Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2020-09-04 18:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo solidna firma
zakup klienta:


2020-09-02 20:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem. Polecam.
zakup klienta:


2020-09-01 15:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa szybciej niż zapowiadano, szybciej o cały miesiąc. Meble piękne, łatwy montaż. Cudo ogólnie
zakup klienta:


2020-08-31 16:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko perfekcyjnie.
zakup klienta:


2020-08-29 12:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecammeble piękne pozdrawiam
zakup klienta:


2020-08-28 11:38
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
ocena dostawa tyczy czasu oczekiwania a nie samej dostawy która była super
zakup klienta:


2020-08-27 19:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa pod wskazany adres punktualnie o wyznaczonej godzinie. Polecam
zakup klienta:


2020-08-27 11:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miły kurier. Cała obsługa sklepu również. Zamówione produkty bardzo ładne i dobrze wykonane.
zakup klienta:


2020-08-25 18:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble piękne, solidne, dobrze wykonane. Przesyłka szybszy niż w ofercie :) instrukcje czytelne, złożenie ich nie było problemem. Ogólnie super!
zakup klienta:


2020-08-25 15:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-08-25 14:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obśługa na bardzo wysokim poziomie, bardzo dobry kontakt od momentu złożenia zamówienia do dostawy końcowej. Meble piękne, solidne i niedrogie, gorąco polecam :)
zakup klienta:


2020-08-21 17:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
profesjonalna obsługa, realizacja i dostawa w w terminie
zakup klienta:


2020-08-19 21:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z łóżka i polecam go każdemu
zakup klienta:


2020-08-17 16:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mimo znacznego opóźnienia w realizacji - jestem zadowolona. Narożnik jest piękny, idealnie odszyty. Realizacja dostawy bez zarzutu.
zakup klienta:


2020-08-15 06:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sklep
zakup klienta:


2020-08-14 16:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja, zamowienie szybciutko zrealizowane, bardzo pomocni konsultanci krzesla piękne, stabilne, wykonanie super. Dziękuję i polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.
zakup klienta:


2020-08-14 11:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mogę polecić
zakup klienta:


2020-08-14 07:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżeczko jest śliczne ♥️ kontakt ze strony sklepu w jak najlepszym porządku. Kierowca skradł serce córeczki ;-)
zakup klienta:


2020-08-13 17:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szczerze polecam . Bardzo profesjonalna obsługa. Dostawa na poziomie.
zakup klienta:


2020-08-12 07:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam
zakup klienta:


2020-08-07 11:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Brak zastrzeżeń. Wszystko wykonanie solidnie, sama zaś instrukcja montażu bardzo dokładna.Na pewno skorzystamy jeszcze nie raz!
zakup klienta:


2020-08-05 11:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam Meble Bogart
zakup klienta:


2020-08-03 17:44
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas oczekiwania Kolorystycznie mi się podoba
zakup klienta:


2020-08-01 21:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sklep. polecam!
zakup klienta:


2020-07-31 19:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt super cza realizacji również ! polecam
zakup klienta:


2020-07-31 19:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-07-31 16:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystkiego przebiegło bez problemu. Wprawdzie meble nie są jeszcze zmontowane ale za obsługę sprzedażową wystawiam 5
zakup klienta:


2020-07-31 14:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super meble zgodne z opisem. Kontakt ze sklepem także spełnił moje oczekiwania. Polecam!!!
zakup klienta:


2020-07-29 20:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Perfekt.
zakup klienta:


2020-07-29 16:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-07-28 19:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji krótszy niż zapowiadany. Łóżeczko mialo byc pod koniec sierpnia a przyszło tydzien temu. Synek przeszcześliwy bo w końcu ma łóżeczko z drabinką. Jedyny minusik to późna dostawa. Kurier był u nas po 22-giej, ale dostałem telefon trzy dni wcześniej ze dostawa bedzie miedzy 20sta a 22ga wiec bylam na to przygotowana
zakup klienta:


2020-07-27 21:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna, miła, rzeczowa obsługa. Merytoryczne doradztwo. Realizacja dostawy jak zawsze mogłaby być szybsza. Kontakt z kierowcą dostawy rewelacja jeszcze się z takim nie spotkałem. Oby tak dalej.
zakup klienta:


