Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2021-02-05 09:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super meble jak za tą cenę. Instrukcja jak klocki lego dokładna i czytelna.
zakup klienta:


2021-02-03 21:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko super
zakup klienta:


2021-02-03 18:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2021-02-03 17:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Transakcja przebiegła pomyślnie, transport bez zarzutu, zakupy na stronie internetowej bardzo intuicyjne. Ogólnie polecam sklep.
zakup klienta:


2021-02-02 15:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
czekałam 2 miesiące na dostawę
zakup klienta:


2021-02-02 09:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ladnie wykonana komoda
zakup klienta:


2021-02-01 21:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji kilka dni co było ogromnym zaskoczeniem. Dostawa bez zastrzeżeń, kierowca bardzo sympatyczny. Polecam pod każdym względem:)
zakup klienta:


2021-02-01 18:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję bardzo że mogłem skorzystać z państwa usług. Jestem bardzo zadowolony
zakup klienta:


2021-02-01 15:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Witam, ogólnie oceniam tego sprzedawcę pozytywnie. Towar był zgodny z zamówionym, jedynie na dostawę trzeba było trochę poczekać bo odbywała się transportem własnym ale kierowca dowiózł mi towar pod drzwi. Polecam. ***
zakup klienta:


2021-01-28 18:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super polecam, porządnie wykonane meble
zakup klienta:


2021-01-27 23:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ekstra:)
zakup klienta:


2021-01-27 18:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo dobrze wykonane, zgodnie z opisem
zakup klienta:


2021-01-27 18:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z sofy, zrobiona solidnie, obicie z dobrego materiału, jak się zabrudzi to ścierką się prztrze już czyste. Jak ma się małe dzieci to dobre rozwiązanie. Solidnie wykonane siedzisko, wygodnie się śpi. Trochę trzeba czekać na zamówienie.
zakup klienta:


2021-01-27 16:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wszystkim naprawdę solidna rogówka
zakup klienta:


2021-01-26 16:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona ze swoich zakupów, narożnik jak i łóżko sypialniane bardzo wygodne. Polecam
zakup klienta:


2021-01-26 15:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sprzedawcę
zakup klienta:


2020-12-29 19:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-12-29 16:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, szybko i sprawnie. A towar zgodny z opisem.
zakup klienta:


2020-12-28 16:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
profesjonalna obsługa, gorąco polecam.
zakup klienta:


2020-12-27 15:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-12-26 13:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja! Błyskawiczna dostawa, świetny kontakt. Na pewno wrócę :)
zakup klienta:


2020-12-24 16:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam !!!
zakup klienta:


2020-12-23 15:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Wszystko dopracowane w każdym calu. Miła obsługa
zakup klienta:


2020-12-22 17:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, meble solidnie wykonane
zakup klienta:


2020-12-22 15:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoka jakość produktów. Długi czas realizacji zamówienia
zakup klienta:


2020-12-21 16:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżeczko piękne. Wszystko zrobione dokładnie. Jestem bardzo zadowolona. Jedyny minusik to czas oczekiwania, ale zostałam o tym poinformowana że realizacja się przedłuży więc jest ok. Polecam
zakup klienta:


2020-12-21 16:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony.
zakup klienta:


2020-12-21 14:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok, profesjonalna obsługa, jakość proporcjonalna do ceny. Ogólnie polecam A+++++
zakup klienta:


2020-12-21 12:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-12-21 12:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Choć długie terminy- warto czekać. Wszystko OK.
zakup klienta:


2020-12-18 21:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie ok, termin realizacji długi, ale warto było czekać.
zakup klienta:


2020-12-18 21:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie ok
zakup klienta:


2020-12-17 23:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa,
zakup klienta:


2020-12-16 18:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona
zakup klienta:


2020-12-16 16:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czekałam 2 m-ce na realizację zamówienia. Bylam na bieżąco informowana o poszczególnych etapach.Towar ładnie zapakowany, bez uszkodzeń.
zakup klienta:


2020-12-16 07:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jestem zaskoczony
zakup klienta:


2020-12-15 19:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem mega zadowolona
zakup klienta:


2020-12-15 18:19
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo konkretna i miła obsługa.
zakup klienta:


2020-12-13 16:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-12-13 16:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Narożnik z funkcją spania Milanos U
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sprzedawca polecam


2023-02-23 13:32
Uchwyt ST 04_L230_B (Uchwyt VERICA SZAFKA NOCNA 50 1SZ, VERICA ŁAWA 120 2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super


2023-02-23 10:04
NICOLE KOMODA 200 4D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jakościowy mebel, instrukcja złożenia niespotykanie logiczna


2023-02-23 08:11
Półkotapczan pionowy Basic 140x200 - czarny / dąb lancelot
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładnie prezentuje się w pokoju. Solidne, porządne wykonanie, materiały wysokiej jakości. Front wygląda wspaniale, wewnątrz te półeczki też. Mam nadzieję że posłuży ładnych parę lat.


2023-02-22 23:02
Szafka RTV Olin z szufladami i wenęką 192 cm - appenzeller fichte / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
fantastyczna komoda pod względem wyglądu oraz jakości- polecam


2023-02-22 22:37
Stolik kawowy Olin 99 z szufladą i wnęką - appenzeller fichte / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
stolik zgodny z opisem - bardzo dobra jakość


2023-02-22 22:36
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-02-22 19:25
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jestem zadowolona z zakupu, zakup spełnił moje oczekiwania. Ocena sprzedawcy na ocenę 6+


2023-02-22 18:56
Szafa do przedpokoju Keri 20
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Dwie rysy na drzwiach


2023-02-22 15:56
Komoda z szufladami do przedpokoju Keri 19
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-02-22 15:55
Szafka na buty Keri 4
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-02-22 15:55
Szafka na buty Keri 1
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-02-22 15:55
Lustro do przedpokoju Keri 22
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-02-22 15:55
Łóżko piętrowe drewniane Amely Maxi 80x200 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dzieciaki zadowolone :) Śpią w swoim łóżku :) Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Polecam:)


2023-02-21 23:00
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ cashmere lam / cashmere mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Słabo zabezpieczona paczka


2023-02-21 19:08
NICOLE RTV 150 2D1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Pęknięte dwa elementy ( postawa + górna półka) Problem z regulacją szczelin pomiędzy szufladą


2023-02-21 19:08
Łóżko dziecięce Alvins parterowe DP 002 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakosc łóżka, duzo srub dodatkowo, nie wyliczone co jest plusem, latwy montaz. Bardzo dobry kontakt z biurem obsługi klienta. Firma bardzo pomocna w sprawach zamowienia. Jak narazie corka bardzo zadowolona z łóżka. Polecam :)


2023-02-21 12:35
Materac dziecięcy Relfi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z opisem


2023-02-21 11:07
Materac dziecięcy Salmi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z opisem


2023-02-21 11:06
Łóżko dziecięce Alis wyjazdowe DPV 001 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt solidnie wykonany.


2023-02-21 11:06
Szuflada drewniana Nati
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładna wygląda solidnie


2023-02-21 11:05
Łóżko piętrowe drewniane 2 osobowe Nati
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko ładne jednak ciężkie w montażu niektóre śruby nie chciały się wkręcać. Drabinka mocno skrzypi gdy się na nią wchodzi. Dodatkowo nie wiem czemu w zestawie były użyte i srebrne i złote śruby daje to wrażenie niedopasowania a zaślepki do nich są białe mino iż montowane są w elemencie drewnianym, więc w sumie już lepiej ich nie dawać. Po za tym wszystko zgodne z opisem i na czas.


2023-02-21 11:03
NICOLE RTV 200 2K1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna rtv-ka. Mąż chwalił opis każdego elementu, składanie było jasne i przyjemne. Eket równie piękny 🥰


2023-02-21 09:24
Oświetlenie LED Carmelin / Olin
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oświetlenie w porządku. Wygląda bardzo ładnie.


