Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2021-07-29 17:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przy płatności u kierowcy proponuję przypomnieć kupującemu, przy nawale zakupów przed przeprowadzką o tej płatności.Całe szczęście ,że Pan Kierowca bardzo wyrozumiały i podjechał z nami do bankomatu,jeszcze raz bardzo dziękujemy i pozdrawiamy.
zakup klienta:


2021-07-29 16:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zdecydowanie Polecam Sklep
zakup klienta:


2021-07-29 16:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa na najwyższym poziomie ! Polecam !
zakup klienta:


2021-07-27 18:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok
zakup klienta:


2021-07-26 11:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sklep
zakup klienta:


2021-07-24 08:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Gorąco polecam.Piekne meble kuchenne.
zakup klienta:


2021-07-23 19:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo dobrze
zakup klienta:


2021-07-20 13:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsługa. Super.
zakup klienta:


2021-07-19 21:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam zakupy w sklepie internetowym - to profesjonalizm.W przyszłości również skorzystam.
zakup klienta:


2021-07-19 20:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Godny zaufania sklep dobre produktu
zakup klienta:


2021-07-15 01:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest to moja druga wersalka z tej firmy. Wygodna, świetnie wykonana. Kontakt z firmą bez problemu. Nie żałuję zakupu. Polecam w 100 %.
zakup klienta:


2021-07-13 21:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam Solidna Firma
zakup klienta:


2021-07-12 23:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalnie.
zakup klienta:


2021-07-11 12:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Konkurencyjne ceny, i bardzo dobry kontakt z pracownikami sklepu. Nieco wydłużony czas oczekiwania, ale z uwagi, że firma posiada własny transport meble są dostarczane w perfekcyjnym stanie i w ściśle określonych godzinach. Szczerze polecam!
zakup klienta:


2021-07-10 09:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji zgodny z informacją zawartą na stronie. Profesjonalna dostawa. Miła i rzetelna obsługa.
zakup klienta:


2021-07-09 19:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa rewelacyjna. Dostawa również . Jedynie czas realizacji troche długi ale warto czekać :)
zakup klienta:


2021-07-09 16:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
To już druga taka sama szafa! I w ogóle trzeci mebel z tego sklepu. A to jeszcze nie koniec. POLECAM!
zakup klienta:


2021-07-08 09:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wydłużyl się okres oczekiwania ale warto było
zakup klienta:


2021-07-05 14:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok
zakup klienta:


2021-07-04 21:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu zadawalająca, obsługa sklepu profesjonalna, czas realizacji zamówienia trochę za długi. dostawa bez zastrzeżeń
zakup klienta:


2021-07-02 10:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalne przygotowanie części pod montaż, przejrzysta instrukcja
zakup klienta:


2021-07-01 15:54
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrej jakości, piękne łóżko dla dzieci. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
zakup klienta:


2021-07-01 15:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar wysokiej jakości spełniający oczekiwania jestem więcej niż zadowolony, towar został doręczony blyskawicznie w nienaruszonym stanie. Wiem, że jeszcze tu wrócę . POLECAM Firmę Meble-Bogart
zakup klienta:


2021-06-30 15:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam! Firma działa bardzo szybko, kontakt konkretny i kompetentny. Kurier super. Produkt dobrej jakości
zakup klienta:


2021-06-28 20:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebelki spakowane perfekcyjnie, nie ma opcji " bylejaczyzny", otwory nawiercone dokładnie, łatwy montaż, dostawa przyszła bardzo opóźniona.
zakup klienta:


2021-06-27 15:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sprzedawa szybka realizacja zamówienia dostarczone pod same drzwi
zakup klienta:


2021-06-25 15:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo udany zakup. Okazyjna cena. Narożnik pięknie się prezentuje.
zakup klienta:


2021-06-25 14:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję. Sofa bardzo ładna. Obsługa bardzo dobra. PolecamAJ
zakup klienta:


