Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2020-04-29 08:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja zamówienia
zakup klienta:


2020-04-28 15:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, dobra jakość i cena.
zakup klienta:


2020-04-27 17:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z poziomu obsługi i jakości w stosunku do ceny . Ponadto latwe instrukcje montażu wsparcie infolinii. Polecam
zakup klienta:


2020-04-27 16:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo solidna firma polecam
zakup klienta:


2020-04-24 20:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Firma naprawdę godna polecenia.
zakup klienta:


2020-04-24 16:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z ustaleniami...Polecam
zakup klienta:


2020-04-24 06:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i profesjonalnie Polecam.
zakup klienta:


2020-04-23 20:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, wszystko super, polecam.
zakup klienta:


2020-04-22 20:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupcie tylko kierowcy drabinę bo ja miałem ale jakbym nie miał to byłby kłopot.
zakup klienta:


2020-04-22 18:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble kupione w "ciemno" i muszę przyznać, że nie żałuję, są bardzo starannie wykonane, wszystko równe, kuchnia wygląda pięknie nikt nie wierzy, że tak mało kosztowały polecam
zakup klienta:


2020-04-22 17:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pani bardzo uprzejma, odpowiedź na e-mail ekspresowa. Dzięki Pani która nas obsługiwała dostaliśmy meble wcześniej. Bardzo duży plus za jakość obsługi. Zadowolona jestem, dobra jakość za niewielkie pieniądze polecam !!!
zakup klienta:


2020-04-22 12:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam
zakup klienta:


2020-04-22 08:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
towar zgodny z opisem, obsłyga bardzo miła i fachowa
zakup klienta:


2020-04-21 20:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt spełnił w pełni moje oczekiwania
zakup klienta:


2020-04-21 16:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprzedawca absolutnie godny polecenia. Bardzo dobry kontakt z obsluga klienta. Zakupilam naroznik,ktory doszedl w dokladnie okreslonym przez sprzedajacego dniu jak i godzinie. Naroznik swietny. Polecam
zakup klienta:


2020-04-21 15:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Bez uwag, elegancko. Pierwszy zakup w tym sklepie i pewnie nie ostatni.
zakup klienta:


2020-04-20 15:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
WSZYSTKO SUPER
zakup klienta:


2020-04-20 15:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
POLECAM WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU TERMINOWO I PROFESJONALNIE
zakup klienta:


2020-04-17 21:20
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję za miłą obsługę i dostawę towaru pomimo epidemii.
zakup klienta:


2020-04-15 17:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko na najwyższym poziomie Polecam
zakup klienta:


2020-04-15 16:33
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep gorąco polecam. Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Przejrzyste warunki sprzedaży. Super zorganizowana dostawa.
zakup klienta:


2020-04-15 16:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Lozko spelnia noje oczekiwania.
zakup klienta:


2020-04-15 15:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble solidne, w porównaniu do sieciowek z pewnością lepsza jakosc. Jedynie poprawilabym a wlaciwie doprecyzowała opisy w instrukcjach. Dostawa szybka, kontakt mailowy profesjonalny i mily. Polecam bez wahania.
zakup klienta:


2020-04-14 16:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa na wysokim poziomie a i mebel dostarczone dobrej jakości
zakup klienta:


2020-04-10 16:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebloscianka wysokiej jakości. W salonie prezentuje się wspaniale. Szybka dostawa - w ciągu 3 dni. Polecam
zakup klienta:


2020-04-10 15:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2020-04-09 19:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!! Obsługa klienta , czas realizacji i dostawa wg. oferty sklepu!
zakup klienta:


2020-04-09 09:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobre i solidne meble
zakup klienta:


2020-04-08 18:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam ten sklep. Miła obsługa.
zakup klienta:


2020-04-08 17:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Długo czas oczekiwania
zakup klienta:


2020-04-08 16:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolony z Waszych usług.
zakup klienta:


2020-04-07 20:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła i fachowa obsługa, bardzo dobry kontakt, dostawa w uzgodnionym terminie . Polecam!!!
zakup klienta:


2020-04-06 16:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dziekuję za zakupy polecam sklep Meble Bogart
zakup klienta:


2020-04-06 15:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacyjna meblościanka, doskonała obsługa klienta. Serdecznie polecam.
zakup klienta:


2020-04-05 17:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakup zestawu wypoczynkowego spełnił moje oczekiwania. Zestaw zamówiłam przy wyborze niestandardowych wymiarów z czego jestem zadowolona. Ponadto zestaw *** jest zestawem wyższym jeżeli chodzi o siedzisko więc łatwiej można zmienić pozycję z siedzącej na stojącą i odwrotnie co jest korzystne dla osób starszych lub mniej sprawnych jak w moim przypadku. Zamówiona kolorystyka wypadła idealnie jak kolory wystawione na stronie internetowej. Pracownicy obsługi klienta bardzo pomocni i życzliwi. Wszystkiego dobrego dla zespołu.
zakup klienta:


