Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2020-07-20 16:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-07-19 00:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam :)
zakup klienta:


2020-07-18 10:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny sklep! Wspaniała obsługa i profesjonalna dostawa
zakup klienta:


2020-07-17 21:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble warte polecenia tak samo jak obsługa i dostawa
zakup klienta:


2020-07-16 15:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo solidna firma. Miła obsługa klienta
zakup klienta:


2020-07-16 06:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt ze sklepem super, na każdym etapie realizacji zamówienia otrzymałam informacje. Dostawa bardzo robra pan pomógł wnieść fotele do domu
zakup klienta:


2020-07-15 16:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas dostawy jest niestety bardzo długi, poza tym jesteśmy zadowoleni z zakupu
zakup klienta:


2020-07-14 20:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super polecam
zakup klienta:


2020-07-14 20:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła obsługa, mebel dobrej jakości. Polecam
zakup klienta:


2020-07-14 16:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo profesjonalna i miła obsługa jestem bardzo zadowolona z zakupu mebli polecam sklep
zakup klienta:


2020-07-14 08:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zestaw wypoczynkowy Amber jest bardzo wygodny,solidne wykonanie ,piękna skóra ,pięknie się prezentuje.Jestem zadowolona. Polecam:)
zakup klienta:


2020-07-13 19:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupiony przeze mnie fotel ze skóry jest super, jedynie czas realizacji dobija, mimo wszystko naprawdę warto
zakup klienta:


2020-07-11 15:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super! Polecam!!
zakup klienta:


2020-07-10 16:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam zakupy w Meble-Bogart.pl. Bardzo dobry kontakt z klientem. Wykonanie mebli bez zarzutu. Zamówione meble dotarły bardzo dobrze zabezpieczone. Transport na plus.
zakup klienta:


2020-07-09 17:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja
zakup klienta:


2020-07-08 15:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona
zakup klienta:


2020-07-07 15:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Znakomita obsługa. Słowna i terminowa firma. Znakomity kontakt z kierowca.
zakup klienta:


2020-07-03 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super. Polecam sklep.
zakup klienta:


2020-07-03 16:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
sklep internetowy super działa polecam .Oferta internetowa w stu procentach się sprawdza.salon umeblowany gosci jak i mnie zachwyca super
zakup klienta:


2020-07-02 23:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry zakup. Syn jest zadowolony. Sympatyczny i pomocny młody człowiek udzielił mi wyczerpującej odpowiedzi. Czas realizacji mnie zaskoczył (miało być około 80 dni a było 21.
zakup klienta:


2020-07-02 19:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wszystkim
zakup klienta:


2020-07-02 15:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z opisem :)
zakup klienta:


2020-07-01 18:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik bardzo ładny
zakup klienta:


2020-06-26 08:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok
zakup klienta:


2020-06-23 14:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony z produktu jaki otrzymałem. Mam nadzieję że jakość produktów nie spadnie gdyż wrócę do tego producenta po następne przedmioty. Przede wszystkim zabezpieczenia do transportu miło mnie zaskoczyły.
zakup klienta:


2020-06-22 16:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem w pełni zadowolnym klientem ,jeszcze raz dziekuje .
zakup klienta:


2020-06-20 19:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko poszło doskonale, czas realizacji szybszy niż opisany na stronie jednak długi. Trzeba dobrze zaplanować aby wszystko było na czas. Polecam
zakup klienta:


2020-06-18 13:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
To nie pierwsze meble zakupione w firmie Bogart, jak zawsze są OK. Konsultanci kompetentni, cierpliwi i sympatyczni. Duży wybór mebli i solidne wykonanie. Polecam.
zakup klienta:


2020-06-17 19:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble piękne, kontakt świetny, obsługa rewelacja!
zakup klienta:


2020-06-16 21:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam,wszystko w jak najlepszym porządku.Mebelki śliczne
zakup klienta:


2020-06-16 20:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
SUPER
zakup klienta:


2020-06-16 15:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jestem zadowolony
zakup klienta:


2020-06-15 07:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!
zakup klienta:


2020-06-12 19:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szczerze POLECAM! Bardzo dobry kontakt, przed wysyłką także zostałem poinformowany o terminie dostawy. Mogę śmiało polecić, profesjonalna firma, jestem bardzo zadowolony. Dziękuję raz jeszcze!
zakup klienta:


2020-06-12 16:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
oferta dobra i relizacja na czas
zakup klienta:


2020-06-09 09:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-06-05 11:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble Bogart mają świetną obsługę klienta. Produkty są wysokiej jakości. Posiadam ich parę i nie miałem problemu z montażem.Niestety długi czas oczekiwania nie pozwala szybko cieszyć się zakupionym produktem ale jakość wykonania wynagradza powyższą niedogodność.
zakup klienta:


2020-06-04 08:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z zakupu szafy PROWANSJA .Polecam!!!
zakup klienta:


2020-06-02 23:01
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona. Moje dzieci je uwielbiają od pierwszej nocy. Dziękuję
zakup klienta:


2020-06-02 20:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok, polecam
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam meble zamowione z firmy Bogart, sa piekne na dodatek bardzo dobrze wykonane. Co prawda czas oczekiwania byl dosyc dlugi ale uwazam, ze warto bylo czekac:) ❤️❤️😍


2023-01-24 18:53
Witryna Caldo 11 - wiśnia primavera - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super solidna witrynka, pięknie wygląda.


2023-01-22 20:59
Tapczan/łóżko jednoosobowe z pojemnikiem Marek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super wygodny, Prost w montažu.


2023-01-22 18:59
Stelaż ST 01_1000x400_L67_B (NICOLE KONSOLA/TOALETKA)(DO UNIWERSLANA WERSJA)
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Słabo...


2023-01-20 19:37
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Słabo...


2023-01-20 19:37
NICOLE KREDENS 100 2D2SZ czarny lam / czarny mat mdf (STARA WERSJA)
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Słabo...


2023-01-20 19:37
Uchwyty ST 01 500_2 _B (Uchwyty kredens Nicole, Zestaw 2 szt )
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Słabo...


2023-01-20 19:37
Stelaż ST 01_1000x450_L20_B (Stelaż kredens/witryna Nicole )
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Słabo...


2023-01-20 19:36
NICOLE RTV 150 2K1SZ czarny lam / czarny mat mdf NEW
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Słabo...


2023-01-20 19:36
Stelaż ST 01_1500x450_B (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Słabo...


2023-01-20 19:36
Narożnik z elektrycznie wysuwanym siedziskiem Plaza Mini - Bestseller 2021
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapę dostarczono bez nóżek i bez zasilacza! Produkt w takim stanie nie nadaje się do użytkowania. Brak pomocy ze strony sklepu.


2023-01-20 19:19
Stół rozkładany Calipso 110(145)X68,6 - biały mat/dąb wotan - PRODUKT WYCOFANY
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-01-18 14:44
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-01-15 20:36
NICOLE SZAFKA NOCNA 46 1SZ biały lam / biały mat mdf NEW (pojedyncza szafka)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-01-15 20:35
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-01-15 20:33
Stelaż ST 01_460x450_G (SZAFKA NOCNA NICOLE) (pojedynczy stelaż)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetna obsługa. Piękne meble w dobrych cenach.


2023-01-11 21:37
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
👍🏼


2023-01-09 18:05
Narożnik rozkładany do salonu Milano - skóra
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zgodnie z opisem. B. dobra jakosc wykonania; wygodny. Dostawa terminowa, zyczliwa obsluga transakcji. Polecam, DM


2023-01-09 14:56
Komoda czterodrzwiowa z przeszkleniami India 42 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
zgodne z tak jak na zdjęciu ,szybka wysyłka,polecam.


