Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2019-09-13 17:55
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalne
zakup klienta:


2019-09-13 13:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szkoda, że nie można ustalić indywidualnie godziny dostawy. Zakupy, obsługa klienta i czas oczekiwania na produkt godny polecenia.
zakup klienta:


2019-09-12 17:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko rewelacyjne warte swojej ceny
zakup klienta:


2019-09-12 16:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2019-09-12 09:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
PROFESJONALNIE.Bardzo dobry kontakt.
zakup klienta:


2019-09-07 14:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez problemów i miło :-)
zakup klienta:


2019-09-06 16:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Delikatne uszkodzenia na jednym z blatów, prawdopodobnie przy transporcie, bardzo nie widoczne ale jednak. Poza tym bez zarzutu!
zakup klienta:


2019-09-05 07:38
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsluga realizacja i dostawa super polecam i sam napewno znowu skorzystam
zakup klienta:


2019-09-05 06:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła i profesjonalna
zakup klienta:


2019-09-04 22:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super
zakup klienta:


2019-09-04 21:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Czas realuzacji wydłużony ze względu na logistykę dostawy
zakup klienta:


2019-09-04 18:35
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsługa, szybki czas realizacji zamówienia oraz dostawy.
zakup klienta:


2019-09-04 15:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam !!
zakup klienta:


2019-09-03 22:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Gorąco polecam współpracę z firmą
zakup klienta:


2019-09-03 17:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam serdecznie naprawdę super kontakt i szybka dostawa!!!
zakup klienta:


2019-09-03 17:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko jest ok sprawnie i oczywiscie produkt na 100 procent polecam
zakup klienta:


2019-09-03 15:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja. Polecam
zakup klienta:


2019-09-01 11:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja
zakup klienta:


2019-09-01 10:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
super
zakup klienta:


2019-09-01 00:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przede wszystkim świetny kontakt, bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam
zakup klienta:


2019-08-30 16:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super-polecam
zakup klienta:


2019-08-29 22:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, szybko ,profesjonalnie ,bez zastrzeżeń.
zakup klienta:


2019-08-29 07:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok. Kontakt mailowy i telefoniczny ze strony sklepu podczas realizacji zamówienia.Polecam
zakup klienta:


2019-08-27 22:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2019-08-27 22:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2019-08-27 15:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dostawa bez żadnych nigatywnych uwag
zakup klienta:


2019-08-24 13:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam! Łóżko bardzo solidne ,fajnie się prezentuję. Świetny kontakt
zakup klienta:


2019-08-19 10:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrze
zakup klienta:


2019-08-17 11:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko było super. Szkoda tylko, że nie oferują Państwo usługi kompleksowej tzn z wniesienie i złożendem.
zakup klienta:


2019-08-13 18:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacyjny
zakup klienta:


2019-08-13 17:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zbyt długo czeka się na realizację zamówienia. Konsultanci powinni w przybliżeniu podać Klientowi przybliżony czas realizacji zamówienia biorąc pod uwagę ilość realizowanych zamówień przez firmę.
zakup klienta:


2019-08-13 17:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oferta sklepu internetowego jest bardzo interesująca i bogata.W pobliżu w sklepach nie mogłem kupić mebli do małych pokoi (A takie są przeważnie w blokach).Przypadkowo natrafiłem na ten sklep i to już kolejne zrealizowane zamówienie.Zarówno obsługa klienta,czas realizacji zamowienia i dostawa (uprzejmość kuriera i jego uczynność)zasługują na pełne uznanie i podziękowanie.Serdecznie dziękuję. ***
zakup klienta:


2019-08-10 12:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo sugestywna instrukcja montażu mebli.
zakup klienta:


2019-08-07 18:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo profesjonalny sklep, meble doskonaej jakości, świetnie zapakowane, polecam
zakup klienta:


2019-08-07 18:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję za szybką o sprawną obsługę...stol dotarł nie uszkodzony.
zakup klienta:


2019-08-07 16:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep i meble
zakup klienta:


2019-08-07 15:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rzetelna firma. Meble solidne. Miła i fachowa obsługa. Polecam.
zakup klienta:


2019-08-07 09:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy, czas i dostawa zgodnie z informacją na stronie, BARDZO uprzejmy Pan kurier. Zamówienie zgodne z opisem. Polecam tę firmę!
zakup klienta:


2019-08-06 19:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
mebelki bardzo ladne i w dobrej cenie :-)
zakup klienta:


2019-08-06 19:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i gorąco polecam!!!
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Stół rozkładany Saturn 40 - wiśnia malaga - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stół dobrej jakości. Bez żadnych uszkodzeń czy rys. Wszystko ładnie spakowane i opisane.


2022-08-29 19:08
Sofa rozkładana Amerykanka Kordian 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotele są bardzo wygodne i ładnie wyglądają. Są starannie wykonane. Polecam


2022-08-27 13:52
Trzydrzwiowa komoda Olin 47 z szufladam 192 cm - appenzeller fichte / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna, stabilna, pojemna, łatwa w montażu i najważniejsze nie widać na niej kurzu.


2022-08-23 18:03
Łóżko młodzieżowe Delta DL15 L/P z szufladami 120x200 - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Luksusowe dla dużego chłopca.


2022-08-18 12:44
Półka wisząca Delta DL13 - 110 cm - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodaje uroku.


2022-08-18 12:44
Komoda młodzieżowa Delta DL10 z czterema szufladami 90 cm - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pakowna i ładna.


