Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-12-18 22:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka i transport.Obsługa na najwyższym poziomie.
zakup klienta:


2023-12-17 12:49
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt ze sklepem, długo czas oczekiwania do ostatnich dni wyznaczonego terminu
zakup klienta:


2023-12-16 21:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
👌👌👌
zakup klienta:


2023-12-16 18:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam złych uwag
zakup klienta:


2023-12-16 09:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła współpraca, realizacja była szybsza niż w opisie bardzo miłe zaskoczenie, Kontakt i Realizacja bardzo Sprawna na każdym etapie. Polecam
zakup klienta:


2023-12-15 09:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-12-14 20:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-12-14 20:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super obsługa, pozdrawiam.
zakup klienta:


2023-12-14 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie i szybko dostarczony zgodnie z zamówieniem.
zakup klienta:


2023-12-14 09:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam
zakup klienta:


2023-12-13 23:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam bardzo.Komody pięknie się prezentują. Dobra jakość produktu.
zakup klienta:


2023-12-13 19:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko jak w opisie. Transport na czas (dzięki telefonowi od kuriera, bo w pierwszym dniu Awizo bez jakiejkolwiek informacji o planowanym doręczeniu, ale to stricte wina firmy kurierskiej), meble w komplecie, obsługa sklepu pomocna. Bardzo polecam!
zakup klienta:


2023-12-13 08:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
kierowca sprawnie przekazał towar
zakup klienta:


2023-12-12 18:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo życzliwa, profesjonalna i szybka obsługa. Bardzo dobry kontakt. Mebelki super. Polecam.
zakup klienta:


2023-12-12 09:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
sklep oceniam pozytywnie ,kontakt bezproblemowy.
zakup klienta:


2023-12-11 19:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
kontakt mailowy ok
zakup klienta:


2023-12-11 18:43
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Lekceważenie klienta. Wysyłka uszkodzonego towaru.
zakup klienta:


2023-12-10 21:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-12-10 16:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep. Dobry kontakt i dość szybka wysyłka.
zakup klienta:


2023-12-10 08:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
profesjonalnie
zakup klienta:


2023-12-10 07:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-12-08 21:43
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Liczę na upust cenowy i dosłanie brakujących i uszkodzonych elementów.
zakup klienta:


2023-12-08 21:00
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Pracownicy nie byli zainteresowani pomocą mi.
zakup klienta:


2023-12-08 09:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam zakupy w tym sklepie. Nie są to moje pierwsze zakupy u Państwa i po raz kolejny wszystko odbyło się perfekcyjnie. Kontakt telefoniczny beż problemu.
zakup klienta:


2023-12-08 09:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam to już moje kolejne zakupy u Państwa:)
zakup klienta:


2023-12-08 08:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2023-12-07 23:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
szybka wysyłka towaru magazynu na stanie
zakup klienta:


2023-12-07 21:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka prezentuje się dobrze ładne fronty ryflowane
zakup klienta:


2023-12-07 20:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-12-07 19:03
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
komunikacja dobra informacja przekazywana na bieżąco Lekkie opóżnienie w dostawie aczkolwiek sklep poinformował o opóżnieniu z sporym wyprzedzeniem.
zakup klienta:


2023-12-06 14:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawna dostawa
zakup klienta:


2023-12-06 08:44
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-12-06 08:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok jedynie czas oczekiwania bardzo długi
zakup klienta:


2023-12-06 07:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jeden z lepszych sklepów internetowych, z którymi miałam przyjemność współpracować. Dobry i szybki kontakt z klientem, produkty przedstawione na stronie odzwierciedlają w zupełności rzeczywisty wygląd mebli. Przejrzysty etap realizacji zamówienia, dokładne informacje dot. przesyłki. Dział reklamacji również działa bez zarzutów.
zakup klienta:


2023-12-06 06:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Goraca polecam ten sklep. Towar dobry jakosciowo, czas oczekiwania krotki, obsluga mila.
zakup klienta:


2023-12-05 12:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Proces zakupu i dostawy przebiegł wzorowo. Gratulacje
zakup klienta:


2023-12-05 10:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
BARDZO SŁOWNI
zakup klienta:


2023-12-05 08:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Super.
zakup klienta:


