Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


17240

opinii klientów

średnia ocena

4.84

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie

Adrian Tuora
2022-09-08 17:35:02
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Bronisława M.
2022-09-08 15:48:02
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko zgodnie z opisem i rozmową. Czas oczekiwania u nas 4 tygodnie, tak jak Pani mówiła 4-6tyg. Bardzo fajny i wygodny zestaw wypoczynkowy. Dobra jakość.
zakup klienta:

Beata Pukajło
2022-09-07 16:49:36
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2022-09-07 16:17:05
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Dominika Knap
2022-09-06 20:57:28
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Pan dostarczający towar bardzo miły i pomocny.
zakup klienta:

Stanisław Smerża
2022-08-31 20:18:32
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Grażyna Dzięgiel-Pietras
2022-08-31 09:23:33
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
ok :)
zakup klienta:

ILONA SZYMANOWICZ
2022-08-30 12:12:14
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Iwona Mordel
2022-08-29 19:08:30
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Wiadomo co się dzieje na każdym etapie. Świetna obsługa, świetna dostawa.
zakup klienta:

Agata Szydłowska
2022-08-29 12:25:10
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Monika Szewczyk
2022-08-27 13:52:51
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem zadowolona z usługi. Wszystko zgodnie z ustaleniami z firmą.
zakup klienta:

Joanna Zając
2022-08-26 23:38:36
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

TERESA MYCEK
2022-08-26 17:55:08
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Jestem bardzo zadowolona.Mila obsługa i szybka dostawa.Polecam
zakup klienta:

Monika Robak
2022-08-26 16:23:13
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Dostarczone meble zgadzają się całkowicie z ofertą i zamówieniem , jakość mebli naprawdę OK. Jeśli szukasz mebli za 800 zł i czekasz co dostarczą?- polecam sklep meble bogart wszystko jest w jak najlepszym porządku
zakup klienta:

Bruno Kolanowski
2022-08-26 16:14:30
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Barbara Owczarek
2022-08-25 15:26:48
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wszystko zgodnie z zamówieniem,bardzo profesjonalna obsługa klienta, super doradztwo. Na bieżąco byłam precyzyjnie informowana o etapach realizacji zamówienia włącznie z terminem i godziną dostawy. Mega polecam.
zakup klienta:

klient
2022-08-24 21:44:37
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2022-08-23 18:03:52
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Bartosz Maślankiewicz
2022-08-23 15:48:59
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Jolanta Stolarczuk
2022-08-21 12:47:55
OCENA:
4.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Natalia i Konrad Tracz
2022-08-21 09:53:07
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Bartosz Hryciuk
2022-08-19 00:14:10
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Elżbieta Polska
2022-08-18 12:44:14
OCENA:
4.50
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2022-08-16 09:52:54
OCENA:
4.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Justyna Schindler
2022-08-15 11:27:37
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Renata Zapolska
2022-08-14 18:50:54
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

klient
2022-08-12 17:13:07
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Obsluga rewelacja. Dostawa ekspresowa. Komoda przepiękna. Tylko jeden minus - za takie pieniądze komoda mogłaby być dostarczana złożona. Jej instrukcja obsługi nie jest skomplikowana ale zabawa na kilka dobrych godzin.
zakup klienta:

Tomasz C.
2022-08-12 16:52:27
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Kamila Starzak
2022-08-11 22:33:36
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Joanna Hajduga
2022-08-11 20:23:46
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Jacek Białecki
2022-08-10 18:10:08
OCENA:
4.25
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Irena Weselska
2022-08-10 09:19:04
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

joanna jaguś
2022-08-09 19:06:09
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

BOŻENA OLESZKO
2022-08-09 17:55:09
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
wszystko zgodne z zamówieniem, meble bardzo ładne, dobra instrukcja, łatwe w montażu
zakup klienta:

Ilona K.
2022-08-09 17:48:05
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Bardzo profesjonalna obsługa klienta, pani na infolinii udzielała rzetelnych informacji, później byłam informowana o każdym etapie dostawy, dostałam nawet SMS z informacją że dostawca będzie za pół godziny. Bardzo polecam
zakup klienta:

Karolina Góźdź
2022-08-09 17:20:13
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Artur Chowaniec
2022-08-09 17:17:56
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam, konkretna instrukcja montażu krok po kroku oraz cena stosowna do jakości.
zakup klienta:

Kazimierz Baran
2022-08-09 16:57:04
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Małgorzata Piórkowska
2022-08-09 16:01:42
OCENA:
5.00
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Rewelacyjne podejście do transakcji. GORĄCO POLECAM;-)
zakup klienta:

Robert Mazur
2022-08-09 15:59:11
OCENA:
4.75
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Fotel wypoczynkowy Walker
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrze

Jarosław Sawicki
Stół rozkładany Saturn 40 - wiśnia malaga - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stół dobrej jakości. Bez żadnych uszkodzeń czy rys. Wszystko ładnie spakowane i opisane.