2022-08-18 12:44
Biurko młodzieżowe Delta DL9 z szufladami 125 cm - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo nowoczesne, zwraca uwagę.


2022-08-18 12:44
Regał młodzieżowy Delta DL4 z szufladą 45 cm - dąb / antracyt
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble wyglądają super.


2022-08-18 12:44
Materac Madryt - 140x200 - Końcówka Serii
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Materac bardzo wygodny.


2022-08-18 12:44
DELGADO fotel wypoczynkowy musztardowy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygodny, tak jak chciałem.


2022-08-14 11:24
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
spełnia moje oczekiwania


2022-08-09 17:55
Krzesło tapicerowane z podłokietnikami Nicole na czarnym stelażu - Grafit - Końcówka serii
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
wygodne, bardzo ładne, wykonanie - solidne


2022-08-09 17:55
Łóżko tapicerowane Santino 160x200 - popiel - PRODUKT WYCOFANY
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko bardzo mi się podoba, proste i eleganckie, jestem zadowolona ze swojego wyboru i polecam


2022-08-09 17:48
Szafka RTV Nicole z szufladą i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
KOMODA REELACYJNA, POLECAM ;-)


2022-08-09 16:01
Szafka RTV Nicole z wnęką i metalowymi nogami 200 cm - kaszmir / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna i solidna szafka RTV, polecam


2022-08-08 22:16
Materac piankowy dziecięcy Luna do dolnego pokładu 9 cm
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Materac Ok.


2022-08-08 17:39
Nowoczesna szafka RTV Niki - czarny/czarny połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w porządku


2022-08-06 11:04
Nowoczesna konsola / toaletka Nicole z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - biały mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cudowna i przepiękna toaletka, bardzo starannie wykonana! Polecam!


2022-08-04 16:45
Wisząca szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami 200 cm - czarny / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękność!


2022-08-04 16:21
Nowoczesny narożnik Selva L Austin 18 Grey - stona prawa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Naroznik piekny.ladnie sie prezentuje w zakonie.polecam


2022-07-29 16:53
Szafa P do półkotapczanu pionowego Basic New Elegance - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak najbardziej polecam, wszystko zgodne z opisem. Szafa solidnie wykonana.


2022-07-28 18:22
Komoda czterodrzwiowa Asha z ryflowanym frontem i metalowym stelażem 200 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda rewelacyjna. Wyglada swietnie. Spełniła moje oczekiwania.


2022-07-28 08:00
Nowoczesna konsola / toaletka z szufladami Nicole 100 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość adekwatna do ceny, konsola dokładnie taka jak na zdjęciu. Polecam


2022-07-26 15:48
Narożnik do salonu z barkiem i pufą Umil
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko bardzo dobrze jestem zadowolony Dziękuję bardzo Pozdrawiam ***


2022-07-24 07:51
Wisząca szafka RTV Nicole z szufladą 150 cm - antyczny róż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wyglada jeszcze lepiej, niż na zdjęciu. Mój najlepszy wybór:)


2022-07-22 16:47
Narożnik Late
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z ofertą i zamówieniem.


2022-07-22 16:18
Fotel Optima
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z ofertą i zamówieniem.


2022-07-22 16:18
Pufa Ola
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodnie z ofertą i zamówieniem.


2022-07-22 16:18
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 155
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel zgodny z opisem, bardzo kompetentna obsługa jeżeli chodzi o doradców.


2022-07-22 09:38
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wygodny, super wykonanie


2022-07-21 21:54
Meblościanka do salonu Baros 10 - dąb artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble zgodne z opisem. Niestety jeśli komuś to pomoże w podjęciu decyzji to komoda baros 26 jest bardzo delikatna względem reszty zestawu, jest zbyt niska


2022-07-20 07:35
Szafka RTV Nicole z szufladą i metalowymi nogami - antyczny róż MDF / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna i dobrze wykonana. Polecam


2022-07-19 19:01
Łóżko dziecięce antresola z nadrukiem Sindi ZP 005
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mimo, że realizacja trwała dość długo to warto było czekać. Łóżko solidnie i staranie wykonane. Dziecko jest zachwycone i nie chce z niego schodzić


2022-07-19 17:21
Nowoczesna konsola / toaletka Nicole z szufladami i metalowymi nogami 100 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Konsola super, taka jak w ofercie.


2022-07-19 13:59
Kredens Nicole - antyczny róż MDF / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2022-07-18 16:11
Materac Paris Mini - 80 x 190 cm - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo fajny, zgodny z ofertą


2022-07-18 11:12
Krzesło drewniane Platinum 5 z tapicerowanym siedziskiem
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fachowa obsługa.Minus duży za niesamowicie wydłużony czas realizacji. Chciałabym zamówić stół dębowy rozkładany, ale niestety bardzo kiepski wybór


2022-07-13 17:30
Narożnik z funkcją spania Annabelle U II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miła i kompetentna obsługa Interes klienta traktowany poważnie Narożnik - mega wygodny, funkcjonalny , W wysokim stopniu spełnia moje oczekiwania Bardzo polecam


2022-07-11 09:05
Stolik kawowy Loftia - artisan/czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam Ładne meble, wszystko fajnie oznaczone i opisane


2022-07-10 07:07
Wisząca szafka Loftia pionowa z trzema półkami 40 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam Ładne meble, wszystko fajnie oznaczone i opisane


2022-07-10 07:07
/opinie_56