Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Szybka wysyłka


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5

Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.


2024-02-21 21:21
Ocena:
4 / 5

Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.


2024-02-21 16:11

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2020-06-04 08:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z zakupu szafy PROWANSJA .Polecam!!!
zakup klienta:


2020-06-02 23:01
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona. Moje dzieci je uwielbiają od pierwszej nocy. Dziękuję
zakup klienta:


2020-06-02 20:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok, polecam
zakup klienta:


2020-06-02 19:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kontakt, wszystko super, polecam !!!!
zakup klienta:


2020-06-02 17:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo niska szafka rtv
zakup klienta:


2020-06-01 18:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-06-01 16:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-06-01 10:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka sprawna dostawa.
zakup klienta:


2020-05-26 20:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa taka jak w opisie kompletna i bez uszkodzeń, solidna zadbane o szczegóły i widać na pierwszy rzut oka że będzie służyć latami. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Miły kontakt. Polecam.
zakup klienta:


2020-05-26 20:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji mógłby być krótszy,ale wiem coronawirus.
zakup klienta:


2020-05-26 15:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.Bardzo dobra obsługa.Widać,że Firmiezależy ażeby klient był zadowolony.
zakup klienta:


2020-05-22 10:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
piękna szafka pod TV
zakup klienta:


2020-05-21 16:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko jest ok, meble bardzo ładne, dobrze zabezpieczone na czas transportu. Dotarły do mnie przed planowanym terminem.
zakup klienta:


2020-05-20 16:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-05-20 15:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupilem juz 3 zestawy mebli. I nigdy sie nie zawiodlem.
zakup klienta:


2020-05-20 15:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z kanapy polecam
zakup klienta:


2020-05-19 15:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo milo konsultanci , szybki termin realizacji.Kanapa prezentuje się rewelacyjnie:)
zakup klienta:


2020-05-18 15:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!
zakup klienta:


2020-05-15 18:20
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona
zakup klienta:


2020-05-14 20:59
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble Super takie jakie chcialam Dziekuje
zakup klienta:


2020-05-14 08:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w jak najlepszym porządku
zakup klienta:


2020-05-13 21:37
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dość droga dostawa i długi czas oczekiwania ale rozumiem mogło to być spowodowane pandemia w Polsce. Szafa w porządku. Obsługa i kontakt 100%.
zakup klienta:


2020-05-13 20:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sprzedawca, wszystko w porządku
zakup klienta:


2020-05-12 11:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa na bardzo wysokim poziomie, czas dostawy dostosowany do możliwości klienta. Same meble wykonane bez zarzutu, wg mnie bardzo dobra relacja ceny do jakości.
zakup klienta:


2020-05-11 19:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja ! Polecam !
zakup klienta:


2020-05-11 18:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotele są bardzo ładne i wygodne
zakup klienta:


2020-05-11 15:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybka realizacja zamówienia a obsługa fachowa i pomocna.Polecam
zakup klienta:


2020-05-08 13:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super obsługa i bardzo szybki czas wysyłki, narożnik miał być gotowy za 6-8 tygodni, a dotarł po 3 tygodniach, bardzo ładnie i starannie wykonany
zakup klienta:


2020-05-06 17:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mimo braku zestawu w magazynie, czas realizacji był naprawdę bardzo szybki. Instrukcja bardzo czytelna, szybko sobie poradziliśmy ze złożeniem. Polecam ten sklep!
zakup klienta:


2020-05-05 20:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Solidna firma.
zakup klienta:


2020-05-05 17:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo szybka dostawa.
zakup klienta:


2020-05-05 15:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2020-05-04 07:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona, dostawa i obsługa bardzo dobra transport i osoby z transportu bardzo pomocni. Dziękuję
zakup klienta:


2020-05-02 22:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakup udany dziękuje
zakup klienta:


2020-05-02 19:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wszystkim, obsługa klienta rewelacyjna.
zakup klienta:


2020-05-01 22:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Duży wybór wszystko OK. Sklep polecam gorąco wszystkim.
zakup klienta:


2020-05-01 19:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-05-01 18:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2020-05-01 18:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i solidnie
zakup klienta:


2020-05-01 16:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*** jest mega. Najlepszy wybór. Polecam
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
NICOLE SZAFKA NOCNA 46 1SZ cashmere lam / cashmere mdf (pojedyncza szafka)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super produkt w dobrej cenie! POLECAM


2023-01-02 19:06
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny produkt w dobrej cenie,obsługa sklepu bardzo pomocna,nie ma dla nich rzeczy niemożliwych. Jednym słowem fantastyczna ;-) polecam!