2020-07-27 15:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa sprawna i bez uwag.
zakup klienta:


2020-07-26 23:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mimo długiego czasu realizacji serdecznie polecam!
zakup klienta:


2020-07-24 17:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Warto robić zakupy w tym sklepie - obsługa na najwyższym poziomie
zakup klienta:


2020-07-24 10:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z jakości mebli jak również z kontaktu z działem obsługi klienta. Montaż bezproblemowy dzięki czytelnej instrukcji. Polecam.
zakup klienta:


2020-07-21 20:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę dlugi czas realizacji - niestety kupując byłam świadoma że okres oczekiwania 12-16 tygodni. Miałam cichą nadzieję że będzie krócej, ale na szczęście nie musiałam czekać aż tak długo - po około 12 tygodniach otrzymałam łóżeczko. Dostawa i towar bez zastrzeżeń. Miła obsługa
zakup klienta:


2020-07-21 15:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fantastyczna obsługa klienta, wszystko na najwyższym poziomie od momentu złożenia zamówienia do jego dostarczenia. Meble klasa sama w sobie!
zakup klienta:


2020-07-20 22:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-07-20 17:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dlugi czas oczekiwania meble bardzo solidne fachowo zapakowane dostawa ok Polecam
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 120
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
W pełni zgodna z opisem. Zespół reklamacyjny błyskawicznie rozwiązał problem instalacji w miejscu docelowym👍 Dziękuję 😀


2023-01-30 12:15
Łóżko Samio antresola ZP 004 Certyfikat
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko zamiast do 8 tygodni przyjechało po 11 tygodniach. Deski krzywe i przycięte nierówno.


2023-01-30 11:02
NICOLE RTV 150 2D1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Grafiki w instrukcji montażu powinny być lepsze, momentami trudno było wywnioskować co dalej


2023-01-30 10:33
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w porządku


2023-01-30 10:31
Sofa rozkładana do salonu Dragonis
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna kanapa, solidnie wykonana. Kontakt na wysokim poziomie.


2023-01-30 09:34
VERICA KONSOLA 120 2SZ cashmere / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.


2023-01-30 09:07
VERICA ŁAWA 120 2SZ cashmere / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.


2023-01-30 09:07
Noga ST 04_L630_G (Nogi VERICA KONSOLA 120 2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.


2023-01-30 09:06
Noga ST 04_L250_G (Nogi VERICA ŁAWA 120 2SZ )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.


2023-01-30 09:06
Uchwyt ST 04_L230_G (Uchwyt VERICA SZAFKA NOCNA 50 1SZ, VERICA ŁAWA 120 2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.


2023-01-30 09:06
Uchwyt ST 04_L150_G (Uchwyt do VERICA KONSOLA 120 2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
OK.


2023-01-30 09:05
Trzydrzwiowa komoda Loftia z szufladami 203 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam ,komoda bardzo ładna


2023-01-29 22:34
Szafa do przedpokoju Keri 20
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość na najwyższym poziomie polecam


2023-01-29 21:26
Komoda z szufladami do przedpokoju Keri 19
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-01-29 21:25
Lustro do przedpokoju Keri 22
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna Jakość polecam z całego serca


2023-01-29 21:24
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Sonia 85
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Niestety kupiłem amerykanke lewy bok uszkodzenia obicia wewnatrz prawy bok pęknięcie z przodu i skrzynia na posciel otwiera się wmniejezej połowie że niemożna włożyć poscieli ja nie chce takiej amerykanki proszę to załatić dziękuje


2023-01-29 19:02
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Brak


2023-01-29 18:51
NICOLE SZAFKA NOCNA 46 1SZ wave blue mdf + czarny lam / wave blue mdf NEW (pojedyncza szafka)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Brak


2023-01-29 18:51
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble jeszcze czekają w pudełku na montaż, ale na ten moment daję 5 gwiazdek za obsługę klienta - super szybki kontakt i chęć pomocy w realizacji nawet nietypowych wymagań 🙂


2023-01-29 18:50
ASHA KOMODA 200 4D artisan lam / rivier stone mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda prezentuje się świetnie! Dziękujemy!


