Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-12-31 13:34
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Długo się czeka ale warto.
zakup klienta:


2023-12-31 10:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko się zgadza, szybka dostawa i efekt wow
zakup klienta:


2023-12-30 23:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar solidnie zapakowany, dobry kontakt ze sprzedawcą. Informacja kilka dni przed dostawą. Polecam
zakup klienta:


2023-12-30 18:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidna i miła obsługa .
zakup klienta:


2023-12-30 18:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję za świetną współpracę, Mebelki są bardzo ładne Z panią od transportu również bardzo dobry kontakt
zakup klienta:


2023-12-30 15:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
okk
zakup klienta:


2023-12-30 06:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny mebel, bardzo solidny i łatwy w montażu. Doskonały kontakt z dostawcą, szybka wysyłka. Polecam
zakup klienta:


2023-12-29 20:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-12-29 01:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Troche za dlugi czas oczekiwania i brak informacji z waszej strony o tym ze sie wydluzyl
zakup klienta:


2023-12-28 12:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwy kontakt.
zakup klienta:


2023-12-27 20:07
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
****
zakup klienta:


2023-12-27 20:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra komunikacja. Nie było problemu z przełożeniem dostawy.
zakup klienta:


2023-12-27 12:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super, jestem zadowolona. Bardzo dobry kontakt telefoniczny
zakup klienta:


2023-12-27 10:59
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Informacje podawane przedzakupowo przez BOK nie są zgodne ze stanem faktycznym
zakup klienta:


2023-12-26 21:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest Ok polecam, dobry kontakt z klientem. Towar również OK
zakup klienta:


2023-12-25 22:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wysoka jakość i bardzo szybka dostawa. Polecam z całego serca sam sklep jak i mebel
zakup klienta:


2023-12-25 20:58
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa szybka i bezproblemowa. Gdyby nie jakość prowadnic byłoby 5 gwiazdek.
zakup klienta:


2023-12-25 17:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła obsługa, dobry kontakt ze sklepem.
zakup klienta:


2023-12-24 22:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Serdecznie polecam . Kuchnia wygląda świetnie i bardzo dobrze się ją składa. Jedynie do czego mogę się przyjedzeniu to do uszkodzonego frontu pomimo że paczka była cała. Pozatym Jakość jak i obsługa klienta na najwyższym poziomie 🙋‍♂️👍
zakup klienta:


2023-12-24 16:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt, wszystkie informacje podane na mailu.
zakup klienta:


2023-12-24 12:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Bardzo miła i pomocna obsługa
zakup klienta:


2023-12-24 09:42
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dłuższy termin realizacji niż zapowiedziane 6 tyg. Na plus jest szybka reakcja że strony działu klienta i informowanie o opóźnieniu w dostawie
zakup klienta:


2023-12-24 08:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok
zakup klienta:


2023-12-23 22:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
szybko sprawnie, polecam
zakup klienta:


2023-12-22 13:05
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
4 gwiazdki gdyz przy zakupie oferowano *** zl znizki i nie dostalam.
zakup klienta:


2023-12-22 12:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt z firmą, szybko, sprawnie, 100% godne polecenia,
zakup klienta:


2023-12-21 10:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nic dodać nic ująć 😀
zakup klienta:


2023-12-21 07:57
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep jest dobry. Posiada niestety swoje wady takie jak słabo działająca strona internetowa która wysypuje się na urządzeniach mobilnych. Poza tym spotkałem się z nieprzyjemnym incydentem bezpieczeństwa, Gdzie mój login i hasło zostały udostępnione ze strony w jednej wiadomości.
zakup klienta:


2023-12-20 19:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
To mój kolejny zakup mebli z Meble Bogart, sklep godny polecenia, obsługa fachowa, pomocna, transport firmowy bez zarzutu.
zakup klienta:


2023-12-20 14:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Państwa sklepie. Dostawa zgodnie z uzgodnieniami o czasie .Kierowca bardzo sympatyczny. Narożnik spełnił moje oczekiwania- duży i wygodny. Sklep Państwa polecę znajomym. Pozdrawiam
zakup klienta:


2023-12-20 11:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa na czas, bardzo dobrze zabezpieczone
zakup klienta:


2023-12-20 08:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawna obsługa i towar solidnie zapakowany. Polecam.
zakup klienta:


2023-12-20 07:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super bardzo sympatyczne i profesjonalne podejście do klienta
zakup klienta:


2023-12-20 00:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Duży wybór produktów,szybka wysyłka, łatwy i rzetelny kontakt
zakup klienta:


2023-12-19 23:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła obsługa
zakup klienta:


2023-12-19 18:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie i profesjonalnie
zakup klienta:


2023-12-19 16:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok, szybko i sprawnie! Mile zaskoczona, polecam!
zakup klienta:


2023-12-19 12:16
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda przepiękna, ale złożenie jej było wyzwaniem. Brak poprawnej instrukcji, różne wymiary poszczególnych części np. szuflad powodowało spore trudności. Innym kupującym polecę zakup, ale jednocześnie życzę ogromu cierpliwości przy składaniu.
zakup klienta:


2023-12-19 12:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka.
zakup klienta:


2023-12-19 11:29
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Brak komunikacji to jedyny problem na który chciałbym zwrócić uwagę
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel jest nowoczesny i pięknie się prezentuje w salonie.