2021-06-24 14:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
do obsługi klijent dodałbym jeszcze dwie gwiazdki ...nie wiem ile wam płacą ,ale zadko spotyka sie tak usmiechniętych i dobry sprzedawców
zakup klienta:


2021-06-22 16:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję.
zakup klienta:


2021-06-21 17:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt ze sklepem, przemiły dostawca :)
zakup klienta:


2021-06-21 16:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
dostawa zgodnie z zamówieniem, panowie dostarczający tapczan sympatyczni i pomocni
zakup klienta:


2021-06-21 16:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2021-06-15 12:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji długi, jednak zgodny z informacją na stronie produktu. Kierowca bardzo sympatyczny.
zakup klienta:


2021-06-14 17:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna i funkcjonalna szafka
zakup klienta:


2021-06-14 16:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2021-06-14 16:49
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Gdyby nie duże opóźnienie to wszystko OK
zakup klienta:


2021-06-14 16:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakupy w sklepie to czysta przyjemność , Dostawa określona wcześniej na 2 dni przed dostawą. Jestem mega zadowolona
zakup klienta:


2021-06-14 16:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam sprzedającego,
zakup klienta:


2021-06-14 16:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zarówno oferta jak i obsługa klienta na wysokim poziomie. Firma godna pochwały i polecenia.
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Szafa Galaxy 67 przesuwna 200 cm - dąb monastery / czarny połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko się sie zgadza . Szafa piękna


2023-03-21 16:30
Panele tapicerowane Long
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wspaniale, estetycznie wykonane


2023-03-20 11:10
Panele tapicerowane Classic
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super, panele tapicerowane są wspaniale, estetycznie wykonane


2023-03-20 11:10
Dwudrzwiowa komoda Kama 45 z szufladami 151 cm - dąb carmargue
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony z komody oraz obsługi zamówienia


2023-03-20 10:32
NICOLE RTV 150 2K1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cudowne ❤️


2023-03-20 07:09
Stelaż ST 01_1500x450_B (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam całym ❤️ meble przepiękne, kolekcja Nicole. Wykonanie na najwyższym poziomie. Trochę długi czas oczekiwania ale było wartooo.


2023-03-20 07:08
Wersalka do spania Ana
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wersalka przyszła w dobrym stanie, zgodnie z wymiarami. Jeśli chodzi o miękkość materaca to jest w należytym porządku. Łatwy w obsłudze. Waga pozwala na swobodne przemieszanie po pokoju.


2023-03-19 13:49
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna szafka, super zrobiona, pięknie się prezentuje. Jestem tez bardzo pozytywnie zaskoczona czasem oczekiwania, miało być 6-8 tyg, a dostałam po 3-ch. Dziękuje


2023-03-19 12:03
Łóżko domek piętrowe Nemos Certyfikat
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miękkie drewno, które podczas skręcania zaczyna pękać, nieestetyczne pozostałości po kleju, malowanie pozostawia dużo do życzenia, dostawa bardzo dużo opóźniona, bez informowania klienta. Jestem bardzo nie miło rozczarowana zakupem tego łóżka.


2023-03-19 11:40
NICOLE ŁAWA 120 2SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
jeszcze nie otwarta paczka


2023-03-18 22:08
NICOLE KOMODA 150 3D cashmere lam / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok


2023-03-18 22:08
NICOLE RTV 200 2D2SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
jeszcze nie otworzyłem paczki


2023-03-18 22:07
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jest ok


2023-03-18 22:07
Stelaż ST 01_1500x450_B (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ocena pozytywna


2023-03-18 22:06
Stelaż ST 01_1200x600_B (ŁAWA NICOLE)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ocena pozytywna


2023-03-18 22:06
Kanapa rozkładana Romano II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygodna . Polecam


2023-03-18 21:23
Pufa pikowana guzikami Uszak Skandynawski Nordic
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok


2023-03-18 21:22
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-03-18 19:53
Bieliźniarka MO3 Mobi Turkus L/P - Outlet
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK, meble ładnie wykonane i solidne, mały minus za dostawę - paczka wyglądała na taką która 'dużo przeszła' i drzwiczki jednej szafki zostały troszkę uszkodzone.