2023-01-29 18:19
Materac Amor EL 80 x 200 - Wyprzedaż
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Asortyment na 5+ ale za to wysyłka... Logistyka mocno potrzebuje wsparcia i rozwiązań problemów wysyłki.


2023-01-28 20:26
Antila D80 ZL - szafka dolna pod zlewozmywak - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwy montaż, szkoda że nie przewiercono otworów pod uchwyty drzwiczek.


2023-01-27 20:10
Nadstawka Kora KN5 - Sosna andersen - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra obsługa porządny produkt polecam sklep


2023-01-27 13:45
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 120
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Jakość wykonania bardzo dobra, materiał super, kolor zgodny z wybranym. Przesyłka baaardzo dobrze zabezpieczona do transportu. Jedyny minus to taki, że zamawiałam sofę na początku listopada, a otrzymałam po 20 stycznia, z powodu opóźnień na produkcji. Ale okres przedświąteczny, więcej zamówień. Warto było jednak poczekać. Za przystępną cenę kawał solidnego mebla! Polecam!


2023-01-26 20:22
Stół rozkładany Saturn 40 - wiśnia malaga - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
oki


2023-01-26 20:16
Stelaż ST 01_1500x450_B (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sklep i produkty. Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam


2023-01-26 18:43
Łóżko Antresola Swen ZP 008 Certyfikat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko wykonane dobrze. Mam tylko 2 uwagi. Szczebelki stelaża mogłyby być oszlifowane ponieważ wystają z nich drzazgi. Druga uwaga to taka, że załączona instrukcja montażu była od innego modelu i w żaden sposób nie pokrywała się z zamówionym łóżkiem.


2023-01-26 10:11
NICOLE KOMODA 150 2D3SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Boska! Pięknie pasuje do nowoczesnego wnętrza!


2023-01-24 21:25
NICOLE SZAFKA NOCNA 46 1SZ cashmere lam / cashmere mdf (pojedyncza szafka)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!


2023-01-24 21:24
NICOLE RTV 150 2K1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!


2023-01-24 21:24
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!


2023-01-24 21:24
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w jak najlepszym porządku! Serdecznie polecam!


2023-01-24 21:24
Stelaż ST 01_460x450_G (SZAFKA NOCNA NICOLE) (pojedynczy stelaż)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Serdecznie polecam! Meble piękne!!! Warto było czekać tyle czasu😍


2023-01-24 21:23
Łóżko dziecięce Alvins parterowe DP 002 Certyfikat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ogólnie super łóżko, grube drewno, czuć solidność. Stelaż pod materac bardzo gruby, nie trzeszczy. Śrub i wkrętów więcej niż potrzeba. Ale np. w szufladach otwory na śruby nie były w osi z zamkami, trzeba było dawać kątowniki wewnątrz szuflady i skręcać ścianki z frontem.


2023-01-24 20:58
NICOLE RTV 200 2K1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Firma i produkty godne polecenia. Gorąco zachęcam do zakupów.


2023-01-24 19:23
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Firma i produkty godne polecenia.


2023-01-24 19:22
NICOLE KOMODA 150 2D3SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość meega, świetne solidne meble, a dodatkowo przepięknie się prezentujace. Baardzo polecam❤️😻


2023-01-24 18:55
NICOLE KREDENS 100 2D2SZ cashmere lam / cashmere mdf (STARA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość meega, świetne solidne meble, a dodatkowo przepięknie się prezentujace. Baardzo polecam❤️😻


2023-01-24 18:55
Uchwyty ST 01 500_2 _G (Uchwyty kredens Nicole, Zestaw 2 szt )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość meega. Baardzo polecam❤️😻


2023-01-24 18:55
Stelaż ST 01_1000x450_L20_G (Stelaż kredens/witryna Nicole )
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość meega, świetne solidne meble, a dodatkowo przepięknie się prezentujace. Baardzo polecam❤️😻


2023-01-24 18:54
/opinie_47