Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2019-11-12 16:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
sprawnie, zgodnie z zamówieniem, z realną pomocą w pomocy przy wniesieniu mebla
zakup klienta:


2019-11-12 16:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry zakup, jedynie czas realizacji dosc dlugi, ale wszystko zgodnie z opisem.
zakup klienta:


2019-11-12 15:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble są Ok.
zakup klienta:


2019-11-06 09:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam!! Meble bardzo dobrze zapakowane. Zero uszkodzeń. Piękne. Obsługa bardzo dobra przy dostawie.
zakup klienta:


2019-11-05 21:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko sprawnie polecam
zakup klienta:


2019-11-05 18:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble ładne, jestem zadowolona. Polecam
zakup klienta:


2019-11-05 17:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oferta dobra. Obsługa ok. Szkoda,że taki długi czas realizacji. Dostawa ok.
zakup klienta:


2019-11-05 15:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z mebli, jak i obsługi przez Waszą firmę. Dziękuję.
zakup klienta:


2019-11-04 18:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony
zakup klienta:


2019-11-03 19:57
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam. Łóżko jest bardzo solidnie i starannie wykonane. Współpraca bardzo dobra
zakup klienta:


2019-11-03 15:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo ładne, zdobią naszą malutką i ciemną kuchnię. Staranne wykończenia krawędzi. Mam jednak zastrzeżenia do instrukcji skladania - brak wymiarów elementów na rysynkach bądź brak rysunków do niektórych elementów spowodowały, że w kilku przypadkach musieliśmy iść do różnych sklepów meblarskich i przyjrzeć się jak to powinno być zmontowane.
zakup klienta:


2019-11-02 09:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok tylko z czasem realizacji mogłoby być lepiej, ale za opóźnienie otrzymałam poduszkę.
zakup klienta:


2019-10-31 20:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z opisem. Bardzo solidne i starannie wykonane łózko . Dzieci mega zadowolone
zakup klienta:


2019-10-31 16:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko oceniam bardzo pozytywnie. Profesjonalna obsługa.
zakup klienta:


2019-10-31 16:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble godne polecenia, kontakt ze sprzedawca znakomity!!!
zakup klienta:


2019-10-30 19:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pełny profesjonalizm. Szybka dostwa . Polecam
zakup klienta:


2019-10-29 15:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok, sklep godny polecenia.
zakup klienta:


2019-10-28 12:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji strasznie długi ,wiem że zaznaczone to jest w umowie, trzeba czekać do końca terminu ja czekałam 2,5 miesiąca,mogłoby to być zrealizowane trochę wcześniej.Zamawiałam też sofę w innym sklepie i zamówienie zostało zrealizowane miesiąc przed terminem.
zakup klienta:


2019-10-27 21:16
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2019-10-26 21:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
dobrze
zakup klienta:


2019-10-25 22:03
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realizacji dość długi choć nie z winy sklepu. Poza tym wszystko przeprowadzono sprawnie i w pełni profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. Meble zgodne z opisem.
zakup klienta:


2019-10-24 22:37
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Montaż łóżka był wyzwaniem (znacznym ułatwieniem było by lepsze oznaczenie poszczególnych części) nie mniej jednak łóżko jest super, a syn bardzo zadowolony.
zakup klienta:


2019-10-23 15:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sprzedawcę.
zakup klienta:


2019-10-22 19:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super. Dostawa na czas . Polecam.
zakup klienta:


2019-10-22 15:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładne i dobrze zrobione meble i w super cenie. Bardzo miła i sprawna obsługa klienta. Projekt kuchni otrzymałam bardzo szybko i bardzo sprawnie odbyły się wszelkie ustalenia mailowo.
zakup klienta:


2019-10-21 08:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo zadowolony jestem
zakup klienta:


2019-10-18 22:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona że właśnie wybrałam firmę Meble-Bogart.
zakup klienta:


2019-10-17 09:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Spoko :-)
zakup klienta:


2019-10-17 09:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble szkoda że tak długo.
zakup klienta:


2019-10-16 18:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładne,solidnie wykonane meble. Ja jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości jak i ceny. Polecam
zakup klienta:


2019-10-16 17:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2019-10-16 16:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łózko *** bardzo solidne, polecam.
zakup klienta:


2019-10-15 16:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
półka mogła by być lżejsza a szuflada osobno się wysuwać bo trudno ją było umieścić w prowadnicach, ale meble zgodne z ofertą ,super
zakup klienta:


2019-10-11 18:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo bogata oferta. Jest z czego wybierać. Ponadto: miła i profesjonalna obsługa w pełnym zakresie.
zakup klienta:


2019-10-11 18:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko sprawnie i pełen profesjonalizm
zakup klienta:


2019-10-10 17:50
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jesteście na 5tkę
zakup klienta:


2019-10-09 22:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebelek cudowny ale termin realizacji bardzo odległy.
zakup klienta:


2019-10-09 15:34
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem baaardzo zadowolona -polecam sklep .
zakup klienta:


2019-10-09 12:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę to zajęło, ale własny transport zawsze gwarantuje, że towar nie będzie uszkodzony. Kolor szafy bardzo ciemny, inaczej niż na zdjęciu w ofercie.
zakup klienta:


2019-10-08 08:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Sofa rozkładana Amerykanka Kordian 105
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok


2022-12-02 19:37
Stół Bonello - popielaty marmur / złoty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stół super


2022-12-02 19:31
Nowoczesna szafka RTV Vera 190 cm - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam wszystko ładnie pokazane na instrukcji krok po kroku


2022-12-02 19:11
Krzesło barowe MARGO khaki
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Sam produkt jako krzesło barowe ok, dobrej jakości. Natomiast obsługa i podejście do klienta to jakaś porażka. Na stronie podana wysyłka 24 h krzesło zostaje wysłane po 5 dniach od zamówienia. Wykonałem dwa telefony z prośbą o przyspieszenie realizacji zamówienia jednak nikt nic z tym nie zrobił. Usłyszałem że to wina kuriera że przesyłka już została nadana. Zostałem okłamany ponieważ po otrzymaniu listu przewozowego sprawdziłem kiedy firma nadała przesyłkę i daty się nie pokrywały z tymi które zostały mi przedstawione podczas rozmowy telefonicznej. Na dodatek jedno z trzech krzeseł które zamówiłem przyszło uszkodzone i teraz dochodzi następne 14 dni oczekiwania na reklamację i mam wrażenie że pomimo moich próśb reklamacja nie zostanie rozpatrzona w szybkim terminie. Krzesła jak najbardziej polecam ale można zamówić je również na innych portalach i cieszyć się wtedy miła i szybką obsługą.


2022-12-02 18:40
Sofa z funkcją spania Milen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Śpi mi imoim 2 kotom się bardzo wygodnie.W ciągu dnia też jest wykorzystana.Kolorystyka jest cudowna.Jakosc doskonała.Pozdrawiam Cała Załogę.


2022-12-01 11:43
Czterodrzwiowa komoda Toledo 25 z szufladą 210 cm - biały połysk / san remo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2022-11-30 19:54
Dwudrzwiowa witryna Toledo 42 - 122 cm - biały połysk / san remo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam !!!!


2022-11-30 19:54
Sofa rozkładana Amerykanka Kuga 70
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo solidnie wykonany mebel. Mechanizm składania działa pewnie i bez zacinania. Sofa jest wykonana bardzo dokładnie. Skrzynia na pościel jest z litego drewna. Materiał ładnie naciągnięty. Nawet niewidoczne elementy są estetyczne. Łóżko do spania raczej z tych twardych. Polecam!


2022-11-30 18:30
Łóżko dziecięce Alis wyjazdowe DPV 001 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2022-11-30 18:02
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super :)


2022-11-30 12:40
Łóżko dziecięce Alis wyjazdowe DPV 001 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko super dzieci zadowolone Gorąco polecam Miła obsługa Szybka przesyłka


2022-11-30 05:32
Łóżko tapicerowane Bolsena 200 x 200 - Bez pojemnika
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
5* super


2022-11-29 22:02
Stelaż Economic Duo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam. Obsługa oraz produkt pierwsza klasa 5*


2022-11-29 22:02
LOFTIA RTV 200 2D1K artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakupiłem szafkę RTV, piękne wykonanie, bardzo czytelna instrukcja - co naprawdę rzadko się spotyka, szybki transport, szczerze polecam!


2022-11-29 19:51
NICOLE RTV 200 2K1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoka jakość


2022-11-29 18:07
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość wykonania , bardzo łatwy montaż.