2023-02-21 04:28
Dwudrzwiowa witryna Olin 05 ze szkanymi półkami 50 cm - appenzeller fichte / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobrze wykonane meble


2023-02-21 04:28
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo nowoczesny, modny design. Pięknie opracowana instrukcja montażu. Meble bardzo dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniami w transporcie. Gorąco polecam. Jakoś pierwsza klasa. Dostawa błyskawiczna.


2023-02-21 00:16
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nowoczesny design. Meble dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniami w transporcie. Pięknie opracowana instrukcja montażu. Polecam.


2023-02-21 00:14
ASHA RTV 167 2D1SZ biały lam / biały mat mdf
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas oczekiwania na zamówienie mimo, że towar był w magazynie baaardzo długi. Szafka z tyłu ma JEDYNIE brązową dyktę. Nie ma o tym informacji na stronie. Szafka miała stać przy prześwitujących lamelach z tyłu przez dyktę nie wygląda to ok. Powinna być tam normalna płyta jak np blat. Za taką cenę wolę meble ***. Jakość w *** dużo lepsza niż Bogart.


2023-02-20 22:34
Łóżko piętrowe Lovic PPS 001 90 x 200 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo Polecam(⁠•⁠‿⁠•⁠).Obsługa na bardzo wysokim poziomie,dbająca o zadowolenie klienta,towar zgodny z opisem wysokiej jakości. Natomiast Firma kurierska pozostawia wiele do życzenia.


2023-02-20 21:23
Trzydrzwiowa szafa Smart SRL2 z szufladami i lustrem 150 cm - biały lux / dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super produkt, profesjonalny i uprzejmy dostawca


2023-02-20 13:17
Czterodrzwiowa komoda Toledo 25 z szufladą 210 cm - biały połysk / san remo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2023-02-20 07:56
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt w porządku, bardzo długi czas oczekiwania na wysyłkę


2023-02-20 07:41
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Sam produkt w porządku, bardzo długi czas oczekiwania na wysyłkę.


2023-02-20 07:41
Nadstawka do szafy Bali D3 - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
pasuje na szafe idealnie


2023-02-19 18:10
Wersalka Inka - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo duża dbałość o kontakt z klientem. Od momentu potwierdzenia wybranej serii produktu, po dostawę do domu. Długo szukałam firmy, która ma usługę wniesienia do mieszkania bez windy - sprawdziło się :) Wersalka wygodna, pasuje do mieszkania.


2023-02-19 17:56
Wersalka do salonu Porto
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wersalka dobrze się prezentuje. Wykonana nienagannie. Jedynie co bym zmienił to otwór do wkładania pościeli, jest trochę za wąski. Sama skrzynia jest wystarczająca. Innych uwag nie mam. Obsługa w całym procesie zakupu znakomita. Panu Krystianowi należą się słowa uznania. Dostawa wraz z wniesieniem również bardzo dobra. Panowie z uśmiechem wnieśli wersalkę na III piętro bez żadnych uwag. Tak trzymać. Firma godna polecenia innym klientom. Moim zdaniem Bogart Meble wyróżnia się na rynku meblarskim. Miałem do czynienia również z innymi. Jesteście nie do pobicia !


2023-02-19 13:34
Wersalka rozkładana do salonu Nelly
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
to moja druga wersalka nelly ale ta przyszła lekko uszkodzona /przetarte obicie całe szczęście niewielkie /


2023-02-17 11:59
Pufa mała Samanta
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość wykonania nie zachwyca niestety


2023-02-17 11:52
ASHA RTV 167 2D1SZ czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z opisem, szafka ładna solidnie wykonana. Polecam.


2023-02-17 10:43
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ fjord mdf + biały lam / fjord mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetnie wykonany produkt


2023-02-16 21:40
/opinie_44