2020-04-03 12:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła i sympatyczny obsługa
zakup klienta:


2020-04-02 19:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo przyjemne zakupy bez wychodzenia z domu. Towar zgodny z oczekiwaniami.Kuchnia dobrze się prezentuje.
zakup klienta:


2020-04-02 16:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
mega pozytyw
zakup klienta:


2020-04-01 16:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w najlepszym porzadku
zakup klienta:


2020-04-01 10:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa klienta na wysokim poziomie, zamówienie zrealizowane terminowo, uprzejmy i pomocny Pan Kierowca :)
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
NICOLE RTV 150 2D1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2022-12-25 18:50
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2022-12-25 18:49
Stelaż ST 01_460x450_G (SZAFKA NOCNA NICOLE) (pojedynczy stelaż)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super wszystko polecam


2022-12-25 18:49
Wersalka rozkładana Dakota
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wykonanie zamówionej wersalki oceniam bardzo wysoko.Tak trzymać.


2022-12-24 23:58
Łóżko dziecięce Swen wyjazdowe DPV 002 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam ta firmę z całego serca. Naprawdę wszystko solidne 😁 Wesołych świąt 🎅


2022-12-24 18:18
Stolik kawowy Halle 99 z półką 110 cm - dąb wotan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez uwag


2022-12-23 23:37
Dwudrzwiowa witryna Halle 05 z metalowymi nogami 64 cm - dąb wotan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez uwag


2022-12-23 23:36
Jednodrzwiowa komoda Halle 47 z szufladami i metalowymi nogami 144 cm - dąb wotan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez uwag


2022-12-23 23:36
Szafka RTV Halle 41 z szufladami i metalowymi nogami 124 cm - dąb wotan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez uwag


2022-12-23 23:36
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ biały lam / biały mat mdf NEW UNIWERSALNA
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Idealne , robię zamówienie do kompletu


2022-12-23 20:00
Szafa do przedpokoju Keri 21
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna szafka, polecam


2022-12-23 17:50
Łóżko kontynentalne z pojemnikami Mason 160x200
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
To już drugie łóżko kontynentalne jakie zakupiłem na bogart.pl. Dobrze wykonane, funkcjonalne, bardzo pojemna przestrzeń pod materacam. Łatwy montaż. Polecam!!!


2022-12-23 16:59
Szafa do przedpokoju Keri 20
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok


2022-12-22 21:43
Wieszak na ubrania Keri 11
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok


2022-12-22 21:43
Szafka na buty Keri 2
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok


2022-12-22 21:42
Szafa dwudrzwiowa Lima S-2 - dąb sonoma
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas oczekiwania dużo dłuższy od deklarowanego, jeśli klient sam nie upomni się o informacje to nie ma co liczyć, że firma sama napisze o opóźnieniu (miesięcznym). Średnia jakość wykonania, źle wywiercone otwory przez co nie można dobrze wyregulować drzwi.


2022-12-22 20:30
Sofa z funkcją spania Milen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa bardzo mi się podoba. Jest niewielka i elegancka. Bardzo dobrze zabezpeczona do transportu. Możliwość rozłożenia na kilka części, co ułatwiło przetransoprtowanie kanapy po krętych schodach na wyższe piętro w naszym mieszkaniu. Jedyne zastrzeżenie - na moje telefonicznie pytania, pomimo obietnicy sprawdzenia i oddzwonienia, nigdy nie dostałam informacji zwrotnej


2022-12-22 13:32
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
5/5


2022-12-22 12:26
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mam białą komodę Nicol od meble bogart. Jest piękna. Komoda solidna, stabilna i bardzo pojemna. Idealnie wykonana. Bardzo długo szukałam mebli do salonu. Serią Nicol jestem zachwycona. Dokupię jeszcze pozostałe 2 brakujące z tej serii. Stelaż do komody w kolorze złotym jest idealnie pomalowany. Żadnych zacieków ani zadrapań.


2022-12-21 22:18
Sofa do półkotapczanu Elegantia 160
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas oczekiwania, sofa nie ma stałego mocowania do półkotapczanu, co jest problemem, ponieważ można przez przypadek odsunąć się od łóżka. Podczas rozkładania trzeba sprawdzić czy nie uszkodzi się boczku. Do tego mocowanie boczku jest nieprecyzyjne i całe oparcie się rusza. Kolejny problem to całkowity brak pleców, co skutkuje tym, że poduchy opierają się o półkotapczan.


