Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2021-06-09 16:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2021-06-08 19:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Realizacja zamówienia na wysokim poziomie, wzorowy kontakt na każdym etapie, obsługa klienta profesjonalna. Przy składaniu zamówienia fachowa porada. Sama kanapa wygląda bardzo ładnie i nowocześnie. Wydawała się twarda na początku ale to kwestia przyzwyczajenia. Rewelacyjne rozwiązanie pojemnego schowka po obu bokach i wygodnej małej półeczki. Na minus brak jakiegoś uchwytu co utrudnia rozkładanie. Ogólnie bardzo pozytywnie. Dziękuję
zakup klienta:


2021-06-08 15:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji wydłużył się z 8 do 10 tygodni, aleJakość mebli wynagrodziła sprawę
zakup klienta:


2021-06-07 16:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kurier.
zakup klienta:


2021-06-07 16:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pełen profesjonalizm! A życzliwość firmowego Kierowcy nie do przecenienia! Polecam więc zdecydowanie!
zakup klienta:


2021-06-04 19:14
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep.
zakup klienta:


2021-06-01 19:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kontakt ,bardzo uprzejma pani Marta wszystko wyjaśni doradzi,trochę długo się czeka na realizacje ale warto
zakup klienta:


2021-05-27 12:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła obsługa. Serdecznie polecam ten sklep.
zakup klienta:


2021-05-25 18:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Od zamówienia do dostawy wszystko przebiega w terminie.
zakup klienta:


2021-05-22 07:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo dobrze wszystko
zakup klienta:


2021-05-20 08:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko tak jak się należy. Polecam
zakup klienta:


2021-05-18 21:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
DOBRZE
zakup klienta:


2021-05-18 10:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt i miła obsługa jestem zadowolona.
zakup klienta:


2021-05-17 19:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo profesjonalna obsługa.
zakup klienta:


2021-05-15 08:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep naprawdę godny polecenia.. tak zapakowqnych mebli w paczce nigdy nie widziałem.. wszystko w 100%zabezpieczone
zakup klienta:


2021-05-09 20:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko przebiegło bezproblemowo.Polecam
zakup klienta:


2021-05-07 17:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok, poza czasem oczekiwania który był dłuższy niż przewidywany ale warto było czekać :)
zakup klienta:


2021-04-30 09:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super polecam 100%
zakup klienta:


2021-04-30 00:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zdecydowanie polecam ;)
zakup klienta:


2021-04-29 19:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalizm w każdym aspekcie. Polecam sklep.
zakup klienta:


2021-04-28 07:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ze sklepu jestem bardzo zadowolona szybko sprawnie, dostawa szybka dogodna
zakup klienta:


2021-04-27 17:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2021-04-26 22:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo dobra jakość wykonania i wrażenia estetyczne. Kulturalny i pomocny kierowca. Jedyny minus to opóźnienie w realizacji.
zakup klienta:


2021-04-26 15:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Firma godna polecenia. Trochę się baliśmy, że kupujemy kota w worku ale to nie było potrzebne! Dostawa na najwyższym poziomie. Kultura, profesjonalizm i bardzo dobrej jakości mebel. Polecam!
zakup klienta:


2021-04-23 10:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Po pół roku użytkowania mogę stwierdzić że jestem zadowolona z zakupu ,sklep godny polecenia skorzystam ponownie kiedyś
zakup klienta:


2021-04-23 09:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę długo czekałam ale było warto narożnik cudny obsługa klienta na medal
zakup klienta:


2021-04-23 05:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super. Jestem bardzo zadowolony
zakup klienta:


2021-04-22 15:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Perfect
zakup klienta:


2021-04-22 08:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa konkretna i rzetelna, dostawa w czasie , który został wcześniej podany mailowo a później telefonicznie ustalony odnośnie godziny, kierowca uprzejmy i pomocny. Czas realizacji długi ale warto poczekać i mieć dobry produkt. Na pewno powrócę tu na zakupy w najbliższym czasie :). Pozdrawiam
zakup klienta:


2021-04-20 16:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakupy mebli-bogard oceniam bardzo dobrze szybka realizacja zamówienia czas oczekiwania do5 tygodni transport oceniam bardzo dobrze.
zakup klienta:


2021-04-19 17:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep warty polecenia. Szybka, miła obsługa, bardzo dobry transport.
zakup klienta:


2021-04-16 23:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zdecydowanie polecam !!!
zakup klienta:


2021-04-16 18:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sprzedawca, gorąco polecam.
zakup klienta:


2021-04-15 17:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik bardzo solidny, obsluga miła i pomocna, czas realizacji-tak jak wskazano podczas pierwszej konsultacji na infolinii, dostawa super
zakup klienta:


2021-04-15 16:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna obsługa i dostawa.
zakup klienta:


2021-04-14 19:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak narazie wszystko w jak najlepszym porządku. Meble bardzo ładne i co najważniejsze bardzo wygodne. Polecam
zakup klienta:


2021-04-13 18:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoko oceniam usługi sklepu Meble-Bogart, mimo że czas realizacji zamówienia to 10 tygodni. Kontakt telefoniczny od samego początku bez zarzutu, czyli sympatyczna i rzeczowa obsługa. Towar bardzo dobrze zapakowany.
zakup klienta:


2021-04-11 22:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok narożnik przepiekny
zakup klienta:


2021-04-11 17:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w porządku. Obsługa super. Towar zgodny z opisem
zakup klienta:


2021-04-11 15:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Blood naprawdę super szkoda tylko że taki długi czas oczekiwania ale warto
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Półkotapczan pionowy Basic 120x200 - czarny / dąb lancelot
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
całość jest na 1 rzut okaz ok, ale płyty frontowe zamocowane tylko po bokach to bzdura.


2023-03-13 09:48
Witryna Alwa 27 biały połysk - Promocja
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jedyny minus w tej cenie to brak podfrezowania tyłu mebla aby plecówka schowała się w głębi i nie była widoczna z boku witryny.


2023-03-12 18:16
Wersalka rozkładana Wiktor
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam te produkty,miła obsługa,zgrabny transport,wersalka ładnie się prezentuje


2023-03-12 17:28
Tapczan jednoosobowy Prosty IV - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
cena ok , funkcjonalnosc również


2023-03-12 14:11
Nowoczesny szezlong wypoczynkowy Heaven
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Wykonanie i dostawa na najwyższym poziomie. Trochę długo trzeba czekać, ale warto


2023-03-11 17:51
Wersalka rozkładana Etna
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony z samej wersalki, natomiast był problem z wniesieniem, ponieważ trzeba było zdemontować boki samemu, oraz odkręcić nóżki podtrzymujące wersalkę od spodu, a chłopaki którzy ją dostarczyli twierdzili, że się nie da rozkręcić boków, bo trzeba by odkręcić nóżki i można uszkodzić w ten sposób materiał, a trzeba było to zrobić, ponieważ wersalka nie przeszła by przez drzwi wejściowe, oraz drzwi na piętrze i zostawili mi tą wersalkę przed domem, a zapłaciłem też za usługę wniesienia, więc nie jestem zadowolony z usługi wniesienia.


2023-03-11 11:58
Komoda mała dwudrzwiowa z szufladami Parisja - czarny połysk
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok ale instrukcja montażu chaotyczna i bałagan w śrobkach


2023-03-10 16:53
Witryna wąska Parisja - czarny połysk
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie ok ale brakowało w instrukcji montażu konkretów co do nóżek (brak zaznaczeń na wwiercenia i kierunek montażu nóżek)


2023-03-10 16:51
Stolik kawowy Parisja - czarny połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony


2023-03-10 16:48
Narożnik z funkcją spania Basic - skóra
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygodny. Cieszy oko. Regulowane zagłówki można idealnie dopasować do siebie


2023-03-09 21:06
Łóżko piętrowe Nestor
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko jest niedopracowane. Wykończenie pozostawia wiele do życzenia. Bardzo ostre krawędzie płyt są wręcz niebezpieczne. Montaż ciężki tym bardziej, że instrukcja to taka w przybliżeniu, nieczytelna, mocno odbiega od standardów wyznaczonych prze ikee czy voxa. Nie polecam.


2023-03-09 17:45
VERICA KONSOLA 120 2SZ cashmere / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny produkt, łatwy w montażu. Serdecznie polecam.


2023-03-09 17:39
Uchwyt ST 04_L150_G (Uchwyt do VERICA KONSOLA 120 2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Gorąco polecam


2023-03-09 17:38
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny produkt, łatwy w montażu. Serdecznie polecam.


2023-03-09 17:38
Nowoczesna sofa Phoenix 2 os.
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-03-09 10:19
Stelaż ST 01_460x450_G (SZAFKA NOCNA NICOLE) (pojedynczy stelaż)
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Niestety stelaż do szafek nocnych nie jest równy. Przy jego montażu do stoliczka trzeba iść na kompromis: albo zamontować tak, aby w przedniej części było równo albo w tylnej.