2022-11-29 18:06
NICOLE KOMODA 150 2D3SZ fjord mdf + biały lam / fjord mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda w kolorze szałwiowym jest przepiękna. Troszkę skomplikowany był jej montaż ale ostatecznie udało się, niczego nie brakowało. Komoda jest dobrej jakości, starannie wykonana. Zamówienie kompletne i jego realizacja przebiegła bardzo sprawnie.


2022-11-29 18:05
Stelaż ST 01_1500x450_G (RTV, KOMODY NICOLE 150)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt ładny i dobrej jakości. Wszystko zgodne z zamówieniem


2022-11-29 18:04
NICOLE RTV 200 2K1SZ anticrosa mdf + biały lam / anticrosa mdf NEW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka RTV *** przepiękna bardzo polecam! Ze strony firmy wszystko super, sprawny kontakt


2022-11-29 18:00
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka RTV *** przepiękna! Bardzo sprawny kontakt z firmą, szybko odpowiadają na e-maile. Wszystko super, polecam :)


2022-11-29 17:59
VERICA WITRYNA 120 2D cashmere / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość i szynka wysyłka.


2022-11-29 17:50
VERICA RTV 150 2D1SZ cashmere / cashmere
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra komunikacja, jakość i szybka realizacja.


2022-11-29 17:49
Noga ST 04_L 170_G (Nogi VERICA KOMODA 150 2D3SZ, VERICA KOMODA 200 4D, VERICA KOMODA 120 2D, VERICA RTV 150 2D1SZ, VERICA RTV 200 2D2SZ, VERICA WITRYNA 120 2D, VERICA SZAFKA NOCNA 50 1SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra komunikacja, Dobra jakość, szybka realizacja zamówienia.


2022-11-29 17:48
Uchwyt ST 04_L1690_G (Uchwyt do kolekcji VERICA WITRYNA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.


2022-11-29 17:48
Uchwyt ST 04_L400_G (Uchwyt do VERICA RTV 150 2D1SZ, VERICA RTV 200 2D2SZ)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra komunikacja, dobra jakość, szybka realizacja.


2022-11-29 17:47
NICOLE RTV 200 2K1SZ cashmere lam / cashmere mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka jest bardzo ładna, dobrze wykonana i bardzo dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniami podczas transportu. Polecam serdecznie.


2022-11-29 17:43
Stelaż ST 01_2000x450_B (RTV,KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka jest bardzo ładna, dobrze wykonana i bardzo dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniami podczas transportu. Polecam serdecznie.


2022-11-29 17:42
Nadstawka do szafy Smart SRN1 - 200 cm - biały lux / dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajny produkt, solidnie wykonany


2022-11-29 17:42
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super się siedzi


2022-11-28 14:56
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
5/5 gwiazdek


2022-11-09 11:40
Wersalka rozkładana do salonu Nelly
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
zgrabny mebelek i duży plus za wysokie nóżki


2022-11-05 20:51
KAMMONO Stół Kuchenny - stół do kuchni/jadalni - KAM Meble
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo zgrabny stolik


2022-11-05 20:51
Komplet wypoczynkowy do salonu Amber II - Tkanina
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wspaniały i wygodny komplet


2022-11-05 20:51
Wersalka do spania Ana
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sama wersalka bardzo dobra, łatwo się rozkłada, nie trzeba jej składać, bo przyjeżdża złożona co jest wielkim plusem.


2022-11-01 18:23
Dwudrzwiowa komoda Olin 26 z szufladami 150 cm - appenzeller fichte / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super komoda, bardzo ładnie się prezentuje


2022-10-31 15:46
Meblościanka do salonu Factor 1 - czarny - 4 elementy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko Ok .Polecam


2022-10-27 19:07
Narożnik z funkcją spania Shelf IV
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacyjny narożnik. Prezentuje się świetnie i jest niespodziewanie wygodny.


2022-10-27 15:47
Narożnik rozkładany do salonu Nicole L
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kupiłam kanapę *** w kolorze ****. Wyglada fantastycznie! Delikatnie się mieni tak że każda płaszczyzna ma swój odcień. Szlachetna tkanina w pięknym kolorze kurkumy. Jestem zachwycona! ;-)


2022-10-26 11:31
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo dobrze wykonane . Naprawdę jestem w ogromnym szoku , szafka pod telewizor jest bardzo ładna . Serdecznie polecam meble z Meble Globart


2022-10-21 16:38
Łóżko dziecięce Swen wyjazdowe DPV 002 Certyfikat
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
trochę za łatwo się obija lakier


2022-10-21 15:04
/opinie_55