2023-12-04 21:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Transakcja szybka i łatwa jak to w 21 wieku. Szybka dostawa. Dobry kontakt z obsługą klienta na czacie.
zakup klienta:


2023-12-04 13:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble są piękne kolor kaszmirowy ze złotymi dodatkami wygląda pięknie i bardzo elegancko. Starannie wykonane Polecam serdecznie
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Komoda Asha z szufladami i ryflowanym frontem 167 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam serdecznie


2024-01-10 22:11
Czterodrzwiowa komoda Asha z ryflowanym frontem 200 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super Polecam serdecznie


2024-01-10 22:11
Kontener biurowy Offi z 4-szufladami 45 cm
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt bardzo solidnie wykonany. Wrażenie ogólne bardzo dobre:)


2024-01-10 13:04
Biurko biurowe Offi 135 cm
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt bardzo solidnie wykonany. Wrażenie ogólne bardzo dobre:)


2024-01-10 13:04
Szafa czterodrzwiowa z nadstawką z lamelami i lustrem Bali Lux D4 196 cm - dąb wotan / biała
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo funkcjonalna i duża szafa , posiada wielkie półki a i jakość tego materiału jest ok


2024-01-10 05:54
Trzydrzwiowa komoda Olin 47 z szufladam 192 cm - dąb karmelowy / czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt dpwlnia oczekiwania.


2024-01-08 23:19
Komoda czterodrzwiowa Asha z ryflowanym frontem 200 cm - biały mat
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
wydaje sie ok


2024-01-08 11:53
Komoda czterodrzwiowa na metalowych nogach Nicole 200 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładna i prosta w montażu.


2024-01-07 21:31
Komoda Nicole z czterema szufladami i metalowymi nogami 200 cm - granat / czarne nóżki
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Brał akcesoriów


2024-01-07 20:55
Łóżko dziecięce drewniane Alvins z szufladami - biały, 80x160
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko jest raczej delikatne, podczas składania poprzez otarcie jednego elementu drugim wystrzelił się bok szuflady. Poza tym spełnia funkcję


2024-01-07 20:35
Witryna Olin 13 z szufladami 101 cm - dąb karmel / czarny supermat
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Witryna jakościowo jest wykonana bardzo dobrze, zapakowana solidnie a instrukcja montażu poprawna i prosta. Największym nieporozumieniem i dlatego 3/5 to brak zawiasów z cichym domykiem zwłaszcza na drzwiczkach szklanych.


2024-01-04 13:13
Łóżko do sypialni Sigma 32 180x200 - dąb flagstaf ciemny / czarny supermat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładne i stabilne łóżko, z dobrymi podporami na stelaż.


2024-01-04 09:30
Łóżko piętrowe z szufladami Lovic - kolor sosna
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Takiego łóżka szukałam.


2024-01-03 17:04
Szafka nocna z szufladami Bali - śliwka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładny styl


2024-01-03 16:38
Szafa czterodrzwiowa z lustrem i nadstawką Bali II D4 196 cm - śliwka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafa bardzo ładna


2024-01-03 16:38
Łóżko dziecięce piętrowe wysuwane 3 os. Amely - szary, 80x160
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko bardzo solidnie wykonane. Zgodne z opisem. Jesteśmy bardzo zadowoleni i naprawdę z czystym sumieniem polecamy zakupy w sklepie. Jedyny minus to czas oczekiwania ale warto było czekać


2024-01-03 14:41
Wisząca konsola / toaletka z szufladami Nicole 100 cm - kaszmir / kaszmir mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
obsługa klienta :) z dbałością o detale :)


2024-01-03 11:35
Nowoczesna konsola / toaletka Nicole z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - granat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
meble z tej serii są rewelacyjne - prezentują się bardzo dobrze


2024-01-03 10:11
Trzydrzwiowa komoda Nicole z ryflowanym frontem i metalowymi nogami 150 cm - granat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
meble z tej serii są rewelacyjne - prezentują się bardzo dobrze


2024-01-03 10:11
Zestaw 2 szt. szafek nocnych Nicole z szufladą i metalowymi nogami - granat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
meble z tej serii są rewelacyjne - prezentują się bardzo dobrze


2024-01-03 10:10
Nowoczesna toaletka Hollywood 95 cm z oświetleniem LED - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Okey