2023-01-02 19:05
Nadstawka PS5 Passionata - San remo jasne / Biały połysk - Outlet
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt ze BOK


2023-01-02 18:35
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówiłam szafki nocne - wiszące antyczny róż. Powiedzieć, że jestem zachwycona jakością i ich wyglądem to za mało. Meble są wykonane bardzo porządnie, są po prostu piękne! To mój pierwszy mebel od firmy Bogart - ale na pewno nie ostatni. POLECAM


2023-01-02 17:59
Tapczan/łóżko rozkładany z pojemnikiem Maciek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ciekawa konstrukcja, w dzień ładny szezlong, a w nocy spanie. Dla mnie nieco za twardy do spania na boku ale i tak jestem zadowolona. Solidne wykonanie, łatwo się rozkłada i ku mojemu zaskoczeniu ma całkiem duży pojemnik. Trochę dłużej czekałam niż to było umówione, ale warto było. Bardzo mebelek podniósł estetykę pokoju.


2023-01-02 15:36
Szafa P do półkotapczanu pionowego Basic New Elegance - dąb sonoma jasny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****


2023-01-02 08:57
Szafa P do półkotapczanu pionowego Basic New Elegance - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****


2023-01-02 08:57
Komoda dwudrzwiowa z czterema szufladami Ivan - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - brak


2023-01-02 08:57
Fotel - Ławka Klubowa do Poczekalni 4 os.
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Ławka niestabilna, niedokładnie wykonana, ruszające się nogi.


2023-01-01 12:26
Łóżko piętrowe Lovic PPS 001 90 x 200 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidni i eleganckie


2022-12-31 16:42
Łóżko domek piętrowe Nemos 3-osobowe Certyfikat
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość produktu bardzo dobra, choć nie jest to ten model, który pierwotnie zamawialiśmy. Potencjalni klienci muszą być przygotowani na przeciągające się terminy realizacji.


2022-12-30 01:26
Sofa dwuosobowa z elektrycznie wysuwanym siedziskiem Verica II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna sofa. Warto szukać przycisków po lewej stronie siedziska, między bokiem a siedziskiem. Wszystko działa i pięknie się prezentuje. Sofa jest ciężka, polecam dwie/trzy silne osoby do pomocy. Jest okazała, elegancka i zdobi pomieszczenie. Lepiej się będzie prezentować w większych salonach. Obsługa przemiła, zarówno na infolinii, jak i Pan Kierowca. Będę polecać sklep dalej. Stosunek jakości do ceny najlepszy z mebli tapicerowanych. A do tego polska firma! Wow!


2022-12-29 23:49
Tapicerowane łóżko Santana Velvet 160x200 - szary / dąb
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super Polecam.


2022-12-29 10:48
SYLWEK1 krzesło dąb sonoma / tap: Inari 23
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
ładne, wygodne krzesła, delikatnie odbiegają kolorem od stołu w tym samym kolorze "dąb sonoma", mam nadzieje że będą wytrzymałe ponieważ od spodu elementy wyglądają jakby nie były idealnie spasowane


2022-12-29 10:35
Stół Gracjan dąb sonoma
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
ładny kolor, wygląda całkiem stabilnie i porządnie, wszędzie były zaznaczone miejsca na otwory do skręcenia,, minusem może być sposób rozkładania stołu- jest wymagający.