2022-12-21 20:31
Pufa tapicerowana Kostka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas oczekiwania drobne nie doskonałości mocowania zawiasów od pokrywy, po za tym duża wygodna z pojemnikiem. Dokładnie to czego oczekiwałem.


2022-12-21 20:23
Szafka nocna Wow 12 - dąb nagano, grafit, zieleń iguana - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep. Obsługa profesjonalna.


2022-12-21 19:17
MODEX 90 stół kolor blat - dąb sonoma, nogi - chrom - PRODUKT WYCOFANY
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
SUPER !


2022-12-20 23:19
NICOLE KONSOLA/TOALETKA 100 2SZ wave blue mdf + czarny lam / wave blue mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przesyłka dotarła przez terminem, zależało mi aby było to przed świętami .Super polecam meble wykonane jak z górnej półki.


2022-12-20 20:46
Stelaż ST 01_1000x350_L65_B (NICOLE KONSOLA/TOALETKA) (JUŻ NIE ZAMAWIAMY)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona.


2022-12-20 20:43
NICOLE ŁAWA 120 2SZ czarny mat mdf + czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok . Polecam


2022-12-19 22:33
Kanapa rozkładana do salonu Leonia
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2022-12-19 21:18
VERICA KOMODA 200 4D cashmere / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Komoda robi duże wrażenie i co najważniejsze jest solidnie wykonana.


2022-12-19 21:03
Noga ST 04_L 170_G (Nogi VERICA KOMODA 150 2D3SZ, VERICA KOMODA 200 4D, VERICA KOMODA 120 2D, VERICA RTV 150 2D1SZ, VERICA RTV 200 2D2SZ, VERICA WITRYNA 120 2D, VERICA SZAFKA NOCNA 50 1SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Precyzyjne wykonanie


2022-12-19 21:02
Uchwyt ST 04_L700_G (Uchwyt do VERICA KOMODA 150 2D3SZ, VERICA KOMODA 200 4D)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówiam komodę Verica. Jest przepiękna, solidna i świetnie wykonana. Polecam!


2022-12-19 21:01
Narożnik z funkcją spania Annabelle
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!!!


2022-12-19 20:01
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Sonia 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa, dobry kontakt. Terminowo. Polecam!


2022-12-19 19:30
NICOLE SZAFKA NOCNA 46 1SZ biały lam / biały mat mdf NEW (pojedyncza szafka)
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
👌👌👌


2022-12-19 18:35
Zestaw montażowy - zawieszka + listwa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła obsługa i fajne szafki wiszące 👌


2022-12-19 18:34
Wersalka pikowana Cleo - Cortina 14 - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z wersalki oraz z obslugi klijenta.Polecam


2022-12-19 17:20
Sofa z funkcją spania Milen
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel bardo ciężki.Rozkładanie go można porównać do wysiłku biegu po schodach na 5 piętro.Mechanizmy oporne,siedzisko ciężkie do przesuwania.Poduchy- osobny temat .Nie dość że nabite do granic możliwości ,przez co nie dają komfortu opierania ,to zajmują połowę siedziska.Kształt dziwaczny,z jakimiś rogami. Po świętach będę je zmieniać-zmniejszać i opróżniać z wypełnień. I dopłata do obicia - mimo wybrania prezentowanego w ofercie z ceną,po cichutku zażądano dopłaty No i czas oczekiwania - 9 ( dziewięć ! ) tygodni. Nie polecam !


2022-12-19 11:36
NICOLE KOMODA 200 4D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetne meble, transport to pięta achillesowa.


2022-12-18 20:52
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble składa się szybko, bardzo intuicyjna i dokładna instrukcja, wszystko spasowane i przede wszystkim elementy ponumerowane - składa się jak klocki lego. Jedyne co nieco cierpi w firmie... to logistyka z transportem.


2022-12-18 20:52
Łóżko dziecięce Toli Certyfikat
OCENA:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji na stronie był od 2-8 tygodni, a łóżko dostaliśmy dopiero po 11 tygodniach. Paczka słabo zabezpieczona - elementy wewnątrz przesuwały się i wzajemnie rysowały. Na stronie informacja, że transport własny - przyszło standardowym kurierem.


2022-12-18 18:34
Łóżko piętrowe 4 osobowe Nati, z szufladą z funkcją spania - 160 x 80 cm - Kolor Różowy - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble zgodne z opisem. Dostawa dużo przed czasem co mnie pozytywnie zaskoczyło.


2022-12-18 18:20
/opinie_50