2024-01-02 21:58
Szafa do przedpokoju Keri 20
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szkoda że nie było możliwości wyboru z możliwością wieszania ubrań


2024-01-02 21:27
Zestaw mebli do przedpokoju Keri 4
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Praktyczny


2024-01-02 21:26
Łóżko młodzieżowe z wysuwanym panelem PL14 Planet - czarny / dąb / beż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
dobry produkt


2024-01-02 18:14
Szafka RTV Loftia dwudrzwiowa z wnęką 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka bardzo praktyczna, jedyne czego brakuje to cichy domyk, ale poza tym właściwie bez zarzutu. Polecam:)


2024-01-02 17:53
Pufa tapicerowana Annabelle
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt wykonany solidnie i estetycznie


2024-01-02 17:36
Narożnik z funkcją spania Annabelle
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt wygląda estetycznie i nowocześnie


2024-01-02 17:33
Komoda Nicole z czterema szufladami na metalowych nogach 200 cm - granat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobre wykonanie .


2024-01-02 12:12
Nowoczesne biurko z szufladami i metalowymi nogami Nicole 100 cm - granat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidnie wykonany i prosty w montażu .


2024-01-02 12:08
Szafka RTV Verica z szufladą, wnęką i metalowymi nogami 150 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt zgodny z opisem, wszystko jak należy, polecam!


2024-01-02 12:07
Dwudrzwiowa witryna Olin 05 ze szkanymi półkami 50 cm - appenzeller fichte / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok


2024-01-02 11:18
Półka wisząca Olin 02 - 147 cm - appenzeller fichte
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
ściana tylna jest z płyty wiórowej i półka też i to bym zmienił na mdf. wtedy konfirmanty nie okręcały by się tak łatwo i dobrze by ściągały ścianę tylną do półki. kupiłem też stolik RTF i tu jest gorszy problem bo prawa ścianka ma nawiercenia na kołki i mimośrody o 3 mm przesunięte względem korpusu, co powoduje że na frezowanie do płyty na plecy się wymija i korpus z przodu wystaje 3mm. to bym zmienił bo każdy kto to kupił ma ten sam problem.poradziłem sobie usuwając kołki i mimośrody, skręciłem na konfirmanty.pozdrawiam


2024-01-02 11:17
Łóżko dziecięce drewniane Alvins z szufladami - biały, 70x140
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżeczko na które czekałam 8 tyg przyszło do mnie uszkodzone. Elementy maja ślady użytkowania. Bardzo slaba komunikacja ze sklepem. Dziecko w dalszym ciagu nie ma na czym spac.


2024-01-02 10:06
Trzydrzwiowa szafa Lena 3D z lustrem 133 cm - dąb lefkas
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Przyszły pomylone elementu w zestawie (zawiasy) przez co nie można było prawidłowo złożyć drzwi. Z racji tego że produkt przyszedł dzień przed świętami a zależało mi na zmontowaniu szafy na święta musiałem na własną rękę załatwić właściwe zawiasy. Poza tym szafa w porządku


2024-01-02 08:35
Panele tapicerowane Classic
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
*****


2024-01-02 07:50
Szafka RTV Desin czterodrzwiowa z metalowymi nogami 220 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Materiał, z którego meble są wykonane mógłby być leprzej jakości.


2024-01-01 23:07
Trzydrzwiowa komoda Desin z metalowymi nogami 170 cm - kaszmir / dąb nagano
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo przeciętna jakość materiałów


2024-01-01 23:02
Komoda Nicole z czterema szufladami i metalowymi nogami 200 cm - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super jakość wykonania, zwłaszcza frontów. Popracowałbym jeszcze nad ułatwieniem montażu zawiasów tak aby nie trzeba było spędzać zbyt wiele czasu nad ich wyregulowywaniem po przykręceniu


2024-01-01 22:57
Krzesło tapicerowane Modern 4 na drewnianych nogach
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2024-01-01 19:55
Sofa rozkładana Amerykanka Kordian 120
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę ciężko się rozkłada i składa. Trzeba użyć sporo siły. Siedzisko mocno ociera o boki. Albo się wyrobi albo wytrze. Do tego śpi się niezbyt wygodnie. Jest bardzo twarda.


2023-12-31 14:53
/opinie_5