Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


17240

opinii klientów

średnia ocena

4.84

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie

Michał Nenca
2021-02-19 18:52:54
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Narożnik super jakości, obsługa telefoniczna 10/10. Szybka dostawa, dostawca mily I ugodowy. Polecam
zakup klienta:

U. M.
2021-02-19 09:01:31
OCENA:
4.25
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Witold Góralczyk
2021-02-17 18:09:58
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo wygodne łóżko, polecam.
zakup klienta:

E. R.
2021-02-17 06:05:44
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

IRENEUSZ MACIAK
2021-02-16 19:17:33
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam bardzo
zakup klienta:

Piotr Kaźmierczak
2021-02-16 16:28:39
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Piotr S.
2021-02-15 09:47:49
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

K. D.
2021-02-13 20:59:07
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko jak należy. Meble godne polecenia :)
zakup klienta:

Magdalena Małowiecka
2021-02-13 19:36:57
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo zadowolona z zamówienie, jedyna uwaga, to czas dostawy, jednak ze względu na jakość produktu i dostępność nie wpłynęło to na moja ocenę. Polecam
zakup klienta:

Miłosz Gajda
2021-02-13 19:03:51
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Krzysztof Blacharski
2021-02-13 13:00:19
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Justyna Klyta
2021-02-12 21:18:31
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Krzyszof Majorek
2021-02-12 20:20:57
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Idealnie wszystko pasowało, taki montaż to przyjemność. Jedyna uwaga to paczka z dolną szafką 2 metrowa jest bardzo ciężka do transportu, powinna być w dwóch paczkach.
zakup klienta:

Regina Grala
2021-02-12 20:13:13
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szybka dostawa
zakup klienta:

Małgorzata Żyszkiewicz
2021-02-12 16:57:05
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Tapczan Gucio super polecam wszystko szybko i sprawnie.
zakup klienta:

Agnieszka N.
2021-02-12 15:52:23
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Obsluga świetna, wszystko przebiegło szybko i sprawnie:)
zakup klienta:

Marian Retik
2021-02-12 15:48:56
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Kazimierz Sikora
2021-02-12 14:53:05
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Barzdo fajna i jakosciowa dobra poduszka. Na dodatek w gratisie za co bardzo dziękuję.
zakup klienta:

Kazimierz Sikora
2021-02-12 14:50:53
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szukałem trochę takiego łózka ale dobrze trafiłem na Bogart_Meble i panią Martę Sondej, która przez swoje doradztwo, przesłane dodatkowo zdjęcia mebla i miła rozmowę skłoniła mnie do zakupu własnie w Bogart-Meble. Naprawe ekspresowa realizacja zamówienia ok 3 tygodni i dostawa w odpowiednich godzinach, bez przedpłaty za pobraniem.Pólkotapczan wygląda lepiej nawet niż na zdjęciach, jest solidny i kolor dąb sonoma czekoladowa mnie całkowicie zadowala. Moze w instrukcji montażu mebla przydałoby sie kilka zdan objasnienia zamiast małych fotek/chodzi o kolejnosc montażu sprężyn, i pasów spinających posciel/ Pozdrawiam Kazimierz S.
zakup klienta:

Iwona O.
2021-02-12 12:28:10
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Kupiłam łóżko z magazynu i kurier był z towarem za 3-4 dni - czyli w sumie ekspres. Umówienie dostawy sms i telefonicznie - super. Dostawa godna polecenia - kierowca pomógł mi wnieść paczki, choć umówione było, że nie pomaga! Polecam.
zakup klienta:

Piotr S.
2021-02-12 10:26:57
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
POLECAM !!!!!!!
zakup klienta:

Aneta Cielecka
2021-02-11 16:09:57
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Kamil Śmiechowski
2021-02-11 12:31:04
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Trochę długi czas oczekiwania ale warto poczekać.
zakup klienta:

Adrianna Dybicz
2021-02-10 18:35:43
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Kontakt super,dostawa na czas , produkt rewelacja
zakup klienta:

Olga Leszczyńska
2021-02-10 15:52:51
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

M. Narewicz
2021-02-10 07:05:48
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Michał B.
2021-02-09 18:09:42
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Miła i kompetentna obsługa. Punktualny transport.
zakup klienta:

WŁADYSŁAW GALUHN
2021-02-09 17:23:37
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Solidna firma, polecam!
zakup klienta:

Łucja Potrykus
2021-02-09 17:04:27
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Rewelacja
zakup klienta:

Olga Wolf
2021-02-09 16:17:03
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Mega szybko, fachowe doradztwo, świetny kontakt ,dobra cena i bardzo uczynny Pan dostawca .
zakup klienta:

klient
2021-02-09 15:57:40
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Joanna Kowalska
2021-02-09 15:54:10
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Obsługa- pełny profesjonalizm Bardzo szybka wysyłka i miły kierowca Jak najbardziej polecam!
zakup klienta:

Anna Gosik
2021-02-08 23:46:33
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Ewa Wojtkowska
2021-02-07 22:05:07
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam
zakup klienta:

Andrzej G.
2021-02-07 10:44:09
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Helena Jędruch
2021-02-06 11:07:47
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem zadowolona i dziękuję.
zakup klienta:

Dawid C.
2021-02-06 07:22:29
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Donata Ignaszak
2021-02-05 19:41:04
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

L. STOSUR
2021-02-05 17:04:02
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Dziękuję za szybką realizację zamówienia. Całość zgodna z moim wyobrażeniem. Dostawa bardzo sprawna i miła. Polecam wszystkim korzystanie ze sklepu.
zakup klienta:

Urszula Zapotoczna
2021-02-05 16:53:27
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Gorąco polecam
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
KAMMONO D30.1 - szafka dolna jednodrzwiowa - P2 i K2 BLACK
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
Wyspa Kuchenna KAM - obudowa z blatem i przegrodą
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
KAMMONO P4 W60.1/90 - szafka wisząca
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
KAMMONO P4 W50.1/90 - szafka wisząca
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
KAMMONO P4 W30.1/90 - szafka wisząca
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna Motyka
Witryna Kora KRW2 - Sosna andersen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Mirosław Mokwa
Narożnik Baron
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Iwona Cieśniewska
Stolik kawowy Parisja - czarny połysk - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna B.
Nowoczesna szafka RTV Parisja - czarny połysk - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Anna B.
Poduszka Memory SleepWell Premium
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Sławomir Migała
Narożnik z funkcją spania Milanos U
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany

Sławomir Migała
Sofa Amber - Skóra
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Idealna sofa do różnych pomieszczeń, jej kompaktowosc jak i duza powierzchnia spania spełniają wymagania nie jednej osoby, atut wykonczneie skóra która wytrzymuje naprawdę dużo trójkę małych dzieci nawet. zakupiona drugi raz.

M. .
Nowoczesna szafka RTV Vera 190 cm - czarny połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Agnieszka Mlyczynska
Wersalka Prosta do salonu
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
,

Sylwia Krakowiak
Tapczan jednoosobowy Golf
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany

Danuta Żanecka
Szafka wisząca pionowa Loftia - artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

klient
Szafka RTV wisząca Loftia - artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

klient
Łóżko 160 Galaxy 51 Dąb monastery - czarny połysk 24ZBEA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mamy nadzieję,że wszystko będzie ,jak w opisie i na zdjęciach. Czekamy na przeprowadzkę.

klient
Stolik nocny Beta 22 Dąb monastery/Dąb monastery - czarny 22ZB16
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jeszcze nie rozpakowane. Czekamy na przeprowadzkę

klient
Komoda biała lakierowana wysoki połysk 3D3S Elvie 04
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

A. O.
Meblościanka do salonu Kaja - biały / beton
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Godna Polecenia

Anna Krawczyk
Lustro do przedpokoju Keri 22
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

H. S.
Szafa do przedpokoju Keri 20
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

H. S.
Komoda z szufladami do przedpokoju Keri 19
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

H. S.
Wieszak na ubrania Keri 11
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

H. S.
Szafka na buty Keri 2
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

H. S.
Tapczan jednoosobowy Golf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
z mebla jestem zadowolona, wykonany starannie, zgodny z ofertą, wygodny.

Justyna P.
Meblościanka do salonu Luiza XL - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam

Marek Migacz
Komoda dwudrzwiowa z dwiema szufladami Luiza 2F 2S - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam

Marek Migacz
Sofa Amerykanka Kordian 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Sebastian Rybarski
Komoda biała lakierowana wysoki połysk RTV 2D Elvie 05
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

L. S.
Komoda biała lakierowana wysoki połysk 3D3S Elvie 04
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

L. S.
Meblościanka do salonu Kaja - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Mariusz Żurawski
Wersalka rozkładana Inka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
doskonała wersalka

Wielospecjalistycny Szpital Samodzielny Publiczny
Komoda biała lakierowana wysoki połysk 3S1D Denro 01
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Bożena Kalinowska
Blat 38mm Dąb Lancelot - Gała Meble
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Dorota Hinz
Formatka na wymiar - Kuchnie KAM
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Dorota Hinz
Ociekarka jednopoziomowa - KAM
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Dorota Hinz
Listwa montażowa dla szafek wiszących - Kuchnie Meble-Bogart
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Dorota Hinz
Aspen Biały Połysk D60FZW - front do zmywarki z panelem zakrytym
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Dorota Hinz
/opinie_33