2024-01-24 21:59
Podstawka TV PS7 Passionata - San Remo jasne - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Prosta w złożeniu podstawka pod telewizor. Cena mega atrakcyjna. Polecam


2024-01-24 20:29
Wersalka rozkładana do salonu Fryderyk
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Zestaw wypoczynkowy Fryderyk został wykonany bardzo niedokładnie. Ogromne mankamenty i niedociągnięcia. Nie nadaje sie nawet do poprawy. Drewno zarówno na fotelach jak i wersalce uszkodzone, niedomalowane, chropowate kułka, peknięcia. Materiał na całym zestawie wypoczynkowym źle naciągnięty, rozchodzi sie na fotelach, widać fałdy, odchodzi od foteli. W jednym miejscu jest wybrzuszenie, ponieważ dana jest jakaś gąbka, a w innym pusto-sama płyta i źle naciągnięty materiał. Płyta w wersalce jest tak słaba, że strach nawet włoźyc pściel, żeby się nie zarwała. Siedzisko w wersalce z jednej strony ma większą lukę, z drugiej mniejszą. Boki od wersalki odchodzą. Widać zszywki na boku w wersalce. Jednym słowem tragedia wykonania. W związku z powyższym prosimy o zwrot pieniędzy nie ponosząc kosztu wysyłki zestawu, ponieważ został on wykonany bardzo niedokładnie. To sie nie nadaje do poprawy. Zamówiony wypoczynek odbiega od poprawnego wykonania. W rzeczywistości wygląda jeszcze gorzej.


2024-01-24 11:03
Nowoczesna konsola / toaletka z szufladami Nicole 100 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość


2024-01-24 09:53
Szafa Lena 2D dwudrzwiowa 90 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa spełnia oczekiwania, w tej cenie naprawdę dobry wybór.


2024-01-23 22:04
Łóżko dziecięce drewniane Alvins z szufladami - sosna, 90x190
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nigdy więcej nie zamówię u was


2024-01-23 21:52
Wisząca szafka RTV Nicole z szufladą 200 cm - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pięknie wykonana szafka RTV, kolor przeszedł moje oczekiwania.


2024-01-23 21:37
Dwudrzwiowa komoda Nicole z szufladami i metalowymi nogami 150 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry mebel, polecam


2024-01-23 21:19
Zestaw 2 szt. szafek nocnych z szufladą i metalowymi nogach Nicole - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry produkt, polecam


2024-01-23 21:19
Szafa trzydrzwiowa Nicole z ukrytymi szufladami i metalowymi nogami 150 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolony z mebla


2024-01-23 21:18
Dwudrzwiowa witryna Wilson z oświetleniem LED 80 cm - sosna norweska czarna / biały połysk
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mogłoby się tak nie gibać ale producent dołożył po to kątownik do sciany. Na pewno zamówię drugą część.


2024-01-23 20:16
Elmira 60 D 2F BB - szafka dolna dwudrzwiowa - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem.


2024-01-22 23:11
Konsola / toaletka Desin z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - oliwka / dąb nagano
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel ładny, ale blat mógłby być z prawdziwym fornirem, a nie okleiną drewnopodobną. Fatalny montaż - miejscami niejasna instrukcja z błędem, źle rozwiązany montaż do ściany, który nie pozwala na jakąkolwiek regulację, a wysokość otworów na kołki w ścianie podana w instrukcji nie zgadza się o 3 mm z prawdziwą. Świetnie i bezpiecznie spakowana paczka, nic nie miało szansy się uszkodzić.


2024-01-22 22:55
Komoda czterodrzwiowa na metalowych nogach Nicole 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne ladne


2024-01-22 20:54
Szafa trzydrzwiowa Nicole na metalowych nogach 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2024-01-22 20:51
Nowoczesna toaletka Hollywood 95 cm z oświetleniem LED - biały
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt ok,


2024-01-21 23:18
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 140
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Podoba mi się, że mogłem wybrać szerokość łóżka oraz rodzaj i kolorystykę materiału obiciowego. Wada wynikająca z wykonawstwa: dość trudno się rozkłada i składa, co wynika z mocnego ocierania się materaca o boki sofy (zbyt ciasne wpasowanie). Początkowo było to bardzo uciążliwe, ale po kilkunastu dniach użytkowania trochę się "wyrobiło" i teraz jest prawie OK.