2022-12-29 10:33
Dwudrzwiowa nadstawka Lena SO02 - 90 cm - dąb sonoma
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
tak jak szafa


2022-12-29 10:31
Szafa Lena 2D dwudrzwiowa 90 cm - dąb sonoma
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
jest ok, szału nie ma ale jak za tą cenę w porządku


2022-12-29 10:30
Komoda dwudrzwiowa z dwiema szufladami Luiza 2F 2S - dąb sonoma
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
ciężko się składa, nie na wszystkich elementach są zaznaczone miejsca żeby wkręcić elementy, odcień delikatnie się różni od tego ze zdjęcia


2022-12-29 10:29
Oświetlenie LED 2BI Luiza - komoda
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
jest poprawne


2022-12-29 10:27
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ cashmere lam / cashmere mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wizualnie 5 gwiazdek natomiast jest bardzo niestabilna i tu gwiazdki 3.Zawiasy słabe trzeba delikatnie wysuwać szufladę bo z szyn wyskakuje.


2022-12-29 10:10
Łóżko dziecięce Toli Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko zgodne z opisem.


2022-12-29 09:44
Sofa rozkładana Amerykanka Kordian 85
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel jest solidnie wykonany natomiast niekomfortowy do siedzenia. Siedzenie jest krótkie, oparcie szerokie. Komfort spania jest ok, natomiast z tym, żeby usiąść i odpocząć jest gorzej.


2022-12-29 08:17
Łóżko piętrowe Amely Maxi 90 x 200 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładne i dobre jakościowo łóżko. Wygląda lepiej niż na zdjęciach. Montaż bardzo szybki i bezproblemowy. Serdecznie polecam!


2022-12-28 20:23
Blat Petra Beż 28mm - Stolkar
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Troche dlugo to trwalo ale towar jest taki jakiego oczekiwalem.


2022-12-28 19:20
Nowoczesny narożnik U Largo XL
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super.


2022-12-28 18:44
NICOLE RTV 150 2D1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok!


2022-12-28 18:31
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko OK


2022-12-28 18:31
Szafa do przedpokoju Keri 21
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa fajna mała ale pojemna. Uchwyty i nóżki z taniego cienkiego plastiku, nie mam za miaru ich użyć


2022-12-28 18:08
Szafka na buty Keri 4
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sam mebel ok, nóżki i uchwyty kiepskiej jakości, bardzo lekkie i plastikowe


2022-12-28 18:07
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble średniej jakości, nieprofesjonalna obsługa, długi czas oczekiwania- moje zamówienie zostało opóźnione z nieznanych przyczyn mimo ze miało dotrzeć przed świętami. Jeśli ktoś ma czas na czekanie na meble Ok, natomiast jeśli zależy komuś ma szybkiej dostawie niestety nie mogę polecić


2022-12-28 18:05
Oświetlenie TAO1 - Meblar
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z opisem


2022-12-27 23:15
Kanapa z elektrycznie wysuwanym siedziskiem Tiga Bigsofa - Bestseller 2021
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
%Polecam w 100


2022-12-27 16:10
Łóżko dziecięce Sandio wyjazdowe 90x190 Certyfikat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas oczekiwania na dostawę. Niezrealizowane zamówienie na materace.


2022-12-27 15:49
Kanapa rozkładana Luzano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ciekawa i wygodna sofa


2022-12-27 11:00
Wersalka rozkładana przyścienna Leandra
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Na żywo bardzo ładny wzór


2022-12-27 11:00
Narożnik z funkcją spania Annabelle
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość wykonania w stosunku do ceny narożnika. Polecam


2022-12-27 10:59
Narożnik do salonu Venezil L
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam zamawiałam meble do sypialni oraz narożnik. Jedyny minus że czekałam kilka dni dłużej niż wpisane „8tygodni” jednak piękno narożnika wynagrodziło kilka dni zwłoki. Polecam jakość wspaniała!


2022-12-27 00:33
Stelaż ST 01_1000x400_L67_G (NICOLE KONSOLA/TOALETKA)(DO UNIWERSLANA WERSJA)
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2022-12-26 16:06
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Zarówno toaletka jak i szafki nocne wizualnie są bardzo ładne, ale małym minusem jest funkcjonalność szuflad, ponieważ front jest prawie na równi z blatem, przez co dość ciężko się je odsuwa. Czas oczekiwania ponad 2 miesiące.


2022-12-26 16:04
ASHA RTV 200 5D artisan lam / rivier stone mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Szafka pod RTV jest bardzo ładnie wykonana, jak na zdjęciu. Polecam


2022-12-26 15:17
/opinie_49