2023-01-09 07:52
Komoda dwudrzwiowa z 4 szufladami Loftia - czarny/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda piękna, łatwo się składa


2023-01-08 08:48
Fotel wypoczynkowy Inka IV
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
mnie osobiście się podoba i powiem więcej jest wygodny i ładnie się prezentuje.


2023-01-07 17:59
Kanapa trzyosobowa do salonu Candel II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość


2023-01-07 01:04
Meblościanka do salonu Baros 10 - dąb artisan / szary mat - 6 elementów
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo latwy montaz dzieki numeracji części,minusy sa dwa poniewaz jakość wykonania jest trochę słaba oraz mocowanie półek jest na plastikowe zaczepy. Jednakże za ta cene sie opłaca.


2023-01-06 10:12
Oświetlenie Alabama unterbau RGB 23000222 - Baros
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo malutkie śrubki do przykrecenia leda. 1 minus a ogolnie wszystko ok.


2023-01-06 10:08
Kanapa rozkładana Karmen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
SUPEROWA bardzo lekko się rozkłada-5 gwiazdek


2023-01-05 12:36
Pufa tapicerowana z pojemnikiem Motyl
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super wygodny i ten pojemnik-schowek


2023-01-05 12:35
Materac piankowy medyczny Hilding Salsa - 180x200 - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja! Dziękuje serdecznie!


2023-01-04 21:56
Szafa przesuwna 200 Galaxy 57 - san remo ciemne - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i sprawnie dostarczone.


2023-01-04 21:05
Biurko młodzieżowe T3 Tobi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka, sprawna i rzetelna obsługa. Serdecznie polecam


2023-01-04 18:05
Materiał obiciowy Falcon 23
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt bardzo dobrej jakosci, drobna niedoróbka - brak otworów na śruby montażowe, obsługa bardzo dobra jeżeli chodzi o zamowienie, po raz pierwszy spotkałem się z rozładunkiem przy ulicy 20m od domu 10 m od podwórka, mam *** lata i niedawno operację na przepuklinę.


2023-01-04 17:55
Wersalka rozkładana Luxus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam


2023-01-03 07:04
Nowoczesna toaletka Hollywood 95 cm z oświetleniem LED - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Toaletka bardzo ładnie się prezentuje. Wszystkie elementy są dobrze dopasowane, czytelna instrukcja.


2023-01-02 19:52
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-01-02 19:44
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ cashmere lam / cashmere mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super produkt! Polecam


2023-01-02 19:07
NICOLE SZAFKA NOCNA 46 1SZ cashmere lam / cashmere mdf (pojedyncza szafka)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super produkt w dobrej cenie! POLECAM


2023-01-02 19:06
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny produkt w dobrej cenie,obsługa sklepu bardzo pomocna,nie ma dla nich rzeczy niemożliwych. Jednym słowem fantastyczna ;-) polecam!


2023-01-02 19:05
Nadstawka PS5 Passionata - San remo jasne / Biały połysk - Outlet
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt ze BOK


2023-01-02 18:35
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówiłam szafki nocne - wiszące antyczny róż. Powiedzieć, że jestem zachwycona jakością i ich wyglądem to za mało. Meble są wykonane bardzo porządnie, są po prostu piękne! To mój pierwszy mebel od firmy Bogart - ale na pewno nie ostatni. POLECAM


2023-01-02 17:59
Tapczan/łóżko rozkładany z pojemnikiem Maciek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ciekawa konstrukcja, w dzień ładny szezlong, a w nocy spanie. Dla mnie nieco za twardy do spania na boku ale i tak jestem zadowolona. Solidne wykonanie, łatwo się rozkłada i ku mojemu zaskoczeniu ma całkiem duży pojemnik. Trochę dłużej czekałam niż to było umówione, ale warto było. Bardzo mebelek podniósł estetykę pokoju.


2023-01-02 15:36
Szafa P do półkotapczanu pionowego Basic New Elegance - dąb sonoma jasny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****


2023-01-02 08:57
/opinie_48