2023-03-09 10:16
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość ,


2023-03-09 01:33
Szafa trzydrzwiowa z lamelami Neria - szary / dąb artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z umową


2023-03-08 19:42
Szafa dwudrzwiowa z lamelami Neria - szary / dąb artisan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie poraz pierwszy jestem zadowolona


2023-03-08 19:41
NICOLE KOMODA 200 4D cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna komoda, polecam!


2023-03-08 18:39
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda piękna, polecam z całego serca!!!


2023-03-08 18:37
Komoda dwudrzwiowa z dwiema szufladami i wnękami Mega ME9
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Solidna, ładna komoda.


2023-03-07 10:40
Szafka RTV pod telewizor Velvet 24 - dąb rustical - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z szafki RTV. Wcześniej już byłam w posiadaniu mebli z tej serii chciałam więc uzupełnić kolekcje o jeszcze jeden element.


2023-03-07 10:22
Szafka RTV stojąco - wisząca 180 cm AVA 40 - czarny / wotan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajna szafka w dobrej cenie. Polecam


2023-03-06 22:51
Zaślepki konfirmatów 25szt. - Dąb Złoty - KAM (Olivia Soft)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
dobry produkt


2023-03-06 22:34
Panel HPL 2m - Layman
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony z Waszych produktów i usługi


2023-03-06 22:32
Combo 14 U - biały/MDF biały połysk - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość oraz pojemne szuflady


2023-03-06 20:51
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Barzo dobra sofa i bardzo dobry serwis. Chcę szczególnie p[odziękować Panom tragarzom, którzy przeciągnęli ją w całości i nic nie poszarpawszy przez nasze wązkie drzwi.


2023-03-06 20:49
Szafa do przedpokoju Keri 21
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładny mebel . Dostawa na czas. Tylko długi okres oczekiwania niestety.


2023-03-06 19:06
Stelaż ST 01_460x450_G (SZAFKA NOCNA NICOLE) (pojedynczy stelaż)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna seria. Mam z niej jeszcze szafkę TV i komodę. Wysoka jakość, terminowa i kompletna dostawa, względnie łatwy montaż. Polecam.


2023-03-06 13:24
Uchwyt ST 01 500_3_G (Uchwyt szafa Nicole 150 cm)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
nie mam uwag


2023-03-06 12:14
NICOLE SZAFA 150 3D cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag.


2023-03-06 12:13
Sofa rozkładana Amerykanka Monika 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jakość.


2023-03-06 09:38
MEZO REG1 regał wielobarwny - Wyprzedaż
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Byłabym zadowolona z zakupu, gdyby nie następująca usterka. Element nr 24 zamontowany w części bliżej frontu regału ma źle wyprofilowane jedno wgłębienie do osadzenia nóżki i bardzo głęboko osadzony gwint w otworze, co uniemożliwia wkręcenie nóżki, a w efekcie użytkowanie regału. Bardzo proszę o kontakt w tej sprawie, aby rozwiązać palący dla mnie problem. Z poważaniem. ***


2023-03-06 08:53
Komoda dwudrzwiowa Luck III - buk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok.


2023-03-06 08:51
Komoda Luck II - Buk
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dno szuflad ma za mały rozmiar. Po zmontowaniu szuflad dno z nich wypada.


2023-03-06 08:50
NICOLE RTV 200 2D2SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-03-05 22:11
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zaskoczona pełnym profesjonalizmem ze strony Meble Bogart. Zamówienie zrealizowane wcześniej niż podany na stronie, kontakt perfekcyjny a Panowie dostarczający towar... Uśmiechnięci, sympatyczni, pomocni i punktualni co do MINUTY! Oczywiście szafka spełnia wszystkie wymagania, jest mały odprysk wewnątrz półki, ale przy takiej obsłudze to drobiazg, nie rzuca się on w oczy. Na pewno będę zaglądać na stronę podczas dalszego meblowania mieszkania. Dziękuję!


2023-03-05 22:10
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem mile zaskoczona! Komoda została dostarczona bardzo szybko - po jakiś 3 tyg ( była mowa o 6). Dodatkowo Pan dostawca bardzo miły. Produkt bardzo dobrej jakości, łatwy do złożenia (bardzo czytelna instrukcja), pięknie się prezentuje w sypialni. Polecam


2023-03-05 21:03
Sofa rozkładana do salonu Walker II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa bardzo wygodna właśnie takiej szukaliśmy!


2023-03-05 17:40
/opinie_40