-05-21 18:31
NICOLE WITRYNA 100 2D cashmere lam / cashmere
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamowiłam zestaw Nicole 4 elementy. Ogólnie wygląd na 5, lecz jeden minus i moje mega zaskoczenie- stelaż złoty pod konsole ma krzywe nogi drugi zawód - tutaj dużo poważniejszy witryna- zamontowanie szyby jest niemożliwe- aktualnie zgłoszona reklamacja. Pięc krótkich śrubek wkrecanych do "papierowego" elementu wrecz niemożliwe- śruby zwyczajnie "wychodzą" z otworów. Jestem zawiedziona głównie tym, że zależy mi na meblu, nie mogę posprzątac, dokończyć prac tylko czekać na reakcję, pomoc, rozpatrzenie reklamacji....nie wiem ale to jak dla mnie zdecydowanie za długo (14 dni). Ogólnie daje 3 gwiazdki ale czuję, że to za dużo- taka sytuacja nie powinna mieć miejsca to nie jest mebel za *** zł gdzie nie powinnam być zaskoczona ani mieć pretensji, że taka sytaucja wystąpiła. Próbowałam załączyć filmik ale niestety - nie mozliwe ...za duży, więc pozostaje mi tylko pisać i czekać.


2023-05-21 18:29
Wysoka komoda Desin z wnękami, szufladą i metalowymi nogami 120 cm - czarny mat / dąb nagano
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
świetny materiał, profesjonalny design. Nie polecam samodzielnego montażu:)


2023-05-21 11:20
Wysoka komoda Desin z wnękami, szufladą i metalowymi nogami 120 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
dobry materiał, futurystyczny design. Nie polecam wyboru samodzielnego montażu. Droga przez mękę:)


2023-05-21 11:19
NICOLE WITRYNA 100 2D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogolnie spoko, jak na zdjeciach. Jedynie mechanizm mocowania raczki u szyby jest do poprawy, ciezko nalozyc, a jak sie zrobi tylko na jednej stronie to raczka przekrzywia sie


2023-05-21 08:41
Sofa dwuosobowa z elektrycznie wysuwanym siedziskiem Verica II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cudowna kanapa! Bardzo funkcjonalna: podnoszone podłokietniki, podnoszone zagłówki, rozsuwane siedzisko - bardzo wygodna. Polecam


2023-05-19 21:43
LOFTIA RTV 200 2D1K artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem


2023-05-19 17:02
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Za te pieniądze ok


2023-05-19 12:12
Stelaż ST 01_1500x450_B (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel spełnia wszystkie wymagane oczekiwania. Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Jedyna uwaga to iż jeden element po rozpakowaniu moduł ślady usterki. Mam nadzieję że będzie po reklamacji wszystko ok.


2023-05-19 11:26
Wersalka rozkładana z pojemnikiem Karol
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wersalka zgodna z opisem. Jakość wykonania b.dobra.


2023-05-19 09:43
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-05-19 07:02
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super narożnik, bardzo wysoka jakość wykonania. Szybki czas realizacji błyskawiczny transport. A Pan koerowca bardzo pomocny i sympatyczny


2023-05-19 00:13
Łóżko dziecięce Alvins parterowe DP 002 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne i dobrze wykonanie.


2023-05-18 21:22
Łóżko pojedyncze młodzieżowe z trzema szufladami 90x200 Bergen 13 - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa i dobry kontakt ze sklepem. Polecam


2023-05-18 07:16
ASHA RTV 167 2D1SZ artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna szafka. Super opisane części do montażu. Polecam!


2023-05-17 20:08
NICOLE KOMODA 150 3D_N cashmere lam / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zdarzają się błędne informacje zawarte w instrukcji (niezgodna numeracja poszczególnych elementów oraz brakujące zagłębienia w płytach które instrukcja wymaga od składającego)


2023-05-17 12:35
Sofa rozkładana Amerykanka Monika 120
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szczerze polecam - sofa wygodna i bardzo dobrze wykonana. Co istotne wyższe siedzisko niż w podobnych sofach innych producentów. Zakup bez zastrzeżeń. Bardzo miła osoba kontaktowa.


2023-05-16 19:13
NICOLE RTV 150 2D1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super,polecam!


2023-05-16 18:52
Stelaż ST 01_1500x450_B (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super, polecam!


2023-05-16 18:51
Narożnik z funkcją spania Flabio Mini
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie polecam kupować narożnika flabio mini i prawdopodobnie innych z tej serii ponieważ są bardzo niewygodne. Projektant mebla chyba nigdy na niego nie usiadł, bo siedzisko jest miękkie i siedzi się tak naprawdę na belce. W ogóle, w każdym miejscu gdzie jest rama łóżka czuje się ją podczas siedzenia. Nigdy bym nie kupił tego narożnika, gdybym miał możliwość najpierw na nim usiąść. Uroki zamawiania online.


2023-05-15 20:48
Witryna wisząca Loftia 40 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Prezentuje się Bardzo efektownie, ładnie wykonana grubsza płyta super


2023-05-15 06:49
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super


2023-05-15 06:49
LOFTIA RTV MINI 160 2K czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna RTV dosyć łatwa do złożenia, dobrze zabezpieczona expresowa dostawa Polecam


2023-05-15 06:48
Komoda jednodrzwiowa z 4 szufladami Loftia 120 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z opisem polecam


2023-05-14 21:34
Kanapa Loft
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z kanapy ,fachowa i miła obsługa -polecam


2023-05-14 17:40
Sofa trzyosobowa z funkcją spania Roberto - popiel
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok.


2023-05-13 20:14
Tapczan/łóżko rozkładany z pojemnikiem Maciek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko spełnia moje oczekiwania. Solidne i wygodne. Łatwe w rozkładaniu i składaniu. Polecam.


2023-05-11 07:47
Szafa do przedpokoju Keri 20
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie ok, ale słaba obsługa klienta


2023-05-10 21:40
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka rtv prezentuje się ładnie i solidnie. Szybka dostawa zgodnie z ofertą. Można poprawić trochę instrukcję składania.


2023-05-10 09:17
Toaletka Diva z oświetleniem i szufladami 120 cm - biały mat
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie spoko, ale wykonanie niektórych części kiepskie, przy okleinach, listewkach widać klej, który wypłynął, na blacie uszczerbek w najbardziej widocznym miejscu.


2023-05-10 08:45
Podnóżek do fotela Uszak Vilano - tkanina drukowana w kwiaty Coral WM-82
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Z fotelem w komplecie super


2023-05-09 21:52
Fotel Uszak Vilano - tkanina drukowana w kwiaty Coral WM 82
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny, wygodny fotel, podnóżek świetnie się sprawdza jako komplet.


2023-05-09 21:51
Sofa rozkładana Amerykanka Kordian 70
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-05-09 09:37
/opinie_32