2023-03-17 22:07
Lustro do przedpokoju Keri 12
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Okey


2023-03-17 13:21
Wieszak na ubrania Keri 10
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Wieszaki nie konweniują z uchwytami przy szafkach. Są satynowe, przy szafkach aluminiowe, kształt brzydki. Kupiłam inne.


2023-03-17 13:21
Szafka na buty Keri 5
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Zestaw do przedpokoju Keri 2, oceniam średnio. 1. Brak okleiny na krawędziach desek z tylu mebla. 2. Bardzo ciężkie drzwiczki, trzeba użyć sporo siły, żeby je utrzymać. 3. Wieszaki nie konweniują z uchwytami przy szafkach. Wieszaki są satynowe, uchwyty aluminiowe. Jest mały wybór tego asortymentu. Zakupiłam pasujące do mebli, ponosząc dodatkowe koszty. Pozytywnie oceniam pracownika, który dostarczył meble. Pozdrawiam ***


2023-03-17 13:15
Wazon dekoracyjny Riso 57 Kremowy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wazon nowoczesny bardzo ładny podoba mi się jego chropowatość


2023-03-17 13:03
Fotel wypoczynkowy Inka III
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotele elegancko wykonane zgodnie z zamówieniem bardzo łatwe do montażu polecam


2023-03-17 12:59
Wersalka rozkładana Dona
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostarczono przed terminem bez uszkodzeń wersalka i fotele bardzo ładnie wykonane polecam miła i grzeczna oobsługa


2023-03-17 12:56
Fotel Uszak Skandynawski Nordic II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Professionalne wykonanie


2023-03-17 12:44
VERICA KONSOLA 120 2SZ charcoal / charcoal
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna konsola. Szybka dostawa


2023-03-16 15:06
Noga ST 04_L630_B (Nogi VERICA KONSOLA 120 2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna konsola. Szybka dostawa


2023-03-16 15:06
Uchwyt ST 04_L150_B (Uchwyt do VERICA KONSOLA 120 2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna konsola. Szybka dostawa


2023-03-16 15:05
Trzydrzwiowa komoda Olin 47 z szufladam 192 cm - dąb karmelowy / czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-03-16 05:37
Wkład sprężynujący NX15 - Końcówka Serii
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo sprawnie przeprowadzona reklamacja (uszkodzenie w transporcie)


2023-03-15 22:37
Materac sprężynowy medyczny Hilding Pasodoble 140x200 - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Doskonały kontakt, profesjonalne podejście


2023-03-15 22:36
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Witam,wszystko zgodne. Polecam


2023-03-15 22:24
NICOLE KOMODA 200 4D4SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****


2023-03-15 20:40
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****


2023-03-15 20:40
Komplet wypoczynkowy Walker
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polem polecam polecam


2023-03-15 19:53
ASHA RTV 200 5D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-03-15 19:52
Stelaż ST 01_1000x400_L67_B (NICOLE KONSOLA/TOALETKA)(DO UNIWERSLANA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna toaleta. Serdecznie polecam!


2023-03-15 14:07
Łóżko dziecięce Alvins parterowe DP 002 Certyfikat
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakupiłam łóżko do samodzielnego montażu, ale niestety sposób wykonania jego elementów pozostawia wiele do życzenia. Listwy w stelażu są za wąskie, co powoduje luzy. Otwory nawiercone w tych listewkach są w różnych odległościach, przez co nie pasują do ramy stelaża. Front szuflady jest podniesiony w stosunku do reszty,co powoduje szparę pomiędzy dnem szuflady,a frontem.


2023-03-14 17:22
Sofa do półkotapczanu 120 cm Elegantia
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok


2023-03-13 09:53
/opinie_39