Iwona Mordel
Łóżko 140 Galaxy 50 Dąb monastery - czarny połysk 24ZBEA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Agata Szydłowska
Stolik nocny Galaxy 22 Dąb monastery - czarny połysk 24ZBEA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Agata Szydłowska
Szafa przesuwna 200 Galaxy 67 - Dąb monastery/Czarny połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Agata Szydłowska
Sofa Amerykanka Kordian 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotele są bardzo wygodne i ładnie wyglądają. Są starannie wykonane. Polecam

Monika Szewczyk
Blat Petra Beż 28mm - Stolkar
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

TERESA MYCEK
Komoda dwudrzwiowa z trzema szufladami Baros 26 - san remo jasny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

klient
Komoda trzydrzwiowa z szufladami Olin 47 - appenzeller fichte / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna, stabilna, pojemna, łatwa w montażu i najważniejsze nie widać na niej kurzu.

klient
Fotel stojący owalny wiklinowy kokon Gardins II - naturalny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Jolanta Stolarczuk
Komoda trzydrzwiowa Kendo 04 - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Natalia i Konrad Tracz
Biurko wolnostojące Kendo 01 - biały
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany

Natalia i Konrad Tracz
Łóżko dziecięce drewniane Tymek II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Natalia i Konrad Tracz
Materac Paris Mini - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Natalia i Konrad Tracz
Komoda Nicole 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Bartosz Hryciuk
Zestaw szafek nocnych Nicole 2 szt. - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Bartosz Hryciuk
Łóżko młodzieżowe 120x200 Delta DL15 L/P - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Luksusowe dla dużego chłopca.

Elżbieta Polska
Półka wisząca Delta DL13 - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodaje uroku.

Elżbieta Polska
Komoda młodzieżowa z czterema szuflami Delta DL10 - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pakowna i ładna.

Elżbieta Polska
Biurko młodzieżowe Delta DL9 - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo nowoczesne, zwraca uwagę.

Elżbieta Polska
Regał młodzieżowy dwudrzwiowy z szufladą Delta DL4 - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble wyglądają super.

Elżbieta Polska
Materac Madryt - Końcówka Serii
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Materac bardzo wygodny.

Elżbieta Polska
Narożnik tapicerowany Toronto
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Renata Zapolska
DELGADO fotel wypoczynkowy musztardowy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygodny, tak jak chciałem.

Bogusław Lenard
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

klient
Combo 16 - biały/MDF biały połysk - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Tomasz C.
Szafka RTV Nicole 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Joanna Hajduga
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
spełnia moje oczekiwania

BOŻENA OLESZKO
Krzesło tapicerowane z podłokietnikami Nicole na czarnym stelażu - Grafit - Końcówka serii
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
wygodne, bardzo ładne, wykonanie - solidne

BOŻENA OLESZKO
Łóżko tapicerowane Santino 160x200 - popiel
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko bardzo mi się podoba, proste i eleganckie, jestem zadowolona ze swojego wyboru i polecam

Ilona K.
Szafka RTV wisząca Nicole 200 cm z wnęką - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Karolina Góźdź
Kredens Nicole - kaszmir/ złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Artur Chowaniec
Komoda Nicole 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Artur Chowaniec
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Artur Chowaniec
Szafa ubraniowa Bali 2 D3 - śliwka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Kazimierz Baran
Szafka RTV Nicole 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
KOMODA REELACYJNA, POLECAM ;-)

Małgorzata Piórkowska
Nowoczesne biurko Nicole - granat MDF / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Robert Mazur
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna i solidna szafka RTV, polecam

Agata �.
Materac dziecięcy piankowy Luna do dolnego pokładu 9 cm
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Materac Ok.

klient
Zestaw szafek nocnych Nicole 2 szt. - granat MDF / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany

Karol Musiał
/opinie_4