2024-01-20 15:05
Komoda jednodrzwiowa z szufladami Sophie 05 z ryflowanym frontem - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Estetycznie wykonana, w pięknym kolorze. Praktyczny i efektowny mebel. Kolor na zdjęciu wygląda na cieplejszy(żółtawy), w rzeczywistości to piękny chłodny odcień kaszmiru.


2024-01-20 08:24
Szafa dwudrzwiowa Sophie 01 z ryflowanym frontem - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Estetycznie wykonana, piękny kolor. Bardzo efektowna szafa.


2024-01-20 08:22
Trzydrzwiowa komoda Desin z metalowymi nogami 170 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2024-01-20 08:21
Meblościanka do salonu Baros 10 - touchwood / orzech sattin
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Eleganckie, proste meble. Instrukcja obsługi czytelna, wszystko solidnie zapakowane. Polecam.


2024-01-20 08:04
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Gosia 105
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam jest wspaniała wszystkim będę polecac was


2024-01-20 07:44
Wersalka rozkładana Inka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
To mój pierwszy zakup online wersalki obawiałam się jaka będzie ale mile jestem zaskoczona bo wersalka okazało się ładna i naprawdę wygodna śpi się super także jestem zadowolona polecam


2024-01-19 11:16
Fotel Uszak Vilano z podnóżkiem - tkanina drukowana w kwiaty Coral Wm-82
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zachwycona !! Polecam!


2024-01-18 19:59
Kanapa rozkładana Uszak Vilano - wzór w kwiaty Coral WM 82
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble REWELACJA !! Jestem zachwycona! Cudowne, solidne, piękne wykonanie. Jedyne co to mogły by być odrobinę bardziej miękkie. Polecam!


2024-01-18 19:56
Tapicerowana pufa Magnelio
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2024-01-14 22:27
Narożnik z elektrycznie wysuwanym siedziskiem i funkcją spania Magnelio L
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2024-01-14 22:27
Łóżko tapicerowane Bolsena 180 x 200 - Bez pojemnika
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2024-01-14 22:26
Panele tapicerowane Long
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2024-01-14 22:25
Podnoszona rama metalowa Komfort L38 do łóżka z pojemnikiem
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2024-01-14 22:25
Dwudrzwiowa szafka RTV Halle 40 z wnękami 180 cm - dąb wotan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nic dodać nic ująć spełnił me oczekiwania


2024-01-13 21:03
Komoda dwudrzwiowa z szufladą Kora 88 cm - samoa king
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem. Bardzo dobra jakość produktu. Uprzejmy kierowca.


2024-01-12 14:46
Dwudrzwiowa komoda Verica z metalowymi nogami 120 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość wykonania.


2024-01-12 14:27
Łóżko antresola drewniana Swen - biały, 80x160
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak na zakup przez internet bez zobaczenia na żywo i dotknięcia produkty jest bardzo pozytywnie zaskoczony jakością łóżeczka


2024-01-12 11:24
Nowoczesna szafka RTV Vera 138 cm - dąb artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo intuicyjna instrukcja montażu. Nie trzeba być stolarzem aby poskładać "klocki" których jest w zestawie dość sporo. Całość solidnie wykonana. Po samej wadze opakowania wiedziałem, że nie kupiłem tandety. Bardzo polecam!


2024-01-11 19:24
Nowoczesny narożnik SA L - tkanina Austin 19 Anthrecite, strona lewa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie jest to liche drewno, przypominające karton ze znanej sieci o żółto - niebieskich barwach ;) Podoba mi się bardzo kolor, który pasuje do mojego wystroju wnętrza.


2024-01-11 19:20
Narożnik z elektrycznie wysuwanym siedziskiem Verica Mini
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik nie dostarczony w terminie. Po rekompensacie ktora nie wystarczyła na pokrycie osobistego odbioru okazalo się że towar jest uszkodzony. Czekam na rozpotrzenie reklamacji i może wtedy przyjdzie czas na opinię.


2024-01-11 18:48
Vita D20 CARGO - szafka dolna z koszem cargo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wysoka jakość


2024-01-11 16:20
Lamja DZS8 - szafka pod zlewozmywak z szufladą Starmotion
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wysoka jakość


2024-01-11 16:20
Italia DS 6/3 - szafka dolna z trzema szufladami Starmotion
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoka jakość


2024-01-11 16:19
/opinie_4